• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Kızlar hepinize kocaman kucak dolu öpücükler.iyi hafta sonları.pazartesi görüşmek üzre kendinize iyi bakın.çok kaynatmayın ben yokken:)=:) öptüm sizi tuğba serayyy:)

Kızlar hepinize kocaman kucak dolu öpücükler.iyi hafta sonları.pazartesi görüşmek üzre kendinize iyi bakın.çok kaynatmayın ben yokken:)=:) öptüm sizi tuğba serayyy:)

bende çok öptüm senii bitanem görüşürüz pazartesii :)))

Kızlar benide eklermisiniz bende ocakta düşünüyorum daha doğrusu başladım çalışmalara yaş 28

Eki Görüntüle 312542 Eki Görüntüle 312543 Eki Görüntüle 312544 Eki Görüntüle 312540
serayyyyyyyy kuşummm yarın senin doğumgünün galibaaaaaa şimdiden kutlu olsun yeni yaşında göbüşün dolsun inşallah :))

Seraycıııımmmmmmmmm dogum günün müş sanırım.doğum günün kutlu olsunnn:30::52::16::38:

çok teşekkür ediyorum kızlarrrrr..:17::17::17::17:.işim hala bitmedi ama artık pes ettim...yapmıomm...giremedim hiç çok istedim ama girince çıkamıom...sonrada işler kalıo....yarın erken çıkabilmek için çalıştım bitirmem lazım bitirirsem çıkacam inşallah başka bişi çıkmazsa....özledim siziiii gelin bi sarılım $kucak.webp

cnm malesef çalışıyorum :(((( bi yemek şirketinin çağrı merkezinde :)) sen??

bizde seni seviyoruz cnm :)))))

bendeeeeee bi hamiş kalim allah nasip etseydi şubat gibi doğumiznine çıkcaktım yaaaa :(((

evetttt hemen hamiş kalalım inşallah terfi edelim ev hanımlığına :))

allah herkese nasip etsin ev hanımlığını.bizde seni seviyoruz:)
bende terfi etmek istiyorum ev hanımlığına..

walla yaaaa inşallahhhh...benim bebişim yaşasaydı doğum izninde olcaktım şimdi ve bu sıkıntılı günleri yaşamıcaktımmm:((((

Eki Görüntüle 312707 benim uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seray yaaa nerdesinnnnnnn ??????

ben bittim tubişim yaaa...boynum tutulduuu ağrıyo..işimi hafiflettim yarın öğlen çıkabilmek için..birşey çıkmazda çıkabilirsem evimi temizlicem...sonracıma pazar günü misafirim var..alışveriş falan...offff ne yapcam misafirlere bilmiomm...ösledimmmm wallaa..:((

merhaba kızlarr nerelerdesinizzz özledimm giremedimm 2 gündür nabersinizz ??
Slm kizlar bende araniza yeni geldim benide listenize eklermisiniz aralik ayindaki umudum kus oldu uctu gitti dun adet oldum kizlar benim batm 22 ocak benide ekler misiniz kizlar ben ingilterede yasiyorusanirim yasadigimiz yerleri de ekliyorsunuz umarim hep beraber kurlerle hamis kaliriz kizlar:emir_bebek:

Slm kizlar bende araniza yeni geldim benide listenize eklermisiniz aralik ayindaki umudum kus oldu uctu gitti dun adet oldum kizlar benim batm 22 ocak benide ekler misiniz kizlar ben ingilterede yasiyorusanirim yasadigimiz yerleri de ekliyorsunuz umarim hep beraber kurlerle hamis kaliriz kizlar:emir_bebek:

merhaba canım hoşgeldin aramıza tuğba ekler senidee üzülmee benimde yarın belli olcakk hayırlısı olsun bakalımm herşeyde vardır bi hayırrr..inş hamişimdrrr inş.eğer değilsem ocak ayında beraber bekleriz yakın adet günlerimiz 20 ocakta benimm ..

Merhaba arkadaslar Ben de yeni katildim Araniza 4aylik evliyim simdi dusunmeye basladik bebegi. Ama cok bi bilgiye sahip degilim. Yardimlariniza ihtiyacim var anlayacaginiz. ornegin adetime bir hafta kala ilk denememizi yaptik. Ve 30aralikta adet olmam gerekiyor. Yanlis zamanda mi baslamisiz

Back
X