• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişlerrrr
bebişimin cicilerini eklemeye başladım
ciciler topiğinden bekleniyorsunuzzz :82:

aslında hepimizin ortak bir sorunu var alışveriş benim ilk bebeğim ve henüz bir çorabı hatta donu :))) bile yok bebişimin araştırma yapıyorum sadece mobilyası 2500 3000 lira(dolaptan avizesine kadar) ki sanırım ufak tefek şeyler daha fazla tutar ne yapacağım dün komşumla sahbet ederken sadece yatak al oda takımı alırsan ileride beğenmezler değiştirmek zorunda kalırsın dedi ama eşyalarını koymak için de almak lazım of of içime dert oldu güya 7. aya kadar bir şey almayacaktım hepsini bir alırım diyordum ama olmayacak

hoşgeldin cnm hem bomba gibiyim hemde kahvaltıdan sonra bi diş agrısı aldı beni sanırım ben nasılım bilmiyorum içimde bi aglama istegi var :31:
sen nasılsın

Bennn iiiim lelosummm..hazirlk yapiom tatile gtces yahh...bgun dra gtcekmisjn hadi bakalim hayrlisii ....

herkeseee merhabalaarrr

arkadaşlar bence bu konuyu daha fazla uzatmayın bence, en büyük sorun klavyeden çıkan harflerin duyguları çok fazla ifade edememesi, bu nedenle kelimeleri seçerken keskin kelimeler seçmemeliyiz bence, burda hiç birimiz bir diğerimizi tanımıyor ve tek amaç bilinçli hamilelikler geçirip fikir alışverişi yapmak amacımızı saptırmayalım bence

bak tatlım bu konuda yaklaşık 50 civarı arkadaşımız var ve bunlardan sadece bir kaçı gayet iyi niyetle ayyıldız arkadaşımızı teselli için kafanda büyütme üzme kendini tarzı şeyler yazdı, buna karşılık sen burdaki herkesi insafıyla başbaşa bırakıp yargısız infaz yapmakla suçlamışsın.yani senin kelimelerinde bi sivrilik var ve yineliyorum klavyeden kelimeleri dökerken biraz ince oalnları tercih etmeliyiz bence

ve son olarak çok rica ediyorum artık bu konuyu uzatmadan güzel sohbetlerle devam edelim,

bizlerde müdahil olmayalım lütfen ikisi de çok üzüldü zaten ne gerek var kalp kırmaya gülüp geçin bazı şeylere. sinirlerimizi bozacak bir sürü şey var hayatlarımızda burada bari eğlenelim

oda nesii cnmmm???????????

canım ankaralı olanlar bilir ankaranın bi ilçesin sanırım tam bilmiyorumda oranın turşusu meşurdur salatalık yemiştim bi kere ben bi oturmaya hiç 10 tane yememiştim müthiş güzel bişi zaten hep ekşi yiyorum oh olsada yesem ha bu arada festivalleri bile oluyo :)
canını çektirmeyeyim barı turşu sever olarak :)

canım ankaralı olanlar bilir ankaranın bi ilçesin sanırım tam bilmiyorumda oranın turşusu meşurdur salatalık yemiştim bi kere ben bi oturmaya hiç 10 tane yememiştim müthiş güzel bişi zaten hep ekşi yiyorum oh olsada yesem ha bu arada festivalleri bile oluyo :)
canını çektirmeyeyim barı turşu sever olarak :)

çok geç çekti bile:1:

bizlerde müdahil olmayalım lütfen ikisi de çok üzüldü zaten ne gerek var kalp kırmaya gülüp geçin bazı şeylere. sinirlerimizi bozacak bir sürü şey var hayatlarımızda burada bari eğlenelim

müdahil olmak gibi bi niyetim yok zaten güzelim, ben burayı sürekli takip eden ama çoğu zaman düşüncelerini bile dile getirmeyen biriyim,ki ufak tefek şeylere asla takılmayan ılımlı biriyimdir sadece arkadaşımız hepniz yargısız infaz yapmışsınız derken zaten hepimizi müdahil etti konuya. benim çabamda konuyu sonlandırmaktı. ve bundan sonraki yanlış anlamaları önlemekti. yinede uyarın için teşekkür ederim, bida müdahil olmam

slm nasılsınız hanımlar nasıl gidiyor bişey sorcam aranızda folicplus içipte sonra progestana başlayan varmı düşük tehdidi bulunmadığı halde

slm nasılsınız hanımlar nasıl gidiyor bişey sorcam aranızda folicplus içipte sonra progestana başlayan varmı düşük tehdidi bulunmadığı halde

slm cnm kanama olduysa yada kahve rengi akıntı olduysa progestan veriyo doktor yani bende kullandım ama bu şikayetlerim oldugu için

ben folicplus la progestanı birlikte kullandım ama düşük riskim vardı tatlım. bildiğim kadarıyla progestanı sadece düşük rüskünde veriyor doktorlar

bende öyle biliyordum kayınvalidem doktora haftaya gelcez folicaisti bıraksınmı diye sor demiştim sormus oda progestana devam etsin demiş ben en iyisi bi hafta daha folik asiti kullanayım yüzcek konuşup emin olayım kanama falan bişeyim yok allaha şükür

bende öyle biliyordum kayınvalidem doktora haftaya gelcez folicaisti bıraksınmı diye sor demiştim sormus oda progestana devam etsin demiş ben en iyisi bi hafta daha folik asiti kullanayım yüzcek konuşup emin olayım kanama falan bişeyim yok allaha şükür
ben oğlumda tedavi ile olunca kanamam olmasada kullanmıstım progestanı canım.Kanaman yoksa en güzeli drunla yüzyüze görüşmendir.

seni etkilemek istemem ama bence doktorun hastaları karıştırmış sanki progestan kullanan biri gibi algılayıp devam etsin demiş tel. aç anlat bence derdini açıklaga kavuşsun

Back