• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

cnm öncelikle geçmiş olsun inşallah bidaha hiç birimiz bu acıyı yaşamayız :)) cnm bazı doktorlar korunmaya gerek yok diyorlar çünkü zaten rahim toparlanmadan hamiş kalınmıyo ..

hoşgeldin cnm :))

hoşgeldin öncelikle ... herkezin bünyesi farklı biliyosun oyüzden çok kafaya takma derim ben hakkında hayırlısı ne ise o olsun umarım seni hiç bekletmez gelir kuzucun :))

teşekkür ederi mn canım hoşbulduk umarım hepimiz bekletmeden geli,r kuzucuklarımız

teşekkürler cnm benim :)) amin inşallah :))

inşallah bende çok özledim ama bu sefer bunu diğer topikteki ark dan çaldım msn atıcak babacım ben yoa çıktım geliyorum diye :))

olucak bitanem merak etme allahın izniyle :))

ayyy ne güzelll olur yaaa :)))

hoşgeldin cnm :)) geçmiş olsun en kısa zamnda kolların dolar inşallah :))

merhaba tuğbacım..inşallah hep beraber hepimizin dolar isteyen herkese verir inş allah

evvvetttt kızlarrr sonunda uzun uğraşlarım sonucunda çizelgeyi yaptım ilk sayfada eklenmek isteyenler bana yazarlarsa memnuniyetlr eklerim :))

ben geldimmmm maaşallah sana kuzucummmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:...topik iyi ilerliyooo...ben hala hastalanmadım...kocişime söledim test alıyo 2 tane...birini akşam yapcam..birini sabah (umarım sabaha gerek kalmazzz....çok heyecanlıyım....:18:

ben geldimmmm maaşallah sana kuzucummmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:...topik iyi ilerliyooo...ben hala hastalanmadım...kocişime söledim test alıyo 2 tane...birini akşam yapcam..birini sabah (umarım sabaha gerek kalmazzz....çok heyecanlıyım....:18:

seraycım mrb bi hamile arkadaşım pet bardağa idrarını yapıp bakıyormuş idrarda işiler uçuşuyorsa beyaz beyaz hamilesin diyordu bi denermisinn eşin gelene kadar sabırsızlanıyorsan??

seraycım mrb bi hamile arkadaşım pet bardağa idrarını yapıp bakıyormuş idrarda işiler uçuşuyorsa beyaz beyaz hamilesin diyordu bi denermisinn eşin gelene kadar sabırsızlanıyorsan??

canım işyerindeyim ben maalesef...çıkmayı bekliyorummm...6 çıkış saaatimiz ama millet hala çalışıo harıl harıl sinir oluyorummm :47::47::47: ama ilk defa duydum dediğini... imkanım olsa yapardım da burda bardak bulamam şimdi...çıkarız birazdan zaten...çok saol canım benimm...yarın haberleri yazarım artık olumlu olumsuz...

canım işyerindeyim ben maalesef...çıkmayı bekliyorummm...6 çıkış saaatimiz ama millet hala çalışıo harıl harıl sinir oluyorummm :47::47::47: ama ilk defa duydum dediğini... imkanım olsa yapardım da burda bardak bulamam şimdi...çıkarız birazdan zaten...çok saol canım benimm...yarın haberleri yazarım artık olumlu olumsuz...

inş güzel haberler verirsin bize tatlımm..

ben 24 aralıkta 30 yaşımdan gün almaya başlıcam...Adana da yaşıyorum...diğer durumu biliosun zaten canım..hala beklemedeyimm...:18::18:

ankaraya taşınmadan önce adanadaydım nerde oturuyosun?adanayıı çokk özledimmm çokkk serayyyy

süleyman demirelde canım sen nerde oturuyodun...haberiniz olsun çıkabilirim heran kusura bakmayın tamammı...işyerindeyim çünkü..

Back