- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #8.381
ayy kuzumm habersiz bırakma bizi hee olurmu cnmm allahımşifa versinn inşallah temiz çıkar tahlillerde ... yee tabiki teyzesiii biliyorumm bitanem yaa ben ne kadar mutluysam sizde benim kadar mutlusunuz biliyorum iyiki varsınızzz :))cok saol cnm simdi doktora gidicez bizde insallah temiz cikar yaa bakalim...senin kuzunada maasallah yer onu teyzesi canim benim yaaa ne dicemi bilemiom.inan...cok sevindimmmmm...Allahim seni ve melegini korusunn...cok opuyom
yaa şu tahliller çok uzn sürdüya oyuzden biliyodu ama umutlanmamaya çalıştı hep oyuzden süpriz olmadı yanii :)) kociş dışında annem , görümcem ve eşi biliyo o kadar kalp atışlarını duyunca sölicem herkeze annemede tembihledim babama falanda sölemicek :))tubisimmm bu arada kocis biliodur zaten nasil soledin ne yapti? kimlere soledin baska ...ne cok soru sordum demi :))
aminnn cnmm aminn inşallahhh :)) bak ne güzel çalışmalarada başlamışsın allahım bu sefer sağlıklısıhatlisini versin inşallahh ...maşallah maşallah.allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin.bende nisanda çalışmalara başladım ama daha bişey yok.kısmet artık.bakalım nezaman teşrif edecek:)senin için çok sevindim.herzaman güzel haberler bekliyoruz senden
ayy hadi bakalım yedin elmayı şimdi halvet zamanı kaçırmayyın bu ay günleri önümüzdeki ayda gelsin inşallahh bebişşş :))ohhh afiyet olsun cnm benimmm...ben ii sayilir babama uzuluyorum ona dua ediyorum onun disinda iyiyim elmayida yedik dun insallah hayirli olur bakalim gorecez bu ay Allah izin verirse...sende adet olmamissin ne zaman olman gerekiodu? hakkimizda herseyin hayirlisi ...basta saglik versin rabbim..optum cnmm
ohhhh eğlen güzelim gününü gün et walla:))) hadi hayırlısı kısss belkim hamişsindirrbellimi olur..kaçmıştır falan
ayy kuzumm habersiz bırakma bizi hee olurmu cnmm allahımşifa versinn inşallah temiz çıkar tahlillerde ... yee tabiki teyzesiii biliyorumm bitanem yaa ben ne kadar mutluysam sizde benim kadar mutlusunuz biliyorum iyiki varsınızzz :))
yaa şu tahliller çok uzn sürdüya oyuzden biliyodu ama umutlanmamaya çalıştı hep oyuzden süpriz olmadı yanii :)) kociş dışında annem , görümcem ve eşi biliyo o kadar kalp atışlarını duyunca sölicem herkeze annemede tembihledim babama falanda sölemicek :))
aminnn cnmm aminn inşallahhh :)) bak ne güzel çalışmalarada başlamışsın allahım bu sefer sağlıklısıhatlisini versin inşallahh ...
ayy hadi bakalım yedin elmayı şimdi halvet zamanı kaçırmayyın bu ay günleri önümüzdeki ayda gelsin inşallahh bebişşş :))
yaaaa aysunn varyaa bende öle düşünüyom heeeee hülyaaa kızzz hiç bi belirti falan yokmu yada hamiş olma gibi bi ihtimal varmı ???
arkadasr bugune kocamla evimize sinek grmesin dye tel takıorduk pencerelere yani ben bişey yapmıordum.son pencerede yardım edmemi isdedi ama o sey zaten hafifi bişey etrafıda tahtadandı.ben de yukkardan tutmamı soleynce yukarı dogru asıldım yani perde asar gbi dusunun bunu.ama otrdugum yerden.çömelrdm cunku ve br sure ole kaldm.herkes dedi bebek kordonu koparmış.ben suan korkuyom interneyttede ole bişey olsa belrtisi ne olur gbi bişey aradım bulamadım.ben elimle kaldrdıgmda o sinekliği bana braz agırda geldisuan korkuyorummm bna yardım edin neolurrr
walla daha 1 kere oldu iste umarim devami gelir umarim elma sebep olur olmasada Allah razi olsun yapanlardan...ne zaman duycan pitpitlari kuzucum haber et bizede...bende babamin sonuclari cikinca haber ederim...cok opuyom bitanemmmm ii bakin birbirinize emi...
cnm benim bişey olup olmadıgını anlamıorumm suan.agrı falan olmadı normal hergun gibi.bebek hareketine rastgelmedim ama aksamdan beri yorgunlukdan erken uyudumda bugun sanki hareket eddi biraz ama emin olamadım.evi temizlerdim.ama simdi braz hareked eddi .umarım bsey olmazne bnm bebegime nede kimseninkine
olucak inşallahh kuzum bu seferr :))) pıt pıtları allahım nasip ederse 2 hafta sonra dumaya gidicez cumartesi günü tabiki heber veririm kuzumm pazarteside tahlil yaptırmaya gitcem özelde tahliller için 750 tl hesap çıkardılar oyuzden ssk dan randevu aldım umarım halledebilirim hemen :)) vet kuzum babanın sonuçlarınıda merak ediyorum habersizbırakma bizi olurmu :)) sende çok çok iyibak kendinee öpüyoruz senii kocamannn teyzesii
hee bidee bunu aldımm ece hamle ajandası (anne-bebek ajandası) 18 aylık ajanda ece krtasiye avm krtasiye malzemeleri , ofis malzemeleri 0 212 659 0 536 herşeyi yazıyorum umarım allahım doğumunuda gösterir bize ve büyüdüğünde güzel bi anı olur :))
kuzumm bisey olmamıştır kokma senn sağlıklı sıhatli büyüyo bebeğim çikolata falan yiyince hareketlenir derler şuanda hareket ediyomu ?
ohhhh eğlen güzelim gününü gün et walla:))) hadi hayırlısı kısss belkim hamişsindirrbellimi olur..kaçmıştır falan
ayy kuzumm habersiz bırakma bizi hee olurmu cnmm allahımşifa versinn inşallah temiz çıkar tahlillerde ... yee tabiki teyzesiii biliyorumm bitanem yaa ben ne kadar mutluysam sizde benim kadar mutlusunuz biliyorum iyiki varsınızzz :))
yaa şu tahliller çok uzn sürdüya oyuzden biliyodu ama umutlanmamaya çalıştı hep oyuzden süpriz olmadı yanii :)) kociş dışında annem , görümcem ve eşi biliyo o kadar kalp atışlarını duyunca sölicem herkeze annemede tembihledim babama falanda sölemicek :))
aminnn cnmm aminn inşallahhh :)) bak ne güzel çalışmalarada başlamışsın allahım bu sefer sağlıklısıhatlisini versin inşallahh ...
ayy hadi bakalım yedin elmayı şimdi halvet zamanı kaçırmayyın bu ay günleri önümüzdeki ayda gelsin inşallahh bebişşş :))
yaaaa aysunn varyaa bende öle düşünüyom heeeee hülyaaa kızzz hiç bi belirti falan yokmu yada hamiş olma gibi bi ihtimal varmı ???
olucak inşallahh kuzum bu seferr :))) pıt pıtları allahım nasip ederse 2 hafta sonra dumaya gidicez cumartesi günü tabiki heber veririm kuzumm pazarteside tahlil yaptırmaya gitcem özelde tahliller için 750 tl hesap çıkardılar oyuzden ssk dan randevu aldım umarım halledebilirim hemen :)) vet kuzum babanın sonuçlarınıda merak ediyorum habersizbırakma bizi olurmu :)) sende çok çok iyibak kendinee öpüyoruz senii kocamannn teyzesii
hee bidee bunu aldımm ECE HAMLE AJANDASI (ANNE-BEBEK AJANDASI) 18 AYLIK AJANDA ECE Krtasiye Avm Krtasiye Malzemeleri , Ofis Malzemeleri 0 212 659 0 536 herşeyi yazıyorum umarım allahım doğumunuda gösterir bize ve büyüdüğünde güzel bi anı olur :))
kızlarrrr güyandınnnn yaaa ben halendaha hastalanmadımmmmmmmmmmmmmmm....ne oluyoz yaaa test alsammı ama dediğim gibi.çok fazla halvette olmadı.
slm kizlarrr kayinbabami hastaneye yatirdik karaciger kanseri yayilmamis baska organlara ama...tetkikler yapilacak sonrada ameliyat( dua edin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?