• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzeller ellerine sağlık canım..
Allah tamamına erdirsin hepinizinkini.Sizleri çok seviyoruz:71::nazar::66:En büyük anneler KK anneleri
aminn, çok teşekkürlerr biz de kk yı seviyoruz :) :kkk:
bende açıkıcasıı çok geniş 1 2 elbisem var kışlık düşünüyorum ben . Katılıyorum cnmmm hamile elbiseleri hakkından fazlalar.
ben de yazlık bir elbisem vardı göğüs altı geniş, çok güzel oldu yine, hem göbeğimi biraz sakladı sanki :))) elbise edincem bikaç ben de...
Aylincim ewet canim malesef bazi arkadaslar düsuncesizce konusuyor benimde basima geldi ama acikcasi muhattap olmadim cok ayip gercekten bizim aramizda hic boyle seyler olmuyordu kimse kimseyi kirmiyor bildiklerini drdan ogrendilerini paylasiyordu ama son gunlerde fazlalasti ve kelimeler kötülesti malesef canim
ya okumadım geçmişi yorgunluktan ama düşüncesiz konuşanları bence de hiç kaale almaya deymez, kendini üzdüğüne deymez...
hoşbuldum canm. iyi olmaya çalışanlardanım:59:
eşimle iki yabancıyı oynuyoruz da hüzünlüyüm, ahmet kaya dinleyip çamaşır katlıorum :97::63:
ah canımm ya, oluyo hepimizin eşlerle böle durumları... üzme kendini, çok sürmez barışırsınız.. onlar da yeni duruma alışmakta zorlanıyolar sanırım...

dargınlık var herhalde canım. olur arada ya boşver takma kafana.. üzülüpte bebişini de üzme

ayyıldızım sende canım ya üzülüp de bebişini üzme. sonuçta kimse birbirini tanımıyor. seni tanımayan birinin söylediklerini kafana takmana gerek yok. boşverrr salla gitsin..

evet tattlım tartıştık iki gün önce şimdi tanışmıyoruz gibi bi halimiz var o bir odada ben bir odada. ilk gün çok hırpaladım kendimi de Allahtan çabuk toparladım o da bebişimin hatrına. onu üzmektense kendi üzüntümü dizginliyorum. yoksa üzülmeyecek gibi değil halimiz. minikim olmasa harab etmiştim kendimi. ama iyi ki var yavrum. hayırlısı bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler bekliyorum ben.:31:

KAYYUM sana bi soru sormuştum geçmişe bakmadın galiba cevaplarsan sevinirim ....asem benim eşimde oğlumda benden çok hamile gibiydi hiç takma kafana sonra üzüldüğünle kalıyosunnn....yıllar geçtikçe anlıyorsun evlilikte herkstye bi benim kavramı oluyo ama bu erkeklerde daha fazla benim kıstaslarımı kabul etsin ona göre şekil alsın bu evlilik diyorlar sen sen ol taviz verme şimdi tadını çıkarıyorum şunu getir bunu götür ...belki yaptığım doğru değil ama o bana hamileliğimde çok çektirdi hiçç unutamıyorum o günlerimi içine kapandı resmen adam ...

lcw bedenleri büyük çünküm ayarı yok belinde, ama ebrunun pantolonların falan belinde ipi var, daralıp gevşeyebiliyo...

ya ayyıldızıma kim hakaret etti??? anlamadım..

kuzu senle yakın haftalarımız, bende de bazen kasık ağrıları olmaya başladı, normal sanırım bu zamanlarda... geçmezse doktora danışırsın

evet canım yakınız. ama zaten ben epey zor bir hamilelik geçiriyorum. baştan beri hep böyleydi. uzun süre progestan kullandım. bende şu anda 6*5 ebatlarında myom var.. ağrıların sebebi birazda bu sanırım. ayrıca hala daha doğru düzgün birşey yiyemiyorum iştah hiç yok, ağzımın içi zehir gibi hiç tat alamıyorum. tek yiyebildiğim meyva...vitamin içince bile çıkarıyorum.... durum feci yani. sabırla bu zamanların geçmesini bekliyrum... bu zamanlarda anneciğimin yanımda olmsını çoook isterdim, sizler bu açıdan çoook şanslısınız tadını çıkarın

ah canımm ya, oluyo hepimizin eşlerle böle durumları... üzme kendini, çok sürmez barışırsınız.. onlar da yeni duruma alışmakta zorlanıyolar sanırım...
umarım canım. bir an önce alışsa iyi olacak yalnız :34:

KAYYUM sana bi soru sormuştum geçmişe bakmadın galiba cevaplarsan sevinirim ....asem benim eşimde oğlumda benden çok hamile gibiydi hiç takma kafana sonra üzüldüğünle kalıyosunnn....yıllar geçtikçe anlıyorsun evlilikte herkstye bi benim kavramı oluyo ama bu erkeklerde daha fazla benim kıstaslarımı kabul etsin ona göre şekil alsın bu evlilik diyorlar sen sen ol taviz verme şimdi tadını çıkarıyorum şunu getir bunu götür ...belki yaptığım doğru değil ama o bana hamileliğimde çok çektirdi hiçç unutamıyorum o günlerimi içine kapandı resmen adam ...
ben de eminim ki hiç unutmicam canım ömrüm boyunca.:97: duygusal hallerimiz malum ortada bu tarz üzüntülerin etkisi de daha büyük oluyo bakalım biz nasıl olucaz ilerde.

evet tattlım tartıştık iki gün önce şimdi tanışmıyoruz gibi bi halimiz var o bir odada ben bir odada. ilk gün çok hırpaladım kendimi de Allahtan çabuk toparladım o da bebişimin hatrına. onu üzmektense kendi üzüntümü dizginliyorum. yoksa üzülmeyecek gibi değil halimiz. minikim olmasa harab etmiştim kendimi. ama iyi ki var yavrum. hayırlısı bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler bekliyorum ben.:31:

yaa ne yap biliyormusun al karşına konuş. içinde ne varsa dök. bu ne ya sanki kadınlar değil erkekler hamile. sen içindekileri anlat bırak sonra ne yaparsa yapsın. konuşamıyorsan da yaz bence..

ben çıkıorum kzılar iyi bakın kendinize ve bebişlere...
ben yarın kpss ye girecem erken yatayım gerçi çalışmadım hiç ama olsun :34:
hadi öptüm hepinizi:54:

evet canım yakınız. ama zaten ben epey zor bir hamilelik geçiriyorum. baştan beri hep böyleydi. uzun süre progestan kullandım. bende şu anda 6*5 ebatlarında myom var.. ağrıların sebebi birazda bu sanırım. ayrıca hala daha doğru düzgün birşey yiyemiyorum iştah hiç yok, ağzımın içi zehir gibi hiç tat alamıyorum. tek yiyebildiğim meyva...vitamin içince bile çıkarıyorum.... durum feci yani. sabırla bu zamanların geçmesini bekliyrum... bu zamanlarda anneciğimin yanımda olmsını çoook isterdim, sizler bu açıdan çoook şanslısınız tadını çıkarın
inşallah çabuk geçer canım.. progesteron iğnesi kullanıyorum ben de haftalık... ve ağız tadı bozukluğu bende de var..
veee ben de annem yanımda olsun isterdim.. çok uzak diiliz ama bende kalsaydı keşke :)
annen başka şehirde mi yoksa istemeden acını mı tazelemekteyim :26:
umarım canım. bir an önce alışsa iyi olacak yalnız :34:

ben de eminim ki hiç unutmicam canım ömrüm boyunca.:97: duygusal hallerimiz malum ortada bu tarz üzüntülerin etkisi de daha büyük oluyo bakalım biz nasıl olucaz ilerde.
benim kocam da bebişlerden hiç konuşmuyo.. kıskanmaya mı başladılar nedir.. dün biraz konuşalım dedim, ben anlatıyorum ben dinliyorum...
insan istiyoki beni, karnımı sevsin, halimi anlamaya çalışsın, birlikte hayaller kuralım.. yok nerdeeee
arkadaşlar ben çıkıyorum iy geceler mesajıma bakanda olmamış zaten
tatlımm ben geçmişe bakamadım, ne yazmıştın??
yaa ne yap biliyormusun al karşına konuş. içinde ne varsa dök. bu ne ya sanki kadınlar değil erkekler hamile. sen içindekileri anlat bırak sonra ne yaparsa yapsın. konuşamıyorsan da yaz bence..
yazmak iyi fikir, bazen konuşarak bi yere varılamıyo..
ben çıkıorum kzılar iyi bakın kendinize ve bebişlere...
ben yarın kpss ye girecem erken yatayım gerçi çalışmadım hiç ama olsun :34:
hadi öptüm hepinizi:54:
başarılar canımm :54:

Yahhh ascikkk giriyimmm noluyyyu:8:as as girerimm batip cikarim tenim su alsin diee...omas omass bisiiii dimiii kayyumummm ascik yahhh..
Gelleim sana ayyildizimm sacmalama nolur ne var sjnir kup oluon yasik ama yapma nolur...nelr nler denio bu topiclerde ozmn mafolalimm...bsverrrr hadi kndine gel nolurrr bebikini duusn..bu arada masssallah 3.bebikin mi olcakk..kiz mi erkk mi bebiklerinn:8:
yok canım şimdilik bir tanesi içerde biri dışarda :1: dışarda olanda almış ayıcığı cizgi film izliyor bir taraftan süt içiyor.bir oğluş var bir de kızım olacak inşallah.

ben geldimmm
ama çokkkk yoruldummm ve sadece siyah dümdüz bir t-shirt aldım!! zaman da dardı ve hava felaket sıcaktı...
ankaralı yavrular, ankamall c&a da hamile reyonu yokmuş, antereste varmış.. kızılay lcw de bi b.k yok, izgiye baktım, gebe ve ebrunun ürünler var ama her model ve renk bulunmayabiliyo.. bi de hamile markası azya, dandik şeyleri pahalı satıyolar ya!!! ben sanırım yazı elbiselerle geçircem, kışa bakarım pantolon falan...
geçmişe başladım ama bitiremedim, kolumu kaldırccak halim kalmamış... dönüş yolunda da acayip trafik vardı sıcakta haşlandık iyice..

şeydoş tatile gidiyon galibaa, güle güle git gel kuzu, bizim için de at birer kulaç :29:

hehe arada bakıyom odaya nasıl koyarım diye

güzel sonuçlar al inşallah kuzuu

ben de denize girmek istiyom tatil istiyommm:84:

yok dövcem ben seniii
aylin canım haftasonu bir gün keçiörene gel ben seni 2 hell klar var bir de livaa var bir iki hamile giyim daha var hepsine götürrüm canım .

kuzu rahatladın sanırım :29:

ayyıldızım üzmüşler sani yavru??
şimdi iyiyim canım .sizler sayesinde .

Evet cnm yazlığa gidiyorum bu akşam Allah nasip kısmet ederse..
Atarım tabii :29:

Canım üzme kendini lütfen..
Ben burda okuduğum kullanıp memnun kalınmış çatlak kremlerini not aldım..
Ve eczaneye gittim almak için fiyatlarını öğrenp sorup alcaktm bu senin dediğin kremide aldım ve eczacı kullanmaman lazım hamilesin demedi.
Ve kkda başka topiclerde de denk gelmiştim çatlak için kullanan hamilelere..
Ama hiç içindeki kağıdı okumak aklıma gelmedi kii her ilacınkini okurum onu daha kullanmadım o yzden okumadım heralde..
Nolursa olsun burda biri bu çok iyi bi ilaçtır veya kremdir dese bile doktorumuza sormadan almamız lazım veya eczacıdan fikir almadan..
Ben sordum sizin önerebiliceğiniz başka çatlak kremi varmı diye hayır lireac çok iyidir dedi kadın..
Bu excipial lipoyuda nemlendirici dedi..
Bugünde söyledim nolursa olsun kim ne derse desin herkesin doktoru var doktoruna sorsun ondan bilgi alsın tabiki duyduğumuz faydalı veya zararlı şeyleri birbirimize söyliycez o farklı bişey..
Bende doktordan geldikden sonra bana şunu yap bunu yap dediğinde gelip söylüyorum doktor şunu tavsiye etti bunu tavsiye etmedi diye..
Neyse ne sen üzülme yemeğini ye takma kafana bu kadar..
Sen derdini anlatmışsın kötü niyetin olmadığını bilen biliyo zaten..
:34:
sağol canım .ben yazarkende aslında emin konuşmamıştım ama arkadaş o şekilde anlayıp infaz etti .ben biraz duygusalım herşeyi kafaya takan biriyim.burda birinin durumuna bile kafamı yastığa koyduğumda üzülen biriyim.ondan takıntı oluyo .sonrada mideme vuruyor agrısı.geçti ama şimdi iyiyim canım.

eferem :60:

internetten alamam sanki yaf denemeden..
bu arada pantolonlar -bugün biriniz demişti zaten- hamile kalınan bedene göre alınınca sonuna kadar giyiliyomuş.. ama benim üçüz olduğunu söleyince biraz geniş al dedi :27:

canım beden değişmiyormuş diye ben dedim uzman tv de izlemiştim ama senin durum farklı kuzum sen de 3 minik var ...sen deneyip almalısın bence de :51:

lcw bedenleri büyük çünküm ayarı yok belinde, ama ebrunun pantolonların falan belinde ipi var, daralıp gevşeyebiliyo...

ya ayyıldızıma kim hakaret etti??? anlamadım..

kuzu senle yakın haftalarımız, bende de bazen kasık ağrıları olmaya başladı, normal sanırım bu zamanlarda... geçmezse doktora danışırsın

kuzum bende lc den aldım şu kapri türü pantolonlardan ama ayarı var belki bitmiştir baktığın yerde ...bir de çok az parça koymuşlar ortada küçük bir stant var sadece hamileler için :41: sitesine girince birsürü model var baktığın yerde yok

yok canım şimdilik bir tanesi içerde biri dışarda :1: dışarda olanda almış ayıcığı cizgi film izliyor bir taraftan süt içiyor.bir oğluş var bir de kızım olacak inşallah.

aylin canım haftasonu bir gün keçiörene gel ben seni 2 hell klar var bir de livaa var bir iki hamile giyim daha var hepsine götürrüm canım .

şimdi iyiyim canım .sizler sayesinde .

sağol canım .ben yazarkende aslında emin konuşmamıştım ama arkadaş o şekilde anlayıp infaz etti .ben biraz duygusalım herşeyi kafaya takan biriyim.burda birinin durumuna bile kafamı yastığa koyduğumda üzülen biriyim.ondan takıntı oluyo .sonrada mideme vuruyor agrısı.geçti ama şimdi iyiyim canım.

canım ne güzel 1 erkek 1 kız ha :) hayırlı olsun tatlım:46::46::46::nazar::nazar:

mori_cedo isimli anne adayı .söz hakkına sahipsin fakat bundan sonra asla muhattabım olma.
ben iki yüzlülerden hoşlanmıyorum ,umarım o ceninine fırtlarla zehirli bi gebelik geçirttirmezsin .
ben burda her arkadaşa ayrı değer veriyorum .birine karşı aşağılayıcı birşey yazınca o yazı geride kalmıyor .ben bu arkadaşlarla aylarmı paylaştım beli yıllarımı paylaşacağım o yüzden kimseyi incitici ya da aşağılayıcı şeyler yazmam.
asıl yüzünü göstermen de çok iyi oldu .

Ayyıldızcımmmmm tatlım bu kadar çok takma canım yaa.:20::20:..hamişsin sen annesi..:emir_bebek:.hem üstüne üstük sen annesin biz daha olamadık asıl cahil biziz daha çocuk yapıp bakıcaz da öğrenicez..bence bizim senden şimdiden çocuk bakımı ip uçaları almamız lazım..arkadaş biraz ağır yazmış ben okudum:20:..boş ver sende o da hamile..sen iyi niyetinle davrandın zaten biz anlıyoruz..canımmm.:71::71:

ayy ben bu gece itibariylennn 16.haftama girmişi...ne mutluuuuuu...:nazar::nazar::nazar:

ama halann tepükleri hissedemedik yaa...hadi bebekkkimm daha kuvvetli tekmele.:emir_bebek::emir_bebek:
.babanda dışardan diyor zaten bir tekme at anneye diye:9::9:

kızlar doktordaydım dün. Ölçüm yapılamadı çünkü bebiş rahat rahat yatıyordu. Salı gunu tekrar gıdıcez. Olmazsa salı gunu ıkı uc kere gıt gel yaptırıcam sana olcmem lazım dedı :) Hatta arayı kapamıs bebısım 4 gun kalmıs sat a gore :) Boya konusuna gelelım doktorum YARARI OLDUGUNU duymadım ama zararınıda duymadım deyıp durumu bana pas lamıs oldu :) ama bebıs superdı ayakları ellerı super oynuyordu yaa :)bu arada hıc kg almamısım aynen duruyorum . Yanı 3 ayımı 4 kg vermıs olarak bıtırdım Allah ın ıznıyle.
Salı gunu tekrar gıdıcem bakalım merakdan catlıcam
bu arada ıkılı testımın sonucu cıkdı
PAPP-A 0,801 mIU/ml
fB-HCG 39,3 ng/ml
Yaş riski 1:959
Trisomy 21 <1:10000
Trisomy 18 <1:10000

:71::71::71:Günaydın annecikler güzel haftasonları diliyorum bugün 1.5da randevumuz var yumoşumu görmeye gidicem inşallah herkese kolay gelsin güzel günler:71::71::71:

Back