- Konu Sahibi dimpleee06
-
ya kızlar benim halim ne olcak 57 ile başladım şimdi 31+4 haftadıyım 60 kiloyum bebek 1600 başlangıçta iştahsızlıkdan 52 ye kadar düşmüşdüm ama toplamda 3 kilo almışım sizce haftasına göre bebek küçükmü
ya kızlar benim halim ne olcak 57 ile başladım şimdi 31+4 haftadıyım 60 kiloyum bebek 1600 başlangıçta iştahsızlıkdan 52 ye kadar düşmüşdüm ama toplamda 3 kilo almışım sizce haftasına göre bebek küçükmü
merhabalar
bizde geçen hafta gittik kontrole. 31+6 günlüktü. kilosu da 2138 gr dedi doktor.. gelişimi normalde ilerdeymiş.. ben de 9 kilo almışım..doktorum başta en ideali 10 ila 12 arası kilo alman demişti..sanırım bu sınırı aşıcam.. korkumdan artık yediklerime dikkat ediyorum.. gerekli vitaminleri aldıktan sonra fazlasını kıstım..zaten vitamin ilaçları da içiyoruz.. hedefim en fazla 12 kilo almak çünkü..
haftaya tekrar gitcem doktora..duyduğuma göre bu haftadan itibaren riskli olmayan gebeliklerde 2 haftada bir doktora gitmek gerekiyormuş.. ben doktordan memnun olmadığım için başka bir doktora gitcem..inş. bu doktordan memnun kalırım..doktor doktor gezmekten bıktım..
bugün doktoruma gittim bebeğim 31+1 boyu 42 cm kilosu 1900. gayet güzzel dedi doktorum.Ben 12 kilo aldımuff çok üzüyorum.15 le kapatabilsem keşkee
Arkadaşlar artık kaç haftada bir gidiyorsunuz doktora. Ben en son 32. haftada gittim 36. haftada gel dedi. 4 hafta uzun değil mi bu haftadan sonra ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?