- Konu Sahibi tugbaemrah
-
şuanda hamilemisin ???????
Cnm yaaaa ozamn ogünleri boş geçmiyoruz :))))
cnm bende ilk bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım ama şimdi tekrar hazırlanıyorum yeni bebişe veee çok çok istiyorum :))
8 aralıkmııııııııııııııı sen hamilesin ozaman :)) test yaptınmı..çok geçmiş yani..ben 1 yıllık evliyim daha bu ay ilk denememiz bizim ama çok sabırsızım olsun istiyorum :)
evet test yapmak içinm neeeeeeeeeeeeeee bekliyorsun kesinlikle hamilesin sen yaaaaaaaaa.bebişimiz olcak inşallahhhhh.
yok cnm malesef kür mür yapamıyorum ama haftasonu çalıştık boş durmadık kısmet bakalım :))) hala öksürüyorum az az ama iyiym işte :)) sen napıyosun önümüzdeki ay başlıyosun dimi çalışmalara :))
kızlarr bısey soracagım gebelık oluştuysa ve ben hala gun asırı ılışkıye gırersem bu zararlı olmazmı acaba
veeeee bu ay hamiş olcak tubiş inşallahhhh...hepimiz böleolcaz inşallah 2012 de
cnm eğer düşük tehlike yoksa bişi olmaz :))kızlarr bısey soracagım gebelık oluştuysa ve ben hala gun asırı ılışkıye gırersem bu zararlı olmazmı acaba
içinemi doğdu kızzz ??? inşalllaaaahhhhhhhh hep birlikteeeeeeeeeee yaaa benim kasıklarım acıyo ama kesinnn çatlıyom falan yaaa bu akşam boş geçmesemmi acep ???veeeee bu ay hamiş olcak tubiş inşallahhhh...hepimiz böleolcaz inşallah 2012 de
ayyyyy ne güldüm yaaaaaaaaa :))))
kız sen yeni misin sanki kaç kere dedim ya gecikme oldu diyee
inşallah güzel haberlerini alcaz bunca çalışmayaben adet olsam başlıcam çalışmalara klomen verdi doktor yardım için incir kürü yap sen yumurtaları çoğaltıyo
banada ilk güzel haberi tuba verecek gibi geliyo bakalım hayırlısı
yaaaa inşallahhh ama olmazsa buay üzülürüm heralde kendimi çok hazır hissediyorum :))
boş geçme tabi çatlıyodr inşallah. ya olcak inşallah olumlu düşün öle olsun:)) gelcen bigün kızlarr hamileyim dicen bırakıp gtcen bizi
cnm eğer düşük tehlike yoksa bişi olmaz :))
içinemi doğdu kızzz ??? inşalllaaaahhhhhhhh hep birlikteeeeeeeeeee yaaa benim kasıklarım acıyo ama kesinnn çatlıyom falan yaaa bu akşam boş geçmesemmi acep ???
ayyyyy ne güldüm yaaaaaaaaa :))))
inşallah cnm yaaa en kısa zamanda hepimiz bebeiş sahibi olcaz 2012 bizim senemiz olcak :)))
hayır cnm biz hepimiz burda hamiş kalcaz ve ben sizi hiç bırakmıcam ayrıcaaaaaa biz burda daha hamişlikte neler yaşadık , doğum hikayelerimiz falan filan hepsini birlikte yaşayacağızz ben sizi hiç bırakmıcam asıl siz beni bırakmayın :))
hayır cnm biz hepimiz burda hamiş kalcaz ve ben sizi hiç bırakmıcam ayrıcaaaaaa biz burda daha hamişlikte neler yaşadık , doğum hikayelerimiz falan filan hepsini birlikte yaşayacağızz ben sizi hiç bırakmıcam asıl siz beni bırakmayın :))
ayy inşallah o günleride görürüz ya.. yazarız kızlar doğum yaptım doğudum çatır çatır die
ayyy inşallah batlat yakın sende kalırsın birlikte doğururuz :)) evet bugün boş geçmeyelim bence bugün çatlıyorum galiba deeeeeevet canım içimden bi ses öle dio...bende yumurtluom sanırım...bendemi boş geçmesem bugün dolu günü diyim kandırim kocişiboş geçmeyelim tubişşşş
ayy inşallah o günleride görürüz ya.. yazarız kızlar doğum yaptım doğudum çatır çatır die
ayyy inşallah batlat yakın sende kalırsın birlikte doğururuz :)) evet bugün boş geçmeyelim bence bugün çatlıyorum galiba deeeee
inşallah bitanemm eger normal doğum yaparsam doğururken hepinizin adını geçircem aklımdan ve sizede hayırlı doğumlar isticem
ben gidiyorummmm yarın görüşürüzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?