• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

merhaba arkadaşlar
18 agustosta bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim :((( ozamanlar ne zaman geçicek bu 3 ayda tekrar hamiş kalabilicem diyodum ve geçti :)) artık bebek için çalışmalara start verdik ve 2012 benim senem olsun istiyorum yeni sene yeni heyecanlar istiyorum... benimle birlikte bugüzel serüveni paylaşmak istermisiniz ??? hadi hep birlikte hamiş kalalım:)))

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 40"]İSİM[/TD]
[TD="width: 125"]YAŞ [/TD]
[TD="width: 110"] YAŞADIĞI ŞEHİR[/TD]
[TD="width: 129"] BEKLENMEYEN ADET TARİHİ[/TD]
[TD="width: 106"]..[/TD]
[TD="width: 83"]..[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbaemrah[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD] 11 oack 2012[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD]......[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]doruk14092011[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]22 kasım 2011[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luto[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD]......[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sueh[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD]Istanbul [/TD]
[TD]?? [/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seray0307[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[/TABLE]
[/QUOTE]

cnm çok üzüldüm bebeğin için hakkında hayırlısı olsun..2012 yeni umut olsun hayırlısıyla..bende bu serüvene katılmak istiyorum:16:

ben 16 ay önce evlendim çok mutlu sorunsuz sıkıntısız bi şekilde dünya evine girdim..lakin vajinismus olacagım hiç aklıma bile gelmezdi:50: baya ugraştım bu sıkıntıyla benden çok şey götürdü kendime güvenim gitti hep yarım hissettim..hangi bayanı görsem bu yapmıştr bununda olmuştr ben ndn yapamıyorum falan diyodum psikolojikman çöküntüdeydim eşim hep destekti çok şükür ama ben ben deildm artık pozitif halim gitmiş yerine hırçın agresif biri gelmişti..yana yakıla çocuk istiyodum bana çoooookk uzak bi okadarda yakındı ama hiç olmaz gibi geliyodu çevremdekilerin çocuk baskısıda beni içten içe çok üzüyodu erken deyip geçiştiriyodum neyseki 15 ay sonra kk da benim gibi olan arkadaşlar sayesinde başardım ve :emir_bebek:çok yaklaştım galiba 2ay oldu bu derdi yeneli 1ay korunduk 2.ay korunmadık umutla bekliyorum lnşallah tutmuşturda bende anne olurum:16:

SİZLERİNDE HİKAYESİNİ OKUDUM RABBiM EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞAALLAH

evet canım ben haftaya doktora gidicem bakalım doğumdan sonra ilk defa ama pembe mavide necdet kırker çok duydum oraya nasıl gidicem metroyla gidiliyor mu biliyorsan bana bi yardımcı olurmusun yada nerelere gideyim

canım ne için gidiysn..pembe maviyi bilmyorum gitmedim çekirgedemi ordaysa otobüse binmen gerek..araştırırım canım senin için...

tuğbacım hayırlı olsun yeni topik:21: yeni yıl yeni umutlar demek,inşallah süper bi başlangıç yaparız ve ocakta hamile oluruz hepimiz,, şunun şurasında ocağa ne kaldııı:34::34:

tuğbacım benim 20 ocak
ekledim cnm :)
tuğbacım beni 20 ARALIK diye ekleyebilirsin
İSTANBUL- YAŞ 27
senide ekledim :)
ben geldimmmm maaşallah sana kuzucummmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:...topik iyi ilerliyooo...ben hala hastalanmadım...kocişime söledim test alıyo 2 tane...birini akşam yapcam..birini sabah (umarım sabaha gerek kalmazzz....çok heyecanlıyım....:18:
bebegim evde int yok o yuzden 5:45 de işten çıkana kadar burdayım :)) ayyy çok merak ediyorum güzel haberle gel inşallah ilk hamişimiz sen ol :))))
benide ekleyin listeyeeeee:32: yaş 21 istanbul 8 aralık:emir_bebek:
cnm ekledim senide :))
ben 24 aralıkta 30 yaşımdan gün almaya başlıcam...Adana da yaşıyorum...diğer durumu biliosun zaten canım..hala beklemedeyimm...:18::18:
biliyorum bebişim ekledim senide :)

cnm çok üzüldüm bebeğin için hakkında hayırlısı olsun..2012 yeni umut olsun hayırlısıyla..bende bu serüvene katılmak istiyorum:16:[/QUOTE]
teşekkürler bitanem Allaha sükür atlattım daha iyiyim :)
canım benim yaş26 şehir bursa son reglimde 21kasım:18: :18: :18:
ekledim cnm senide :))
kızzz:16: hayallerimi ne kırıyon kız:16::10::10::10::10::10:erken ama belki birgün gerçek olur:)))
ayyy bitanem olurmu tabiki olucak bunların hepsi sadece biraz erken senin iyiliğin için söledim çünkü ne kadar çok hayal kurarsak olmayınca o kadar çok yıkılıyoruz ama tabiki çok güzel hayallar :))
ben 16 ay önce evlendim çok mutlu sorunsuz sıkıntısız bi şekilde dünya evine girdim..lakin vajinismus olacagım hiç aklıma bile gelmezdi:50: baya ugraştım bu sıkıntıyla benden çok şey götürdü kendime güvenim gitti hep yarım hissettim..hangi bayanı görsem bu yapmıştr bununda olmuştr ben ndn yapamıyorum falan diyodum psikolojikman çöküntüdeydim eşim hep destekti çok şükür ama ben ben deildm artık pozitif halim gitmiş yerine hırçın agresif biri gelmişti..yana yakıla çocuk istiyodum bana çoooookk uzak bi okadarda yakındı ama hiç olmaz gibi geliyodu çevremdekilerin çocuk baskısıda beni içten içe çok üzüyodu erken deyip geçiştiriyodum neyseki 15 ay sonra kk da benim gibi olan arkadaşlar sayesinde başardım ve :emir_bebek:çok yaklaştım galiba 2ay oldu bu derdi yeneli 1ay korunduk 2.ay korunmadık umutla bekliyorum lnşallah tutmuşturda bende anne olurum:16:

SİZLERİNDE HİKAYESİNİ OKUDUM RABBiM EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞAALLAH
cnm benim gerçekten çok zor ama atlattıgına çok sevindim :) 2012 seninde yılın demekki :)) en kısa zamnda senden güzel haberler bekliyoruz...
tuğbacım hayırlı olsun yeni topik:21: yeni yıl yeni umutlar demek,inşallah süper bi başlangıç yaparız ve ocakta hamile oluruz hepimiz,, şunun şurasında ocağa ne kaldııı:34::34:
saol bitanem inşallah 2012 bizim senemiz olucak evet topu topu 1 ay :)))
canım benim en son reglim 8 aralık tatlımm

düzelttlim cnm :))

kızlarrr günaydınnnn herkeze güzel bigün diliyorum :119::119::119::119:

Back