- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #8.621
kızlarrr merhabaa nasılsınızz?benim otopsi sonucunu aldım bebek beyin kanaması geçirmiş ya anne karnında yada doğum sırasında dedi dr.ama dosyan gelsin iice bi inceleyelim toplantıyapar konusuruz dedi...hafta içi arıcaklar gidecem ararlarsa tabidiom bi 9 ay sonra ararlar kucagımda bebekle giderim artık öpüyom hepinizi evime gidiom ben
ahh kuzumm yaaaa ianşallah bidaha böle şeyler başına bidaha gelmez neden olmuş ki acaba bence aralar cnm yaaa ayy inşallah 9 ay sonra kucağında olur inşallah bebeğinnn
iiyim bende cnm annem geldi bugün evi temizledi Allah razı olsun cnm yaaa ben yattım az az yardım ettim kendi başıına çekti çevirdi valla bitanem yaaa :)) biraz ağrım vardı benim duş falan aldım şimdi iyiyim ben kaçıyorum cnm annemler gitcek az sonra yanlarında durimçok çok öptüm seniiinşallah canımm hiçbirimiz yaşamayalım...fazlabişe demedi dosyan gelsin iice bi inceleyelim konusalım dedi....bakalımmm haftaiçi ararlar umarım yaaa...sen naposun nasılsın...bebişimiz nasıll
iiyim bende cnm annem geldi bugün evi temizledi Allah razı olsun cnm yaaa ben yattım az az yardım ettim kendi başıına çekti çevirdi valla bitanem yaaa :)) biraz ağrım vardı benim duş falan aldım şimdi iyiyim ben kaçıyorum cnm annemler gitcek az sonra yanlarında durimçok çok öptüm senii
ellerine sağlık anneciğininnnnn elleri dert görmesin iiki var onlar...tmmm kuzucummmm öpüom çokkkkk......
ayyy gitti annemlerr( ayy bi acayip oldummm 2 hafta önce görüşmüştük çok özlemişim annemii :)) aminn kuzum yaa aminn yoksa ben nasıl yapcaktım tüm halıları kaldırdık bundan sonra 2 3 günde bir siler süpürürüm ohh miss :)) ayy bide nezamandır kolye istiyodum kar tanesi annem ben alıcam sana demişti bugün naz dışarı çıktı bi bakınim etrafa die almış gelmş kuzumm yaaaa bayıldımmm
kızlarrr merhabaa nasılsınızz?benim otopsi sonucunu aldım bebek beyin kanaması geçirmiş ya anne karnında yada doğum sırasında dedi dr.ama dosyan gelsin iice bi inceleyelim toplantıyapar konusuruz dedi...hafta içi arıcaklar gidecem ararlarsa tabidiom bi 9 ay sonra ararlar kucagımda bebekle giderim artık öpüyom hepinizi evime gidiom ben
iiyim bende cnm annem geldi bugün evi temizledi Allah razı olsun cnm yaaa ben yattım az az yardım ettim kendi başıına çekti çevirdi valla bitanem yaaa :)) biraz ağrım vardı benim duş falan aldım şimdi iyiyim ben kaçıyorum cnm annemler gitcek az sonra yanlarında durimçok çok öptüm senii
canım benım sevındım..sonucu aldıgına ama sonucuda üzüldümçinşalalh birdaha rabbim yaşatmaz böyle şeyler.seni aramasalar bile sen bırakma peşini canım.
ben aşılama ile hamile kaldım şuan 10+4
kızlarrrrrr nerdesiniz yawww? ösledimmmm siziii....
canımmm telefonumun ınterneti kapandı oyuzden artık giremıyorum.bugun gidecem gidebilirsem turkcelle.sen nasılsın baban nasıl?
hmmm tamam canımmm...bende evde eşimden fırsat buldukça giriomm...net yok ya tlfnu bilgisayara bağlıom anca...buaralarda işleri yogun çizim yapıo o nedenle evdeyken giremiom...kayınvaldemdeyim bugün kek yaptım geldik burda kalacaz..ben ii sayılırımm...psikolojim bozuk sanırım bence dr a gitmem lazım...düşünmek istemiyorum bebek falan...napcam bilmiom...bigün patlıcam gibi gelio..babam ii kemoterapi görecek...cuma günü hastaneye götürecem...bakalım ne dicekler...benden böle kuzucum...sen nasılsın?nasıl gidio çalışmalar?
ohhb ne güzel kayıvalidede kalcak he.
canım neden psikolıjin bozuk,çocuk yüzündenmi yoksa hem o hemde babanın hastalıgı sebebi ilemi?canım git bi destek al.
bizim çalışmlaar iyi nasıl olsun.tam gaz devam:)
24-5-2012 de adet oldum 30-05-2012 de de bittim.test alsam cıkarmı?
kızlarrrrrr nerdesiniz yawww? ösledimmmm siziii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?