2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ayy bende böle bi gerildim ...hemen dr bulmalıyım.gideyim konuşayım anlatayım herşeyi ona göre bi baksın nedir ne değildir.
baktım bitanem yazıyıda okudum ayy kafam daha çok karıştı galiba ( evet cnm biran önce doktor bul ve bütün testlerini yaptır olumu cnm için rahat bi hamiş olursun benim gibi olma

oyy aysun yaa napcaz biz yaaa eee nasıl önlicez biz bu kötü şeyleriii

walla ben hepsini okuyamadım cok uzundu ben çok garibim yaaa...o kadar kötü durgun psikolojisi bozuk bi ruh hali içindeyim ve ben bile farkındayım bu halimin suratıma yansıo ve herkes soruo neyin var die...noluo bana yaaa...en yakın arkadaşımdanda bebek haberi aldım ve o tedavi görüodu sonra eşiyle problemleri oldu ve bıraktı tedaviyi tekrar başlıcaktıki hamile oldugunu öğrendi....hııı sevinmedimmi çoookkkkk sevindimmmm anlatamammm....ama neden ben dio insan...ortaokuldaykenden beri hep derdimki ben cocukları cok seviom ya benim olmucak heralde derdim....ve suandada hep böle düşünüom...napıcamı bende bilmiom tubişimmm...ben pes ettim artık walla....uğraşmıom bişe için bi benim uğraşımla olmuo....hep ben istiyom bebeği kocişimden daha hiç duymadım bizimde bebeğimiz olsun lafını...napim yani...rabbime dua edicem başkada bişe gelmez elimden....başka çocukları severim yeğenlerim var sizin bebişler var onları severimmmmm.....Allahım sizleri korusunnn..

canım kafan karışşın diye yazmadım.sadece acıklayı bişeyler bulursun diye yolladım.
canım benim herşey yolunda olcak.sen gene dr felan sor araştır ıyıce..

canım benım okumaman normal bayagı bir uzundu kopyala yapıstır yaptım
canım benım ıyı günler geçirmedin herşey üst üste geldi.çok fazla takma kafana canım.erkekler öyle ya bende eşime soruyorum istiyormusun bebek diye suratıma bakıo nasıl bir soru bu dıyor..bende dıyorum ki agzından cıksa güzel bi laf ne olur dıyorum.gğülüo cok rahatlar cok duygusuzlar bazı konularda.canım pes etme oluruna bırak.rabbim vaktı saati gelınce hepimize verecek ben ona ınanıyorum.ve seni çok çok öpüyorum.cok takma kafana.

okudum benn :)) ahh kuzum yaaa yanımda olsan ben düzeltirdim senii :)) bak şimdi aysun bu ara hastanelerdesin zaten hazır gidip gelirken bak beni dinle pataloji sonucun çıktı onun dışında kan testlerinide yaptır şu kan pıhtılaşmasınıda lütfen önce bi kafan rahat etsin sonradaaa kocişle konuşup bebek çalışmaları yaa varya bende hep öle derdim okurken evlenicem çocuk yapıcam hemen diye okadar çok seviyorumki bebekleri ama sonra senin gibi düşünürdüm çok istediği olmazmış ya insanın acaba benim çocuğum olmicakmı diye ama pes etmek yokkkkkkk .... Allahım senide korusun bitanemmm ...
canım kafan karışşın diye yazmadım.sadece acıklayı bişeyler bulursun diye yolladım.
canım benim herşey yolunda olcak.sen gene dr felan sor araştır ıyıce..

biliyorum bitanemm çok çok saol... inşallah kuzum yaaaaa bugün aile hekimine gidicem gebeliğimi bildirmem gerekiyomuş onunlada bi konuşucam bu iğne konusunu ... bak hülyaa sende çalışmalara başladın nolur en kısa zamanda yaptır kan testlerini ihmal etmee nolurr

canım günaydınnn buarada.
dün akşam eşimle konuştum kan testi için ee yaptırdık bişey cıkmadı ya dedi.ben biliyorsun ki asprin ve folık asit kullanıyorum ya.öyle dedi vallaha.
bakalım işte dr da bayagı ılgılenmişti.ama son durum n eolur bılmıyorum.canım gebelik için illaki adet gecikmesi sartmı?eşim dıyorkı 1 hafta oldu test yapsan cıkarmı bişey dıyor.:):)benimki fena takıldı:)

cnm normal kan testi yaptırdın temiz ama kan pıhtılaşmayıda yaptır nolur bak ilerde benim gibi olma zaten doktorun sana aspirin verme nedeni kan pıhtılaşması olabilir diye önlem en azında varmı yokmuu onu bilirsen daha iyi olur :))
yok cnm daha belli olmaz illa adet gecikmesi gerekmiyo tabiki ama kanda bile adet tarihine 2 3 gün kala çıkıyo yani yumurta döllendikten 12 14 gün sonra falan

yaa varya bu konuda çok bilgiye sahipsin varya ben bi oturup araştıramıyorum hiç bişeyi.
peki ben hastaneye gidince kan pıhıtılaşması varmı yokmu dıye test istiyorum mu dıyecegim.

yaa varya bu konuda çok bilgiye sahipsin varya ben bi oturup araştıramıyorum hiç bişeyi.
peki ben hastaneye gidince kan pıhıtılaşması varmı yokmu dıye test istiyorum mu dıyecegim.
cnm etrafımda bilgili çok insan var burdada çok arkadaşım var saolsunlar hep yardımcı oluyolar bende onlardan öğrendiklerimi sizinle paylaşıyorum :)) sen hastaneye gidince ilk gebeliğimde kalbi durdu genetik yapıldı temiz kan pıhtılaşmasından şüphelenildi onu yaptırmak istiyorum diceksin :))
canım deprem olmuş sizin orda hissedildimi?

ayyy istanbuldada hissedilmiş ama ben hissetmedim Allahtan hissetmedim yoksa ben çok korkuyorum ölürdüm korkudan ...

ayy canım benım paylaş tabi bizimle.
gerekli böyle bilğiler.
ayy iyi olmuş hissetmediğin.bende çok korkuyorum.gecede yanlız kalıom.allah korusun hepimizi.

ayy canım benım paylaş tabi bizimle.
gerekli böyle bilğiler.
ayy iyi olmuş hissetmediğin.bende çok korkuyorum.gecede yanlız kalıom.allah korusun hepimizi.

tabiki cnm benimmm aklına ne takılırsa sor ben sölerim sana :))
aynen öle hissetsem kötü olurdum zaten ne zaman deprem olsa annemle babam hemen aralar iyimisin napıyosun diye çok korkuyorum yaaa :)) ayyy en son hissettiğimde salonda yatıyorum kocişte duş alıyo işten geldi bianda sallandıkk ben elimde kumandayla banyoya ışınlandım duşakabini açtım çabuk çık deprem oldu ben korkuyorum diye oturdum banyoda elimde tv kumandası kocişin duştan çıkmasını bekledim :))) aminn kuzumm Allahım kurusun bizii...

ayyy canım benimm bende donup kalıyorum hiç hareket edemıyorumneyse allah birdaha yaşatmasın öyle büyük depremlerm

he walla düzeltirdinn kıs hastaneden cıktı babam sölemedimmi ben size salı günü çıktı...ama tabi yine gidecez ...şu sonucu alimde bi gidim bari pıhtılaşma falan için...

bencede ALLAH onlara garip bi ruh hali vermiş...duygularınıda belli edemiolar...anlamıo insan....takmıcam inşallah diom ama takılıo işte....çok saol cnmm...

kızlar kahvaltı yapicam gelirim yine oki...kayınvaldemdeyim zaten görüşürüz...öpüyommm çokkkkk

:)))) hayır cnm sölemedinnnn ohh hadi gözünüz aydınn :)) evet cnm yaptır sende sakın ihmal etmee ... afiyet olsun bitanem doyur karnını :))

bencede canım takma boşver.ben artık aklacagım cevapları bıldıgım için sormuyorum bile..

yoo cıktıgını söylemedin canım.çok çok sevındım biertanem .

kızlarrr merhabaa nasılsınızz?benim otopsi sonucunu aldım bebek beyin kanaması geçirmiş ya anne karnında yada doğum sırasında dedi dr.ama dosyan gelsin iice bi inceleyelim toplantıyapar konusuruz dedi...hafta içi arıcaklar gidecem ararlarsa tabi diom bi 9 ay sonra ararlar kucagımda bebekle giderim artık öpüyom hepinizi evime gidiom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…