2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ay tubişşşşş bu kuçu çok tatlı gercek gibi yaaaa yerim onu bennnn...nasıl bişi öleee
ayyy evet yaaa çok şekerrrr yaaa ama hep uyuyo nefer alıyo gibi karnında bi yer var inip kalkıyo ve uyuyo gibi ses çıkarıyo :)) keşkee gerçeği olsaydıııı oyyyyy keşkeeee
hiç umutsuzluga kapılma canımmm...inan bak herşey güzel olcak...hiç öle bi olasılık yok walla şimdilik...olsada ben kocişe ne dicem ...

öle yapmaya çalışıyorum ama fena dağıldım yineee .... inşallahhhh cnmm yaaaa ... kısmett bakalımmm bizimle ilgilimii önceee birlikte görüşürüzzz eşlerle falann birbirlerini tanıyıncada bizi salarlar zaten :))

aminnnn canım inşallahhh...nasılsın hülyacımmm nasıl gidio hayat?

nasıl olsun ıs guc kosturmaca.buaralar sıkıntılıyız sevglli buyuk bak patronumuz genel saılık sıgortası donemınde kaldıgımız mesaılerı halendaha vermıyor.2 ay oldu.butun vakıflar aldı bı bız alamadık.nasıl bı unyadır bu ben bılmem.onun dısında ıyıyım hala azcık grıplı gıbıyım sızler nasılsınız?

inşallah gerçeğide olur canımm...bende çok istiyodum ama olmadı kuşla yetiniom şimdilik tanımıo ya görüşmek istermi onu düşünüom ...o zaman gelsin bakarız artık...süper olur wallaa...tanışsalar sonrada salsalar bizi ohhhh gezeriz

aslında hepsını bır araya getırcen.ama aysun senınkıde bıraz yenı arkadaslıklara kapalı galıbabenımkı gıbı.

yuh yaniiii bu patronların kötüsüde hep bizlere denk gelmiş sanırımm...ii olmana sevindim...gribinde geçio sanırım...ohhh aman ii ol...ben iiyim bel ağrısı dışında...bugün kırmızıların günü bakalım ne zaman teşrif edecekler...bekliom dört gözle...

aaa nasıl bişi o yaaa senin hakettiğin parayı niye nermiyolarki yaaaaa ne gıcıklarmış onlarr (
inşallahh cnmmm :))
yaa bi ozaman gelsinde bişekilde görüşürüz bence onada arkadaş olur iştee görüşürüz hepp bak bizim balayında tanıştığımız bi çift var hala görüşüyoruz onlar bizde biz onlarda kaldık hep çok iyi anlaşıyoruz sizinlede öle oludu eminim :))
mayısta ınsallah start vercez .canım .ne yaoayım be tubışim hersey aynı.calıkta dur .lnan hıcbır degisiklık yok.sende ne var ne yok.ev isi ne oldu bakıonmu.

ayyyy hadi bakalım hayırlısı olsunn bu sefer sağlıklı sıhatli inşallahh:)) valla benimde aynı cnmm ev için acele etmemeye karar verdik bakınıyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı içimize sisin istiyoruz :))

aslında hepsını bır araya getırcen.ama aysun senınkıde bıraz yenı arkadaslıklara kapalı galıbabenımkı gıbı.
anammm benim kociş çok açıktır arkadaşlıklara çok sever o konuşmayı falann :))

aysunnn ne beklemesi kızzzz gelmesin deee :))

he walla aynen öle benim kociş fazla arkadaş düşkünü değildi ama bu işyerinde değişti biraz aarkadaşı var artık geziolar falan...ama işte internetten tanışınca kabul etmio böle şeyi..geçende dedimki kızlarla sözleşioz c.tesi bululacaz dedim özledik ne zamandır konusamıoz dedim...tuğba ve hülya dedim...burayamı gelcekler dio heeeee dedim..şöle baktı bii ...aşkım nasıl gelsinler biri istanbulda biri sakaryada dedim....ama ii anlaşıoz walla özlüom dedim...bişi demedi...

sanırım oyle hepsı bızedenk gelmıs.grıbım gecıo gıbı ama new uzun surdu atamadım uzerımden yaa.senın belın ıcınde uzuldum canım nıye agrıyorkı ole.gecmıs olsun.bel agrısını ablamdan bılırım amelıyat oldu fıtıktan sımdı sabahları acılması cok zor oluyor.kırmızılarda gelmesln artık yaaa bızde buyutelım göbuşlerimizi

ayyyy cnmm yaaa öle sölenirmi bak kalbine incekmişşş :)) ama bişi diyimmi bence yavaş yavaş çözülcek seninkide haklı tabiki cnm neler dönüyo bu internette oyuzden kızmıyorum hiç :))

geçmiş olsunn kuşum kaçırmışım benn yaa bu bahar gribi kötü şey geldimi gitmiyooo ... ayyy bencede gelmesin artık yaaaa kocamannn göbüşüm olsunnn istiyorummm :))

benımkınınde kendı arkadaşları var.yenılıklere pek acık değıl gercı bı kac arkadasımın sevgılısıyle ve esıyle tanıstırdım kımı cok sıkıcı geldı kımınle cok anlaştı.deseydın senınkıne bındıler ucaga gelıyolar.belkı aynı sehırden bırılerıyle tanıssaydın ozaman esın gorusmene bısey demezdı.

benim kocişim sevmez başka yerde kalmayı...halbuki ben cok isterim bi arkadaşımız olsun eşiyle anlaşsın birbirimize gidip gelelim kalalım...ohhh ne eğlenceli olur...yoksa muhabbeti iidir...bi kaynaşsalar anlaşırlar...futbol tutkunudur bide..

anammm benim kociş çok açıktır arkadaşlıklara çok sever o konuşmayı falann :))

aysunnn ne beklemesi kızzzz gelmesin deee :))

ama gelcekkkkk sivilceler bi acıoki hiç umudum yok bide umutsuz vakayım ben bu ay...

saol canım ınsallah buyutcez bızde.evet aysunun esı aslında haklı.neker donuyor.ama bız sanslıymısız bırbırımızı tanıdık.

bende çok sevmem başka yerde kalmayı ama sevdiğim insanlar oluncaaa herşey bambaşka :)) senin kociş hangi takımlı benimki beşiktaşlı ve araba tutkunu zaten işi o :))
cnm o sivilceler bence çekirdek yüzünden :))
saol canım ınsallah buyutcez bızde.evet aysunun esı aslında haklı.neker donuyor.ama bız sanslıymısız bırbırımızı tanıdık.

işşallahhh bitanemmm :)) aynen öleee cnmmm çok şanslıyımm bennnn 2 taneee süpper arkadaşım dostum oldu :)))

benımkıde sevmez oyle kalmayı bıyerde.evınde yatagında yatcekgercı benım esımın işinden kaynaklıyor boyle olması.fabrıka işi asosyelleştirıyor ınsanı bırazcık.bende calıştım fabrıka otrtamında.bıde vardıyalı olunca daha zor.suan uyuyor meseela.

yok kısss gayet sakindi aslında... bencede haklı bende bişe diemiom walla... inşallah bişi demezde çok güzel görüşerek devam eder dostluklarımız...

benimde bi arkadaşım var onunla tanıştı onun eşide çok kıskanç normalde ama komsumuzun kızıydı ve beni çok seviolar bayağ yardımım dokundu ona o nedenle gelir bize bişe demez kocası sonunda eşleride tanıştırdık iiler heleki oda maç tutkunu çeneleri durmuo hiç adanada biri olsada izin vermezdi bence cnm...eminim yani

saol bıtanem guzel dostluklar kurduk.benımde 2 tane super dostum oldu:)benım kocıste fenerlı.

doğru cnm haklı oda ama belki farklı olur bilemeyiz kii hee buarada benim oturma odamdaki koltuğum çok rahat her gelen öle diyooo ben rahat ettirirm sizii :))

inşallahhh cnmmmm :)))
bence önce o görmek isterdş görüncede bişi demezdi belki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…