• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ozamnnn yavaş yavaş listemizi oluşturmaya başlayalım kızlarrrr
bana bat yaş ve yaşadığınız illeri yazın birbirimizide tanımış oluruz :))

hb cnm teşekr ederm. test yapmadım çünkü adetime daha 6 gün var ama dediğim gibi bu ay ümidim yok. allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah..

olsun deme öleee varsa küser sonra sana :))

ozamnnn yavaş yavaş listemizi oluşturmaya başlayalım kızlarrrr
bana bat yaş ve yaşadığınız illeri yazın birbirimizide tanımış oluruz :))

tamam tatlım ama korunma aşamasındayım ben ya olsun bakalım doktor belki başka der yaş 23 son 22 kasımda regl oldum bursadayım:46::46::46::46:içim bi heyecan oldu valla :16:

selmm kızlar bende geldim bnide yazın listeye ocak ayı hamişleri oluruz inşallahh:3: ben üç senedir istiyorum ama olmadı pcoluyum.. bu ay 5 gün geçti adetm ama tek çizgii:43: ocak bnm doğduğum ay bebeğimde göbüşüme konar aynı ayda inşallahh..:49: ben istanbulda yaşıyorm 21 yaşındayımm :emir_bebek:

karacabey sen canım

selmm kızlar bende geldim bnide yazın listeye ocak ayı hamişleri oluruz inşallahh:3: ben üç senedir istiyorum ama olmadı pcoluyum.. bu ay 5 gün geçti adetm ama tek çizgii:43: ocak bnm doğduğum ay bebeğimde göbüşüme konar aynı ayda inşallahh..:49: ben istanbulda yaşıyorm 21 yaşındayımm :emir_bebek:

hoşgeldin canm inşallah dogum gününde en büyük hediye olarak hamiş olursunn :D

kızlar ay inşallah amma güzel olur doğum günü hediyesi bende kuzucuğu 14 şubatta sevgililer gününde haber vermiştim herkese en güzel sevgililer günüydü :43::43::43:aklıma geldi bak

üzülme canım ya inşallah yine verirsin o güzel haberi.. ya bişi sorcam eğer hamile kalırsam eşime nasıl nerde ne şekilde söylerim. onun tepkisini napacağını çookk merak ediyorum. siz nasıl söylemiştiniz ben nasıl bi süpriz yapayım sizcee:49:

üzülme canım ya inşallah yine verirsin o güzel haberi.. ya bişi sorcam eğer hamile kalırsam eşime nasıl nerde ne şekilde söylerim. onun tepkisini napacağını çookk merak ediyorum. siz nasıl söylemiştiniz ben nasıl bi süpriz yapayım sizcee:49:

canım valla ben süpriz yapamamıştım 10 geçikmişti adetim tabi biz ilk ay denemiştik bazıları kaç ay deniyor olmuyor diye istemiştikte tabi adetim ha gelir bugun bekliyorum yok sonra yapaym diye aldım hafif çıktı biz ümitlenmedik hafifya snra sabahı sağlık ocağına gittim veeee hamileydim kocacığımda evdeydi süpriz yapamamıştım ama bunu süpriz yapmak istiyorum inşallah :))ama nasıl işten geldiği gibi bağırırım heralde hamileyim diye

canım valla ben süpriz yapamamıştım 10 geçikmişti adetim tabi biz ilk ay denemiştik bazıları kaç ay deniyor olmuyor diye istemiştikte tabi adetim ha gelir bugun bekliyorum yok sonra yapaym diye aldım hafif çıktı biz ümitlenmedik hafifya snra sabahı sağlık ocağına gittim veeee hamileydim kocacığımda evdeydi süpriz yapamamıştım ama bunu süpriz yapmak istiyorum inşallah :))ama nasıl işten geldiği gibi bağırırım heralde hamileyim diye

ya ben farklı bişey yapmak istiyorum ama ne nasıll:77:

ya ben farklı bişey yapmak istiyorum ama ne nasıll:77:

baya bi secenek oluyoo mesela eşinin çok sevdigi yemekleri tatlıları yaparsın çok hoş bir masa hazırlarsın mumlar vs romantık müzik yada eşinle sana ait bir şarkınız varsa o eşinin peçetesinin altına koyarsın testi servise başlarsın zaten eline geldiginde nasıl tepki verir bilmem ... ama benim eşime öle bişşi yapsam bilmiyorumda kalpten gider sevinçten yanii inşalah ben o günleride görürümm

merhaba arkadaşlar
18 agustosta bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim :((( ozamanlar ne zaman geçicek bu 3 ayda tekrar hamiş kalabilicem diyodum ve geçti :)) artık bebek için çalışmalara start verdik ve 2012 benim senem olsun istiyorum yeni sene yeni heyecanlar istiyorum... benimle birlikte bugüzel serüveni paylaşmak istermisiniz ??? hadi hep birlikte hamiş kalalım:)))

bebeşim topic in hayırlı uğurlu olsun:) sana bana isteyen dileyen herkese rabbim tez zamanda sağlıklısı ve hayırlısı ile nasip etsin inş.

baya bi secenek oluyoo mesela eşinin çok sevdigi yemekleri tatlıları yaparsın çok hoş bir masa hazırlarsın mumlar vs romantık müzik yada eşinle sana ait bir şarkınız varsa o eşinin peçetesinin altına koyarsın testi servise başlarsın zaten eline geldiginde nasıl tepki verir bilmem ... ama benim eşime öle bişşi yapsam bilmiyorumda kalpten gider sevinçten yanii inşalah ben o günleride görürümm

aynen ya bende şöyle sevdiği yemeği yapayım ayy aynen testi görünce :52::52::52::52::52:ay ben böyle yapıcam :46::46::46:

ben eşime minik bebek patiği aldım hediye paketi yaptırdım :)) çok sevinmişti :(((((

Back