- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #8.381
ayy kuzumm habersiz bırakma bizi hee olurmu cnmm allahımşifa versinn inşallah temiz çıkar tahlillerde ... yee tabiki teyzesiii biliyorumm bitanem yaa ben ne kadar mutluysam sizde benim kadar mutlusunuz biliyorum iyiki varsınızzz :))cok saol cnm simdi doktora gidicez bizde insallah temiz cikar yaa bakalim...senin kuzunada maasallah yer onu teyzesi canim benim yaaa ne dicemi bilemiom.inan...cok sevindimmmmm...Allahim seni ve melegini korusunn...cok opuyom
yaa şu tahliller çok uzn sürdüya oyuzden biliyodu ama umutlanmamaya çalıştı hep oyuzden süpriz olmadı yanii :)) kociş dışında annem , görümcem ve eşi biliyo o kadar kalp atışlarını duyunca sölicem herkeze annemede tembihledim babama falanda sölemicek :))tubisimmm bu arada kocis biliodur zaten nasil soledin ne yapti? kimlere soledin baska ...ne cok soru sordum demi :))
aminnn cnmm aminn inşallahhh :)) bak ne güzel çalışmalarada başlamışsın allahım bu sefer sağlıklısıhatlisini versin inşallahh ...maşallah maşallah.allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin.bende nisanda çalışmalara başladım ama daha bişey yok.kısmet artık.bakalım nezaman teşrif edecek:)senin için çok sevindim.herzaman güzel haberler bekliyoruz senden
ayy hadi bakalım yedin elmayı şimdi halvet zamanı kaçırmayyın bu ay günleri önümüzdeki ayda gelsin inşallahh bebişşş :))ohhh afiyet olsun cnm benimmm...ben ii sayilir babama uzuluyorum ona dua ediyorum onun disinda iyiyim elmayida yedik dun insallah hayirli olur bakalim gorecez bu ay Allah izin verirse...sende adet olmamissin ne zaman olman gerekiodu? hakkimizda herseyin hayirlisi ...basta saglik versin rabbim..optum cnmm
ohhhh eğlen güzelim gününü gün et walla:))) hadi hayırlısı kısss belkim hamişsindirr bellimi olur..kaçmıştır falan
yaaaa aysunn varyaa bende öle düşünüyom heeeee hülyaaa kızzz hiç bi belirti falan yokmu yada hamiş olma gibi bi ihtimal varmı ???