• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Aysuncum nasilsin
canim ben dusunuyordum da belin agridigi icin cikyorsun isden
cikma sebebi nedir ozel degilse tabi:77:

iyiyim sevilcim sen nasılsın?belim için değil canım...daha ii şartlarda iş buldum o nedenle ayrılıyorum...şimdi yemeğe gidiyorum dönünce görüşürüz olurmu...kusura bakma :29::54:

iyiyim sevilcim sen nasılsın?belim için değil canım...daha ii şartlarda iş buldum o nedenle ayrılıyorum...şimdi yemeğe gidiyorum dönünce görüşürüz olurmu...kusura bakma :29::54:

canim bende iyiyim
afiyet olsun canim o ne demek gorusuruz canim:29:
insallah yeni isinle birlikte yeni haberler de aliriz senden :49:

Son düzenleme:
canim bende iyiyim
afiyet olsun canim o ne demek gorusuruz canim:29:
insallah yeni isinle birlikte yeni haberler de aliriz senden :49:

ayyyy inşallah canım inşallahh....:29::54:

yuhhh 13,30 da yemek mi yenir?
gittim aç döndüm hep hamburger hep hamburger:(:(

bencede yani daha geç gittiğide olmuştu 2,30 3 gibi ozzamanda aynı tepkiyi vermiştim...salata yeseydin kuzucum ızgara tavuklu yada biftekli doyurucu oluyo;)

:))))))))))))) ay aysunn geberttim beni gülmketen :))9

ama öleeeee ıyyyy yedik walla nohutu mecburen napalım :1::1::1::1:

ayyyy inşallah canım inşallahh....:29::54:

Bencede yani daha geç gittiğide olmuştu 2,30 3 gibi ozzamanda aynı tepkiyi vermiştim...salata yeseydin kuzucum ızgara tavuklu yada biftekli doyurucu oluyo;)

ama öleeeee ıyyyy yedik walla nohutu mecburen napalım :1::1::1::1:

salata da güzel yoktu:(
:)afiyet olsun canım...
BENDE YEMEDİM İÇMEDİM OJE ALDIM KIRMIZI-RAKI BEYAZI-SEDEFLİ Bİ ACIK PEMBE ALDIM BAKALIM DENİCEM AKŞAMA .

Son düzenleme:
tunatunammmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnn kıs 1 saatlik gittin gaç gün oldu nese haberini aldık ama gelemedin gittii...:29::29:

sadece mavi yeşil biskuvilerden aldım onları yiyom:)

bak bizim girdiğimiz diet grubu lıght ürünlere karşı bilgin olsun...1 tane simit yesen ondan ii yane;) nese şimdilik idare et onlarla ama yarın falan başka şeler ye ev yemegi yapan yerler yokmu oralardan ye...:34:ben kapatıom işim var sonrada 3,30 da ders verecem gelmeye çalışırım yine sizi seviommm öpüldünüzz:54::54::29::29::29::29::29:

yuhhh 13,30 da yemek mi yenir?
gittim aç döndüm hep hamburger hep hamburger:(:(
ahh cnm yaaa bende döner yedim ama çok yağlıymış midem bulandıı keşke yemeseydimm :((
salata da güzel yoktu:(
:)afiyet olsun canım...
BENDE YEMEDİM İÇMEDİM OJE ALDIM KIRMIZI-RAKI BEYAZI-SEDEFLİ Bİ ACIK PEMBE ALDIM BAKALIM DENİCEM AKŞAMA .
ohhh ne güzell sürünürsün akşam güzel güzelll :))
tunatunammmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnn kıs 1 saatlik gittin gaç gün oldu nese haberini aldık ama gelemedin gittii...:29::29:
aynen öleeeee 1 saat oldu 1 haftaaa :))
bak bizim girdiğimiz diet grubu lıght ürünlere karşı bilgin olsun...1 tane simit yesen ondan ii yane;) nese şimdilik idare et onlarla ama yarın falan başka şeler ye ev yemegi yapan yerler yokmu oralardan ye...:34:ben kapatıom işim var sonrada 3,30 da ders verecem gelmeye çalışırım yine sizi seviommm öpüldünüzz:54::54::29::29::29::29::29:

bende seniiiii öptümmmm :))) kolay gelsin cnmm

Site içersinde dolaşıyorum.el emeklerine baktım müthiş şeyler var yaa.benimde aklıma geldi bir çok şey.ama zaman yok:(:(

Site içersinde dolaşıyorum.el emeklerine baktım müthiş şeyler var yaa.benimde aklıma geldi bir çok şey.ama zaman yok:(:(

pişttttt hülyaaa madem dolaşıon site içinde accıkda topikimize uğrasanakıssssssssss:20::20::20::20:yalnısss kaldım buydaaaa:50::50:

canımmm ben burdayım bakıom ara ara kimsecikler yoktu burdayım ama şuan:):)

ohhhhh :32::32::32::32:tubişde geldiii...walla öğretecektim burdaki personellere işi patronların isteği bitmediği için kızlar gelemediler yanıma...ve benim işim bitti bekliom öle...benden günah gitti dedim artıkın 1 hafta sürem var dahada uzatamam söleyin içeriye oyalamasınlar sizi dedim...

Son düzenleme:
Back
X