- Konu Sahibi tugbaemrah
-
ayyy ne güzel yaaa sana yakınsa bol bol hamişlik testide yaparsın :)) benim olsa kesin yapardım :))
Benimde normalde sabit 17.00 ama yıl sonu malum.
benm 8 aralık hala olmadımbu arada hoşgeldin aramıza sn nezamandr çocuk istiyosun nekadarlık evlisin
8 aralıkmııııııııııııııı sen hamilesin ozaman :)) test yaptınmı..çok geçmiş yani..ben 1 yıllık evliyim daha bu ay ilk denememiz bizim ama çok sabırsızım olsun istiyorum :)
[/quote]merhaba arkadaşlar
18 agustosta bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim(( ozamanlar ne zaman geçicek bu 3 ayda tekrar hamiş kalabilicem diyodum ve geçti :)) artık bebek için çalışmalara start verdik ve 2012 benim senem olsun istiyorum yeni sene yeni heyecanlar istiyorum... Benimle birlikte bugüzel serüveni paylaşmak istermisiniz ??? Hadi hep birlikte hamiş kalalım:)))
[table="class: Grid"]
[tr]
[td="width: 20"] no [/td]
[td="width: 40"] isim [/td]
[td="width: 125"]yaş [/td]
[td="width: 110"] yaşadığı şehir[/td]
[td="width: 129"] beklenmeyen adet tarihi[/td]
[td="width: 106"]…..[/td]
[td="width: 83"]…..[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]tugbaemrah[/td]
[td]24[/td]
[td]istanbul[/td]
[td] 13 ocak 2012[/td]
[td]......[/td]
[td]......[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]doruk14092011[/td]
[td] 23[/td]
[td]bursa[/td]
[td]22 kasım 2011[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]luto[/td]
[td]24[/td]
[td]bursa[/td]
[td]5 ocak[/td]
[td]......[/td]
[td]......[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]sveh[/td]
[td] 21[/td]
[td]ıstanbul [/td]
[td]8 ocak [/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]seray0307[/td]
[td] 30 [/td]
[td]adana [/td]
[td]14 ocak[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]mevtul[/td]
[td]31[/td]
[td]ankara[/td]
[td]20 ocak[/td]
[td]......[/td]
[td]......[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]isoves[/td]
[td] 27[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]19 ocak [/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8[/td]
[td]07belinay[/td]
[td] 26 [/td]
[td]bursa [/td]
[td]21 aralık[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9[/td]
[td]sepya_9[/td]
[td] 23 [/td]
[td]sakarya [/td]
[td]???[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10[/td]
[td]sea_kiss[/td]
[td] 27[/td]
[td]istanbul [/td]
[td]3 ocak[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11[/td]
[td]kelebek8[/td]
[td] 31[/td]
[td]kocaeli [/td]
[td]30aralık[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12[/td]
[td]ddmekm[/td]
[td] ??[/td]
[td] ??[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13[/td]
[td]elif5454[/td]
[td] ??[/td]
[td] sakarya [/td]
[td]18 aralık[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14[/td]
[td]dilge25[/td]
[td] ??[/td]
[td]?? [/td]
[td]19 ocak[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15[/td]
[td]gurbetce[/td]
[td]?? [/td]
[td] ??[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16[/td]
[td]pptya87[/td]
[td] ??[/td]
[td] ??[/td]
[td]10 ocak[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]17[/td]
[td]ayıgıt[/td]
[td] 28[/td]
[td] ??[/td]
[td]??[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18[/td]
[td]sedosumm[/td]
[td] ??[/td]
[td] ingiltere [/td]
[td]20 ocak[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19[/td]
[td]gozgu[/td]
[td] ??[/td]
[td] ??[/td]
[td] 30 aralık [/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[/table]
illaki yumurtlamışsındır ama dikkatini o akıntı çekmemiştir ayrıca ona okadar takılmakızlar bişi sorcam size yumurtlma gününde uzun bir sıvı akarmış ya benim her zaman olurdu ama bu ay çocuk istiyoruz biz ve hiç öyle bi sıvı olmadı..yumurtlamadımmı bu ay ben aceba ????
yaaaaa sen benden 45 dk önce çıkıyosun olmadı şimdi iki hava atim dedim bozdun beni :))Benimde normalde sabit 17.00 ama yıl sonu malum.
yaaaa varya ne süper olurdu keşke bize yakın olsaydı ablan ben yerdim başının etini burda :))yok canım adanada oturuyoz ama ablam ceyhan ilçesinde görev yapıo yapamadım öle test falan..yakın olsa bırakmazdım zaten :)))
cnm benm senin daha çok yeniymiş umarım kısa zamnda göbüşüne gelir bebişin :))8 aralıkmııııııııııııııı sen hamilesin ozaman :)) test yaptınmı..çok geçmiş yani..ben 1 yıllık evliyim daha bu ay ilk denememiz bizim ama çok sabırsızım olsun istiyorum :)
cnm hiçmi beyaz akıntın olmadı ?? belki geç yumurtluyosundur en son nezamn adet oldun??kızlar bişi sorcam size yumurtlma gününde uzun bir sıvı akarmış ya benim her zaman olurdu ama bu ay çocuk istiyoruz biz ve hiç öyle bi sıvı olmadı..yumurtlamadımmı bu ay ben aceba ????
canım benim 26 sıydı yazmamışsın yazarmısın lütfennn:):):)
Kızlar size sormak istediğim bir şey var.. ben normalde 28 günde bir regl oluyordum ancak bu ay 36. günüm henüz olmadım. ama doktora gittim ve her şeyin normal olduğunu ve strese bağlı bir gecikme olabileceğini söyledi. sizce benim yumurtlama günüm ne zaman olacak nasıl hesaplamam gerek???
çok istiyorum bir bebişim olsun
Kızlar size sormak istediğim bir şey var.. ben normalde 28 günde bir regl oluyordum ancak bu ay 36. günüm henüz olmadım. ama doktora gittim ve her şeyin normal olduğunu ve strese bağlı bir gecikme olabileceğini söyledi. sizce benim yumurtlama günüm ne zaman olacak nasıl hesaplamam gerek???
peki hamileleik falan varmı??? yaniiii test falan yaptımı??
bende aynı senin gibi 28 günde bioluodum ama çocuk istediğimiz aydan beri hep adetim geriye attı.bi yerde okumuştum adet geriye atıosa vucut hamileliğe hazırlıodur kendini die ve ben 4 ayda hamile kaldım inş.sende ole olursun o yüzden ben yumurtlama gününe hiç takılmadım ve gün aşırı ilişkiye girdim sonuç pozitif:)
canım doğum kontrol hapını kanamaları ve ağrıyı azaltmak için kullanıyorlar ama hiçbişeyi engellemiyor dediğin gibi sadece azaltıyor ama hastalık içinde azda olsa büyümeye ilerlemeye devam ediyor malesefkeşke doktorunun önerisini dinleyip kullansaydın hiçbir yan etkisi yok aksine faydası var canım çocuklarını Allah bağışladın tekrar düşünmüyorsan bence kullan artık kistlerin varmı şu an yine ne durumdasın merak ettim bebiş düşünüyormusun inşallah bu hafta bir başka dr a gitmeyi düşünüyorum işlerin durumuna göre
Yumurtlama gn hesaplaycs (ovulasyon hesaplayc) - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan Kocatepe BURDAN HESAPLAYABİLİRSİN SON ÜÇ ADETİ SORUYO ORTALAMA BİŞELER ÇIKARIO CANIM...
bende aynı senin gibi 28 günde bioluodum ama çocuk istediğimiz aydan beri hep adetim geriye attı.bi yerde okumuştum adet geriye atıosa vucut hamileliğe hazırlıodur kendini die ve ben 4 ayda hamile kaldım inş.sende ole olursun o yüzden ben yumurtlama gününe hiç takılmadım ve gün aşırı ilişkiye girdim sonuç pozitif:)
teşekkürler cnm :)
şuanda hamilemisin ???????bende aynı senin gibi 28 günde bioluodum ama çocuk istediğimiz aydan beri hep adetim geriye attı.bi yerde okumuştum adet geriye atıosa vucut hamileliğe hazırlıodur kendini die ve ben 4 ayda hamile kaldım inş.sende ole olursun o yüzden ben yumurtlama gününe hiç takılmadım ve gün aşırı ilişkiye girdim sonuç pozitif:)
test yaptım idrar testinde negatif çıkıyodu hep zaten cuma günü kan testimde negatif çıktı
cnm yaaaa ozamn ogünleri boş geçmiyoruz :))))eşim iş için 3 ay daha şehir dışında. sadece hafta sonları görüşebiliyoruz. yani anlyacağın zaten çok bi gün seçeneğimiz olmuyo.
ahhh aahhh canım kullanamadım ki göğsümde kist yaptı doktor bıraktırdı o nedenle çok ilerlemiş ama geçen kontrole gittim kistelerim ciddi boyutta değil di ilaç işe yaramış şu an iyi durumdayım tabi tekrarlayacak dedi doktor 3.bebeği dşünüyorum kısmetse 2.bebeğimi kaybettim ben o nedenle korkularımı yenersem çalışmalar başlayacak kısmetse.
korkularımı yenemzsem doktor hastalık nükseder 2 sene ara vermeden kullan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?