- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.801
tamam cnmm ama unutma merak ettim şimdi ben :))canım çekileyim paylaşırım olarmı:)yok suan fotografım
tugbacımmm doktorrrrr diyokiiii.plokistikk görünümlüsün yumurtaların azmıs.dogum kontrol ilacı verip bastıracazz.ama 7.6 sonucu görünce sen polikistikte degilisin gayet iyi yumurtluyosun dedii.benimde aklım karıstı.bu doktorlarda neyaptıgını bilmiyor
merhaba kızlar:)))) herşey yolundadır umarım tugba,seray, sepya ,yaww ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlar herkese slm
merhaba cnmmmm :)) Allaha çok sükür iyiyiz cnmm sen nasılsınn ???
merhaba kızlar:)))) herşey yolundadır umarım tugba,seray, sepya ,yaww ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlar herkese slm
bende canım çok şükür iyiyim tubişim sen ateş ölçüyorsun ya onu topiği var baksana ordaki arkadaşlar anlar....
bende canım çok şükür iyiyim tubişim sen ateş ölçüyorsun ya onu topiği var baksana ordaki arkadaşlar anlar....
ben geldim bebelr ne var ne yok beni sorarsanın paşayla ugraşıyorum bugün hastaneye gittim holter taktırdım yarın vericem cuma sonuşları alıcam vs işte sizler nasılsınız görüşmeyeli
iyi olmaya calısıyoruz canım nasıl olsun .sen nasılsın?
yaaa yazdım orda ama yorumlayan çok yok hep soran varr off bilemedim(
ayy süpper yaaaaa bende kandırsammı doktorları bende yatmak istiyomm :))gittim doktora kizlarrr 1 hafta rapor verdi yatis sekilleri anlatti ..bebek falan varsa die filme gondermedi..haftaya gel adet olursan dedi..ohhh 1 hafta yatisssss :)))
ahh tugbacımmm ahh 4 doktora gittim bu güne kadar hepsii karı koca normLsiniz diyooo.ama ben 3 senedirr gebe kalamadımm.bir tanee kürtajım hakımda
ayy süpper yaaaaa bende kandırsammı doktorları bende yatmak istiyomm :))
cnm benim bu durumda psikoloji çok önemli sen kafanı rahat tut herşey olucaktır merak etme :))
kandirmadim walla kendisi dedi rapor yazim die :))) hatta bir hafta on gun dedi ben saf yinede isyerini dusunup bir haftayi sectim
ayyy cnmm hadi bakalım güzel haberle gel inşallah peki sen nie cumartesiyi bekliyosun ???
canım ben bir köy okulunda öğretmenim.ilçeye dönmem 16.30 u buluyor.hastane evime çok uzak ve eşim yanımda değil.o nedenle cumartesi eşimle gitcez.az önce doktordan randevu aldım.hem test yaptırcam sonra da muayene.acaba hamileysem kesae görünür mü ?son adet tarihimden hesaplarsam ve gerçekten hamileysem cumartesi tam 5 hafta bitmiş oluyor.Bilgin var mı tubacım?
ayy cnmm ya çok heyecanlı tabiki görünür merak etme sen kan değerlerin 1000 i geçtiği anda kese görünmeye başlar ayyy güzel haberle gel inşallah doktor randevuun saat kaçta ???
cumartesi sabah 9 da..çok korkmaya başladım ben yaa tubacım.kimyasal falandır diye endişeleniyorum.bu sabah da yaptım test yine çift çıktı.belirtiler de devam ediyo ama kan sonucunu görmeden içim rahat etmicek.cumartesi adetim 1 hafta geçmiş olacak.yani değer 1000 i geçer mi acaba?
cnm adet gününü 2 gün falan geçince 1000 i gösteriyo merak etme sen kesiyede görüp gelcen allahın izniyle yaa sonra gelip bizede haber verebilirsin dimii merak ederim benn :)) yaaa seni ateş topiğindede görmüştüm bişiler sorsam olurmu??
tabiki sorabilirsin ama ben de 20. gün başlamıştım ölçmeye..çok derin bilgim yok bu konuda ama yardımcı olmaya çalışırım canım.işte pozitif çıkmadan önceki 10 gün ölçtüm.test sonucunu mutlaka paylaşırım canım.inşallah güzel haberler verebilirim sizlere...ayyy çabuk geçsin günler.düşünsene eşime haberi telefonda vermek zorunda kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?