- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #8.741
amin canımmmm hayırlısı olsun...dikkatli ol kuzucumm tek doktorla kalma evet...başka bi doktora daha git...ilişkide yasak tabi...yapmayın bişe tamammı....benim kasıklarım ağrırdı bişe yapınca...ama bize kimse yasak demedi...fazlada yapmazdık zaten...>>Allah a emanet olun ikinizde....öpüyorumm
kızlarr çok içim daralmış uyandım buıgun hayır olsun.karma karışık rüyalar gördümm.ruhum daralmış uyandım .
hayrolsun kuzucummm düşünme fazla...içini ferah tut opuldun
kızlaarr bende ocak ayı hamişiyim.
yokum benım gibi ocak ayı hamişi.
neler yapıyorsunuz bakalım..
evet cnm yaklaşık 2 aydır kullanıyorum :)) göster tabi bi doktorla kalma... tatil iyi güzeldide kalabalık beni çok yordu anca toparlandım :)) pzt evdeydim cnm salı işe başladım bende seni çok öpüyorum cnm :))sen şimdi ignemi kullaniosun bilmiodum ben...gosterecem başka doktora sonuclarimi merak ediom çünkü...biliom dumanı hamile hatta şimdi vede ii gidio allaha şükür...
ohhh ne güzel zaman gecirmissiniz...bende çok istiom denize gitmeyi ama ne zaman kısmet olacak bilmiom...sen ise gitmedinmi bugün?ii olmanıza sevindim kuzucum...çok öpüyorum
saol kuzum biz iyiyiz sen naptın seni merak ettim kantesti yaptırdınmı ??aysunn nerelerdesin canım napıyosun ? tubacım bebeiş nasıl sen nasılsın . hülya sen nasılsın ..
yok kuzum ben hala gidip yaptırmadım. eşimde idrarda çıkmadı kanda hiç yaptırma dedi . doktorundan randevu al direk ona gidelim o zaten ister kan testi dedi. bilmiyorum yada yarın felan gidip kan testi yaptırmaya çalışırım. tatlım sabahları çok ağrım oluyo karın ağrısı. kasıklarımda batma var. bazen sancı giriyo gibi oluyo. bide şey derler ayak ağrısı olur derler ya hamileleikte. ayağım ağrıyo. pekte heveslenmekte istemiyorum . geceleri rüyamda hasta olduğumu görüyorum rüyada üzülüyorum. sabah uyanınca rahatlıyorum. hayırlısı ...evet cnm yaklaşık 2 aydır kullanıyorum :)) göster tabi bi doktorla kalma... tatil iyi güzeldide kalabalık beni çok yordu anca toparlandım :)) pzt evdeydim cnm salı işe başladım bende seni çok öpüyorum cnm :))
saol kuzum biz iyiyiz sen naptın seni merak ettim kantesti yaptırdınmı ??
aysunn nerelerdesin canım napıyosun ? tubacım bebeiş nasıl sen nasılsın . hülya sen nasılsın ..
yok kuzum ben hala gidip yaptırmadım. eşimde idrarda çıkmadı kanda hiç yaptırma dedi . doktorundan randevu al direk ona gidelim o zaten ister kan testi dedi. bilmiyorum yada yarın felan gidip kan testi yaptırmaya çalışırım. tatlım sabahları çok ağrım oluyo karın ağrısı. kasıklarımda batma var. bazen sancı giriyo gibi oluyo. bide şey derler ayak ağrısı olur derler ya hamileleikte. ayağım ağrıyo. pekte heveslenmekte istemiyorum . geceleri rüyamda hasta olduğumu görüyorum rüyada üzülüyorum. sabah uyanınca rahatlıyorum. hayırlısı ...
12 gün oluyo tatlım . :s idrar yaptım 5 gün geçince negatif. şimdide tekrar negatif görmekten korkuyorum. sen nasılsın.bebiş var demi senin doktora gittin ?kaç gün geçti kız senin adetin.senden ben gibi .bende ilkinde inat etmiştim yaptırmamıştım test.
sen nerelrdesin yahu merak ettim.bişeyde yazmıon ne oldu tahlil sonuçlarını gösterdinmi başka doktora.haberdar et kızım bizi meraktayuız tugbada merak edıyor .
aysunn nerelerdesin canım napıyosun ? tubacım bebeiş nasıl sen nasılsın . hülya sen nasılsın ..
12 gün oluyo tatlım . :s idrar yaptım 5 gün geçince negatif. şimdide tekrar negatif görmekten korkuyorum. sen nasılsın.bebiş var demi senin doktora gittin ?
kuzum bi yaptırsaydın keşke için rahatlardı sen bilirsin tabi yinede :)) inşallah güzel haberler verirsin bize :))yok kuzum ben hala gidip yaptırmadım. eşimde idrarda çıkmadı kanda hiç yaptırma dedi . doktorundan randevu al direk ona gidelim o zaten ister kan testi dedi. bilmiyorum yada yarın felan gidip kan testi yaptırmaya çalışırım. tatlım sabahları çok ağrım oluyo karın ağrısı. kasıklarımda batma var. bazen sancı giriyo gibi oluyo. bide şey derler ayak ağrısı olur derler ya hamileleikte. ayağım ağrıyo. pekte heveslenmekte istemiyorum . geceleri rüyamda hasta olduğumu görüyorum rüyada üzülüyorum. sabah uyanınca rahatlıyorum. hayırlısı ...
kuzum yaa hiç konuşamadık senlede çok özledim senii :)) kuzum hemen silkelen ve kendine gel lütfen bu ay çok çalışma var göbüşe bebişi koycan daha ne zaman gelcek bu doktor izinden ??? sende Allaha emanet ol kuzummmben iyiyim kızlar internetim bitti bitecek bilginiz olsun....doktor izinden dönsün ona gidecem ...diğer hastanede yaptırdıgım genetik tahlilleride alacam öle gidecem....iice anlatsın bana şunları....3 gündür evdeyim..çıkmıom biyere...sıkılıom ama bişede yapasım gelmio...psikolojik olarak ii deilim sanırım ...öpüyorum hepinizi Allah a emanet olun....
buarada c.tesi köye gidecez sünnet düğününe...hiç gidesim yokkkkk...ama mecbur artık...napalım....
Canım lütfen kendini salma bak.dua et bol bol.rabbim saglıkla sıhatle olur sen kendini sıkma.bu psıkolojinide bozar.lütfen kendine ypma bunuben iyiyim kızlar internetim bitti bitecek bilginiz olsun....doktor izinden dönsün ona gidecem ...diğer hastanede yaptırdıgım genetik tahlilleride alacam öle gidecem....iice anlatsın bana şunları....3 gündür evdeyim..çıkmıom biyere...sıkılıom ama bişede yapasım gelmio...psikolojik olarak ii deilim sanırım ...öpüyorum hepinizi Allah a emanet olun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?