• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hoşbulduk canım kocacım işten geldi kahvaltı ettik anca geldim :)) iyimisiniz başlamıssınız çalışmalara galiba:46:

ohhhh negüzel ben kocişle bi pazarları kahvaltı yapabiliyorum :((( iyiyiz cnm saol ama ben daha reglin 2ci günündeyim o yüzden çalışma yok maseleffff

normalde bizde edemiyoruz canım bizim vardiyelarda bir olmuyor bazı zaman bu ay sonu işe başlıcam görüşemicez bile:((olsun canım regl bitince başlarsın artık

normalde bizde edemiyoruz canım bizim vardiyelarda bir olmuyor bazı zaman bu ay sonu işe başlıcam görüşemicez bile:((olsun canım regl bitince başlarsın artık

dün eşimle konuştum buay sıkı çalışcaz kürler falan sen yap ben içerim sorun diil dedi bende ne bulursam içircem :1::1::1::1::1::1:

dün eşimle konuştum buay sıkı çalışcaz kürler falan sen yap ben içerim sorun diil dedi bende ne bulursam içircem :1::1::1::1::1::1:
deli adamcağız bozulur kız :34:hadi hayırlısı bakalım biz öyle yumurtlama günü falan takip etmiyorduk benim mesela hastalığım bitti başlamıştık çalışmalara sende öyle yap tatlı kuruyemiş diyorlar :)) sonra :49::49::49::49:
ay inşallah :54:

deli adamcağız bozulur kız :34:hadi hayırlısı bakalım biz öyle yumurtlama günü falan takip etmiyorduk benim mesela hastalığım bitti başlamıştık çalışmalara sende öyle yap tatlı kuruyemiş diyorlar :)) sonra :49::49::49::49:
ay inşallah :54:

eeee napim söledim dünona ben oda içerim dedi bananeeee :)) yaa aslında bende hiöç takip etmiyodum diğer hamileliğimdede öle oldu ama bu ay dikkat edicem herşeye :))

QUOTE=luto;22152191]tünaydınlar hanımlarrr :DDD[/QUOTE]

günaydın cnmmmm

Son düzenleme:
Back