- Konu Sahibi tugbaemrah
- #8.981
walla internet bağlandı ama pek uğrayamıom gezmekten çok yoğun geçio... sen napıosun hasta olmamışsın daha...bence bi doktora git iice bi incelesin kuzum....
fıstıkkkkkkkkkkkk hoşgeldinnnnn.....güzel bi tatil yapmışsın sevindimm:)) bende gezdim bolbol halada devam ediommm....kocişim yarın izmite gidio arkadaşım gelcek bende kalacak...ertesi gün ben başka biyerde kalcammm....perşembe günü anneannemin 40 mevlüdü okunacak...cuma kayınbabamı doktora götürcem...cumartesi eşimin kuzeni kalp ameliyatı olacak... hastaneye gitcemm...akşamınada arkadaşın düğünü var...var da varr....gözüm korktu walla anlatırkenn....sen neler yaptın canımmm....iyiymişsiniz hep ii olunn...
ohh canım benim cok sevindim sende güzel bir tatil yapmıssın.halendaha devam edıyosun.aman aman keyfın yerınde olsun bol bol eğlen birtanem.ohh eşin bize çok yakına gelıo kız atla gel sende buralara görüşürüz:)şimdiden anneannenin okumasını allah kabul etsin birtanem.mekanı cennet olsun.kayınpederin nasıl kız buarada hiç konulşamadık doğru düzgün soramadık bile.yaz lunca düğünler şeyler bitmiyo her hafta sonu bişey var maşşalh.kendine çok iyi bak birtanem.öpüyoru m cok.