• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlarr bısey soracagım gebelık oluştuysa ve ben hala gun asırı ılışkıye gırersem bu zararlı olmazmı acaba

şuanda hamilemisin ???????

Cnm yaaaa ozamn ogünleri boş geçmiyoruz :))))

cnm bende ilk bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım ama şimdi tekrar hazırlanıyorum yeni bebişe veee çok çok istiyorum :))

veeeee bu ay hamiş olcak tubiş inşallahhhh...hepimiz böle :49::49:olcaz inşallah 2012 de :1::1::1::1:

8 aralıkmııııııııııııııı sen hamilesin ozaman :)) test yaptınmı..çok geçmiş yani..ben 1 yıllık evliyim daha bu ay ilk denememiz bizim ama çok sabırsızım olsun istiyorum :)

yok canım keşke hamile olsamm:)) pco var bende ondan olamıyorum sanırımm.. ben üç yıllık evliyim ama yokk. her ay aynı stres. sen yapma stres daha erken oluruna bırak çünkü stres çok etkiliyo gebeliği

yok cnm malesef kür mür yapamıyorum ama haftasonu çalıştık boş durmadık kısmet bakalım :))) hala öksürüyorum az az ama iyiym işte :)) sen napıyosun önümüzdeki ay başlıyosun dimi çalışmalara :))

inşallah güzel haberlerini alcaz bunca çalışmaya:1: ben adet olsam başlıcam çalışmalara klomen verdi doktor yardım için:8: incir kürü yap sen yumurtaları çoğaltıyo

kızlarr bısey soracagım gebelık oluştuysa ve ben hala gun asırı ılışkıye gırersem bu zararlı olmazmı acaba

cnm eğer düşük tehlike yoksa bişi olmaz :))
veeeee bu ay hamiş olcak tubiş inşallahhhh...hepimiz böle :49::49:olcaz inşallah 2012 de :1::1::1::1:
içinemi doğdu kızzz ??? inşalllaaaahhhhhhhh hep birlikteeeeeeeeeee yaaa benim kasıklarım acıyo ama kesinnn çatlıyom falan yaaa bu akşam boş geçmesemmi acep ???
:9:

kız sen yeni misin sanki kaç kere dedim ya gecikme oldu diyee:9:
ayyyyy ne güldüm yaaaaaaaaa :))))
inşallah güzel haberlerini alcaz bunca çalışmaya:1: ben adet olsam başlıcam çalışmalara klomen verdi doktor yardım için:8: incir kürü yap sen yumurtaları çoğaltıyo

inşallah cnm yaaa en kısa zamanda hepimiz bebeiş sahibi olcaz 2012 bizim senemiz olcak :)))

boş geçme tabi çatlıyodr inşallah. ya olcak inşallah olumlu düşün öle olsun:)) gelcen bigün kızlarr hamileyim dicen bırakıp gtcen bizi:20:

hayır cnm biz hepimiz burda hamiş kalcaz ve ben sizi hiç bırakmıcam ayrıcaaaaaa biz burda daha hamişlikte neler yaşadık , doğum hikayelerimiz falan filan hepsini birlikte yaşayacağızz ben sizi hiç bırakmıcam asıl siz beni bırakmayın :))

cnm eğer düşük tehlike yoksa bişi olmaz :))

içinemi doğdu kızzz ??? inşalllaaaahhhhhhhh hep birlikteeeeeeeeeee yaaa benim kasıklarım acıyo ama kesinnn çatlıyom falan yaaa bu akşam boş geçmesemmi acep ???

ayyyyy ne güldüm yaaaaaaaaa :))))

inşallah cnm yaaa en kısa zamanda hepimiz bebeiş sahibi olcaz 2012 bizim senemiz olcak :)))

evet canım içimden bi ses öle dio...bende yumurtluom sanırım...bendemi boş geçmesem bugün dolu günü diyim kandırim kocişi :1::1::1::1:boş geçmeyelim tubişşşş :17::17::17:

hayır cnm biz hepimiz burda hamiş kalcaz ve ben sizi hiç bırakmıcam ayrıcaaaaaa biz burda daha hamişlikte neler yaşadık , doğum hikayelerimiz falan filan hepsini birlikte yaşayacağızz ben sizi hiç bırakmıcam asıl siz beni bırakmayın :))

ayy inşallah o günleride görürüz ya.. yazarız kızlar doğum yaptım doğudum çatır çatır die:9:

bende bende bendeeeeeeee bırakmıcammm...daha bebişlerimizin resimlerini koycezz buraya :46::46::46::46::40::40:

evet canım içimden bi ses öle dio...bende yumurtluom sanırım...bendemi boş geçmesem bugün dolu günü diyim kandırim kocişi :1::1::1::1:boş geçmeyelim tubişşşş :17::17::17:
ayyy inşallah batlat yakın sende kalırsın birlikte doğururuz :)) evet bugün boş geçmeyelim bence bugün çatlıyorum galiba deeeee
ayy inşallah o günleride görürüz ya.. yazarız kızlar doğum yaptım doğudum çatır çatır die:9:

inşallah bitanemm eger normal doğum yaparsam doğururken hepinizin adını geçircem aklımdan ve sizede hayırlı doğumlar isticem

ayyy inşallah batlat yakın sende kalırsın birlikte doğururuz :)) evet bugün boş geçmeyelim bence bugün çatlıyorum galiba deeeee

inşallah bitanemm eger normal doğum yaparsam doğururken hepinizin adını geçircem aklımdan ve sizede hayırlı doğumlar isticem

dur sen hergün öyle kandırim ben :60::52::52::1::1::1: ablama demiştim bana dua et doğumda die ettimi acep unuttum sormayı :1:

Back
X