2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

aysunnn kayınpederin ameliyat olucaktı bugünn dimii ?

yok canım ameliyat değil biyopsi olcak parça alacaklar karaciğerinden...8,30 gibi gittiler az önce aradım eşimi babam daha hastanedeymiş...bekliomuş...eşimde işlerini hallediomuş...inşallah bişi çıkmaz...bayağ halsizleşti hiç böle görmemiştim...zayıfladı falan...

ayy evet biyopsiydii inşallah temiz çıkar cnm sen sıkma canını :))

inşallah canımmmm....hayrola nie sıkılıo içinnn....neleri takıosun kafana yinee..

inşallahhh :))
hem anlattığım durum hemde noluyo bana anlamadım nie adet olmadım bide iş yerindeki problem iştee müdürümüzün üzüne bile bakmıyorum okadar yanii

inşallahhh :))
hem anlattığım durum hemde noluyo bana anlamadım nie adet olmadım bide iş yerindeki problem iştee müdürümüzün üzüne bile bakmıyorum okadar yanii

o anlattıgın durumu unut cnmmm....o geçecek inşallahh...ayrıca adet olamaman yaşadığın kimyasal gebelikten olabilir bünyen toparlanıodur cnm...doktora falan sordunmu gittinmi? müdürle nie tartıştınki?inan varya hiçkimse için kendini üzdüğüne değmez ...onların ruhu bile duymuo yaşamlarına bakıolar...tınlama sende...

unutamıyorum işteee napimmm ( ama bu üzerine 2 ay adetim artık girsin düzenede boşuna ümitlenmiyim bende ama dimi :)) yok cnm doktora gitmedim dahaa ama bu hafta gelmezse benimkisiler haftaya cumartesi gitcem inşallahh :))
yaaa bizim bi iş organizasyonu var kalmalı benimde kociş izin vermiyo bunuda ona sölemeden departmandaki ark larla paylaştım sen bana sormadan nasıl paylaşırsın dedi ben hep kafama göre davranıyomuş bununla ilgili daha öncede konuşmuşuz falan filan sinir etti beni benim durumumu bileyo gelemeyeceğimide bilio inadına yapıyo gerizekalı işteee

haklısın ama mevsimdende olabilir...benim kaç aydır nasıl düzenliydi doktornevradan hangi gün hesaplattıysam o günün sabahı oluyodum bakalım mevsimden belki benimkide gecikebilir yada akşama olurum...baş ağrım başladı hafiften ...adet olmadan önce ağrır o ağrıdan sanki...müdürüne neyki arkadaşlarınla paylaştıysan alla allaa...salakmı nee...kendisine sölediğinde bi işe yaramamış sanırım...konuştugun halde ısrarcı davranıo anladığım kadarıyla...

yaa bakalım kısmet belkide dediğin gibi mevsimlerdende olabilir :))
yaa gıcık iştee herşeyi ona sölüceksin ona sölemedn adım atmıcaksın çok ben merkezci bi kadın sinir oluyorummmm sinirrrrrr vee şirkettede kimse sevmiyo zatenn salağı görünce bile sinirleniyorum hele bide adımı sölüyoya tüylerim diken diken oluyoo

boşver canım kafana takma hiçbişeyi..umursama..ne yaparsa yapsın...sen çıkma öıkaracaksada o çıkarsın...tazminatını alırsın hiç olmazsa...özel sigortandan dolayı katlanıosun ama kendini harap etme derim ben...hakkında herşeyin hayırlısı olsun canımm..

öle yapmaya çalışıyorum yok kuzum çıkarmazlar sen çık diye canına okur ( özel sigorta yüzünden dayanıcam biraz daha napimmm he he deyiğ geçmem lazım artıkk :))
yaaa hava ne güzeelll çıkıp gezesim var ama nereyee (

walla süper burdada sosyete pazarı var ama yanımda arkadaş yok tekde gidemem işte...şimdi komsu geldi kahve yaptım içioz...

kuzummm sen gittin bende kaçıyorummm ozamnn görüşürüzzz çok çok öptümm senii :))

o nasıl bi yemek tubişşşş yeni duydum neyle yapılıo?

hemenn anlatimm :))
tavuğu haşlıyosun bol suyla biz 2 kişi oldugumuzdan 2 but aldım ben haşlanıyo :)) 3 tanede yufka rulo şeklinde dolayıp kesiyosun rulo pasta gibi düşün biraz kalın kesiyosun sonra o kestiklerini borcama dik olarak yan yana diziyosun :)) sonra fırınlıyosun kızartıyosun biraz sonra fırından çıkartık üzerine tavuk suyunu koyuyosun çekiyoiyice ıslatıyosun sonraaa üzerineeee bol kavrulmuş soğanı döküyosun üzerine ceviz ve tavuklarrr çok lezzetli oluyo :))

wawwwww süper bişi olur bu denicem ben açılmış şekilde butlardan aldım bugün olur demi onunla...salça falan koyuyomusun soğanı kavururken ...bide bunu sonra yine fırınlasak nasıl olur acaba?ne cok soru sordum demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…