- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
günaydın tubacımmmmm...okuyamıorum fazla geçmişi ...sanada güzel mutlu umutlu günlerrr...
günaydın bitanem :)) hepimize inşallah :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın tubacımmmmm...okuyamıorum fazla geçmişi ...sanada güzel mutlu umutlu günlerrr...
çok üzüldüm canım.yine olur inşallah.2012 hepimize hayırlı olur inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız.
günaydınnnnn hanımlaarrr
amiiiiiinnnn tubacım 6gün geçmek bilmiyo yaw pek umudum yok ama beklyrm yinede merakla:18:
günaydın cnm bizim topikin hanımları daha uyuyolar galiba :))
uyanamadılarmı başka topiktelermi bilemedim yaw:26:
hoşbulduk canım kocacım işten geldi kahvaltı ettik anca geldim :)) iyimisiniz başlamıssınız çalışmalara galiba
belirti falan varmı??
yok cnm belirti falan oyüzden umudum yok...
normalde bizde edemiyoruz canım bizim vardiyelarda bir olmuyor bazı zaman bu ay sonu işe başlıcam görüşemicez bile(olsun canım regl bitince başlarsın artık
deli adamcağız bozulur kız hadi hayırlısı bakalım biz öyle yumurtlama günü falan takip etmiyorduk benim mesela hastalığım bitti başlamıştık çalışmalara sende öyle yap tatlı kuruyemiş diyorlar :)) sonradün eşimle konuştum buay sıkı çalışcaz kürler falan sen yap ben içerim sorun diil dedi bende ne bulursam içircem
deli adamcağız bozulur kız hadi hayırlısı bakalım biz öyle yumurtlama günü falan takip etmiyorduk benim mesela hastalığım bitti başlamıştık çalışmalara sende öyle yap tatlı kuruyemiş diyorlar :)) sonra
ay inşallah