- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.241
amin canim Allah simdiden kabul etsin sagolun iyi dilekleriniz icin ben birde sadaka kutusu tayin ettim..
her gun olmasa elime gectikce 5-10 kurus kutuya atiyorum..... hem cocuklarimin adina...... hemde karnimdaki sabinin adina saglikli sihhatli dogsun diye..... simdiden benim bebegim sadaka dagitiyor.... cok cok sukur.... trye gelince muhtac birine nasip olacak insAllah tavsiye ederim insan huzur buluyor inanin....
Arkadaşlar ben bugün çok fazla radyasyon aldım valla belim ağırıyo artık oturmaktannnKusura bakmayın çıkayım ben zaten hazırlanmam lazım addalara gidicem yarın görüşürüz öpüyorum sizi çokkkkk Yeğenlerime iyi bakın bişey olmasın onlaraaa
selam bende aranıza yenı katıldım
bebegım suprız geldı bıze
bes hafta 3 gunluk ama baya zorluyor benı
sızde de oyle mı bılmıyorum ama ıstahım kacık
kasık agrılarım var en onemlısı mıde bulantım cok fazla
selam bende aranıza yenı katıldım
bebegım suprız geldı bıze
bes hafta 3 gunluk ama baya zorluyor benı
sızde de oyle mı bılmıyorum ama ıstahım kacık
kasık agrılarım var en onemlısı mıde bulantım cok fazla
Kızlar ben galiba grip oluyorumbugün çok üşüdüm , banka buzzzz gibi. Ve boğazım ağrımaya konuşurken batmaya başladı bilee... Off napıcam ben ilaçta alamam şimdi ?
Hoşgeldiniz, Allah tamamına erdirsinAramızda aynı midesi bulanan arkadaşlarımız çok var, benim bulantım yok ama iştahım da yok pek fazla.
Geçmiş olsun canım, klimalar yazın hepimizi hasta edecek.Allah yardımcın olsun ilaç almadan atlatmak da çok zor ama almamak lazım :26:
Tebriklerrrrrrrr :) Biz daha küçüğüz 1 hafta kadarcık , ondan sebep galiba bulantımız yok henüz.İştahımız da yerinde tatlı hariç.
Tamam canım Allah kabul etsin öğlen namazı herhaldeben buraya girmeden kıldım burası bağlımlıılk yapıyo çıkamıyorum çünküü
Ayyy diğer bebekten 1 hafta kadarcık küçükmüşsünüzBeynimin yarısı bebeğe gidiyor sanırım jeton geç düştü
bi an bende ne yazmışım ne 1 hafta mı benim bebeğim 4 hafta 4 günlük nayııır nolamaaz diye kendimi yiyodum :)
Mesai bitimine yakın böyle oluyorum
Mesai bitimine yakın böyle oluyorum
Benim hele bu aralar hiç çalışasım yok, akşamlar olmuyo valla
al bendende o kadar yaptığım işinde altına imzamı atarım diyemiycem valla, kafam hep başka şeylerle dolu.
canım samsundamı yaşıyosun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?