2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

doktora gidemedim bugünlerde bayağı yoğunum . evde bile duramadım.. bugün bayağı bi kahverengi leke geldi... çok korktum koyu çamur gibi bi rengi vardı . iççamaşırımı kirletmiş. ondan sonra hiç bişey yok hala bekliyorum sanırım hasta olucam. hasta olursam kesin doktora gidicem bitince . neden böyle düzensiz olduğunu öğrenicem . olmazsamda pazartesi doktor yolu görünüyo bana hemen gidicem. üstüne görme diye bişey varmış bide. böyle leke geliyomuş hasta olucam sanıyomuşuz sonrası yokmuş. hamile olduğunu anlıyomuşsun. kafam çok karışık . anlamadım gitti.

Mrb kızlar.hamile olan herkesi tebrik ederim.allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inş.olmayanlarda en kısa zamanda göbişlerin dolması dileğiyle

Canım lütfen kendini salma bak.dua et bol bol.rabbim saglıkla sıhatle olur sen kendini sıkma.bu psıkolojinide bozar.lütfen kendine ypma bunu

selam canlarimmm nasılsınız...ben idare ediom işte...gittim köye fena değildi...bebek sevdim sünnet olan bebekde vardı...benim sanmislar hep(...tubisimmm doktor ne zaman gelcek bilmiom ama bi aricam hastaneyi...sonra diğer sonuclarida alıp gidecem insallah...çok sıcak adana...yanio walla...dışarı çıkmaya useniom...bakalım nasıl gidecem....insallah canlarimmm bu ay olmazsa başka aylara napim....tubisimmm hulyacimmmmmm sizler nasilsiniz ..varmı mide bulantıları falan...ii bakın kendinize...esengulcumm sendende haber bekliom hadi bakalım....öpüyorum hepinizi....

tatlım ben hasta oldum.. biter bitmez hastaneye gidicem. eşimde çok ısrar ediyo bitsin gidelim diye. gecikmesi normal değil. onun için gidip baktırıcam kendime:))

ayy canım benım köyde eğlenmene sevındım.kim o senin sanan?sen canını lütfen hiç bişeye sıkma herşey yolunda canım rabbim en kısa zamanda senıde güldüğrecek.canım benım pek fazla mide bulantım yok.benım hamışliğim zaten olaylı başladı.devlet hastanesinde ilk tahller karıştı yok boşp gebelik dediler bişiler bişiler.sonra kendi druma gittim o hayır gebelık var sadece çok küçük dedi düşük tehlıkem oldugunu söyledi.pazartesi günü gittim dr a düşüğk tehlıkemın cogaldıgını ve ılaçlarını ıcıp dua etmemi söyledi dr.ve 5 haftalık görünüyor kese dedi.10 gün rapor verdi .sonra ordan cıktım özelde bir dr a gittim ona olanları anlattım.ultrasonda baktı.bebişi gördük kalp atışının gördük.6+1 günlük dedi.kanamam oldugunu söyledim kese etrafında hıc kanama yok bu çok iyi bişey düşük tehlıkesı varf fakat ılerı düzeyde değil sen yat dinlen dedi.ayın 26 sına kadar raporluyum 27sinde kontrolum var devlet hastanesindeki drumla.birdahakı ayın başındada özeldekı drumla randevum var.

tatlım ben hasta oldum.. biter bitmez hastaneye gidicem. eşimde çok ısrar ediyo bitsin gidelim diye. gecikmesi normal değil. onun için gidip baktırıcam kendime:))

canım birdahaki aylara ınsallah göbüşün dolar.ne dıcem sana senın adet düzensizliğin mi var.yoksa bu ılki oldu?

bugun 7+0.ama sorun başladı bile.::(ağrım ve kanamam var.gece acile gittik.progestan ilaç,iğne falan verdi.kısmet demekten başka bişey gelmiyor elden

canım benım dua et bol bol sakın kalbini çürütme.kırmızı kanaman mı var yoksa kahverengimi.dr ne dedi.progestan hapmı kullanıyorsun.bende ondan kullanıyorum suan raporluyum evde yatıyorum.düşük tehlikenmı var mış?bana öyle dediler.

eşim tarafından bir akrabaları tanimiom ben...bakıp duruodu zaten düğünde...nasılda anneye benziyor diomus...bunuda bana soluolar ışte...hayırlısı cnm...inaniom ben elbet birgün olacak Allahın izniyle...sende dinlen güzelce hatta raporunu devam ettir...ablam bana calismazsin hamile kalirsan dio..iğne kullanicakmisim ışte...kısmet bakalım...hakkımızda hayırlısı...maaşallah kalp atislarinida duymussun...Allahım sizi korusun.....çok öpüyorum...Allah a emanet olun...

çok şükür bende hamilelerden biriyim.inş bu sefer bu sorun yaşamam.
kuzumm çok çok sevindim Allahım bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh :))
kuzuumm yaaaa özledimmm senii hiç görüşemez oldukkk (( ayy kuzum okadar çok yakışıyo demekki sana bebiş en kısa zamnda kolların dolucak inşallah nasıl gidiyo çalışmalar anlat bakalım ) doktordan bi haber varmı biran önce halletsen keşke şu doktor işinide ... bizde iyiyiz kuzum işte napalım büyütüyorum Efemi :))
kuzum hakkında hayırlısı bi git bakalım doktor ne dicek hem kafan rahatlar eşin doğru diyo çok çok fazla gecikmişti senin git bi görün bizide habersiz bırakma olurmu kuzum Allahım bu ay nasip etsin inşallahhh
bugun 7+0.ama sorun başladı bile.::(ağrım ve kanamam var.gece acile gittik.progestan ilaç,iğne falan verdi.kısmet demekten başka bişey gelmiyor elden
kuzum lütfen olumlu düşün bende 2 kez kanama yaşadım hatta birinde parça bile düşürdüm ama bak sağlıklı sıhatli ilerliyoruz eger kesede ve bebekte bişi yoksa hiç bişi olmaz ne zaman kontrole gitcen bida habersiz bırakma bizi merak ettim şimdi

hayırlısı kuzum ben inanıyorum yakında aysun hamişş dicezz :)) iğne bende kullanıyorum cnm okadarda zor diil onu hiç kafana takma :))

pazartesi akşam gidicem.düşük teklikesi varmış.progestana devam.işten ayrılmayı düşünüyom.izin vermiyorlar çünkü

karışık renk canım.bi tuhaf yani.progestana devam ediyorum.uyku hali ve baş dönmesi yaptığı ve öçaıştığım için akşamları uyumadan önce 2 adet içiyorum.banada düşük tehlikesi var dedi.çok dua ediyorum bu sefer bişey olmasın.sizlerde dualarınızı eskiltmeyiz.allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

canım benım benden de gelıyor hep leke.hatta arada duruyor sonra böle sulu bir şekilde gelıyor.doktora söyledim.dr kese etrafında kanam yok bu bızım için çok iyi dedi.ve kırmızı kanama ve parça düşürme olmadıgı sürece sıkıntı yok dedi.bel ve kasık agrıların bu dönemde normal dedi.benım 6+4 olmuştur heralde şimdi.amin canım rabbim inşallah bu sefer yüregimizi yakmaz bol bol dua et tesbih çek.ben yapmaya çalışıyorum rabbim kabul etsin.inşallah bu sefer bişey oolmaz kucagımıza alırız.sende yat dınlen güzelce.

pazartesi akşam gidicem.düşük teklikesi varmış.progestana devam.işten ayrılmayı düşünüyom.izin vermiyorlar çünkü

sen içini ferah tut cnm hiç bişecik olmaz bak ben parça düşürdüm ama herşey yolunda yicek ekmeği varsa herşekilde geliyo :)) eger iş yeri problemse ayrıl tabi sonuçta belki ilerde daha sık gitmen gerekecek ben haftada 3 gün doktora gittiğim zamanlarıda biliyorum hakkımızda hayırlısı kuzum

ii gidio cnm fena değil çalışmalar...efemiz gelio demekki...ismiyle yaşasın canım benimm....inşallah canım inşallah olur....korkmuom iğneden walla...olsunda napalım iğne yaparım....ii bak kendine Allah a emanet ol...öpüldün cnm...

bayadır konuşamadık senle karşılaşıp özledim seni paketin ne zaman yenilenicek ???
evet cnm ben Efe istiyodum eşimde tamam dedi ikinci ismi araştırıyoruz :)) aminn kuzum aminnn... doktor kontrolün ne zaman ??? sende Allaha emanet ol cnm çok çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…