2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

salçalı yapanlarda var ama ben tereyağında kavuruyorum soğanı çok lezzetli oluyo :)) olur cnm neden olmasın hatta ben bugün sana tüm evrelerin ve son halinin resmini çekim bak :)) yanii bilmiyorumki sonra fırınlasan nolur biz direk yiyoruzzz :))

olur walla bakarım son hallerinee fırınlansada olur sanırım...hertürlü yapılır güzel bişeye benzio ii oldu öğrendiğim ama ben ceviz koymam heralde yemeğin içinde pek sevmiom öle şeler..

olur walla bakarım son hallerinee fırınlansada olur sanırım...hertürlü yapılır güzel bişeye benzio ii oldu öğrendiğim ama ben ceviz koymam heralde yemeğin içinde pek sevmiom öle şeler..

yaa varyaaaa soğan pişerken karamelize oluyo ve üzerinee cevizleee harika oluyo ufak bi yerine koyup dene :))
şuanda hafif kızardı ilk resmi çektim tamamlanınca evreleriyle çekicem :))
bende senin kumpiri denicemm :))

yaa varyaaaa soğan pişerken karamelize oluyo ve üzerinee cevizleee harika oluyo ufak bi yerine koyup dene :))
şuanda hafif kızardı ilk resmi çektim tamamlanınca evreleriyle çekicem :))
bende senin kumpiri denicemm :))

olur deneyimmm...soğanın o halini bende seviyorum heleki tereyağıylaysa daha bi güzel oluyodur eminim...resimler için çok saoll...dene bakalım kumpiri yufkam olsa şimdi denerdim bunu ama sonra denicem artık

olur deneyimmm...soğanın o halini bende seviyorum heleki tereyağıylaysa daha bi güzel oluyodur eminim...resimler için çok saoll...dene bakalım kumpiri yufkam olsa şimdi denerdim bunu ama sonra denicem artık

kuzummm varya bizde kurtarıcı yemektir ben sinopluyum ve sinoplular bayılırlarr annem yapar bayıla bayıla yenir ve müsafir geldiğinde sadece bu yapılır herkezz kapış kapış yer :)) ayyy ayyy şuanda yapıyo olmasam çıkar mazemeleri alır gelirdim heralde :))

kuzumm ben yavaş yavaş çıkıyorum kociş geldiii gelebilirsem gelirim yine öpüyorumm senii çokkkk :)))

eminim cnmmm ...cacık yapayım bende müsadenle...gelirler şimdi...öpüyorum canımm...resimleri ne zaman koycan?

eminim cnmmm ...cacık yapayım bende müsadenle...gelirler şimdi...öpüyorum canımm...resimleri ne zaman koycan?

tamam cnmm hadi afiyet olsun sizede :)) girdiğim zaman eklerim cnm bilemiyorumki en geç pazartesi akşam yüklerim :))

yaaa çektiğim fotolara mb büyük diyoo ama bunu aldıı :))
Eki Görüntüle 402508

suan telefondan bakiyorum resim biraz kucuk gorunuo ama bole bile super gorunuo ellerine saglik cnm mutlaka bilgisayardanda bakcam ve yapicam...buarada ben hastalanmadim daha sanki hafif pembe leke gordum 4 saat once ama daha bisi yok...kismet zor gorunuo ama Allahtan umut kesilmez demi bunu yazdim ya yarin kesin hastalanirim :)))) opuldun canimmmmm

gunaydin fistiklar ...nasilsinizz...ben iyiyim annemi doktora getirdim...erken kalktim o nedenle...sizler ne yapiosunuz? guzel bir hafta gecirmeniz dilegimle...opuldunuz

canım benim allah şifa versin inşallah kötü bişey cıkmaz.

inşallahhh :))
hem anlattığım durum hemde noluyo bana anlamadım nie adet olmadım bide iş yerindeki problem iştee müdürümüzün üzüne bile bakmıyorum okadar yanii

hayırdır canım neden müdürün yüzüne bakmıyorsun kaçırmışım ben orayı?
Adet olmadın mı daha test felan yaptınmı?

işyerlerdinde böyle sıkıntılar ınsanı herşeyden sogutuyor canım.bende zmaan zaman yaşıyorum.ama aysununda dediği gibi.onlar hıc bırseyı bılmeden yaşamlarına bakıyor.o sınır streste adetını gecıktırmış olabılır.bir mevsim değişiklilğindende olabılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…