• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm girme ozaman bir bildiği vardır belki birazcık akıntın vardır sen farketmemişsindir belki mikrop kapma diye???sen mutlaka birkez daha sor kuzum okkk?? Belki daha haftan azdır kuzum kaç haftalıksın hayatımm????

Yahhh ascikkk giriyimmm noluyyyu:8:as as girerimm batip cikarim tenim su alsin diee...omas omass bisiiii dimiii kayyumummm ascik yahhh..
Gelleim sana ayyildizimm sacmalama nolur ne var sjnir kup oluon yasik ama yapma nolur...nelr nler denio bu topiclerde ozmn mafolalimm...bsverrrr hadi kndine gel nolurrr bebikini duusn..bu arada masssallah 3.bebikin mi olcakk..kiz mi erkk mi bebiklerinn:8:

ben geldimmm
ama çokkkk yoruldummm ve sadece siyah dümdüz bir t-shirt aldım!! zaman da dardı ve hava felaket sıcaktı...
ankaralı yavrular, ankamall c&a da hamile reyonu yokmuş, antereste varmış.. kızılay lcw de bi b.k yok, izgiye baktım, gebe ve ebrunun ürünler var ama her model ve renk bulunmayabiliyo.. bi de hamile markası azya, dandik şeyleri pahalı satıyolar ya!!! ben sanırım yazı elbiselerle geçircem, kışa bakarım pantolon falan...
geçmişe başladım ama bitiremedim, kolumu kaldırccak halim kalmamış... dönüş yolunda da acayip trafik vardı sıcakta haşlandık iyice..

Evet yaa kızlar bi başka cilveli oluyolar..
Ayy benmde yapmam lazım ama omuzlarımda bi yük var sanki çakıldım kaldım oturduğum yere..
Bavul hazırlamak gözüme zor geliyo eşimde dün şimdiden hazırla herşeyini bak iki ayağın bi papuca gircek sonra unutcaksın bazı şeyleri diyo ama bilmiyoki ben listemi yaptım ahhahah :60:
Gerçi tee 22.45de vapur ama anca hazırlanırım :1:
Saol cnm inşallah iyi geçer kafamı dinlemek istiyorum biraz bide baksınlar annemler bana orda biraz :1:
Denize giriym geziyim falan..
Aa sendemi gidiyosun eh sanada iyi tatiller o zmn..
Ben önümüzdeki pazar dönerim büyük ihtimalle doktora gidicem diye yoksa daha fazla kalırdım..
şeydoş tatile gidiyon galibaa, güle güle git gel kuzu, bizim için de at birer kulaç :29:
Valla bizde bi badana yaptık millet taşınıyoz sandı attım ne var ne yoksa :1: eşim bi garip yaa elektirik pirizi ya bozulmuş yenisi takılmış eskisini bile saklamış tv. degiştik eskisi duruyo dedim ya bunları at yada kötü olcak heee ev baya hafifledi. Senin bebek odanı merak ediyorum kızzz nasıl olucak acaba 3 tane bebek için :69:
hehe arada bakıyom odaya nasıl koyarım diye
TAMAM canım ben ikili yaptırmadım sadece ölçüm olmuştu oda normal çıkmıştı..doktor ikili değil üçlü yapalım demişti..haftaya yapılıcakta o yüzden sordum..saol şekerimmm..
güzel sonuçlar al inşallah kuzuu
hehehe:60: artık her şeyimiz liste dimi,doktordan alışkanlık kaldı bende de,artık yazıyorum herşeyi:34: dinle canım kafanı deniz havası iyi gelir bebişine de:)ben çok kalmıcam cumartesi gidip pazar döncem, yakın zaten bize 1 saatlik yol,o yüzden genelde her hafta sonu gidiyoruz, biz senle aynı zaman gidicez galiba doktora benim 20sinde:66:

o zaman çikolata ye kıpır kıpır oluyomuş madem.. illaki bi açık verir:1:
bu arada ben denize gittim hep gölgedeydim ama soyuluyorum şuan:53: yandım yani.. bi de benim bildiğim normal doğumda çatının rahat genişlemesi için bol bol yüzmek gerekiyormuş. bebek için de yüzmek çok faydalıymış belgeselde izledim..
ben de denize girmek istiyom tatil istiyommm:84:
Canım ben de şimdi işyeri doktorumuzun yanındaydım, güldü bana, altı üstü bir krem, biraz mantıklı ol ne zararı olabilir düşün falan dedi, utandım biraz :26:
Sonra uzun uzun açıkladı, ilk 3 ay bebeğe zarar verecek bir şey yaparsak gebelik zaten sonlanır, bebek düşer yani, eğer şu ana kadar bebeğe zarar verecek bir şey yapsaydın bebeğini düşürmüş olurdun falan dedi bilmiyorum, bu bebek doğmadan ben rahatlayamicam artık :50:
yok dövcem ben seniii

aslında benim kızdığım nokta çok farklı canım .hepiniz annesiniz ama ben canlı kanlı biri dahil iki evlat şuan yanımda asla bile bile kimin bebeğine zarar vermek isterim buna canım sıkılıyor.bir de bana direk yazdığına okey dedim çünkü orda emin olmadan paylaşmamamız lazım canım demiş dedim evet haklı kızcağız dedim.bir baktım son sayfaya cahil damgasını bana yapıştırmış.ben ki asla oğlumu 3,5 yaşına kadar hastalığında olsun aman bir şey olsa koş koş direk özel doktora koşturan biriyim asla istermiyim ki kimsenin karnındakine zarar gelsin.sırf yazı yazmak niyetiyle paylaşmış demiş .ben yazacak olsam bir sürü roman olacak binbir türlü konu ,mevzu var buralarda.ben doktoruma gidince bu kremide zaten soracağım .bir hata ettim belki direk ne bileyim cocuğumda kullanıyorum hani aralık anneleri sayfasınada takılıyorum ve doktor tavsiyesiyle alanlarıda gördüpüm için tahmin ediyorum diyerek bir cümle yazdım .çok pişman oluyorum yani kesin bir bilgi olmadan tahmini bile sölemeseydim keşke diye .ama şuan çok aşırı gerginim ve midem aşırı kasılıyor.ben sevmiyorum bu tarz şeyleri .o yüzden arkadaşa söylemek istedilermi yazdım.içimdeki cenin beslensin diye midem agzında olsa bile bir iki lokma zorlada olsa yiyen , hertürlü zararlı şeyden sakınan ,telefonu bile odamda tutmayan ve pc de uzun süre oturmamaya özen gösteren biriyim.benim karnımdaki can da arkadaşlarınki patlıcan mı :-(
bu şekilde beni cahil göstermesi kafamı bozuyor.
gerçi kendinin benim aç kalmama ve stres yapmamada hakkı yok helal etmiyorum hakkımı ona .şuan sinir küpüyüm

Ah be canım niye bu kadar stres yaptın kendine...
Kremi doktoruna sormadan kullanan saf benim, bu durumda doktoruna sormadığı için asıl cahil ben oluyorum:37: daha önce de yazdım ben bu kremi yıllardır kullanıyorum, çünkü öyle her bulduğunu sağına soluna süren bir insan değilim, kremi hep nemlendirici olarak kullandığım için gebelikte bir sakıncası olabileceği aklıma bile gelmedi, bu forumda da çatlaklara iyi geldiği, gebelikte kullanıldığını okuyunca kullandım, sonuçta doktoruma sormadan kullanmamam büyük hayatdı ama yaptım bir kere...
Her neyse kısacası, bugün 6 farklı doktora sordum, hepsi de bir zararı olmadığını ama üzerinde yeteri kadar test yapılmadığı için bundan sonra kullanmamamın daha iyi olacağını söylediler, tabi tüm günüm bunu araştırmakla geçtiği için bir çok doktorun hamilelere çatlak önleyici olarak bu kremi tavsiye ettiğini de gördüm.
Bundan sonra kullanır mısın dersen, kullanmam, çünkü bugün yaşadığım stresi bir ben bilirim...
Sen de sakin ol, rahatla gevşe biraz, bak ben bile gevşedim sadece baş ağrım kaldı...

Son düzenleme:
Ah be canım niye bu kadar stres yaptın kendine...
Kremi doktoruna sormadan kullanan saf benim, bu durumda doktoruna sormadığı için asıl cahil ben oluyorum:37: daha önce de yazdım ben bu kremi yıllardır kullanıyorum, çünkü öyle her bulduğunu sağına soluna süren bir insan değilim, kremi hep nemlendirici olarak kullandığım için gebelikte bir sakıncası olabileceği aklıma bile gelmedi, bu forumda da çatlaklara iyi geldiği, gebelikte kullanıldığını okuyunca kullandım, sonuçta doktoruma sormadan kullanmamam büyük hayatdı ama yaptım bir kere...
Her neyse kısacası, bugün 6 farklı doktora sordum, hepsi de bir zararı olmadığını ama üzerinde yeteri kadar test yapılmadığı için bundan sonra kullanmamamın daha iyi olacağını söylediler, tabi tüm günüm bunu araştırmakla geçtiği için bir çok doktorun hamilelere çatlak önleyici olarak bu kremi tavsiye ettiğini de gördüm.
Bundan sonra kullanır mısın dersen, kullanmam, çünkü bugün yaşadığım stresi bir ben bilirim...
Sen de sakin ol, rahatla gevşe biraz, bak ben bile geyşedim sadece baş ağrım kaldı...

kuzu rahatladın sanırım :29:

ayyıldızım üzmüşler sani yavru??

Dövme dövme, sakinleştim biraz daha iyiyim şimdi :60:

Bu arada ebru giyimin internet sitesinde her gün indirimli ürünler oluyor, dün ben bir kapri sipariş ettim, gelsin bakarım nasılmış

eferem :60:

internetten alamam sanki yaf denemeden..
bu arada pantolonlar -bugün biriniz demişti zaten- hamile kalınan bedene göre alınınca sonuna kadar giyiliyomuş.. ama benim üçüz olduğunu söleyince biraz geniş al dedi :27:

eferem :60:

internetten alamam sanki yaf denemeden..
bu arada pantolonlar -bugün biriniz demişti zaten- hamile kalınan bedene göre alınınca sonuna kadar giyiliyomuş.. ama benim üçüz olduğunu söleyince biraz geniş al dedi :27:

Ay evet senin göbiş biraz fazla büyüyecek :52: bir beden büyük alıver sen de, ya zaten ben anlamadım bu beden işini normalde 38-40 giyiyordum ben, lcw den 40 beden şort aldım içinde kayboluyorum :27: ebrudan 38 sipariş ettim, orda ölçüler var ona göre bana 38 olması lazım, gelsin olmadı geri yollarım :52:

şeydoş tatile gidiyon galibaa, güle güle git gel kuzu, bizim için de at birer kulaç :29:

Evet cnm yazlığa gidiyorum bu akşam Allah nasip kısmet ederse..
Atarım tabii :29:

canım o kremi bana oğlumun doktoru oğluma kullanmak için vermişti .yani eğer 3.5 yaındaki cocuk kullanıyorsa gebelerde kullanabilir diye tahmin ediyorum .c kategorisi azami etkisi olan demek .A en agır ilaç ,b sonraki c en hafif sınıfta yer alıyor.kollarını kaşımıştı yara olmuştu sonra kurumuştu doktor nemlendirir bundan günde bir sefer sür demişti
BU NU BEN YAZMIŞTIM FAKAT BİR ARKADAŞ TARAFINDAN AŞIRI KINANMIŞ VE CAHİL OLARAK ADLANDIRILMIŞIM.
akıl var mantık var ben bir kere burada zaten yazımdada anlaşıldığı üzere tahmin ediyorum demişim .o krem evde bulunmasına rağmen alıp içine dahi bakmadım ki zaten ismini bile ezbere bilmem ve al bunu kullanda dememişimdir.
üstelik ben lierac krem almışım 3 tane üstelik her türlü bildiklerimi burada paylaşıyorum ve kolay kolay her ilaca da her doktorada güvenmeyen birisiyim.ne kuyruk acısı var ki bana bilemiyorum direk benim bu yazımın altına araştırmadan bilgi vermeyelim canım demiş hoş haklıdır dedim geçtim fakat bir yerde benim bu yazımı almış direk ayyy ne cahillik diyen şu mesajı yazmış
ben burda hiç ilaç tavsiyesi yapıldığını görmemiştim ama internette hamilelikle ilgili sık sık araştırıyorum ve orda forumlarda insanların birbirini yanılttığını böyle önemli şeylerin dikkate alınmaması gerektiğini okumuştum. o yüzden çok kızdım az önce. 10 cm lik ceninle 3.5 yaşındaki çocuk bir tutulur mu yaa konuşayım bişeyler yazayım diye bilip bilmeden.. bizim ceninlerimiz sadece doğana kadar daha 5 kat büyüyecek içimizde.. ohooo.. cahillik yemin ederim..
bence uyarı yapın iyidir ama öneri kesinlikle yapmayın..

insan bu kadar arkadan iş çeviremez direk benim yazımı alıntı yapıp cevap verseneydin üstüne bir de hakaret ediyor .çok aşırı sinirlendim akşam yemeğimi dahi yiyemedim midem aşırı agrıyo ve arada karnımada agrı saplanıyor.yani kendisi de 10 cm cenin için bu krem kullanılır mı demiş fakat ben al bu kremi illaki kullan dememişimdir üstelik gebelerde sakıncalı da diye yazmıyor.ben oğluma kulllandım eğer zararlı olsa direk ben kullanmazdım ki içindeki 10 cm lik cenine geçer aaaa falan yapmış ama içindeki o cenine sigaradan bir fırtla birşey olmaz diyen bir arkadaş ,hani diyeceğim o ki madem sen çok biliyorsun o sigara fırtını nasıl o cenine yolluyor hayretler doğrusu .asla amacım kavga değil ama eğer gerçekten bilgim hoşuna gitmediyse bunu güzel bir dille ban aanlatmak varken arkamdan cahil nitelemesiyle buraya yazması.üstelik ben bir gebelk geçirmiş üstüne 3.5 yaşına bir çocuk getirmiş anneyim .senden daha çok bilgiyim ,
burda hiç kimse birinin yazısıyla ilaç alıp kullanacak kadar geri kalmış değil .
dün bogazım agrıdı arkadaşın birisi kalsiyum sandoz vitain c önerdi direk doktorumu aradım sordum danıştım alabilrsin dedi aldım kulanıyorum .bu bilgiyi iyiye çevirenlerden biriyim .yok medine sen bilgi paylaşma yanlış biliyorsun diyorsanız da ben bir daha kimseye fikrmi söylemem olur biter .kaç aydır ortak paylaşım yapıyoruz bu topiğin ilk kişilerindenim .

Canım üzme kendini lütfen..
Ben burda okuduğum kullanıp memnun kalınmış çatlak kremlerini not aldım..
Ve eczaneye gittim almak için fiyatlarını öğrenp sorup alcaktm bu senin dediğin kremide aldım ve eczacı kullanmaman lazım hamilesin demedi.
Ve kkda başka topiclerde de denk gelmiştim çatlak için kullanan hamilelere..
Ama hiç içindeki kağıdı okumak aklıma gelmedi kii her ilacınkini okurum onu daha kullanmadım o yzden okumadım heralde..
Nolursa olsun burda biri bu çok iyi bi ilaçtır veya kremdir dese bile doktorumuza sormadan almamız lazım veya eczacıdan fikir almadan..
Ben sordum sizin önerebiliceğiniz başka çatlak kremi varmı diye hayır lireac çok iyidir dedi kadın..
Bu excipial lipoyuda nemlendirici dedi..
Bugünde söyledim nolursa olsun kim ne derse desin herkesin doktoru var doktoruna sorsun ondan bilgi alsın tabiki duyduğumuz faydalı veya zararlı şeyleri birbirimize söyliycez o farklı bişey..
Bende doktordan geldikden sonra bana şunu yap bunu yap dediğinde gelip söylüyorum doktor şunu tavsiye etti bunu tavsiye etmedi diye..
Neyse ne sen üzülme yemeğini ye takma kafana bu kadar..
Sen derdini anlatmışsın kötü niyetin olmadığını bilen biliyo zaten..
:34:

selam hanımlar nasılsınız?

geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim:26:konular epey ilerlemiş. hamileliğimden beri ilk defa haftasonu 2 günlüğüne Makedonyaya gitmeyi planladık ama bugün bir değişikim sanki yaaaaaaaa. içim çok karışık, karnımda ağarıyo gibi çok sinir oldum offffffffffffffff offfffffffffffff:59:f

Ay evet senin göbiş biraz fazla büyüyecek :52: bir beden büyük alıver sen de, ya zaten ben anlamadım bu beden işini normalde 38-40 giyiyordum ben, lcw den 40 beden şort aldım içinde kayboluyorum :27: ebrudan 38 sipariş ettim, orda ölçüler var ona göre bana 38 olması lazım, gelsin olmadı geri yollarım :52:
lcw bedenleri büyük çünküm ayarı yok belinde, ama ebrunun pantolonların falan belinde ipi var, daralıp gevşeyebiliyo...

Evet cnm yazlığa gidiyorum bu akşam Allah nasip kısmet ederse..
Atarım tabii :29:

Canım üzme kendini lütfen..
Ben burda okuduğum kullanıp memnun kalınmış çatlak kremlerini not aldım..
Ve eczaneye gittim almak için fiyatlarını öğrenp sorup alcaktm bu senin dediğin kremide aldım ve eczacı kullanmaman lazım hamilesin demedi.
Ve kkda başka topiclerde de denk gelmiştim çatlak için kullanan hamilelere..
Ama hiç içindeki kağıdı okumak aklıma gelmedi kii her ilacınkini okurum onu daha kullanmadım o yzden okumadım heralde..
Nolursa olsun burda biri bu çok iyi bi ilaçtır veya kremdir dese bile doktorumuza sormadan almamız lazım veya eczacıdan fikir almadan..
Ben sordum sizin önerebiliceğiniz başka çatlak kremi varmı diye hayır lireac çok iyidir dedi kadın..
Bu excipial lipoyuda nemlendirici dedi..
Bugünde söyledim nolursa olsun kim ne derse desin herkesin doktoru var doktoruna sorsun ondan bilgi alsın tabiki duyduğumuz faydalı veya zararlı şeyleri birbirimize söyliycez o farklı bişey..
Bende doktordan geldikden sonra bana şunu yap bunu yap dediğinde gelip söylüyorum doktor şunu tavsiye etti bunu tavsiye etmedi diye..
Neyse ne sen üzülme yemeğini ye takma kafana bu kadar..
Sen derdini anlatmışsın kötü niyetin olmadığını bilen biliyo zaten..
:34:
ya ayyıldızıma kim hakaret etti??? anlamadım..
selam hanımlar nasılsınız?

geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim:26:konular epey ilerlemiş. hamileliğimden beri ilk defa haftasonu 2 günlüğüne Makedonyaya gitmeyi planladık ama bugün bir değişikim sanki yaaaaaaaa. içim çok karışık, karnımda ağarıyo gibi çok sinir oldum offffffffffffffff offfffffffffffff:59:f
kuzu senle yakın haftalarımız, bende de bazen kasık ağrıları olmaya başladı, normal sanırım bu zamanlarda... geçmezse doktora danışırsın

iyi akşamlar yavru kuşlarr...:79:
nasılsınız bakayım?

şeydaacım tatile gidiyormuşsun. hayırlı yolculuklar kafayı dağıt gel miss gibi. darısı başımıza. ben taaa bayramda gidicem :31: umarım havalar iyi gider

ayyıldızım ufak bi tartışma olmuş sanki ama sıkma canını sen iyi niyetle tecrübelerini paylaşıyorsun burda. bizlerde faydalanıoruz çok da iyi oluyor. bunun farklı yönlere çekilmesi çok manasız. hepimiz okumuş insanlarız biri ne derse gidip körü körüne uygulamıyoruz soruyoruz ediyoruz. ben tşk ediyorum bilgilendirmelerin için. hiç sinirlenip üzme kendini hemşoo:29:

iyi akşamlar yavru kuşlarr...:79:
nasılsınız bakayım?

şeydaacım tatile gidiyormuşsun. hayırlı yolculuklar kafayı dağıt gel miss gibi. darısı başımıza. ben taaa bayramda gidicem :31: umarım havalar iyi gider

ayyıldızım ufak bi tartışma olmuş sanki ama sıkma canını sen iyi niyetle tecrübelerini paylaşıyorsun burda. bizlerde faydalanıoruz çok da iyi oluyor. bunun farklı yönlere çekilmesi çok manasız. hepimiz okumuş insanlarız biri ne derse gidip körü körüne uygulamıyoruz soruyoruz ediyoruz. ben tşk ediyorum bilgilendirmelerin için. hiç sinirlenip üzme kendini hemşoo:29:

hoşgeldin yavrı, sen nassın

Yahhh ascikkk giriyimmm noluyyyu:8:as as girerimm batip cikarim tenim su alsin diee...omas omass bisiiii dimiii kayyumummm ascik yahhh..
Gelleim sana ayyildizimm sacmalama nolur ne var sjnir kup oluon yasik ama yapma nolur...nelr nler denio bu topiclerde ozmn mafolalimm...bsverrrr hadi kndine gel nolurrr bebikini duusn..bu arada masssallah 3.bebikin mi olcakk..kiz mi erkk mi bebiklerinn:8:

dr yok demiş OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ..

2012 Ocak Anneleri Listemiz

| KULLANICI ADI | YAŞADIĞI ŞEHİR | ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ | SON ADET TARİHİ | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ | CİNSİYET | BEBEĞİN İSMİ | ANNENİN YAŞI | HAMİLE KALDIĞI KİLOSU | GÜNCEL KİLOSU | KESİN DOĞUM TARİHİ | DOĞUM ŞEKLİ | SON HABERLER | GÜNCELLEME TARİHİ

| cimcime53 |İstanbul|İlk|18 Mart|3 Ocak|Belli değil| Belli değil|28|58|55|Belli değil|Belli değil |16 temmuzda cinsiyet belli olacak|6 temmuz 15+1|
| leloss |İstanbul|İkinci|20 Mart||Belli değil| Belli değil|32|67|72|Belli değil|Belli değil |9 temmuz cinsiyet belli olacak|7 temmuz |
| ayyildizim |Ankara|İkinci|25 Mart|31 Aralık| Kız | Belli değil|27|57,5|56,5|Belli değil|Epidural normal doğum|4lü test tarama testi için 16 temmuz randevu|6 Temmuz,14+5
| koprina87 |Ankara|İlk|25 Mart|30 Aralık|Belli değil| Belli değil|23|78|79|Belli değil|Belli değil |9 temmuzda cinsiyet tahminii|7 temmuz 14+6|
| simran |Ankara|İlk|27 Mart|1 Ocak|Belli değil| Emre Pelin |31|65|66|Belli değil|Belli değil |İkili test sonuçları iyi|6 Temmuz,14+3|
| asem |İstanbul|İlk|28 Mart|1 Ocak|Belli değil| Belli değil|24|79|80|Belli değil|Belli değil |İkili test sonuçları iyi|18 haziran 11+1|
| melantis35 |Kosova|İlk|28 Mart|3 Ocak| Erkek | Belli değil|35|70|70|Belli değil|Belli değil |||
| sulfat ||İlk|28 Mart|2 Ocak|Belli değil| Belli değil|30|52|52|Belli değil|Belli değil |İkili test sonuçları iyi|5 Temmuz,14+1|
| parrhisia |Isparta|İlk|30 Mart|4 Ocak|Belli değil| Belli değil|25|48|50|Belli değil|Belli değil |Ölçümler iyi 3lü taramayı bekliyoruz|7 Temmuz,14+5
| aylint |Ankara|İlk(Üçüz)|1 Nisan|Belli değil|Belli değil| Belli değil|32|54|56|Belli değil|Sezeryan |Ense ölçümleri normal|28 haziran,12+4|
| vilfa ||)|1 Nisan|Belli değil|Belli değil| Belli değil||82|81|Belli değil|Belli değil |Ense ölçümleri normal|7 temmuz 13+6
| lady_gargara |İstanbul|İlk|1 Nisan|6 Ocak|Belli değil| Belli değil|26|57|60|Belli değil|Belli değil | %70erkek |5 temmuz (13+4) 15. haftada 10 gün önde gidiyor.|
| fmk |Almanya |İlk|1 Nisan|5 Ocak|Belli değil| Belli değil|30|59,5|60,5|Belli değil|Belli değil |Ense ölçümü normal|6 temmuz 13+5|
| pocarahontas |Sakarya|İlk|1 Nisan|6 Ocak|Belli değil| Artun Şaban Zehra Duru |27|55|59,5|Belli değil|Belli değil|8 temmuz ikili test sonucu /%80 erkek|8 temmuz
| nameless2560 |İstanbul |İlk|2 Nisan|7 Ocak|Belli değil| Belli değil|27|55|51|Belli değil|sezeryan |bebek6,4 cm erkeğe benziyor(29 haziran)|6 temmuz 13+4|
| aylinkaan |İstanbul |İkinci|2 Nisan|5 Ocak|Belli değil| Belli değil|34|83|80|Belli değil|Sezeryan |15 temmuzda cinsiyeti belli olacak|6 temmuz 13+6(usg göre 15+1)|
| esas |Bursa|İlk|3 Nisan|10 Ocak|Belli değil| Belli değil|24|72|72|Belli değil|Belli değil |Haftasonu cinsiyet tahmini bekliyoruz|6 temmuz 13+3
| SEYDAFERHAT |İstanbul |İlk|4 Nisan|9 Ocak|Belli değil| Deniz|22|68|67|Belli değil|Belli değil |İkili test sonuçları iyi,kıza benziyor|5 temmuz 13+1|
| ecemceren |Balıkesir|İlk|5 Nisan|10 Ocak|Belli değil|Belli değil |22|54|57|Belli değil|Belli değil |7 temmuzda cinsiyeti belli olacak|5 temmuz 13+1|
| edaecrin |Hatay|İlk|5 Nisan|10 Ocak|Belli değil|Belli değil |27|62|65|Belli değil|Belli değil ||5 temmuz 13+1|
| hpt_honey |Bandırma|İlk|5 Nisan|10 Ocak|Belli değil|Belli değil |31|57|58|Belli değil|Belli değil |İkili test iyi 30 temmuzda cinsiyet öğrenilecek|8 temmuz|
| Nurrose |İstanbul |İlk|5 Nisan|10 Ocak| Erkek | Hüseyin Tuğra|27|52|55|Belli değil|Belli değil | İkili test sonuçları iyi|6 temmuz 13+1(1 hafta önde gidiyor 14+1 )|
| seda_ |Antalya|İlk|6 Nisan|18 Ocak|Belli değil|Belli değil |23|82,5|78|Belli değil|Belli değil |8 temmuz doktor kontrolü|7 temmuz12+1
| serem5 |İzmir|İlk|6 Nisan|10 Ocak|Belli değil|Belli değil |27|61|62|Belli değil|Belli değil |İkili test sonuçları iyi|6 temmuz 13+0(1 hafta önden gidiyor 14+0)
| tuana202 |S.Arabistan|İlk|7 Nisan|12 Ocak|Belli değil|Belli değil |18|67|68|Belli değil|Belli değil ||6 temmuz 12+5
| sanik |K.Maraş|İlk|8 Nisan|12 Ocak|Belli değil|Belli değil |28|68|70|Belli değil|Belli değil |ense kalınlığı ölçümü normal,erkeğe benziyor|7 temmuz 13+0
| cilekk |Yurtdışı|İkinci|9 Nisan||Belli değil|Belli değil |29|54|55|Belli değil|Belli değil |herşey yolunda|6 temmuz 13+2
| seyyah2806 |Eskişehir|İlk|9 Nisan|15 Ocak|Belli değil| Uras Öykü |25|56|58|Belli değil|Belli değil|9 temmuzda ikili test yapılacak |7 temmuz 12+4
| ZYNPalp ||İkinci|9 Nisan||Belli değil|Belli değil |29|60|59|Belli değil|Belli değil |herşey yolunda|6 temmuz 12.hafta
| mori_cedo |İzmir|İlk|10 Nisan|18 Ocak| Erkek |Belli değil |24|67|67|Belli değil|Belli değil |5,25cm kalp atışı 162|6 temmuz 12+0,3 gün geriden geliyor
| PULPY |Gaziantep|İlk|12 Nisan|17 Ocak|Belli değil|Belli değil |27|65|66|Belli değil|Belli değil |12 temmuz ikili test yapılacak|7 temmuz 11+4
| 22012010 |Zonguldak|İlk|12 Nisan|17 Ocak|Belli değil|Belli değil |19|55|58|Belli değil|Belli değil |3 hafta sonra cinsiyet tahmini|7 temmuz 12+1
| nimren |İstanbul|İlk|13 Nisan|18 Ocak|Belli değil|Belli değil |32|53|53|Belli değil|Belli değil |8 Temmuz ikili test yapılacak|6 temmuz
| Meserret |İstanbul|İlk|13 Nisan|18 Ocak|Belli değil|Belli değil |29|71|68|Belli değil|Belli değil |9 Temmuz ikili test yapılacak|6 temmuz 12+0
| lepistes |Ankara|İlk|15 Nisan|20 Ocak|Belli değil|Belli değil |35|58|59,5|Belli değil|sezeryan|16 temmuz doktor kontrolü|7 temmuz 11+6
| seremi2002 |İstanbul|İlk|15 Nisan|20 Ocak|Belli değil|Belli değil |26|67|66|Belli değil|Belli değil |6temmuzda ikili test yapıldı,pzt çıkacak ense kalınlığı 1mm|6 temmuz 11+5
| hicranm |Kocaeli|İlk|16 Nisan|21 Ocak|Belli değil|Belli değil |22|50|50,60|Belli değil|Belli değil ||6 temmuz 11+4
| SEDA0402 |İstanbul ||16 Nisan|21 Ocak| Erkek | Mete|27|85|88|Belli değil|Belli değil |11 temmuz ikili test yapılacak|6 temmuz 11+4
| giordiani41 |Kocaeli|Üçüncü|16 Nisan|21 Ocak|Belli değil|Belli değil |34|84|85|Belli değil|Sezeryan |kıza benziyor|6 temmuz 11+4
| cimcimesude |Şanlıurfa |İkinci|17 Nisan|22 Ocak|Belli değil| Belli değil||61|62,5|Belli değil|Belli değil |Kalbi atıyor gayet sağlıklı|6 temmuz 11+3
| claramavi |İngiltere|İlk|17 Nisan|16 Ocak|Belli değil| Belli değil|30|51,5|53|Belli değil|Belli değil |ikinci ultrason 30 ağustos |7 temmuz 12+3
| ecrenim |Balıkesir |İkinci|17 Nisan|22 Ocak|Belli değil| Erce Elit |31|80|81,5|Belli değil|sezeryan|Anne gebelik şekeri yüksek|7 temmuz
| Sseha |İstanbul |İlk|17 Nisan|26 Ocak|Belli değil| Güneş Zeynep |28|79|81|Belli değil|Belli değil ||6 temmuz 10+5
| bal63 |İstanbul |İlk|18 Nisan|21 Ocak|Belli değil| Belli değil|30|63,5|63,5|Belli değil|Belli değil |12 temmuz ikili testl|7 temmuz 11+5
| HayduT | |İlk|18 Nisan|23 Ocak|Belli değil| Belli değil|26|59|61|Belli değil|Belli değil |Önümüzdeki hafta kontrol|6 temmuz 11+2
| kimse | Trabzon|İlk|19 Nisan|24 Ocak|Belli değil| Belli değil|23|50|52|Belli değil|Belli değil |11 temmuz ikili test yapılacak|6 temmuz 11+1
| Hlycn |Konya |İlk|22 Nisan|27 Ocak|Belli değil| Belli değil|28|54|58|Belli değil|Belli değil |31 mm bebek|6 temmuz 11+6
| mirage9_2 |Konya |İlk|22 Nisan|30 Ocak|Belli değil| Belli değil|32|63|64|Belli değil|sezeryan |15 temmuz ikili test yapılacak|7 temmuz 10+6
| feryad |Ankara |İlk|23 Nisan|28 Ocak|Belli değil| Belli değil|30|58|59|Belli değil|Belli değil |Ense ölçümü ve burun kemiği normal|6 temmuz 10+4
| bersu_791 |İstanbul |İkinci|24 Nisan||Belli değil| Belli değil|30|70|72|Belli değil|Belli değil ||
| gokdogan2 |İstanbul |İlk|25 Nisan|30 Ocak|Belli değil| Ege|30|47|47,7|Belli değil|Belli değil |30 mm kalbi atıyor,elleri oynatıyor :)|7 temmuz 10+4

Allah tamamına erdirsin hepinizinkini.Sizleri çok seviyoruz:71::nazar::66:En büyük anneler KK anneleri

ben geldimmm
ama çokkkk yoruldummm ve sadece siyah dümdüz bir t-shirt aldım!! Zaman da dardı ve hava felaket sıcaktı...
Ankaralı yavrular, ankamall c&a da hamile reyonu yokmuş, antereste varmış.. Kızılay lcw de bi b.k yok, izgiye baktım, gebe ve ebrunun ürünler var ama her model ve renk bulunmayabiliyo.. Bi de hamile markası azya, dandik şeyleri pahalı satıyolar ya!!! Ben sanırım yazı elbiselerle geçircem, kışa bakarım pantolon falan...
Geçmişe başladım ama bitiremedim, kolumu kaldırccak halim kalmamış... Dönüş yolunda da acayip trafik vardı sıcakta haşlandık iyice..

Hehe arada bakıyom odaya nasıl koyarım diye

güzel sonuçlar al inşallah kuzuu

ben de denize girmek istiyom tatil istiyommm:84:

Yok dövcem ben seniii

bende açıkıcasıı çok geniş 1 2 elbisem var kışlık düşünüyorum ben . Katılıyorum cnmmm hamile elbiseleri hakkından fazlalar.

Aylincim ewet canim malesef bazi arkadaslar düsuncesizce konusuyor benimde basima geldi ama acikcasi muhattap olmadim cok ayip gercekten bizim aramizda hic boyle seyler olmuyordu kimse kimseyi kirmiyor bildiklerini drdan ogrendilerini paylasiyordu ama son gunlerde fazlalasti ve kelimeler kötülesti malesef canim

hoşbuldum canm. iyi olmaya çalışanlardanım:59:
eşimle iki yabancıyı oynuyoruz da hüzünlüyüm, ahmet kaya dinleyip çamaşır katlıorum :97::63:

dargınlık var herhalde canım. olur arada ya boşver takma kafana.. üzülüpte bebişini de üzme

ayyıldızım sende canım ya üzülüp de bebişini üzme. sonuçta kimse birbirini tanımıyor. seni tanımayan birinin söylediklerini kafana takmana gerek yok. boşverrr salla gitsin..

Back