2012 Şubat Anneleri

canım benmmm annen için çok üzgünüm allahım yattığı yerde huzur versin...
hem o seni görüyordur senn bebek beklediğini o mutlulugunu görüyodur eminim..
ama şimdi bu kadar üzügün mutsuz olduğunuda (

abin içinde bir ömür mutluluklar..üzme canını lütfen bende üzüldüm
zor durumdur eminim ama şartlar durum bunu gösterdiğse ne yapalım inşallah ilerde
herşey düzelir.....

sağolun kızlar sizde olmasanızzz dua edinde atlatayım bu durumu ağlamaktan helak oldummmm

kıyamam söyle bakalım kim üzdü seniii çekelim hmen kulaklarnıı dün akşam benimde canım sıkılmıştı biraz doktora kontrole gittim sata 6+5 olmama rağmen bebek görünmedi meğer ultrason kağıdında 4+6 yazıomuş günüm sonra bi an sevindim..

Düzelmesin öyle aile olmaz olsun benim bugünlerimde kötü günlerimde yanımda olmadıktan sonra napayım öyle aileyi...Zaten hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce annemi gördüm rüyamda elinde kundaklı bebek vardı al bu senin diye bana uzattı

bende 2 gün önce gördüm keseyi 5+5 gördük sende haftaya görürsün inşallah

bende 2 gün önce gördüm keseyi 5+5 gördük sende haftaya görürsün inşallah

canım vajinal ultrasonla keseyi geçen haftada görmüştüm 4.15 mm di bu hafta 11.3 mm olmuş ama bebek yoktu içinde bende evham yaptım ama meğersem ultrasın günüm 4+6 mışş 4 temmuzda randevum var bakalım kalp atışlarını dinlemek için çağırdılar.

bak annenlen seninle işde
öyle aile içinde o zaman sende mutlu gününde kendini üzüp bitirme
bak onlarda seni bu kadar düşünselerdi seni yalnız bırakmazlardı canım
düşünmemeye çalış..
bebeğin seninle merak etmee..

ben şimdi kahvaltı hazırlamam gerek eşimi de yollayım gelcem hemencik..

Çok haklısın...Ama elimde değil inş. biran önce atlatırım bu durumuAfiyet olsun cnm sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…