• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ayyy canim benimmmm yaaaa bak goreceksin bu sefer hersey cok guzel olacak Allahin izniyle ....kendine cok ii bak emi ;) optum haberdar et bizi...
inşallahh kuzumm yaaaaaa doktor bugün degerler gayet iyi dedi perşembe sabah tekrar gidicem keseyi görmemiz lazım ondan sonra rahatız dedi kısmet bakalım keseyi arkasından kalp atışınıda duyarız inşallahhh :)) en kısa zamandaa sizinde başınıza inşallahhh...
Mrb kızlar.nasılsınız.sizlerle karşılaşamıyorum ama arada sayfayı takip ediyorum.tuğba canım hayırlı olsun.senin adına çok sevindim.allah sağlıkla kucağına verir inş.kendine dikkat.hepinize sevgiler
çok çok saol cnmmm :)) bende merak ediyodum seni nasıl oldun daha iyimisin ???
canımm benim çokkk sevındım birtanemmm.hadi hayırlısı.haberlerini beklıyorum.

çok çok saol perşembe günüde kesenin haberini vercem inşallahhh sen hastalandınmı cnm ??

inşallahh kuzumm yaaaaaa doktor bugün degerler gayet iyi dedi perşembe sabah tekrar gidicem keseyi görmemiz lazım ondan sonra rahatız dedi kısmet bakalım keseyi arkasından kalp atışınıda duyarız inşallahhh :)) en kısa zamandaa sizinde başınıza inşallahhh...

çok çok saol perşembe günüde kesenin haberini vercem inşallahhh sen hastalandınmı cnm ??

canım benim inşallah kesenin,kalp atışlarının haberini verirsin canım.yaa hastalanmadım.hiç bir belirtide yok.sadece akıntım var okadar.beklıyorum bakalım nezaman gelecek kırmızılar.

canim benimmm insallah persembe keseyi ardindanda.pitpit kalp atislarini duyacaksin meleginin...bak ne dedim sana ben kirklariniz karisacak demedimmi ;) cok mutluyummmmmm seni cok seviommm kendine ve bebise ii bakk kuzucummm cok optummmm

canım benim inşallah kesenin,kalp atışlarının haberini verirsin canım.yaa hastalanmadım.hiç bir belirtide yok.sadece akıntım var okadar.beklıyorum bakalım nezaman gelecek kırmızılar.
inşallahh cnmm yaaa :)) yaa bişi sorcam siz korunuyonuzmu arada kaçmış olabilirmi ??? :)))
canim benimmm insallah persembe keseyi ardindanda.pitpit kalp atislarini duyacaksin meleginin...bak ne dedim sana ben kirklariniz karisacak demedimmi ;) cok mutluyummmmmm seni cok seviommm kendine ve bebise ii bakk kuzucummm cok optummmm

inşallah kuzumm inşallahhhh :)) evet dedim ama bakalım yarın gözcezmi keseyi hakkımda hayırlısıı yaa :)) bendee çok mutluyummm ve bizdeeee seni çok çok seviyorummm :)) sende dikkatet çok kendinee ne zaman başlıyon çalışmalara sen bakimm ???

inşallahh cnmm yaaa :)) yaa bişi sorcam siz korunuyonuzmu arada kaçmış olabilirmi ??? :)))

inşallah kuzumm inşallahhhh :)) evet dedim ama bakalım yarın gözcezmi keseyi hakkımda hayırlısıı yaa :)) bendee çok mutluyummm ve bizdeeee seni çok çok seviyorummm :)) sende dikkatet çok kendinee ne zaman başlıyon çalışmalara sen bakimm ???

ben yarin gece insallah elmayi yicez bugun geldi elmamiz sonra 2 rekat namaz sonrada halvet bakalim ...insallah kesede gorunecek cnmmm saglikla hayirli bi evlat alcan kucagina Allah in izniyle...buarada kayinbabamin kitlesinde kanserli hucre cikti daha yeni geldik ordan cuma pet die bise yapilacak insallah kotu bise yoktur...:((

yaa korunuoZ ama ne bilem ben hala tık yok.

Son düzenleme:

bende iiyim cnm.saol.inş bugun keseyide görürsün.sonra kalp atışları ve devamı inş gelecek.herzaman güzel düşün.busefer herşey daha güzel olacak.içimden öyle geçti.güzel haberlerle bekliyoruzzzzzzz

hulyacimmm tubacimmm neden hic gelmediniz bakalimm merak ediom ama sizii...siz beni catlatacakmisiniz boleee:((

ben yarin gece insallah elmayi yicez bugun geldi elmamiz sonra 2 rekat namaz sonrada halvet bakalim ...insallah kesede gorunecek cnmmm saglikla hayirli bi evlat alcan kucagina Allah in izniyle...buarada kayinbabamin kitlesinde kanserli hucre cikti daha yeni geldik ordan cuma pet die bise yapilacak insallah kotu bise yoktur...:((
ahh kuzumm yaa çok çok geçmiş olsunnn allahımmm şifasını versin inşallahhh güzel haberlerini belkiyoruzzz
yaa korunuoZ ama ne bilem ben hala tık yok.
hülyaımmm hakkınızda hayırlısııı ama gelsin şu kırmızılarda çalışmalar başlasın dmii :))
bende iiyim cnm.saol.inş bugun keseyide görürsün.sonra kalp atışları ve devamı inş gelecek.herzaman güzel düşün.busefer herşey daha güzel olacak.içimden öyle geçti.güzel haberlerle bekliyoruzzzzzzz

kuzumm iyi olmana çok çok sevindimm sen ne zaman başlıcaksın çalışmalara ??

bu aradaaaa kızlarrr günaydınnnn sabahın bii körü girim haber verim dedim akşama kadar meraklanmayın diyee dün akşam malesef giremedim :((
evevtttt bennnnn :49::49::49: kesemide gördüm maşşallahh kuzummm yaa 4+3 müş şuanda herşey yolunda doğru yere yerleşmiş dedi ama ben bunu öğrendikten sonra daha tedirgin oldum en ufak ağrıda korkuyorum bişimi oldu diyee allahım inşallah bu sefer sağlıklı sıhatli kucağıma almayı nasip etsin vee isteyen herkeze hiç bekletmeden sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallahhh

ahh kuzumm yaa çok çok geçmiş olsunnn allahımmm şifasını versin inşallahhh güzel haberlerini belkiyoruzzz

hülyaımmm hakkınızda hayırlısııı ama gelsin şu kırmızılarda çalışmalar başlasın dmii :))

bu aradaaaa kızlarrr günaydınnnn sabahın bii körü girim haber verim dedim akşama kadar meraklanmayın diyee dün akşam malesef giremedim :((
evevtttt bennnnn :49::49::49: kesemide gördüm maşşallahh kuzummm yaa 4+3 müş şuanda herşey yolunda doğru yere yerleşmiş dedi ama ben bunu öğrendikten sonra daha tedirgin oldum en ufak ağrıda korkuyorum bişimi oldu diyee allahım inşallah bu sefer sağlıklı sıhatli kucağıma almayı nasip etsin vee isteyen herkeze hiç bekletmeden sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallahhh

cok saol cnm simdi doktora gidicez bizde insallah temiz cikar yaa bakalim...senin kuzunada maasallah yer onu teyzesi canim benim yaaa ne dicemi bilemiom.inan...cok sevindimmmmm...Allahim seni ve melegini korusunn...cok opuyom

tubisimmm bu arada kocis biliodur zaten nasil soledin ne yapti? kimlere soledin baska ...ne cok soru sordum demi :))

hulyacimmm tubacimmm neden hic gelmediniz bakalimm merak ediom ama sizii...siz beni catlatacakmisiniz boleee:((

canım dün akşam sapancaya yemek yemege gittik ablamlarla oyuzden akşam gelemedim.yatıya kaldılar.gün içersindede işler yogundu pek gelemedim.
nasılsın birtanem.iyisindir inşallah.

canım benım elma inşallah hayırlı gelir.
baban içinde çok üzüldüm çok geçmiş olsun allah şifa versin

evet ya gelse rahatlasam daha henuz tık yok.bakalım hafta içersine kadar beklıcem olmazsam gidecegim

canım benim inşallah hiç birşey olmayacak.ayy rabbim kucagına almayı nasip etsin.teysemi oluoz biizzz yaşasın ...eşine nasıl söyledin ne tepki verdi?canım benım dualarım senın ve bebeğible.

Bu aradaaaa kızlarrr günaydınnnn sabahın bii körü girim haber verim dedim akşama kadar meraklanmayın diyee dün akşam malesef giremedim :((
evevtttt bennnnn :49::49::49: Kesemide gördüm maşşallahh kuzummm yaa 4+3 müş şuanda herşey yolunda doğru yere yerleşmiş dedi ama ben bunu öğrendikten sonra daha tedirgin oldum en ufak ağrıda korkuyorum bişimi oldu diyee allahım inşallah bu sefer sağlıklı sıhatli kucağıma almayı nasip etsin vee isteyen herkeze hiç bekletmeden sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallahhh

maşallah maşallah.allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin.bende nisanda çalışmalara başladım ama daha bişey yok.kısmet artık.bakalım nezaman teşrif edecek:)senin için çok sevindim.herzaman güzel haberler bekliyoruz senden

canım dün akşam sapancaya yemek yemege gittik ablamlarla oyuzden akşam gelemedim.yatıya kaldılar.gün içersindede işler yogundu pek gelemedim.
nasılsın birtanem.iyisindir inşallah.

canım benım elma inşallah hayırlı gelir.
baban içinde çok üzüldüm çok geçmiş olsun allah şifa versin

ohhh afiyet olsun cnm benimmm...ben ii sayilir babama uzuluyorum ona dua ediyorum onun disinda iyiyim elmayida yedik dun insallah hayirli olur bakalim gorecez bu ay Allah izin verirse...sende adet olmamissin ne zaman olman gerekiodu? hakkimizda herseyin hayirlisi ...basta saglik versin rabbim..optum cnmm

ohhh afiyet olsun cnm benimmm...ben ii sayilir babama uzuluyorum ona dua ediyorum onun disinda iyiyim elmayida yedik dun insallah hayirli olur bakalim gorecez bu ay Allah izin verirse...sende adet olmamissin ne zaman olman gerekiodu? hakkimizda herseyin hayirlisi ...basta saglik versin rabbim..optum cnmm

normalde geçen ay 4 ünde oldum .hadi bu ay 5 6 de ama tık yok.
buarada haftasonu full düğünlerdeyim canlar.gelemeyeceğim haberiniz olsun..

normalde geçen ay 4 ünde oldum .hadi bu ay 5 6 de ama tık yok.
Buarada haftasonu full düğünlerdeyim canlar.gelemeyeceğim haberiniz olsun..

ohhhh eğlen güzelim gününü gün et walla:))) hadi hayırlısı kısss belkim hamişsindirr ;) bellimi olur..kaçmıştır falan :17::17::17:

Back