- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
sakaryada yaşıyorum.devlet dairesinde çalışıyorum.ama işçiyim memur değil altı çizili yazıyorum:)şimdi devlet dairesini duyanlar fındık kırıon dıyorlar..
devlet memuru olmuyormusun yani?kpss ye girip devlet memuru olsam diom en azından rahat oluyorlar..kitap aldım yüzünü açmadım daha çalışmak için....ablam falan 6-7 ay doğum izni kullandı...rapor aldı hep ne güzel..şimdide doğum yaptı bakalım ne kaadar kullanack...devlete sırtını dayıcaksın derdi annem hep...haklıymış walla...
bilmiyorumki cnm yaaaaa kızlarrrrrrr nerdesinizzzzzz valla kimse yok dövcem bi gelsinler :))bende inanıyorum.bizim yılımız olacak.bvurada niye bi,zden başka kimse yok??burada:))
evet cnm valla biz zamnında alıyoruz bi problem yok :)) yemekte bu sene 12,64 oldu direk bizdede değişiyo :)) ama zam için bişey diyemicemtubacım sen nerde çalışodun çağrı merkezi diodun sanırım..walla o kadarcık zam yapıolar ama herşeye zam gelio maaşlallah...oda onlara gidio zaten...hiç yapmasalarda olur..biz zamda beklemioz walla bu sefer...maaşlarımızı zamanında alabilirsek iyi ..
sakaryada yaşıyorum.devlet dairesinde çalışıyorum.ama işçiyim memur değil altı çizili yazıyorum:)şimdi devlet daİRESİNİ DUYANLAR FINDIK KIRION DIYORLAR..
selam kızlar ben çalışıyorum çok fazla takip edemiyorum yazdıklarınızı o yüzden alakasız şeyler yazarsam kızmayın...benimadetime 11 gün var bugün test yaptım negatif çıktı biraz acele ettim biliyorum ama napim canım sıkıldı evdede vardı yaptım sanırım olsada çıkmaz daha çok erken....bide burdan yazmak çok zor oluyor ya face m açsak napsakki ben yazılanları takip edemiyorum burdan :)))
ooo çok erken yapmışsın canm ya varsada çıkmamıştr belki bekle günün gelince bidaa yap
devlet memuru olmuyormusun yani?kpss ye girip devlet memuru olsam diom en azından rahat oluyorlar..kitap aldım yüzünü açmadım daha çalışmak için....ablam falan 6-7 ay doğum izni kullandı...rapor aldı hep ne güzel..şimdide doğum yaptı bakalım ne kaadar kullanack...devlete sırtını dayıcaksın derdi annem hep...haklıymış walla...
selm kızlar nasılsınz görüşmeyeli naptınız?? dedikodu yapmışsınz bensiz bensizeşim der hep iki kadın bi araya geldimi başlarlar hemen dedikoduya die
bencede haklıymış bak ablan anneni dinlemiş :)))
facede varım ama eşimle birlikte kullanıyoruz :))kızlae diğer sosyal paylaşım sitelerinde kayıtlısımısınız?
iyiyiz cnmm tam gelsinler sorcam nerdesiniz dedim geldiniz :)) ama biz 2 diil 3 kişi yaptık o işi :))selm kızlar nasılsınz görüşmeyeli naptınız?? dedikodu yapmışsınz bensiz bensizeşim der hep iki kadın bi araya geldimi başlarlar hemen dedikoduya die
selam kızlar ben çalışıyorum çok fazla takip edemiyorum yazdıklarınızı o yüzden alakasız şeyler yazarsam kızmayın...benimadetime 11 gün var bugün test yaptım negatif çıktı biraz acele ettim biliyorum ama napim canım sıkıldı evdede vardı yaptım sanırım olsada çıkmaz daha çok erken....bide burdan yazmak çok zor oluyor ya face m açsak napsakki ben yazılanları takip edemiyorum burdan :)))
biliyorum canım ya eşim çok zorladı yap ne olacak dedi ben gidip alırım yine dedi :) of ya çok heyecanlı bi süreç günler geçmiyor :)) senin bat ne zaman canım ??
walla ablama söylememişti annem böle bişeyi doktor olunca onların sınav vs dertleri yok ama..rahatlar..bizim o sorunumuz var bitince atansak rahat olurda sınav bayağ zorluo..:))
iyiyiz cnmm tam gelsinler sorcam nerdesiniz dedim geldiniz :)) ama biz 2 diil 3 kişi yaptık o işi :))
haftasonuydu ya işte eşim fln evde olunca giremedm sen nsl oldun düzeldn inşalah bebek çalışmaları nsl gidiyo kür fln yapıyomusun
ayyy ne güzel ne doktoru ???
pratisyen doktor sağlık ocağında uzmanlık istemedi çocuk doğuruo bol bolKafamı eskitemem uzmanlık çalışıp dio...
Ivet bu akşam geç çıkacagım işten malum yıl sonu.işlemler çoğaldı.işler bitmezzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?