- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
çok teşekkürler canlarım...siz naptınız nasıl geçti haftasonu..
valla bu haftasonunu boş geçirmedim hatta cumartesi geç kaldı koçiş işe bırakamadı beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler canlarım...siz naptınız nasıl geçti haftasonu..
valla bu haftasonunu boş geçirmedim hatta cumartesi geç kaldı koçiş işe bırakamadı beniInşallah bu çalışmalar meyve verir :)) pazar akşamda çıktık dışarı avm gezmesi ve kayınvalidemlere gittik sonraaaa ev vee uyku :)))
cuma akşamı mevlüd deydik.cumartesi evdeydik yattık yuvarlandık.ben bi kaç gün uzak durdum benimkine dayanamadı baktım ccumartesi akşamı sırnaşıo bişiler yapıo.sonra kalktım yanından gittim güzelce süslendim püşlendimm baktım geldi yanıma ılgı iltifat vs vs.başladık çalışamlara:)dediğin gibi tubiş bu çalışmalar inşallah meyva verir.dunde ev gezmesine gittik.güzeldi, yane:)
valla bu haftasonunu boş geçirmedim hatta cumartesi geç kaldı koçiş işe bırakamadı beniInşallah bu çalışmalar meyve verir :)) pazar akşamda çıktık dışarı avm gezmesi ve kayınvalidemlere gittik sonraaaa ev vee uyku :)))
oh ohh güzelll inşallah meyvelerini verir dediğin gibi..bizde doğum günümde çalışmadık yattı uyudu hemen kocişim...haftanın yorgunlugu vardı bende uyumusum..ama dün çalıştık...diom zaten bi boş bi dolu yapcaktık hani diom...doğum günüm dolu gunuydu uyudun diom...dün dioki bugün boş günü banane banane dio... Gıcık etmeye çalışıo beni![]()
ayyy süpersiniz valla :))) ayyyy 4 gözle bekliyorum çabucak ayın 13 ü olsa görsek tuttumu yoksa tutmadımı :))
cnm yaa eger problem diilse ismini ögrenebilirmiyim :)) ohhh süpper valla seninki kendine geldi desene bak artık anlıyo seni :))
yaaaaaa ben çok çok acıktımmm :)) ben yemege gidiyorum 12,30 da gelcem geldiğimde burda olunda azcık sohbet edelim :)) ben özledim siziiiiiiiiiii çokkkk
kızlar ne diyecegim ya kullandığınız bulaşık makinması markası ne ve memnunmusunuz?
ben evlendğimde 1 yıl kayınvalidemin yanınada yaşadım.sonra ayrıldık.şimdi yeniden ev düzüyorum.gerçi evişme geçeli 7 ay oldu ama bulaşık makinam yok alacagım şimdi ama ne alayım dıye düşünüyorum??fikrilerinize açığım...
yaaaaaa ben çok çok acıktımmm :)) ben yemege gidiyorum 12,30 da gelcem geldiğimde burda olunda azcık sohbet edelim :)) ben özledim siziiiiiiiiiii çokkkk
yaaaa sana hitap ederken sepya demek çok anlamsız oluyodu o yüzden sordum cnm :)) ozamn bundan sonra kocişinin canını istetcek şeyler yapıyosun :))hülya canım :))neden -merak ettin:):)evet anlıyor cani isteyince:)
cnm bende bi 67,5 varım merak etme ama hiç umrumda diil biliyomusun yeterki bu sefer sağlıklı sıhatli gelsin kollarıma 150 kilo olmaya razıyım :))bende çok acıktım saatin 12.00 olmasını bekliyorummm:).gömülcem yemeklere:)
buarada haöişle kalırsam yandım ben ya 65 kiloymuşum görüğnce hüsrana uğradım.20 kilo alan varmış hamileliğinde.inşallah iç karnım geniştir.
cnm bizde muhtemelen görümcemlerde kalabalık bi pijama partisi yapıcaz bi proğram yok yani olursa süpriz olur hepimize :))) inşallah bişi yapamasanızda yanında olur kocişin :))Buarada yılbaşında ne gibi planınız var.Nerelerde söndürceksiniz feneri.Vallaha bizim daha henüz bir planımız yok.eşim benim vardiyalı çalışıyor.bu hafta 4-12 calışma ihtimalleri varmış sanırım amöa daha önceki senelerde hep tatildi bakalım.gerçi çalışmasa bile biryere cıkcagımızı sanmöıyorum.evde toplanırız heralde.
kızlar ne diyecegim ya kullandığınız bulaşık makinması markası ne ve memnunmusunuz?
ben evlendğimde 1 yıl kayınvalidemin yanınada yaşadım.sonra ayrıldık.şimdi yeniden ev düzüyorum.gerçi evişme geçeli 7 ay oldu ama bulaşık makinam yok alacagım şimdi ama ne alayım dıye düşünüyorum??fikrilerinize açığım...
yaaaa sana hitap ederken sepya demek çok anlamsız oluyodu o yüzden sordum cnm :)) ozamn bundan sonra kocişinin canını istetcek şeyler yapıyosun :))
cnm bende bi 67,5 varım merak etme ama hiç umrumda diil biliyomusun yeterki bu sefer sağlıklı sıhatli gelsin kollarıma 150 kilo olmaya razıyım :))
cnm bizde muhtemelen görümcemlerde kalabalık bi pijama partisi yapıcaz bi proğram yok yani olursa süpriz olur hepimize :))) inşallah bişi yapamasanızda yanında olur kocişin :))
ben arçelik kullanıyorum cnm memnunum 2,5 senedir kullanıyorum bi sorun yaşamadım :))) çok sevindim adına ben kayınvalidemleri çok seviyorum hatta onlarla yaşamayı düşünüyoduk dublekx alcaktık ama girişler ayrı olucaktı :)) yaneeeeee dediğim gibi çok sevindim adına ohhh yazda geiyo giyersin güzel güzel gecelikleri gez toz valla :))
bende yemeğimi yedim geldim kurufasülye vardı menüde nasıl acıkmısım süperdi walla...çok iştahım açık ben nolurum bilmiom hamile kalırsam...yuvarlayarak götürürler heraldetubişim benim adım aysun aslında..seray eşimle benim ismimizin ilk hecelerinden oluşturduğumuz isim..
![]()
aynen canım deiğini yapıyorum.rahattım şükürler olsun büyüklerle yaşamak zor oluyor.allah yollarımızı acık etsinde gene bir araya gelmeyelim çok zor gerçekten..benim pek iyi değildir k.validemle aramız.
aynen canım deiğini yapıyorum.rahattım şükürler olsun büyüklerle yaşamak zor oluyor.allah yollarımızı acık etsinde gene bir araya gelmeyelim çok zor gerçekten..benim pek iyi değildir k.validemle aramız.
yaaaaaa aysun varya bendee hep öle diyodum hamişken( ozamn 70 lerdeydim şimdide 67 yim farkım yok ama neyseee beni hastaneye yuvarlayarak götürürsünüz diyodum hala aynı şeyi düşünüyorum bi sağlıklı bebişim olsunda umrum diil :))valla süpper olmuş seray :)) valla benim kendi ismim tuğba :)) hatta resimdekide ben ve eşim :))
yaaa benimkiler dünya iyisilerAllah yokluklarını göstermesin kendi annem babam gibiler :)) herkeze benimkisiler gibi anne ve baba versin 3 tane kızları var eşim tek erkek beni kendi kızlarından ayırmazlar bizi görenler gelinmi der onlar hayır o bizim kızımız gelinimiz diil derler :))