• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hülyacımmmm çok saol cnm benim...bencede doğru zamanı beklio...çok karışık buralar...babamın akciğeri su toplamış.karaciğerdeki kitle 4 cm olmuş tekrardan...yarın dr a gidecekler bakalım...Allahım esirgesin onu yaaaa...çok üzülüomm:43::43::43:eşim desen daha çok üzülüo tabi...

biz bulut atlası na gittik ..başım ağrıodu biraz sıkıldım ama yinede güzeldi...uzun sürdü bayağ...hadi bakalım sende git haftasonu bize bilgi ver film hakkında...ilk iş günüm süperdi...tek hayalimdi ilk gün sendromu yaşamayacagım bi işyeri ve oldu :D herkesi tanıdıgım için sankii yıllardır çalışıomusum gibi hissettim kendimi.....benden bu kadar şimdilik...öpüyom hepinizi kocaman...Allah a emanet olun....:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bi ikna edersem kocişi haftasonu için manyak planlarım var :)) ohh süper cnm yaaa çok sevindim herşeyin yolunda olmasına yeni işin hayırlı olsun :))
kuzum kayınpederinede çok üzüldüm Allahım en kısa zamanda şifasını versin inşallahh...
Kızlar merhaba nasılsınız ... ben çookk çokk uzun zamandır giremiyorum . sizleri çok özledi bebişleri büyütmüşsünüz hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin allahım .. aysunla banada nasip etsin o güzel duyguyu.. ben son 3 4 aydır hep 10 15 gün geç oluyodum . bu ay tam 30 gün geçti eşim ısrarla hastaneye git diyo. Ruhum okadar yorulmuşki hiç bir şey istemiyorum sankii .. doktor yarın yerinde yokmuş ben pazartesi gidicem bana iyice bi baksın düzene girmedi gitti . bu aralar zayıflamışım herkes öyle diyo.. çok kötüyümm .. meleğim aklıma geliyo şu aralar geçen sene kasım ayıydı ... ben iyi değilim pek bu aralar ...

hoşgeldinn kaçakkk :)) bizde seni özledik neler yapıyon bakalım ???
aminn kuzum inşallahhh Allahım en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah ... aa merak ettim şimdi git bi doktora ihmal etme belki güzel haberler verirsin bize hadi bakalım bekliyoruzzzz

yoruldum artık inann :50::50::50:hastalanmazsam c.tesi gidicem...

canım ben isyan etme sakın bak.rabbim herşeyin en güzelini biliyor.
Ne dicem meryem surasını 41 kere okusun dıyorlar bebek isteeynler denesene.bıde araştırsana onu.
Ben normalde hep dınlıyorum hatta okurum bende senın için bak.

hülyacımmmm çok saol cnm benim...bencede doğru zamanı beklio...çok karışık buralar...babamın akciğeri su toplamış.karaciğerdeki kitle 4 cm olmuş tekrardan...yarın dr a gidecekler bakalım...allahım esirgesin onu yaaaa...çok üzülüomm:43::43::43:eşim desen daha çok üzülüo tabi...

Biz bulut atlası na gittik ..başım ağrıodu biraz sıkıldım ama yinede güzeldi...uzun sürdü bayağ...hadi bakalım sende git haftasonu bize bilgi ver film hakkında...ilk iş günüm süperdi...tek hayalimdi ilk gün sendromu yaşamayacagım bi işyeri ve oldu :d herkesi tanıdıgım için sankii yıllardır çalışıomusum gibi hissettim kendimi.....benden bu kadar şimdilik...öpüyom hepinizi kocaman...allah a emanet olun....:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benım cok cok geçmiş olsun rabbim acısın ona.eşinde tabi üzülür kolaymı canım.rabbim kımselere vermesin
ilk iş gününün güzel geçmesine cok sevındım canım.ınşallah bundan sonr adaha güzel günler sizleri beklıyor.

Kızlar merhaba nasılsınız ... ben çookk çokk uzun zamandır giremiyorum . sizleri çok özledi bebişleri büyütmüşsünüz hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin allahım .. aysunla banada nasip etsin o güzel duyguyu.. ben son 3 4 aydır hep 10 15 gün geç oluyodum . bu ay tam 30 gün geçti eşim ısrarla hastaneye git diyo. Ruhum okadar yorulmuşki hiç bir şey istemiyorum sankii .. doktor yarın yerinde yokmuş ben pazartesi gidicem bana iyice bi baksın düzene girmedi gitti . bu aralar zayıflamışım herkes öyle diyo.. çok kötüyümm .. meleğim aklıma geliyo şu aralar geçen sene kasım ayıydı ... ben iyi değilim pek bu aralar ...

canım benım allahın izni ile büyütüyoruz.rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda olmayan isteyen herkese versin.
doktora git ama ıhmal etme belkı o gecıkmeler için bir tedavı uygulıcak .ihmal etme

aminnnnnn canım benimmm....inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim....bende hastalanmadım kız okumussundur belki 16 gün oldu bekliom testlerde negatif cıkıo ...yarın 15.30 da dr randevum var bakalım ne diyecek...üzülme kuzucum yaaa...geleceğimize bakalım ...Rabbime dua edelim birdaha yaşatmasın o günleri...

bi ikna edersem kocişi haftasonu için manyak planlarım var :)) ohh süper cnm yaaa çok sevindim herşeyin yolunda olmasına yeni işin hayırlı olsun :))
kuzum kayınpederinede çok üzüldüm Allahım en kısa zamanda şifasını versin inşallahh...

hoşgeldinn kaçakkk :)) bizde seni özledik neler yapıyon bakalım ???
aminn kuzum inşallahhh Allahım en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah ... aa merak ettim şimdi git bi doktora ihmal etme belki güzel haberler verirsin bize hadi bakalım bekliyoruzzzz

amin cnm inşallahhh....ohhhh hadi bakalımmmm gez güzelce ve dikkatlice;)

canım ben isyan etme sakın bak.rabbim herşeyin en güzelini biliyor.
Ne dicem meryem surasını 41 kere okusun dıyorlar bebek isteeynler denesene.bıde araştırsana onu.
Ben normalde hep dınlıyorum hatta okurum bende senın için bak.

isyan etmiyorum cnm ne haddime...sadece yoruldum düşünmek belirsizlik bunlar yoruo ama hiç bi zaman isyan etmedim...büyük konuşmamak lazım..meryem suresini biliom cnm biara ookuyodum ama 41 kere okumadım bayağ uzun...bide onun secdesi yapılıo ama...dinlesen bile secdesini yapcakmıssın..çok saol kuzucum...evime geçmedimki daha kayınvaldede kalıoz...bi gittiğimde getirim okumaya çalışırım...yorma kendini sen kuzucum ...ben bizim geline sölerim o okutur...çevresi geniş...sen bebişimize ii bak :nazar::nazar::54:

canım benım cok cok geçmiş olsun rabbim acısın ona.eşinde tabi üzülür kolaymı canım.rabbim kımselere vermesin
ilk iş gününün güzel geçmesine cok sevındım canım.ınşallah bundan sonr adaha güzel günler sizleri beklıyor.

saol cnmmmm aminnn...inşallah kuzum yaa...yinede halimize binlerce kez şükürler olsun...

dr a gittim baktı etti smear testi yaptı...sonracıma gebelik yok dedi..tarlusal die bi ilaç yazdı....günde 2 tane içecekmişim...1 haftaya adet olursun dedi olmazsan gel dedi...olursanda adetinin başladıgı günden say 11. gün gel yumurtalarına bakalım dedi..ben içmedim ilacı daha yarını bekliom adet olcam gibi bi his var içimde çünkü başımın ağrısı hiç geçmedi ...böle olur bende genelde...göğüslerde ağrıo 2 gündür...smearde 4-5 güne kadar çıkacakmış..tlfnla alacam sonucu...benden bu kadar işte...buarada tarlusal kullananlar sorum var....bu ilacı içerken adet olursak bırakacakmıyız...ayrıca ben adet olursam yarın ilacı içmicem bişi olurmu acep?

dr a gittim baktı etti smear testi yaptı...sonracıma gebelik yok dedi..tarlusal die bi ilaç yazdı....günde 2 tane içecekmişim...1 haftaya adet olursun dedi olmazsan gel dedi...olursanda adetinin başladıgı günden say 11. Gün gel yumurtalarına bakalım dedi..ben içmedim ilacı daha yarını bekliom adet olcam gibi bi his var içimde çünkü başımın ağrısı hiç geçmedi ...böle olur bende genelde...göğüslerde ağrıo 2 gündür...smearde 4-5 güne kadar çıkacakmış..tlfnla alacam sonucu...benden bu kadar işte...buarada tarlusal kullananlar sorum var....bu ilacı içerken adet olursak bırakacakmıyız...ayrıca ben adet olursam yarın ilacı içmicem bişi olurmu acep?

canım hadı bakalım güzel bir gözden gecırsın doktor herşeyi.
Canım hapı bırakıp bırakmıcanı bılemedım şimdi doktora ulaşabılırsen sen ona sor bence.canım yanlış bılgılendırmeyelım senide.

Kızlarr doktordan geldim ve bir kızım olacagını öğrendim.sukurler olsun herşey yolundaymış.

hülyacımmmmm çok sevindim cnmmmm eeee bu kadar saklandı nazlı ve utangaç bi kız olcak sanırım...Allah nazarlardan saklasın...:nazar::nazar:

ilaca dün başladım daha hastalanmadım...içiom bakalım napim adette olsam içecem...

kızlarrr günaydınnnn
oğluşumla biz geldik doktor tteyzemiz baktı bize Efem 1.810 olmuş doktorumuz haftasıyla uyumlu dedi genel kontrollerde yapıldı maşşallah oğluşuma herşey yolunda :)) ayrıca doğum pozisyonunu da almış baş aşagıda :)) mide yanmamız için rennie diye bi şurup verdi onu kullanıcaz ve artık geceleri rahat uyucaz inşallahh :))

aysunn kuzum nasılsınnn ???
nasıl gidiyo iş hastalık durum ne oldu ??? merak ettim seni ...

kızlarrr günaydınnnn
oğluşumla biz geldik doktor tteyzemiz baktı bize Efem 1.810 olmuş doktorumuz haftasıyla uyumlu dedi genel kontrollerde yapıldı maşşallah oğluşuma herşey yolunda :)) ayrıca doğum pozisyonunu da almış baş aşagıda :)) mide yanmamız için rennie diye bi şurup verdi onu kullanıcaz ve artık geceleri rahat uyucaz inşallahh :))

maaşallah efeyee sevindim iyi olmanıza cnm:nazar::nazar: ohhh rahat rahat uyuyun bakalım artık ;)

aysunn kuzum nasılsınnn ???
nasıl gidiyo iş hastalık durum ne oldu ??? merak ettim seni ...

iyiyim cnmm...ilacım dün bitti 1 hafta daha beklicem adet olmazsam dr a gitcem..işim çok ii gidio maaşalah rahatım :34: öğreniyorumda çabucak girişim yapılacaktıda rica ettim son işsizlik maaşımıda alayım dedim 1 aralıkta başlıcak sigortam...sen napıosun nasıl gidio?hazırlıklar ne alemde:29::29::29::54:

hülyacımmmmm çok sevindim cnmmmm eeee bu kadar saklandı nazlı ve utangaç bi kız olcak sanırım...Allah nazarlardan saklasın...:nazar::nazar:

ilaca dün başladım daha hastalanmadım...içiom bakalım napim adette olsam içecem...

canım teeşkkürler evet biraz nazlı olcak:)
ya bi sorsaydın kız doktora yada sağlık ocagına bir sore ister belkı içilmicek bişeydir hastalanınca.

kızlarrr günaydınnnn

hoşgeldiniz kucuklarrr:)
ohh ohh maşallah canım benım .gelmeye hazırlanmış yane efemız hee.ayy hayırlısıula gelse bi cok mreak edıyorum.
ayy hadi inşallah bir daha yanmaz miden iyi gelir şurup

maaşallah efeyee sevindim iyi olmanıza cnm:nazar::nazar: ohhh rahat rahat uyuyun bakalım artık ;)

iyiyim cnmm...ilacım dün bitti 1 hafta daha beklicem adet olmazsam dr a gitcem..işim çok ii gidio maaşalah rahatım :34: öğreniyorumda çabucak girişim yapılacaktıda rica ettim son işsizlik maaşımıda alayım dedim 1 aralıkta başlıcak sigortam...sen napıosun nasıl gidio?hazırlıklar ne alemde:29::29::29::54:
saoll kuzucummm :)) artık geceleri daha iyiym :))
ohh çok sevindim işlerin yolunda olmasına hep daha iyi olsun inşallahh ...
hoşgeldiniz kucuklarrr:)
ohh ohh maşallah canım benım .gelmeye hazırlanmış yane efemız hee.ayy hayırlısıula gelse bi cok mreak edıyorum.
ayy hadi inşallah bir daha yanmaz miden iyi gelir şurup
aynen öle kuzum az kaldı yakında aramızda olucak olucak bebeğim :)) bende çok merak ediyorum kime benzicek kaç kilo olucak falan :)) iyi geldi kuzum şurup geceleri daha rahatım :))
geldi benim kırmızılar kızlarrr sevindim walla varmı böle bişeee:9::9::9::9:

ohh hadi bakalım hayırlısı önümüzdeki ay güzel haberler ver inşallahhh

saoll kuzucummm :)) artık geceleri daha iyiym :))
ohh çok sevindim işlerin yolunda olmasına hep daha iyi olsun inşallahh ...

aynen öle kuzum az kaldı yakında aramızda olucak olucak bebeğim :)) bende çok merak ediyorum kime benzicek kaç kilo olucak falan :)) iyi geldi kuzum şurup geceleri daha rahatım :))

ohh hadi bakalım hayırlısı önümüzdeki ay güzel haberler ver inşallahhh

inşallah cnm inşallah ama hep böle dioz dahada terslikler çıkıo baksana :( ilaç ii gelmiş sevindim...az kaldı kıssss ben heyecanlandım walla :34:Allahım bir avazda kurtarsın senide hülyayıda şimdidenn sölüom çünkü aklıma geldikçe dua ediom size ve tüm hamilelere....öpüyorum hepinizi :54:

Son düzenleme:
inşallah cnm inşallah ama hep böle dioz dahada terslikler çıkıo baksana :( ilaç ii gelmiş sevindim...az kaldı kıssss ben heyecanlandım walla :34:allahım bir avazda kurtarsın senide hülyayıda şimdidenn sölüom çünkü aklıma geldikçe dua ediom size ve tüm hamilelere....öpüyorum hepinizi :54:

canım benım aminn .rabbim en kısa zamanda seninde göbüşübü doldursun sende hep dualarımdasın bir tanem.

canım benım aminn .rabbim en kısa zamanda seninde göbüşübü doldursun sende hep dualarımdasın bir tanem.

amin hülyacım inşallah...dün dr a gittim ne sağda ne solda yumurtam yokmuş 11. günü ama daha adetim biteli 4 gün oldu o kafama takıldı :( klomene başlıcam bidahaki adetimle bakalım hayırlısı...sen nasılsın gelmiosun hiç...

amin hülyacım inşallah...dün dr a gittim ne sağda ne solda yumurtam yokmuş 11. Günü ama daha adetim biteli 4 gün oldu o kafama takıldı :( klomene başlıcam bidahaki adetimle bakalım hayırlısı...sen nasılsın gelmiosun hiç...

canım benim daha geç yumurtluyor olma sakın.gercı pekte anlamıom ben bu işleri.hadi bakalım bir dahaki ay inşalalh olur canım.
Yaa gelemıyorum evden işe işten eve.eve gidince sızıyorum işe gelıncede işlerden fırsat bulamıyorum.ama hep aklımdaısn?senin işler nasıl yogunmu?kayınpederin nasıl oldu canım?

Back