2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

benm 8 aralık hala olmadım bu arada hoşgeldin aramıza sn nezamandr çocuk istiyosun nekadarlık evlisin

8 aralıkmııııııııııııııı sen hamilesin ozaman :)) test yaptınmı..çok geçmiş yani..ben 1 yıllık evliyim daha bu ay ilk denememiz bizim ama çok sabırsızım olsun istiyorum :)

kızlar bişi sorcam size yumurtlma gününde uzun bir sıvı akarmış ya benim her zaman olurdu ama bu ay çocuk istiyoruz biz ve hiç öyle bi sıvı olmadı..yumurtlamadımmı bu ay ben aceba ????

evet test yapmak içinm neeeeeeeeeeeeeee bekliyorsun kesinlikle hamilesin sen yaaaaaaaaa.bebişimiz olcak inşallahhhhh.

[/quote]

canım benim 26 sıydı yazmamışsın yazarmısın lütfennn:):):)

kızlar bişi sorcam size yumurtlma gününde uzun bir sıvı akarmış ya benim her zaman olurdu ama bu ay çocuk istiyoruz biz ve hiç öyle bi sıvı olmadı..yumurtlamadımmı bu ay ben aceba ????
illaki yumurtlamışsındır ama dikkatini o akıntı çekmemiştir ayrıca ona okadar takılma

Kızlar size sormak istediğim bir şey var.. ben normalde 28 günde bir regl oluyordum ancak bu ay 36. günüm henüz olmadım. ama doktora gittim ve her şeyin normal olduğunu ve strese bağlı bir gecikme olabileceğini söyledi. sizce benim yumurtlama günüm ne zaman olacak nasıl hesaplamam gerek???
çok istiyorum bir bebişim olsun

Benimde normalde sabit 17.00 ama yıl sonu malum.
yaaaaa sen benden 45 dk önce çıkıyosun olmadı şimdi iki hava atim dedim bozdun beni :))
yok canım adanada oturuyoz ama ablam ceyhan ilçesinde görev yapıo yapamadım öle test falan..yakın olsa bırakmazdım zaten :)))
yaaaa varya ne süper olurdu keşke bize yakın olsaydı ablan ben yerdim başının etini burda :))
cnm benm senin daha çok yeniymiş umarım kısa zamnda göbüşüne gelir bebişin :))
cnm hiçmi beyaz akıntın olmadı ?? belki geç yumurtluyosundur en son nezamn adet oldun??
canım benim 26 sıydı yazmamışsın yazarmısın lütfennn:):):)

yaaaaa seni bilerek yazmadımmmmmm seni hamiş die yazcam inşallah o yüzden orası boş kalcak :)))

Son düzenleme:

peki hamileleik falan varmı??? yaniiii test falan yaptımı??

bende aynı senin gibi 28 günde bioluodum ama çocuk istediğimiz aydan beri hep adetim geriye attı.bi yerde okumuştum adet geriye atıosa vucut hamileliğe hazırlıodur kendini die ve ben 4 ayda hamile kaldım inş.sende ole olursun o yüzden ben yumurtlama gününe hiç takılmadım ve gün aşırı ilişkiye girdim sonuç pozitif:)

Yumurtlama gn hesaplaycs (ovulasyon hesaplayc) - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan Kocatepe BURDAN HESAPLAYABİLİRSİN SON ÜÇ ADETİ SORUYO ORTALAMA BİŞELER ÇIKARIO CANIM...

eşim iş için 3 ay daha şehir dışında. sadece hafta sonları görüşebiliyoruz. yani anlyacağın zaten çok bi gün seçeneğimiz olmuyo.

ahhh aahhh canım kullanamadım ki göğsümde kist yaptı doktor bıraktırdı o nedenle çok ilerlemiş ama geçen kontrole gittim kistelerim ciddi boyutta değil di ilaç işe yaramış şu an iyi durumdayım tabi tekrarlayacak dedi doktor 3.bebeği dşünüyorum kısmetse 2.bebeğimi kaybettim ben o nedenle korkularımı yenersem çalışmalar başlayacak kısmetse.
korkularımı yenemzsem doktor hastalık nükseder 2 sene ara vermeden kullan dedi.

bencede dediğin gibi birşeyler vardır..ilk hamileliğimden önce aralıkta 5 gün gecikmişti adetim...ama hastalandım dedilerki hamileliğe hazırlıo vücut kendini...demekki olacak dediler..sonrada en son martta adet oldum hamile oldugumu öğrendim nisanda..bencede gecikmesi iyiye işaret...

şuanda hamilemisin ???????
test yaptım idrar testinde negatif çıkıyodu hep zaten cuma günü kan testimde negatif çıktı

eşim iş için 3 ay daha şehir dışında. sadece hafta sonları görüşebiliyoruz. yani anlyacağın zaten çok bi gün seçeneğimiz olmuyo.
cnm yaaaa ozamn ogünleri boş geçmiyoruz :))))

cnm bende ilk bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım ama şimdi tekrar hazırlanıyorum yeni bebişe veee çok çok istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…