- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.261
Evet Samsunda yaşıyorum, merkezde
bu arada arkadaşlar evinize pc yanına minik kaktüsler varya
onlardan alın evdeki radyasyonu engelliyomuş bi kaç gün önce araştırma yaparken okumuş eşim...
bugün 2-3 tane alcaz pc yanına koycam minik minik
Ben de verdiğin linkte en çok bunu sevdim, ilerde kızımla giymek nasip eder inşallah
Eki Görüntüle 214259
bu arada arkadaşlar evinize pc yanına minik kaktüsler varya
onlardan alın evdeki radyasyonu engelliyomuş bi kaç gün önce araştırma yaparken okumuş eşim...
bugün 2-3 tane alcaz pc yanına koycam minik minik
oooooo süpermiş canım inşllah
bende bebeğimiz şubatta geliyor yazısını beğendim
oooooo süpermiş canım inşllah
bende bebeğimiz şubatta geliyor yazısını beğendim
alinciğim ya çok tatlısın şu senin yazıların çok heycanlı, hamilemiyim değilmiyim, vardı yoktu derken maşallah hamile çıktın. Şimdide ikizden şüpeleniyorsun ya, hani ikizde çıkarsan hiç şaşırmıyacam. Valla o zaman teprik edecem seni.
Allah sağlıklı sıhatli gönlüne göre versin canım.
Kızlar az önce bir iş teklifi aldım.
Bebeğimi öğrendiğimizden beri maşallah diyeyim her şey çok bereketli gidiyor. Kısmetli herhalde evladım teyzesi gibi, maşallah subhanallah.
Teklifi reddettim bebek beklediği söyleyerek, bunu baştan söylemem gerekirdi etik olarak tabi ki.
Gerçi arayan hanım onlar için pek sorun olmayacağını söyledi ama şu an iyi bir vakit değil iş değiştirmek için. Ben zaten hep bebeğimi doğurduğumda ve gebeliğimde rahat edebilmek için sabrettim bu iş yerimde deÖyle paylaşayım dedim sizlerle…
Bulantım yine alevlendi bu arada.
Evet bebek kısmetiyle gelir lafına ben de çok inanıyorum.Sen de iyi düşünmüşsün, şu an memnunsan zaten doğuma kadar devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?