- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #8.921
afiyet bal şeker olsun bitanemm :))
ahh cnm yaa nedir senin bu doktorlardan çektiğin bak bu doktoru anlatınca sevdim sigara içmeye devam edersen bakmaz ama heee bak benim kafadan çinin rahatlamış olmasına çok sevindim inşallah bundan sonrası için herşey daha güzel olucak peki teklrar hamile kalmana ne diyo hemen kalabilirmisin yoksa beklemelimiymişsin ?
ohh ne güzel kocişle kafat dağıtmışsın süpper valla seninle aynı şeyleri yaşadığım gün kocişte beni bowling götürmüştü :))
inşallah kuzu inşallah herşey yolundadır doktora giderken çok tedirgin oluyorum sanki hep kötü bi haber alıcam gibi geliyo çok geriliyorum (
yee tabiki aysun teyzesiii benim içimede erkek doğuyo ama kısmet bakalım :)) sağlıklı sıhatli olsunda...
aminnnnn canımmmmm sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun...hiç bişe istemeyiz başka demikorkma kuzucummm bak buralara kadar geldin Allahın izniyle bişicikler olmucak....ekimden sonra başlayın dedi...rahim gebe kaldı şimdi düşük yapıosun enfeksiyon olabilir dedi...antibiyotik verdi iç bunu dedi...hemende gebe kalma dedi...acık dinlensin dedi...sizde tatil yapın hatta dedi....kafanızı dinleyin dedi...ii var bu kocişler kıssss....ne kadar kızsakta bazı şelerine olsun oda tuzu biberi demi hayatımızın....