• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

merhaba ben aranıza yeni katıldım.. inş dediğiniz gibi olur inş 2012 ye güzel haberlerle gireriz .. bende cok istiyorum.. ALLAH nasip eder inş .. :) :) :)

Kızlar benide eklermisiniz bende ocakta düşünüyorum daha doğrusu başladım çalışmalara yaş 28
cnm ekledim senide bana yaşadığın ilini beklenmeyen adet tarihinide yazarmısn bu arada hoşgeldin aramıza :)) inşallah 2012 hepimize uğurlu gelir
çok teşekkür ediyorum kızlarrrrr..:17::17::17::17:.işim hala bitmedi ama artık pes ettim...yapmıomm...giremedim hiç çok istedim ama girince çıkamıom...sonrada işler kalıo....yarın erken çıkabilmek için çalıştım bitirmem lazım bitirirsem çıkacam inşallah başka bişi çıkmazsa....özledim siziiii gelin bi sarılım Eki Görüntüle 312847
cnm ya kıyamammm gelim yardım ediyim ben sana :)) bende özledim seniiiii :)) umutla bekliyorum naptınız bakalım doğumgünüdeeeee :)))))
ben bittim tubişim yaaa...boynum tutulduuu ağrıyo..işimi hafiflettim yarın öğlen çıkabilmek için..birşey çıkmazda çıkabilirsem evimi temizlicem...sonracıma pazar günü misafirim var..alışveriş falan...offff ne yapcam misafirlere bilmiomm...ösledimmmm wallaa..:((
yaaaa bidenemmmm :))))) kıyamammmmm valla gelsem yardım ederdim işlerde sana :)))
Slm kizlar bende araniza yeni geldim benide listenize eklermisiniz aralik ayindaki umudum kus oldu uctu gitti dun adet oldum kizlar benim batm 22 ocak benide ekler misiniz kizlar ben ingilterede yasiyorusanirim yasadigimiz yerleri de ekliyorsunuz umarim hep beraber kurlerle hamis kaliriz kizlar:emir_bebek:
cnm benim hoşgeldin aramıza senide ekledim listemize :)))
Merhaba arkadaslar Ben de yeni katildim Araniza 4aylik evliyim simdi dusunmeye basladik bebegi. Ama cok bi bilgiye sahip degilim. Yardimlariniza ihtiyacim var anlayacaginiz. ornegin adetime bir hafta kala ilk denememizi yaptik. Ve 30aralikta adet olmam gerekiyor. Yanlis zamanda mi baslamisiz
cnm benim senide ekledim listemizeee gel takıl bize yardımcı oalım sana kısmet diyorum cnm herşey olabilirrr :))
günaydın arkadaşlar
günaydınnnnnn (biraz geç oldu ama :17: )
merhaba ben aranıza yeni katıldım.. inş dediğiniz gibi olur inş 2012 ye güzel haberlerle gireriz .. bende cok istiyorum.. ALLAH nasip eder inş .. :) :) :)

amin cnmmmm inşallah 2012 bizim senemiz olsun :))

kızlarrrrrr günaydınnnnnn valla çok özledim siziii hadeee gelin hasret giderelim :))

Bugün hastalanmam lazım geçen ay 26sında hastalanmıştım.bakalım gögüslerde hassaiyet var.kasıklarımda agrı var.nregl agrısımı yoksa bebiş mi var bir kaç güne anlarız..umarım bebiş vardırda..

günaydın tubişim.nasılsın?nasıl geçti hafta sonu?bende özledim hemen geldim buraya :)
iyiym bitanem sennnn nasılsınnn :))) valla güzeldii boş geçirmedik çalıştık kocişle :17::17::17::17: sen neler yaptın :))
Bugün hastalanmam lazım geçen ay 26sında hastalanmıştım.bakalım gögüslerde hassaiyet var.kasıklarımda agrı var.nregl agrısımı yoksa bebiş mi var bir kaç güne anlarız..umarım bebiş vardırda..

bugün büyükgün ozamn hadi güzel haberler verde ilk hamişimiz sen ol :)))

Son düzenleme:
iyiym bitanem sennnn nasılsınnn :))) valla güzeldii boş geçirmedik çalıştık kocişle :17::17::17::17: Sen neler yaptın :))

bugün büyükgün ozamn hadi güzel haberler verde ilk hamişimiz sen ol :)))

iyiyim bende canım nasıl olayım.cumartesi mevlüd'ümüz vardı.babanenin 3.ydü.
Bizde boş geçirmedik çalıştık.koçişle durumları düzelttik.biraz serin davrandım o yakınlaştı bana.güzeldü yaneee:))

iyiyim bende canım nasıl olayım.cumartesi mevlüd'ümüz vardı.babanenin 3.ydü.
Bizde boş geçirmedik çalıştık.koçişle durumları düzelttik.biraz serin davrandım o yakınlaştı bana.güzeldü yaneee:))

Allah kabul etsin cnm :))) hımmm sevindimm aranızın düzeldiğine inşallah bidaha hiç bozulmaz :)) ayyyy sepya yaaa senin adına ben çok heyecanlıyım :))

bende büyük bir heyecanla bekliyorum..

çokta kaptırmak istemıyorum rabbim hayırlısını nasip etsin.

Eger hastalanmazda gebe kalmış olursam sanırım çok çok mutlu olacagım.

cnm benim inşallahhh güzel heberler verirsin :))) hepimiz için hayırlısı ama olmazsada sakın üzme kendini her ay yeni bir umut bizim için biliyorsun ve biz hep senin yanındayız :)) seni çok seviyoruzzzz :))

günaydın şekerlerrrrr...geldimmmm..bi geçmişe baktımmm....tubişim doğum günüm klasikti her zamanki gibi...yemeğe gittik ama bu sefer kayınvalidemi de götürdük...ben dedim...yalnızdı evde iyi oldu...en azından güldük yemekte gülme krizi tuttu ikimizide :D:D:D:D güzeldi amaa....

günaydın şekerlerrrrr...geldimmmm..bi geçmişe baktımmm....tubişim doğum günüm klasikti her zamanki gibi...yemeğe gittik ama bu sefer kayınvalidemi de götürdük...ben dedim...yalnızdı evde iyi oldu...en azından güldük yemekte gülme krizi tuttu ikimizide :d:d:d:d güzeldi amaa....

hoşgeldim canım .güzel bir doğum günüymüş:)

günaydın şekerlerrrrr...geldimmmm..bi geçmişe baktımmm....tubişim doğum günüm klasikti her zamanki gibi...yemeğe gittik ama bu sefer kayınvalidemi de götürdük...ben dedim...yalnızdı evde iyi oldu...en azından güldük yemekte gülme krizi tuttu ikimizide :D:D:D:D güzeldi amaa....

günaydın cnmmm :)) olsunn bence sevdiklerinle geçirdiğin bi gün olmuş bence süpper :)))) nice nice bebişli mutlu seneler diliyorum bitanem sana :))

Back
X