2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

selam kizlarr ben bayag yogunum sınava girdim kpss ye sonra gezmeye gittim şimdide misafirim var yemekli bi bakım dedim....öpüyorum hepinizi...

Günaydınnn kızlarrrr.
Sabahtan doktoruma gittim ama doktorum akşam 5ten sonra muyaneye gelecekmiş.oyuzden 56ten sonraya kaldı işim.
Allahım dıyorum bugun hayırlı bir haberle dönsem o hastaneden.bol bol dua edın kızlar benım için,bende silere ediyorum

dualarım seninle cnmmm....Allah a emanet ol...haber ver emi ...

bugün sonuçları aldım...yazayımbilgisi olan varsa banada bilgi versin lütfen yoksa internette yazanları okuyunca çıldırıcam yani...

anti trombin 3: 126.1 normal değerler 63-122
free ps:32.99 normal değerler 55-160
faktör v leiden: homozigot normal
prottrombin (yanlış yazmış olabilirim okunmuo silik çıkmış) homozigot normal
mthrc 677 heterozigot
mthfr(1298) heterozigot

antikardiolipin değerlerimde normal değerler arasında....doktor bana corasprini içme şimdi dedi hamile kaldıgımda içecekmişim cleaxan die bi ilaçda başlıcaklarmış hamile kalırsam tabi...:18::18::18::18:korkuom ben yaa kalamıcakmıyım acaba...pıhtılaşmayla ilgili bişiler var sanırım...

canım benım cleaxan ilacını duymuştum ben sankimm.canım benım neden korkuyorsun seninde olacak biliyoruz.sadece bunu kafanma çok takma lütfen olurmu bebeğim.dr una git güzelce muaynenı ol ve tedavıne başla

kızlar bugün test yaptım . sonuç negatif. ( 9 gün geçti hala hasta olmadım. dün sabah kahverengi leke gibi bişey vardı bugün oda yok beyaz akıntıya döndü. az daha bekleyip hastanede kan testi yaptırıcam.

canım benım cleaxan ilacını duymuştum ben sankimm.canım benım neden korkuyorsun seninde olacak biliyoruz.sadece bunu kafanma çok takma lütfen olurmu bebeğim.dr una git güzelce muaynenı ol ve tedavıne başla

ne bilim kuzum ya pıhtılaşma falan dediler ...varya doktor yüzü görmek istemiom artık ...biride adam gibi anlatmazmı bişeleri ya...geldim evde netten okuom kafam iice karısıo....pıhtılaşma varmı yokmu demiolar bile...pıhtılaşma için ilaç başlıcaz hamile kaldıgında dedi o kadar...artık hamile kalırsam gidicem doktora...sen naptın haber ver bize dr a gidecektin....

hemen kanda yaptır bence nie gecikio bu kadar acaba...geç döllenme olablir....kan tahlilini yaptırda haber ver biran önce...üzülme ama tamammı...öptüm cnm...

inan bana bu sefer çok üzüldüm sanırım. suratım yerden kalkmıyo. dün kahverengi gibi bi, akıntı vardı bu gün normal akıntıya döndü.

kuzumm sen bi doktora daha göster sonuçlarını istersen aklında kalmasın cleaxan ineyi ben kullanıyorum cnm pıhtılaşma önleyici coraspirin falanda kullanıcaksan kan pıhtılaşması var galiba kuzum değerlerden anlamam ama kullanıcaklarına göre sölüyorum ama bu senin hamile kalmana engel diil dumanda biliyosun ileri düzeyde kan pıhtılaşması ve çok kolay hamile kalıyor. sen içini ferah tut kuzum herlşey yoluna giricek

kızlar cumadan 2 günlük kaçamak yapmak için şarköye gittik denize girdim dinlendim süperdi :)) bu sabah geldik eve ama başım çatlıyo eşim bugün işe gittiği için 5 de uyanıp yollara düştük ben hala kendimi toplayamadım onun dışında güzeldi. biz iyiyiz Allaha şükür bi problemimiz yok temmuzun sonunu bekliyorum doktora gitmek için ve çok merak ediyorum kuzumu :))

cnm sen kan testimi yaptın idrar mı ?

idrar testi yaptım canım .. bu sefer gerçekten üzüldüm sanırım . artık olmuyo demeye başaladım.. .s dün kahverengi akıntı gibi bişi vardı. bufgün beyaz normal akıntıya dönmüş ..

cnm eger idrar testi yaptıysan ona pek güvenme derim ben çünkü benim geç döllenme olmuştu ve senin gibi üzerinden 10 gün geçince idrar testi yapmıştım çıkmadı sonra doktora gidip kan verdim degerim 230 çıktı bi önceki kimyasal gebelikte olmuştu yine öle sandık 2 gün sonra kan testini tekrarladık 900 e çıktı ve bebeğim benimle sende bi kan testi yaptır cnm daha bekleme eger hamile diilsende 10gün gecikmemeliydi inşallah seninde başına bana olan gibi bi mucize gelir :))

sen şimdi ignemi kullaniosun bilmiodum ben...gosterecem başka doktora sonuclarimi merak ediom çünkü...biliom dumanı hamile hatta şimdi vede ii gidio allaha şükür...

ohhh ne güzel zaman gecirmissiniz...bende çok istiom denize gitmeyi ama ne zaman kısmet olacak bilmiom...sen ise gitmedinmi bugün?ii olmanıza sevindim kuzucum...çok öpüyorum

inan bana bu sefer çok üzüldüm sanırım. suratım yerden kalkmıyo. dün kahverengi gibi bi, akıntı vardı bu gün normal akıntıya döndü.

üzülme cnm yaaa napalim elbet birgün olacak sağlıklı hayırlı olsunda bekleyelim ne kadar zor olsada beklemek...rabbim başka dert vermesin

hayırlısı canım ya aynen bende artık dr kapısına gidince yüregimin pır pır edişine dayanamıyorum.acaba ne dıcek kötü bişeymi cıkcak yuregım ferahmı cıkcam .hakkında hayırlısı arkadaşım hepimiz için.bugun gittim dr a ultrasonda keseyi gördük görünce evet hamılesinn dedi.sonra agrım felan var kasıklarımda dıyınce düşük tehlşikesi olabılır dediç.4+2 cıktı ultrasonda benım internette hesabıma göre 6 hafta felan cıkıyor.progesteronb verdi gece yatarken içeçedğim 2 tane .pazartesi gene gidecegim.belkş o arada başka bir dr daha giderim.bir dr daha önerdiler tabi randevu bulabilirsem

amin canımmmm hayırlısı olsun...dikkatli ol kuzucumm tek doktorla kalma evet...başka bi doktora daha git...ilişkide yasak tabi...yapmayın bişe tamammı....benim kasıklarım ağrırdı bişe yapınca...ama bize kimse yasak demedi...fazlada yapmazdık zaten...>>Allah a emanet olun ikinizde....öpüyorumm

üzülme cnm yaaa napalim elbet birgün olacak sağlıklı hayırlı olsunda bekleyelim ne kadar zor olsada beklemek...rabbim başka dert vermesin

amin canım benim allah başka büyük dertlerle sınamasın bizleri.inşallah bu bekleyişler bir gün hepimşizi sev,ndirecek.canım benım moralımızı yüksek tutuyoruz.oky

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…