2012 Ocak Annelerinin ve Bebeklerinin Kilo Takibi

ya kızlar benim halim ne olcak 57 ile başladım şimdi 31+4 haftadıyım 60 kiloyum bebek 1600 başlangıçta iştahsızlıkdan 52 ye kadar düşmüşdüm ama toplamda 3 kilo almışım sizce haftasına göre bebek küçükmü

doktor ne diyor canınm bazı bebekler haftasında önde gidiyor seninki haftasıyla uyumlu ama sen yemene dikkat et yinede çünkü bebeğe süt et tavuk balık vs. ihtiyaç var

ultrasona göre 33 haftalık olduk kilomuzz 2.300
benm kilo 78 olmuşumm toplamdaa 9 kilo

Son düzenleme:

Bence sen toplamda 3 kilo deil 8 kilo almışsın. Düştükten sonra aldıklarınıda sayman lazım. Ben toplamda 14 kilo aldım
Bebiş için üzülme eğer bir sorun olsa doktor zaten söylerdi. Demekki senin bebişte sonradan kilo alacak. Sağlıklı olsunda kilosu önemli değil. Emzirirsin çabucak toparlanır.Mühim olan bebeğin kilo alıyor olması. Gelişiyor olması. Gram olarak çokta önemsemeyin.

merhabalar
bizde geçen hafta gittik kontrole. 31+6 günlüktü. kilosu da 2138 gr dedi doktor.. gelişimi normalde ilerdeymiş.. ben de 9 kilo almışım..doktorum başta en ideali 10 ila 12 arası kilo alman demişti..sanırım bu sınırı aşıcam.. korkumdan artık yediklerime dikkat ediyorum.. gerekli vitaminleri aldıktan sonra fazlasını kıstım..zaten vitamin ilaçları da içiyoruz.. hedefim en fazla 12 kilo almak çünkü..
haftaya tekrar gitcem doktora..duyduğuma göre bu haftadan itibaren riskli olmayan gebeliklerde 2 haftada bir doktora gitmek gerekiyormuş.. ben doktordan memnun olmadığım için başka bir doktora gitcem..inş. bu doktordan memnun kalırım..doktor doktor gezmekten bıktım..

bebğinn kilosuu güsel benceee sende normalsn aşırı değil kilo almn bende ilk gebeliğimde 12 ile tammlamştım bunda da öle olmasını istiyorum bakalım inşşşş ölee olurr
banda bundan sonra 2 haftada bi gelceksn dediii aralığın ilk haftası gitcem bakalımm

bugün doktoruma gittim bebeğim 31+1 boyu 42 cm kilosu 1900. gayet güzzel dedi doktorum.Ben 12 kilo aldım uff çok üzüyorum.15 le kapatabilsem keşkee

Arkadaşlar artık kaç haftada bir gidiyorsunuz doktora. Ben en son 32. haftada gittim 36. haftada gel dedi. 4 hafta uzun değil mi bu haftadan sonra ?

bende 32 haftalık hamileyim.dün gittim doktora bebişim iyiymiş çok şükür.2100 gr olmuş kızım:)bende 54 le hamile kalmıştım 60 olmuşum.bana da bundan sonra sık görüşücez dedi ama 4 hafta sonraya randevu verdi demek ki normali bu.rabbim bütün bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun herkese bebeğini hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

mehebe kızlar hepimizin bebişlerine maşallah :) bende 33 haftadayım 32de gittim doktora banada sık görüşecez dedi 35 haftaya randevu verdi 3haftaya sonra 2haftada bir gidecekmişim öyle dedi. bu arada bebişim 32haftada 2350 olmuş boyuda 42cm doktor biraz iri dedi bakalım hayırlısı :) 35te ne diyecek ?

Herkese ii geceler. Bizde 33 haftadayız şimdi. 32+0 da bebeğim 43 cm ve 2150 gr dı. Biraz irice bir bebek olacak sanırım. Bizi de doktorumuz 20 günü geçirmeden çağırdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…