- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #8.281
salçalı yapanlarda var ama ben tereyağında kavuruyorum soğanı çok lezzetli oluyo :)) olur cnm neden olmasın hatta ben bugün sana tüm evrelerin ve son halinin resmini çekim bak :)) yanii bilmiyorumki sonra fırınlasan nolur biz direk yiyoruzzz :))wawwwww süper bişi olur bu denicem ben açılmış şekilde butlardan aldım bugün olur demi onunla...salça falan koyuyomusun soğanı kavururken ...bide bunu sonra yine fırınlasak nasıl olur acaba?ne cok soru sordum demi
salçalı yapanlarda var ama ben tereyağında kavuruyorum soğanı çok lezzetli oluyo :)) olur cnm neden olmasın hatta ben bugün sana tüm evrelerin ve son halinin resmini çekim bak :)) yanii bilmiyorumki sonra fırınlasan nolur biz direk yiyoruzzz :))
olur walla bakarım son hallerineefırınlansada olur sanırım...hertürlü yapılır güzel bişeye benzio ii oldu öğrendiğim ama ben ceviz koymam heralde yemeğin içinde pek sevmiom öle şeler..
yaa varyaaaa soğan pişerken karamelize oluyo ve üzerinee cevizleee harika oluyo ufak bi yerine koyup dene :))
şuanda hafif kızardı ilk resmi çektim tamamlanınca evreleriyle çekicem :))
bende senin kumpiri denicemm :))
olur deneyimmm...soğanın o halini bende seviyorum heleki tereyağıylaysa daha bi güzel oluyodur eminim...resimler için çok saoll...dene bakalım kumpiri yufkam olsa şimdi denerdim bunu ama sonra denicem artık
kuzummm varya bizde kurtarıcı yemektir ben sinopluyum ve sinoplular bayılırlarr annem yapar bayıla bayıla yenir ve müsafir geldiğinde sadece bu yapılır herkezz kapış kapış yer :)) ayyy ayyy şuanda yapıyo olmasam çıkar mazemeleri alır gelirdim heralde :))
eminim cnmmm ...cacık yapayım bende müsadenle...gelirler şimdi...öpüyorum canımm...resimleri ne zaman koycan?
tamam cnmm hadi afiyet olsun sizede :)) girdiğim zaman eklerim cnm bilemiyorumki en geç pazartesi akşam yüklerim :))
tamam canımmmm sizede afiyet olsun...beklicem resimlerii...kocaman öptümmmm
yaaa çektiğim fotolara mb büyük diyoo ama bunu aldıı :))
Eki Görüntüle 402508
yok canım ameliyat değil biyopsi olcak parça alacaklar karaciğerinden...8,30 gibi gittiler az önce aradım eşimi babam daha hastanedeymiş...bekliomuş...eşimde işlerini hallediomuş...inşallah bişi çıkmaz...bayağ halsizleşti hiç böle görmemiştim...zayıfladı falan...
ayyyssunn yaa bu ara içim çok sıkıyooooo yaaaaa
inşallahhh :))
hem anlattığım durum hemde noluyo bana anlamadım nie adet olmadım bide iş yerindeki problem iştee müdürümüzün üzüne bile bakmıyorum okadar yanii
yaa bakalım kısmet belkide dediğin gibi mevsimlerdende olabilir :))
yaa gıcık iştee herşeyi ona sölüceksin ona sölemedn adım atmıcaksın çok ben merkezci bi kadın sinir oluyorummmm sinirrrrrr vee şirkettede kimse sevmiyo zatenn salağı görünce bile sinirleniyorum hele bide adımı sölüyoya tüylerim diken diken oluyoo
gunaydin fistiklar ...nasilsinizz...ben iyiyim annemi doktora getirdim...erken kalktim o nedenle...sizler ne yapiosunuz? Guzel bir hafta gecirmeniz dilegimle...opuldunuz
günaydın canım hayırdır neiçin gittiniz hastaneye?önemli bişey yoktur umarım.
annemin gozunde ödem var onun icin igne yapilacak..bu sene hep gozuyle ugrastik walla seker hastasi ya bide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?