2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

aynen walla sevdiğim insanlar ve ortam güzel olunca çok zevkli oluo o zaman severim bende...fenrbahceliyiz biz araba konusunda ben tutkunum walla eşim de meraklı ama benim kadar değil...ben delisiyim arabaların...ve acaip zevk alıom sürmekten stres atıom sürerken...

çekirdekten olabilir ama umut yok kıss

aynennn kendi yatagı olcak onun...oturmucak sürekli devirecek totoyu oyun oynucak maç izlicek

doğru cnm haklı oda ama belki farklı olur bilemeyiz kii hee buarada benim oturma odamdaki koltuğum çok rahat her gelen öle diyooo ben rahat ettirirm sizii :))

inşallahhh cnmmmm :)))
bence önce o görmek isterdş görüncede bişi demezdi belki :))

ben cok ıstıyorum bı ıstanbul turu yapmayı ama kocısımın ısıne uyduramıoz.gelırsek kesın aklına sokturcam esımın sızle tanıstırmak ıcın.sızde gelın kız sakaryay gercı burda gezcek pek bı yer yok ıstanbula göre

saol bıtanem guzel dostluklar kurduk.benımde 2 tane super dostum oldu:)benım kocıste fenerlı.
canımm yaaaaa :)) anammmm 2 fenerliii biz beşiktaşlıyızzzz valla :))

valla benim kociş bmw cii acayip araba manyagı benceee 3 çift süpper anlaşırızz vallaaaa :)) bakkk bizddee playstation da var heeee bilginizeeee ve koltuklarda istediği gibi yayılabilir bizde öle severiz gelen kendi evi gibi rahat etcek :))

pazartesi temizlik yaptım acaip yordum kendimi yorgan falan cırptım zorladım sanırım...inşallah gelmesin kırmızılar koca göbüşlü olalım artıkın yaaaa....

ayyy kuzummm okadar çok isteriz ki sizle tanışmayıı gelirseniz ayarlayalımmm heee :)) bizde gelirsek tabikiside uğrarız sizeee :))
ayyyy çookk güzell olurdu yaaa

olsun kıssss fenerlilerle cimbomlular anlaşamıo fazla die duydum ben yırttık hadi anammmmm playstatıon da varmış süperrr ohhhh aynenn walla bizdede öle kendi evi gibi rahat olsun herkes...

ayyy kuzummm okadar çok isteriz ki sizle tanışmayıı gelirseniz ayarlayalımmm heee :)) bizde gelirsek tabikiside uğrarız sizeee :))
ayyyy çookk güzell olurdu yaaa

evet cok guzel olurdu beklerız canım bızde.ama hep aklımdasınız ustanbul planı olursa sayet bıgun arıcam tubiş buluşalım bı yerde dıye.

Kızlar bı yandan ıs yapıom haberınız ola.
ne temizliğii kızzzzz :))
olsun kıssss fenerlilerle cimbomlular anlaşamıo fazla die duydum ben yırttık hadi anammmmm playstatıon da varmış süperrr ohhhh aynenn walla bizdede öle kendi evi gibi rahat olsun herkes...

:))) hee ondanda var ilk evlendiğimizde bi heves aldıkk oynarız diyee şimdi kenarda bekliyo :)) aynen öle olmalı zatennn ayyy ayyy yaaa keşkee çok önceden beri tanışsak aynı şehirlerde olsakk :))

keşkeeeeeeeeeeee adanaya yolunuz düşmezmi kızz....güzeldir haa adanamız wallaa...istanbul gibi olamaz tabi ama...sakarya nasıl acaba görmedim orayı hiç...sizler adanaya geldinizmi hiç..

bıgun tanısırsak hepımız hepimizin evlerınde rahat etcek.

aynennnnnnn

Kızlar ben ıznını lstesem gorumcem aradı saat 1.00de cıkcakmıs anca evı toparlar hazırlanır kocıse kahvaltı hazırlar cıkarım.hepınızı cok sevıyorum.ve kocaman kocaman opüyorum.

keşkeeeeeeeeeeee adanaya yolunuz düşmezmi kızz....güzeldir haa adanamız wallaa...istanbul gibi olamaz tabi ama...sakarya nasıl acaba görmedim orayı hiç...sizler adanaya geldinizmi hiç..

aynennnnnnn

valla ben istiyom gelmeyiii :)) kısmet bakalım yolumuz düşer senin kocanında inadını kırarsak görüşürüzz ne güzelll :))

aynennnnnnn

ınsallah yolumuz duser gelırız canım.sakarya benım ıcın guzel.ben sevıyorum.ınternetten bak ovalarımıza golumuze.

Kızlar ben ıznını lstesem gorumcem aradı saat 1.00de cıkcakmıs anca evı toparlar hazırlanır kocıse kahvaltı hazırlar cıkarım.hepınızı cok sevıyorum.ve kocaman kocaman opüyorum.

tabi canımmmm sen işini yap sonrada gez bakalımmmm...ohhh benim yerimede gezzz...öpüldün canımmmmm...kolay gelsinnn....kendine ii bak...

valla ben istiyom gelmeyiii :)) kısmet bakalım yolumuz düşer senin kocanında inadını kırarsak görüşürüzz ne güzelll :))

inşallahhhhhhhhhh yaaaaaaaaaaaaa süper olur wallaaa....

Kızlar ben kacar kendınıze ıyı bakın gorusmek dılegıyle.
tamam cnmmm dikkat et kendine olurmu cnmmm çok çok öpüyorum seniii :))

tamam bitanrmmmmm bende seni seviyorummm ve çok çok öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…