• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlarrrrrr bende gidiyorum çıkabilicez inşallah bugün saatinde :D görüşürüz yarınnnn kucak dolusu sevgilerrrr öpücüklerrrr:54::54::54:

inşalllaaahhhhhhhhhhhhh...:nazar: çatır çatırda doğurruz walla ben normal doğum nasılmış onuda gördüm...doğurrum heralde :D:D

ben doğuramam sanırım çok korkuyorumm:18::18: yaa ben anne olmak istiyorumm:43::43: çöktü yine bi burukluk hele eşim gelince oturuyorz ya sessiz sessiz diyorum bebeğimiz olsaydı onunla oynardık ben kıskanırdım onu ne biliyim çok özledim bebeğimiiii:43::43:

yaaaaa sen benden 45 dk önce çıkıyosun olmadı şimdi iki hava atim dedim bozdun beni :))

yaaaa varya ne süper olurdu keşke bize yakın olsaydı ablan ben yerdim başının etini burda :))

cnm benm senin daha çok yeniymiş umarım kısa zamnda göbüşüne gelir bebişin :))

cnm hiçmi beyaz akıntın olmadı ?? Belki geç yumurtluyosundur en son nezamn adet oldun??

Yaaaaa seni bilerek yazmadımmmmmm seni hamiş die yazcam inşallah o yüzden orası boş kalcak :)))

ağzın bal yesin.inşallah canım benim benle başlar sırasıyla oralara yzılır..

Dün akşam bayagı bir dedikodu kazanı kaynamış.kızlar ince sızı gibi kasıklarımda ve karnımda agrı var.

günaydın herkese bende yeni aranıza kattıldım bayadur sireyi takip ediyordum ancak üye olaabilidim inşlah bu sebe bizim senemiz olur

ağzın bal yesin.inşallah canım benim benle başlar sırasıyla oralara yzılır..
yaaa nezan test yapcannnn merak ettim :))
Günaydınnn kızlarrrrr...
günaydın cnmmmm
Dün akşam bayagı bir dedikodu kazanı kaynamış.kızlar ince sızı gibi kasıklarımda ve karnımda agrı var.
yaaaaa inşallah bebeiş yerleşmeye çalışıyodur :))) hadi güzel haberlerini bekliyoruz :))
günaydın herkese bende yeni aranıza kattıldım bayadur sireyi takip ediyordum ancak üye olaabilidim inşlah bu sebe bizim senemiz olur

günaydın hoşgeldin cnmmm inşallah cnm hepbirlikte hamiş kalıp doğurcaz :))

yaaa nezan test yapcannnn merak ettim :))

günaydın cnmmmm

yaaaaa inşallah bebeiş yerleşmeye çalışıyodur :))) hadi güzel haberlerini bekliyoruz :))

günaydın hoşgeldin cnmmm inşallah cnm hepbirlikte hamiş kalıp doğurcaz :))

daha erken ya bugun 2 günüm geçti beklicem bu haftayı. bakalım cünkü bazen öle şaşırıyor benim adetim

daha erken ya bugun 2 günüm geçti beklicem bu haftayı. bakalım cünkü bazen öle şaşırıyor benim adetim

anladım cnmmm peki bekleyelim bakalım ozamn :)))) eee napıyosun bakalım heyecan ne alemde :)) yaaa senin yakınında sağlık ocağı yokmu kan versen orda çıkar çünkü :17::17::17::17:

anladım cnmmm peki bekleyelim bakalım ozamn :)))) eee napıyosun bakalım heyecan ne alemde :)) yaaa senin yakınında sağlık ocağı yokmu kan versen orda çıkar çünkü :17::17::17::17:

yakında yok canım.valalha pek bi duygu yüklü değilim çünkü daha öncekiler gibi kaptırmak ve sonrasında hüsraba uğramak istemıyorum.ama dedişğim gibi suan bütün adet berlirtilerini yaşıyorum.gögüslerim müthiş şişş sancım var v s vs

ben doğuramam sanırım çok korkuyorumm:18::18: yaa ben anne olmak istiyorumm:43::43: çöktü yine bi burukluk hele eşim gelince oturuyorz ya sessiz sessiz diyorum bebeğimiz olsaydı onunla oynardık ben kıskanırdım onu ne biliyim çok özledim bebeğimiiii:43::43:

bende dün dedim daha yaşasaydı şu aralar doğmuş olucaktı die..napalım canım hakkımızda hayırlısı buymuş...herşeyin hayırlısını isteyelim..hem olacak inşallah 2012 de göbüşlerimiz bebişle dolacak...günaydın buarada:D

yakında yok canım.valalha pek bi duygu yüklü değilim çünkü daha öncekiler gibi kaptırmak ve sonrasında hüsraba uğramak istemıyorum.ama dedişğim gibi suan bütün adet berlirtilerini yaşıyorum.gögüslerim müthiş şişş sancım var v s vs

anladım cnm tabiki doğru düşünüyosun bende bişi demiyim ozmn üzülmene neden olucak senin hakkında en hayırlısı neyse onu diliyorum :)))

bende dün dedim daha yaşasaydı şu aralar doğmuş olucaktı die..napalım canım hakkımızda hayırlısı buymuş...herşeyin hayırlısını isteyelim..hem olacak inşallah 2012 de göbüşlerimiz bebişle dolacak...günaydın buarada:D

günaydın bitanem hoşgeldinnnnn :)))

Back
X