- Konu Sahibi antidepresif
- #1.221
günaydın kıslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
estağfirullah canım ben asla kimseye böyle birşey söylemem bende o yollardan geçtim ,tecrübe herşeyi insana zamanla ögretiyor.iyi olmaya çalışyorumAyyıldızcımmmmm tatlım bu kadar çok takma canım yaa...hamişsin sen annesi...hem üstüne üstük sen annesin biz daha olamadık asıl cahil biziz daha çocuk yapıp bakıcaz da öğrenicez..bence bizim senden şimdiden çocuk bakımı ip uçaları almamız lazım..arkadaş biraz ağır yazmış ben okudum..boş ver sende o da hamile..sen iyi niyetinle davrandın zaten biz anlıyoruz..canımmm.
değerlerin çok güzel çıkmş canım .hcg değerin 50 nin altında erkek gibi sanki .benim ki 65 di ,oğlumdada 19 idi hadi inşallah bakalım haftaya ögrenirsinde.bende 3 kg vermiştim ya onları geri alyorum üzülme sende zamanla yerini bulursun tartıda canım .kızlar doktordaydım dün. Ölçüm yapılamadı çünkü bebiş rahat rahat yatıyordu. Salı gunu tekrar gıdıcez. Olmazsa salı gunu ıkı uc kere gıt gel yaptırıcam sana olcmem lazım dedı :) Hatta arayı kapamıs bebısım 4 gun kalmıs sat a gore :) Boya konusuna gelelım doktorum YARARI OLDUGUNU duymadım ama zararınıda duymadım deyıp durumu bana pas lamıs oldu :) ama bebıs superdı ayakları ellerı super oynuyordu yaa :)bu arada hıc kg almamısım aynen duruyorum . Yanı 3 ayımı 4 kg vermıs olarak bıtırdım Allah ın ıznıyle.
Salı gunu tekrar gıdıcem bakalım merakdan catlıcam
bu arada ıkılı testımın sonucu cıkdı
PAPP-A 0,801 mIU/ml
fB-HCG 39,3 ng/ml
Yaş riski 1:959
Trisomy 21 <1:10000
Trisomy 18 <1:10000
ohh ne güzel bebişi göreceksin ,seyyahda bugün gidiyor bakalım güzel haberlerle bekliyoruz inşallah .Günaydın annecikler güzel haftasonları diliyorum bugün 1.5da randevumuz var yumoşumu görmeye gidicem inşallah herkese kolay gelsin güzel günler
günaydın kızlarrrr :92:
benimde bu gün 15,30 da randevum var çok heyecanlıyım kalbim durucak sankii
bende randevu günü çok heyecanlı oluyorum canım ,bugünde trafik yoğun olur ,kpss sınavı var ya benimde kardeşimle eşim sınava girdi bende kardeşim için heyecanlıyımgünaydın kızlarrrr :92:
benimde bu gün 15,30 da randevum var çok heyecanlıyım kalbim durucak sankii
şu testleri bir atlatsak benim de 1 hafta sonra hep aklım onda ben teste karar veremedim ama şu ense ölçümünü bir yaptırsam derin nefesleri ve çikolata yı unutma bizede güzel haberleri ver
bende randevu günü çok heyecanlı oluyorum canım ,bugünde trafik yoğun olur ,kpss sınavı var ya benimde kardeşimle eşim sınava girdi bende kardeşim için heyecanlıyım
sağol canım ,allahım senin gönlünden geçenide sana versin ,dua ettim inşallah ,eşim artık yıllandı 9. sefere giriyor ,ama kardeşim ilk defa giriyor çok aşırı stresli yeni mezun oldu akşam tembihledi akşam ara abla öğlen arası arama dedi merakla bekliyorum inşallah güzel geçer atanır , doktora girerken 2-3 defa öksürmeyide unutma canım.akşam girerim bakarım güzel haberlere bugün 3 kişi gidicek doktora ne güzel.hayırlı olsun senin kızmız cnm gözün aydın kız yada erkek bu gün ögrenmek istiyorum
sınava girenlerde işallah başarılı olurlar dua et hamilenin duası kabul olurmuş
sağol canım ,allahım senin gönlünden geçenide sana versin ,dua ettim inşallah ,eşim artık yıllandı 9. sefere giriyor ,ama kardeşim ilk defa giriyor çok aşırı stresli yeni mezun oldu akşam tembihledi akşam ara abla öğlen arası arama dedi merakla bekliyorum inşallah güzel geçer atanır , doktora girerken 2-3 defa öksürmeyide unutma canım.akşam girerim bakarım güzel haberlere bugün 3 kişi gidicek doktora ne güzel.
sağol canım ,allahım senin gönlünden geçenide sana versin ,dua ettim inşallah ,eşim artık yıllandı 9. sefere giriyor ,ama kardeşim ilk defa giriyor çok aşırı stresli yeni mezun oldu akşam tembihledi akşam ara abla öğlen arası arama dedi merakla bekliyorum inşallah güzel geçer atanır , doktora girerken 2-3 defa öksürmeyide unutma canım.akşam girerim bakarım güzel haberlere bugün 3 kişi gidicek doktora ne güzel.
kızlar yazmakla yazmamak arasında kaldım ama paylaşmam lazım ...sabah kalktığımda belimde ve kasığımda ağrı vardı pedimde de açık kahverengi leke...şuan sarıya döndü ama yine de canım sıkıldı doktoruma mail attım bakalım ne diyecek
yazmak konusunda bende tedirginlik yaşıyorum yaşamayan anneleri üzlmek istemediğimden bende hatırlarsan kahverengi akıntı şikayetim vardı 9. haftamda başlamıştı bir de 14. ü haftaya kadar devam etmişti ama ara ara hafif pembeli karışık oluyordu ,çok şükür geçti ,progestan bitirdim bir kutu ,elimden geldiğince dinlenmeye çalıştım .dün işte biraz stres biraz yorgunluk oldu ,banyo yaptım bende 12 gün sonra tekrar kahverengi akıntı gördüm ,benimde karnım ve belim agrıdı ,bacağımın birisi uyuşuk gibiydi magnezyum içtim yattım canım .senin plasenta ne durumda doktor uyarıda bulunmuşmuydu ,bir de benimki cinsel ilişkiden sonra başlamıştı akıntım ,öyle birşeyde olmuşmuydu dün .ama üzülme korkma bol bol dinlen geçer .kızlar yazmakla yazmamak arasında kaldım ama paylaşmam lazım ...sabah kalktığımda belimde ve kasığımda ağrı vardı pedimde de açık kahverengi leke...şuan sarıya döndü ama yine de canım sıkıldı doktoruma mail attım bakalım ne diyecek
evet canım uyuyorsa öksürünce kalkıyor ufaklık .ben çikolata yemiştim sonra gittim yatıyo paşalar gibi,doktorum 2,3 sık sık öksür bakalım dedi öksürdüm hoplamaya başladıAaaa öksürmeyide ilk defa duydum tamam cnm yaparım bundan kolayımı var . Uyuyosa uyansın diyemi yoksa gece yattık eşim başladı konuşmaya dedim susss uyuyalım çocukta uyusun yarın ultrasona girdigimizde uyanık olsun daha neler diyo dedim öle suss uyuyoss
hiç bi iş yapma yat dinlen kalkma benimde öle başladı geçti sandım kanama oldu arkasından lekelenme gene olursa doktora gidersin cnm geçmiş olsun
HayyyyyyNasilsinizz annecikler
leloss senin akıntn ne zaman başlamıştı ,kanama tam bittikten sonra aniden i oldu .şimdi korktum bak ,benimde 12 gündür hiç akıntım yok .sarı oluyor işte dün birazcık oldu banyo sonrası ,temkinli davranmalıyım sanırım bende.hiç bi iş yapma yat dinlen kalkma benimde öle başladı geçti sandım kanama oldu arkasından lekelenme gene olursa doktora gidersin cnm geçmiş olsun
yazmak konusunda bende tedirginlik yaşıyorum yaşamayan anneleri üzlmek istemediğimden bende hatırlarsan kahverengi akıntı şikayetim vardı 9. haftamda başlamıştı bir de 14. ü haftaya kadar devam etmişti ama ara ara hafif pembeli karışık oluyordu ,çok şükür geçti ,progestan bitirdim bir kutu ,elimden geldiğince dinlenmeye çalıştım .dün işte biraz stres biraz yorgunluk oldu ,banyo yaptım bende 12 gün sonra tekrar kahverengi akıntı gördüm ,benimde karnım ve belim agrıdı ,bacağımın birisi uyuşuk gibiydi magnezyum içtim yattım canım .senin plasenta ne durumda doktor uyarıda bulunmuşmuydu ,bir de benimki cinsel ilişkiden sonra başlamıştı akıntım ,öyle birşeyde olmuşmuydu dün .ama üzülme korkma bol bol dinlen geçer .
evet canım uyuyorsa öksürünce kalkıyor ufaklık .ben çikolata yemiştim sonra gittim yatıyo paşalar gibi,doktorum 2,3 sık sık öksür bakalım dedi öksürdüm hoplamaya başladı
öncelikle hakkım olan herşeye cevap hakkımı kullanmak istiyorum. maşallah herkes düşman kesilmiş bana.. 1.si ben yemeyip içmeyip kusur bulmaya çalışmadım sen yazdıktan kısa bir süre sonra cevap yazdım. neden yazdım?? çünkü sinirlendim.. neden sinirlendim? bazı arkadaşlar burda yazılan herşeyi ciddiye alıp sonradan çok pişman oldukları için, onlara üzüldüğümden.. mesela düne git ve meserret isimli kullanıcının yazdıklarına bi bak. kendini hiç affetmeyeceğini yazdı..arkadaşım yememişsin içmemişsin benim bir kusurumu bulmak için çok araştırmışsın sanırım.sensin cahil direk benim yazdığım şeyi alıp burda direk cahillik vs gibi damgalar vurma insanlara. birincisi ben 3.5 yaşında oğluma kullanıyorum dedim ve gerçekten çok hafif bir nemlendirici dedi diye bu şekilde birşey yazdım ve sınıf kategorileri hakkında da birçok ilaç kullandım ve gebelikte c katagorilerini rahatlıkla kullanabilrsiniz diye ibareler bulunuyor.ben direk al bu markayı sür dememişim o ilacı süren bir sürü hamile arkadaşlar var buforumdada mevcut.sen kimsin ki beni eleştiriyorsun bu kremi sürmek eminim sen bir fırt sigara cekmenden daha zararsızdır emin ol.
canım o kremi bana oğlumun doktoru oğluma kullanmak için vermişti .yani eğer 3.5 yaındaki cocuk kullanıyorsa gebelerde kullanabilir diye tahmin ediyorum .c kategorisi azami etkisi olan demek .A en agır ilaç ,b sonraki c en hafif sınıfta yer alıyor.kollarını kaşımıştı yara olmuştu sonra kurumuştu doktor nemlendirir bundan günde bir sefer sür demişti
BU NU BEN YAZMIŞTIM FAKAT BİR ARKADAŞ TARAFINDAN AŞIRI KINANMIŞ VE CAHİL OLARAK ADLANDIRILMIŞIM.
akıl var mantık var ben bir kere burada zaten yazımdada anlaşıldığı üzere tahmin ediyorum demişim .o krem evde bulunmasına rağmen alıp içine dahi bakmadım ki zaten ismini bile ezbere bilmem ve al bunu kullanda dememişimdir.
üstelik ben lierac krem almışım 3 tane üstelik her türlü bildiklerimi burada paylaşıyorum ve kolay kolay her ilaca da her doktorada güvenmeyen birisiyim.ne kuyruk acısı var ki bana bilemiyorum direk benim bu yazımın altına araştırmadan bilgi vermeyelim canım demiş hoş haklıdır dedim geçtim fakat bir yerde benim bu yazımı almış direk ayyy ne cahillik diyen şu mesajı yazmış
ben burda hiç ilaç tavsiyesi yapıldığını görmemiştim ama internette hamilelikle ilgili sık sık araştırıyorum ve orda forumlarda insanların birbirini yanılttığını böyle önemli şeylerin dikkate alınmaması gerektiğini okumuştum. o yüzden çok kızdım az önce. 10 cm lik ceninle 3.5 yaşındaki çocuk bir tutulur mu yaa konuşayım bişeyler yazayım diye bilip bilmeden.. bizim ceninlerimiz sadece doğana kadar daha 5 kat büyüyecek içimizde.. ohooo.. cahillik yemin ederim..
bence uyarı yapın iyidir ama öneri kesinlikle yapmayın..
insan bu kadar arkadan iş çeviremez direk benim yazımı alıntı yapıp cevap verseneydin üstüne bir de hakaret ediyor .çok aşırı sinirlendim akşam yemeğimi dahi yiyemedim midem aşırı agrıyo ve arada karnımada agrı saplanıyor.yani kendisi de 10 cm cenin için bu krem kullanılır mı demiş fakat ben al bu kremi illaki kullan dememişimdir üstelik gebelerde sakıncalı da diye yazmıyor.ben oğluma kulllandım eğer zararlı olsa direk ben kullanmazdım ki içindeki 10 cm lik cenine geçer aaaa falan yapmış ama içindeki o cenine sigaradan bir fırtla birşey olmaz diyen bir arkadaş ,hani diyeceğim o ki madem sen çok biliyorsun o sigara fırtını nasıl o cenine yolluyor hayretler doğrusu .asla amacım kavga değil ama eğer gerçekten bilgim hoşuna gitmediyse bunu güzel bir dille ban aanlatmak varken arkamdan cahil nitelemesiyle buraya yazması.üstelik ben bir gebelk geçirmiş üstüne 3.5 yaşına bir çocuk getirmiş anneyim .senden daha çok bilgiyim ,
burda hiç kimse birinin yazısıyla ilaç alıp kullanacak kadar geri kalmış değil .
dün bogazım agrıdı arkadaşın birisi kalsiyum sandoz vitain c önerdi direk doktorumu aradım sordum danıştım alabilrsin dedi aldım kulanıyorum .bu bilgiyi iyiye çevirenlerden biriyim .yok medine sen bilgi paylaşma yanlış biliyorsun diyorsanız da ben bir daha kimseye fikrmi söylemem olur biter .kaç aydır ortak paylaşım yapıyoruz bu topiğin ilk kişilerindenim .
mori_cedo isimli anne adayı .söz hakkına sahipsin fakat bundan sonra asla muhattabım olma.
ben iki yüzlülerden hoşlanmıyorum ,umarım o ceninine fırtlarla zehirli bi gebelik geçirttirmezsin .
ben burda her arkadaşa ayrı değer veriyorum .birine karşı aşağılayıcı birşey yazınca o yazı geride kalmıyor .ben bu arkadaşlarla aylarmı paylaştım beli yıllarımı paylaşacağım o yüzden kimseyi incitici ya da aşağılayıcı şeyler yazmam.
asıl yüzünü göstermen de çok iyi oldu .
aslında benim kızdığım nokta çok farklı canım .hepiniz annesiniz ama ben canlı kanlı biri dahil iki evlat şuan yanımda asla bile bile kimin bebeğine zarar vermek isterim buna canım sıkılıyor.bir de bana direk yazdığına okey dedim çünkü orda emin olmadan paylaşmamamız lazım canım demiş dedim evet haklı kızcağız dedim.bir baktım son sayfaya cahil damgasını bana yapıştırmış.ben ki asla oğlumu 3,5 yaşına kadar hastalığında olsun aman bir şey olsa koş koş direk özel doktora koşturan biriyim asla istermiyim ki kimsenin karnındakine zarar gelsin.sırf yazı yazmak niyetiyle paylaşmış demiş .ben yazacak olsam bir sürü roman olacak binbir türlü konu ,mevzu var buralarda.ben doktoruma gidince bu kremide zaten soracağım .bir hata ettim belki direk ne bileyim cocuğumda kullanıyorum hani aralık anneleri sayfasınada takılıyorum ve doktor tavsiyesiyle alanlarıda gördüpüm için tahmin ediyorum diyerek bir cümle yazdım .çok pişman oluyorum yani kesin bir bilgi olmadan tahmini bile sölemeseydim keşke diye .ama şuan çok aşırı gerginim ve midem aşırı kasılıyor.ben sevmiyorum bu tarz şeyleri .o yüzden arkadaşa söylemek istedilermi yazdım.içimdeki cenin beslensin diye midem agzında olsa bile bir iki lokma zorlada olsa yiyen , hertürlü zararlı şeyden sakınan ,telefonu bile odamda tutmayan ve pc de uzun süre oturmamaya özen gösteren biriyim.benim karnımdaki can da arkadaşlarınki patlıcan mı :-(
bu şekilde beni cahil göstermesi kafamı bozuyor.
gerçi kendinin benim aç kalmama ve stres yapmamada hakkı yok helal etmiyorum hakkımı ona .şuan sinir küpüyüm
sağol canım ben çıkayım o zaman ayaklarımı kaldırıp uzanayım...dua edin lütfen