- Konu Sahibi tugbaemrah
duphaston adı. bgn 3.gün işte bitmedi daha
hımm valaha bilmemki bi sor eczaneye felan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duphaston adı. bgn 3.gün işte bitmedi daha
Kızlar hepinize kocaman kucak dolu öpücükler.iyi hafta sonları.pazartesi görüşmek üzre kendinize iyi bakın.çok kaynatmayın ben yokken:)=:) öptüm sizi tuğba serayyy:)
Eki Görüntüle 312542 Eki Görüntüle 312543 Eki Görüntüle 312544 Eki Görüntüle 312540
serayyyyyyyy kuşummm yarın senin doğumgünün galibaaaaaa şimdiden kutlu olsun yeni yaşında göbüşün dolsun inşallah :))
Seraycıııımmmmmmmmm dogum günün müş sanırım.doğum günün kutlu olsunnn![]()
cnm malesef çalışıyorum((( bi yemek şirketinin çağrı merkezinde :)) sen??
bizde seni seviyoruz cnm :)))))
bendeeeeee bi hamiş kalim allah nasip etseydi şubat gibi doğumiznine çıkcaktım yaaaa((
evetttt hemen hamiş kalalım inşallah terfi edelim ev hanımlığına :))
allah herkese nasip etsin ev hanımlığını.bizde seni seviyoruz:)
bende terfi etmek istiyorum ev hanımlığına..
kızlar kan testini yaptırdım sonuç:8507 çıktı
6 hatfalıkmış benim fındık
darısı başınıza olsun insallah..![]()
Malesef cabnım bende hüsrana ugradım
Kızlar hepinize kocaman kucak dolu öpücükler.iyi hafta sonları.pazartesi görüşmek üzre kendinize iyi bakın.çok kaynatmayın ben yokken:)=:) öptüm sizi tuğba serayyy:)
Eki Görüntüle 312707 benim uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seray yaaa nerdesinnnnnnn ??????
Kızlar benide eklermisiniz bende ocakta düşünüyorum daha doğrusu başladım çalışmalara yaş 28
Slm kizlar bende araniza yeni geldim benide listenize eklermisiniz aralik ayindaki umudum kus oldu uctu gitti dun adet oldum kizlar benim batm 22 ocak benide ekler misiniz kizlar ben ingilterede yasiyorusanirim yasadigimiz yerleri de ekliyorsunuz umarim hep beraber kurlerle hamis kaliriz kizlarmerhaba kızlarr nerelerdesinizzz özledimm giremedimm 2 gündür nabersinizz ??
Slm kizlar bende araniza yeni geldim benide listenize eklermisiniz aralik ayindaki umudum kus oldu uctu gitti dun adet oldum kizlar benim batm 22 ocak benide ekler misiniz kizlar ben ingilterede yasiyorusanirim yasadigimiz yerleri de ekliyorsunuz umarim hep beraber kurlerle hamis kaliriz kizlar![]()