- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #9.161
bi ikna edersem kocişi haftasonu için manyak planlarım var :)) ohh süper cnm yaaa çok sevindim herşeyin yolunda olmasına yeni işin hayırlı olsun :))hülyacımmmm çok saol cnm benim...bencede doğru zamanı beklio...çok karışık buralar...babamın akciğeri su toplamış.karaciğerdeki kitle 4 cm olmuş tekrardan...yarın dr a gidecekler bakalım...Allahım esirgesin onu yaaaa...çok üzülüommeşim desen daha çok üzülüo tabi...
biz bulut atlası na gittik ..başım ağrıodu biraz sıkıldım ama yinede güzeldi...uzun sürdü bayağ...hadi bakalım sende git haftasonu bize bilgi ver film hakkında...ilk iş günüm süperdi...tek hayalimdi ilk gün sendromu yaşamayacagım bi işyeri ve oldu herkesi tanıdıgım için sankii yıllardır çalışıomusum gibi hissettim kendimi.....benden bu kadar şimdilik...öpüyom hepinizi kocaman...Allah a emanet olun....
kuzum kayınpederinede çok üzüldüm Allahım en kısa zamanda şifasını versin inşallahh...
Kızlar merhaba nasılsınız ... ben çookk çokk uzun zamandır giremiyorum . sizleri çok özledi bebişleri büyütmüşsünüz hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin allahım .. aysunla banada nasip etsin o güzel duyguyu.. ben son 3 4 aydır hep 10 15 gün geç oluyodum . bu ay tam 30 gün geçti eşim ısrarla hastaneye git diyo. Ruhum okadar yorulmuşki hiç bir şey istemiyorum sankii .. doktor yarın yerinde yokmuş ben pazartesi gidicem bana iyice bi baksın düzene girmedi gitti . bu aralar zayıflamışım herkes öyle diyo.. çok kötüyümm .. meleğim aklıma geliyo şu aralar geçen sene kasım ayıydı ... ben iyi değilim pek bu aralar ...
hoşgeldinn kaçakkk :)) bizde seni özledik neler yapıyon bakalım ???
aminn kuzum inşallahhh Allahım en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah ... aa merak ettim şimdi git bi doktora ihmal etme belki güzel haberler verirsin bize hadi bakalım bekliyoruzzzz