2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

vallahi öğrendiğimiz günden beri kardeş gibiyiz zaten bigün evde kalıom bi gün annemdeablam burda ya bide.:)eşim cok tedırgın youzden yasagı bılıoz yane

kızlarr çok içim daralmış uyandım buıgun hayır olsun.karma karışık rüyalar gördümm.ruhum daralmış uyandım .

kızlaarr bende ocak ayı hamişiyim.
yokum benım gibi ocak ayı hamişi.
neler yapıyorsunuz bakalım..

evet cnm yaklaşık 2 aydır kullanıyorum :)) göster tabi bi doktorla kalma... tatil iyi güzeldide kalabalık beni çok yordu anca toparlandım :)) pzt evdeydim cnm salı işe başladım bende seni çok öpüyorum cnm :))
aysunn nerelerdesin canım napıyosun ? tubacım bebeiş nasıl sen nasılsın . hülya sen nasılsın ..
saol kuzum biz iyiyiz sen naptın seni merak ettim kantesti yaptırdınmı ??

yok kuzum ben hala gidip yaptırmadım. eşimde idrarda çıkmadı kanda hiç yaptırma dedi . doktorundan randevu al direk ona gidelim o zaten ister kan testi dedi. bilmiyorum yada yarın felan gidip kan testi yaptırmaya çalışırım. tatlım sabahları çok ağrım oluyo karın ağrısı. kasıklarımda batma var. bazen sancı giriyo gibi oluyo. bide şey derler ayak ağrısı olur derler ya hamileleikte. ayağım ağrıyo. pekte heveslenmekte istemiyorum . geceleri rüyamda hasta olduğumu görüyorum rüyada üzülüyorum. sabah uyanınca rahatlıyorum. hayırlısı ...

aysunn nerelerdesin canım napıyosun ? tubacım bebeiş nasıl sen nasılsın . hülya sen nasılsın ..

canım benım ne yapayım harala gürele geçiyor zaman.işte.
dun akşam biraz rahatsızdım.hafif lekelenmem oldu. acıle gittik.bişey yok dedi doktor.düşük tehlıken var.ilacını içeceksin.dınleneceksin dedi.bugun birazdaha iyi gibiyim.bakalım
sen neler yaptın test felan yaptınmı bir daha

kaç gün geçti kız senin adetin.senden ben gibi .bende ilkinde inat etmiştim yaptırmamıştım test.

sen nerelrdesin yahu merak ettim.bişeyde yazmıon ne oldu tahlil sonuçlarını gösterdinmi başka doktora.haberdar et kızım bizi meraktayuız tugbada merak edıyor .

ben iyiyim kızlar internetim bitti bitecek bilginiz olsun....doktor izinden dönsün ona gidecem ...diğer hastanede yaptırdıgım genetik tahlilleride alacam öle gidecem....iice anlatsın bana şunları....3 gündür evdeyim..çıkmıom biyere...sıkılıom ama bişede yapasım gelmio...psikolojik olarak ii deilim sanırım ...öpüyorum hepinizi Allah a emanet olun....

buarada c.tesi köye gidecez sünnet düğününe...hiç gidesim yokkkkk...ama mecbur artık...napalım....

kuzum bi yaptırsaydın keşke için rahatlardı sen bilirsin tabi yinede :)) inşallah güzel haberler verirsin bize :))
kuzum yaa hiç konuşamadık senlede çok özledim senii :)) kuzum hemen silkelen ve kendine gel lütfen bu ay çok çalışma var göbüşe bebişi koycan daha ne zaman gelcek bu doktor izinden ??? sende Allaha emanet ol kuzummm
buarada c.tesi köye gidecez sünnet düğününe...hiç gidesim yokkkkk...ama mecbur artık...napalım....

ayyy bitanem değişiklik olur sanada 2 insan görürsün deme öle :))

Canım lütfen kendini salma bak.dua et bol bol.rabbim saglıkla sıhatle olur sen kendini sıkma.bu psıkolojinide bozar.lütfen kendine ypma bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…