• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tubişşşşş hala gelmedi benim kırmızılarrr yaaa:((( gelsin artıkkk gelecekse testte negatifti dün akşam yaptım :((

canım benim hadi hayırlısı inşalalh güzel haberler verirsin .geç döllenme felan olduysa senınde ayy hadi bakalım.tekrarla genede bizide nerakta bırakma canım benim.

canım geçmiş bayramın mübarek olsun.vallahi iyiyiz allaha şükürler olsun.bayram telaşını atlattık oraya git buraya git 29 ekim tatılınıde yaptık geldik:(

saol canım seninde bayramın mubarek olsun...:29:

canım benim hadi hayırlısı inşalalh güzel haberler verirsin .geç döllenme felan olduysa senınde ayy hadi bakalım.tekrarla genede bizide nerakta bırakma canım benim.

ayysunnnn haber bekliyommm kan vermeye gittinmi????

hala hastalanmadım tubişim ve hülyam ama içimde hiç bebek varmış gibi bi his yok...dünden beri kalçama kramp girio ama nedendir bilmiom ilk defa başıma gelio...sadece banyoyu yıkamıştım acaba ondanmı oldu diorum...buarada sabah kan tahlili verdim bakalım hayırlısı...çıkarsa 5 gibi sonucu alırım....

veeeeeeeeeeeeeeeeeeee müjdeeee işe başlıom yarın :1::1::1::1: kayınbabamın çalıştıgı noterliğe...o ayrıldı ama işten...biliosunuz durumları....sabah 8 akşam 5 c.tesi pazar tatil..:9::9:

Son düzenleme:
canım geçmiş bayramın mübarek olsun.vallahi iyiyiz allaha şükürler olsun.bayram telaşını atlattık oraya git buraya git 29 ekim tatılınıde yaptık geldik:(

ayysunnnn haber bekliyommm kan vermeye gittinmi????

hala hastalanmadım tubişim ve hülyam ama içimde hiç bebek varmış gibi bi his yok...dünden beri kalçama kramp giri ama nedendir bilmiom ilk defa başıma gelio...sadece banyoyu yıkamıştım acaba ondanmı oldu diorum...buarada sabah kan tahlili verdim bakalım hayırlısı...çıkarsa 5 gibi sonucu alırım....

veeeeeeeeeeeeeeeeeeee müjdeeee işe başlıom yarın :1::1::1::1: kayınbabamın çalıştıgı noterliğe...o ayrıldı ama işten...biliosunuz durumları....sabah 8 akşam 5 c.tesi pazar tatil..:9::9:

hala hastalanmadım tubişim ve hülyam ama içimde hiç bebek varmış gibi bi his yok...dünden beri kalçama kramp girio ama nedendir bilmiom ilk defa başıma gelio...sadece banyoyu yıkamıştım acaba ondanmı oldu diorum...buarada sabah kan tahlili verdim bakalım hayırlısı...çıkarsa 5 gibi sonucu alırım....

ayyyy kuzuuuuu hadi hayırlı haberler ver inşallahh :) ayrıca iş bulmana çok sevindim azcık kafan dağılıcak ve herşey daha güzel olucak :))

ayyyy kuzuuuuu hadi hayırlı haberler ver inşallahh :) ayrıca iş bulmana çok sevindim azcık kafan dağılıcak ve herşey daha güzel olucak :))

hayırlı bir haber veremiom maalesef :(( negatif çıktı bişe yok...arabaya bindim ne çalmaya başladı bilionmu Rafet El Roman - yaram ne kanar ne kabuk bağlar - senden sonra - 2012 en yeni - YouTube garip oldum walla bebişe uyarladım şarkıyı....offfff değil şükürrr yarabbimm...sen büyüksün...

hayırlı bir haber veremiom maalesef :(( negatif çıktı bişe yok...arabaya bindim ne çalmaya başladı bilionmu Rafet El Roman - yaram ne kanar ne kabuk bağlar - senden sonra - 2012 en yeni - YouTube garip oldum walla bebişe uyarladım şarkıyı....offfff değil şükürrr yarabbimm...sen büyüksün...

ahh cnm yaaa hayırlısı olsun ne diyim Allahım en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallahh ... yarın yeni işe başlıyosun o senin kafanı dağıtıcak herşey daha güzel olucak kuzum

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar giden unutur kalan hep yanar
Kaçsam kaçamam her yerde kokun var
Sensiz uyandığım kaçıncı günüm
Aynada gördüğüm yorgun yüzüm
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan
Ne kadar oldu gideli bilmiyorum geçen zamanı.
Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı
Hevesim kırık yüreğim buruk ne olacaktık bak ne olduk
Canım istemiyor zoruma gidiyor böyle yaşamak bana ölüm geliyor

ahh cnm yaaa hayırlısı olsun ne diyim Allahım en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallahh ... yarın yeni işe başlıyosun o senin kafanı dağıtıcak herşey daha güzel olucak kuzum

inşallah tubacımmm...ne diim hayırlısı olsun...kırmızılar gelsin bari yaaa :43::43::43::43:

ben cıkıom tubişim sinemaya gidecekmişiz...kociş aradı realde buluşalım dio...görüşürüz cnm...Allah a emanet olun...:nazar:

canım dikkatli ol kendini cok fazla yormaa.
hadi bakalım hayırlı haberler inşalalh.
ayy cok sevındım noter cok ıyı ya biraz yogun olur işleriniz ama hafta sonu var.

canım hayırlısı bak herşeyde bir haır ve şer oldugunu unutma.kimse ne olcagını bilmioz.rabbim kimselere aratmasın verdiğinlede sınamasın.en güzeli hayırlısını dua etmek.bak başlayacagın işte sana cok ıyı gelecek birtanem.ve en güzel zamanı beklıyor gelmek için.

ben cıkıom tubişim sinemaya gidecekmişiz...kociş aradı realde buluşalım dio...görüşürüz cnm...Allah a emanet olun...:nazar:

kuzummm sinema keyfi heee ohh süper bende kocişi ikna etmeye çalışıyorum çanakkale filmine götür diye ama hep kaçıyo bu haftasonu ikna edebilirsem gidicem :)) siz hangi filme gittiniz ??? aysun ilk iş günün nasıl geçti kuzumm rapor bekliyorummm :)) sende Allaha emanet ol bitanemmm...

canım hayırlısı bak herşeyde bir haır ve şer oldugunu unutma.kimse ne olcagını bilmioz.rabbim kimselere aratmasın verdiğinlede sınamasın.en güzeli hayırlısını dua etmek.bak başlayacagın işte sana cok ıyı gelecek birtanem.ve en güzel zamanı beklıyor gelmek için.

hülyacımmmm çok saol cnm benim...bencede doğru zamanı beklio...çok karışık buralar...babamın akciğeri su toplamış.karaciğerdeki kitle 4 cm olmuş tekrardan...yarın dr a gidecekler bakalım...Allahım esirgesin onu yaaaa...çok üzülüomm:43::43::43:eşim desen daha çok üzülüo tabi...

kuzummm sinema keyfi heee ohh süper bende kocişi ikna etmeye çalışıyorum çanakkale filmine götür diye ama hep kaçıyo bu haftasonu ikna edebilirsem gidicem :)) siz hangi filme gittiniz ??? aysun ilk iş günün nasıl geçti kuzumm rapor bekliyorummm :)) sende Allaha emanet ol bitanemmm...

biz bulut atlası na gittik ..başım ağrıodu biraz sıkıldım ama yinede güzeldi...uzun sürdü bayağ...hadi bakalım sende git haftasonu bize bilgi ver film hakkında...ilk iş günüm süperdi...tek hayalimdi ilk gün sendromu yaşamayacagım bi işyeri ve oldu :D herkesi tanıdıgım için sankii yıllardır çalışıomusum gibi hissettim kendimi.....benden bu kadar şimdilik...öpüyom hepinizi kocaman...Allah a emanet olun....:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba nasılsınız ... ben çookk çokk uzun zamandır giremiyorum . sizleri çok özledi bebişleri büyütmüşsünüz hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin allahım .. aysunla banada nasip etsin o güzel duyguyu.. ben son 3 4 aydır hep 10 15 gün geç oluyodum . bu ay tam 30 gün geçti eşim ısrarla hastaneye git diyo. Ruhum okadar yorulmuşki hiç bir şey istemiyorum sankii .. doktor yarın yerinde yokmuş ben pazartesi gidicem bana iyice bi baksın düzene girmedi gitti . bu aralar zayıflamışım herkes öyle diyo.. çok kötüyümm .. meleğim aklıma geliyo şu aralar geçen sene kasım ayıydı ... ben iyi değilim pek bu aralar ...

Back