• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vallahi edacımm ne yapılır bilmiyorum ama arkadaşlarım çocuk koçu doktorum ve biyolog arkadaşım bol eğlen moral depola herşeyi boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o nedenle haydi keyif yapalım bizi sadece biz anlar.

böyle netten değil yanyana olsaydıkk oooo o zaman nasıl eğlenirdik szilere çok ihtiyacım var evet en iyi biz anlarız birbirimizi :61:

Ayyy sekerlerim saolunnnnn cvplariniz icin..drumu aradim gt biis olmaz ama denize grke dedi:8:ama ben grcemmm galiba:1:

hangi kremden bahsediyosunuz ben kaçırmışım oraları

Excipial Lipo canım, benim yıllardır kullandığım bir nemlendirici, burdan çatlaklar için de iyi olduğunu okuyunca ben de bir hafta 10 gün kadar kullandım, meğerse hamilelikte kullanımı sakıncalı olabiliyormuş :50: sabahtan beri öldüm öldüm dirildim, kaç doktorla konuştum nerelere sordum inanamazsın, ama sonunda beni ikna ettiler bebeğime zarar gelmediğine dair, şimdi iyiyim

Excipial Lipo canım, benim yıllardır kullandığım bir nemlendirici, burdan çatlaklar için de iyi olduğunu okuyunca ben de bir hafta 10 gün kadar kullandım, meğerse hamilelikte kullanımı sakıncalı olabiliyormuş :50: sabahtan beri öldüm öldüm dirildim, kaç doktorla konuştum nerelere sordum inanamazsın, ama sonunda beni ikna ettiler bebeğime zarar gelmediğine dair, şimdi iyiyim

benim bi cilt sorunundan dolayı yıllardır kullandığım krem bu almayı düşünüyordum çatlak için iyiki almamışım canım sıkma canını bundan sonra dikkat ederiz kullandıklarımıza tatlımm

size almayi düsündümüz bebek arabasini göstermek istiyorum.. bu ay cok ödemelerimiz var :43: ama önümüzdeki aylarda insallah.
Kafaya taktim renkli istemiyorum siyah düsünüyorum. Siz de arastiriyormusunuz?

bsmartroemer1large.jpg
[/URL][/IMG]

britaxjet470306.jpg
[/URL][/IMG]
bsmart4blackthunder0220.jpg
[/URL][/IMG]
bsmartcarrycot400.jpg
[/URL][/IMG]

size almayi düsündümüz bebek arabasini göstermek istiyorum.. bu ay cok ödemelerimiz var :43: ama önümüzdeki aylarda insallah.
Kafaya taktim renkli istemiyorum siyah düsünüyorum. Siz de arastiriyormusunuz?

bsmartroemer1large.jpg
[/URL][/IMG]

britaxjet470306.jpg
[/URL][/IMG]
bsmart4blackthunder0220.jpg
[/URL][/IMG]
bsmartcarrycot400.jpg
[/URL][/IMG]

bunlar çok hoş bende bu tarz düşünüyorum ama şuan çok erken ve bizimde ödemeler falan derken zaten bi sürü alınacak şeyler var allahhhh nasıl başa çıkacaz bilmiyorum odası, arabası, giyecekleri,araç-gereçler benim için alış-veriş derken işin içinden çıkamayacaz sanırım ben çalışsam kafaya takmazdım ama neyse allah yardımcımız olsun ..

kızlar ya bende gitmek istiyorum alışcerişe ama benim kocam sürekli çalışıyo arıza yapıyo süreklide arıza çıktı .bebek odası yapcam 3 odam vardı ama bir şekilde yapmam lazım onun heyecenı sardı beni bu ara eve doğalgaz laminat boya kartonpiyer faan yaptırcaz o arada eşyaların yerlerini değiştircem

bunlar çok hoş bende bu tarz düşünüyorum ama şuan çok erken ve bizimde ödemeler falan derken zaten bi sürü alınacak şeyler var allahhhh nasıl başa çıkacaz bilmiyorum odası, arabası, giyecekleri,araç-gereçler benim için alış-veriş derken işin içinden çıkamayacaz sanırım ben çalışsam kafaya takmazdım ama neyse allah yardımcımız olsun ..

dogru söylüyorsun herseyi almaya kalkinca masraflar cok fazla oluyor. Biz mesela bebek odasi almicaz. yegenlerimden kalan yatagi kurariz büyük ihtimal. Aslinda bebek odasi yapmayi bende isterdim. Bizde söyle bir durum var, Annemler babam emekli olduktan sonra türkiyede yasamaya devam ediyorlar. Evimizdeki cocuk odasina annemlerin yatak odasini kurduk atmaya kiyamadik ve annemlerin yanimiza geldigi zaman rahat edebilecekleri bir odasi olmus oldu. Sonbaharda allah izin verirse annemler gelirler. Ben Nasil onlarin odasini cikarir orayi bebek odasina ceviririm vicdanim el vermez.

Annemin babamin cani sag olsun.

Ya arkadaşlarrr beni hormonlarım ele geçirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. şimdi doğum yapan annenin anısını okyordum yazı başladı sonuna kadar ağladımmmm duramıyorum bennnnnnnnnnnnnn ne yapacağımmmmmmmmm bilmiyorummm.. Böyle olurmu yaaa sürekli herşeye duygulanan ben oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmuffffffffffffffffffffff bu çok gıcık bişeyyyyyyyyyyyyyyy

canım o kremi bana oğlumun doktoru oğluma kullanmak için vermişti .yani eğer 3.5 yaındaki cocuk kullanıyorsa gebelerde kullanabilir diye tahmin ediyorum .c kategorisi azami etkisi olan demek .A en agır ilaç ,b sonraki c en hafif sınıfta yer alıyor.kollarını kaşımıştı yara olmuştu sonra kurumuştu doktor nemlendirir bundan günde bir sefer sür demişti
BU NU BEN YAZMIŞTIM FAKAT BİR ARKADAŞ TARAFINDAN AŞIRI KINANMIŞ VE CAHİL OLARAK ADLANDIRILMIŞIM.
akıl var mantık var ben bir kere burada zaten yazımdada anlaşıldığı üzere tahmin ediyorum demişim .o krem evde bulunmasına rağmen alıp içine dahi bakmadım ki zaten ismini bile ezbere bilmem ve al bunu kullanda dememişimdir.
üstelik ben lierac krem almışım 3 tane üstelik her türlü bildiklerimi burada paylaşıyorum ve kolay kolay her ilaca da her doktorada güvenmeyen birisiyim.ne kuyruk acısı var ki bana bilemiyorum direk benim bu yazımın altına araştırmadan bilgi vermeyelim canım demiş hoş haklıdır dedim geçtim fakat bir yerde benim bu yazımı almış direk ayyy ne cahillik diyen şu mesajı yazmış
ben burda hiç ilaç tavsiyesi yapıldığını görmemiştim ama internette hamilelikle ilgili sık sık araştırıyorum ve orda forumlarda insanların birbirini yanılttığını böyle önemli şeylerin dikkate alınmaması gerektiğini okumuştum. o yüzden çok kızdım az önce. 10 cm lik ceninle 3.5 yaşındaki çocuk bir tutulur mu yaa konuşayım bişeyler yazayım diye bilip bilmeden.. bizim ceninlerimiz sadece doğana kadar daha 5 kat büyüyecek içimizde.. ohooo.. cahillik yemin ederim..
bence uyarı yapın iyidir ama öneri kesinlikle yapmayın..

insan bu kadar arkadan iş çeviremez direk benim yazımı alıntı yapıp cevap verseneydin üstüne bir de hakaret ediyor .çok aşırı sinirlendim akşam yemeğimi dahi yiyemedim midem aşırı agrıyo ve arada karnımada agrı saplanıyor.yani kendisi de 10 cm cenin için bu krem kullanılır mı demiş fakat ben al bu kremi illaki kullan dememişimdir üstelik gebelerde sakıncalı da diye yazmıyor.ben oğluma kulllandım eğer zararlı olsa direk ben kullanmazdım ki içindeki 10 cm lik cenine geçer aaaa falan yapmış ama içindeki o cenine sigaradan bir fırtla birşey olmaz diyen bir arkadaş ,hani diyeceğim o ki madem sen çok biliyorsun o sigara fırtını nasıl o cenine yolluyor hayretler doğrusu .asla amacım kavga değil ama eğer gerçekten bilgim hoşuna gitmediyse bunu güzel bir dille ban aanlatmak varken arkamdan cahil nitelemesiyle buraya yazması.üstelik ben bir gebelk geçirmiş üstüne 3.5 yaşına bir çocuk getirmiş anneyim .senden daha çok bilgiyim ,
burda hiç kimse birinin yazısıyla ilaç alıp kullanacak kadar geri kalmış değil .
dün bogazım agrıdı arkadaşın birisi kalsiyum sandoz vitain c önerdi direk doktorumu aradım sordum danıştım alabilrsin dedi aldım kulanıyorum .bu bilgiyi iyiye çevirenlerden biriyim .yok medine sen bilgi paylaşma yanlış biliyorsun diyorsanız da ben bir daha kimseye fikrmi söylemem olur biter .kaç aydır ortak paylaşım yapıyoruz bu topiğin ilk kişilerindenim .

mori_cedo isimli anne adayı .söz hakkına sahipsin fakat bundan sonra asla muhattabım olma.
ben iki yüzlülerden hoşlanmıyorum ,umarım o ceninine fırtlarla zehirli bi gebelik geçirttirmezsin .
ben burda her arkadaşa ayrı değer veriyorum .birine karşı aşağılayıcı birşey yazınca o yazı geride kalmıyor .ben bu arkadaşlarla aylarmı paylaştım beli yıllarımı paylaşacağım o yüzden kimseyi incitici ya da aşağılayıcı şeyler yazmam.
asıl yüzünü göstermen de çok iyi oldu .

Uvvv çokmuş yaa.. :50:

Selam hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın?
evet canım çok 3 hafta olunca giderim ben bebeğimi görmeye hareketleri gözümün önünden gitmiyor :93:
güneşin ne gibi bi zararı varmış çok merak ettim canım:26:
kızlar neden doktorlarınız güneşte kalmayın diyolar bana mantıklı bi açıklama yapacak olan var mı:51::51::49:
canım nette falan da yazıyor hamilelerin direk güneş ışığına maruz kalmaması sormadım açıklamadı doktorum ama zararlı ultraviyole ışınları yüzünden heralde birde bizlerin bağışıklıkları düşük oluyor ya bu dönemde....
Kizlarrrr bana yardimmmmm:1:bis yarin gece tatile cikiyoruz ama ben korkuorumm yoldan bisi olmas dimiii druma da sorcam da aksam sorcamm...havuza hic mi girmeyim yahhh..gidenele ve bilenlerr cvp verin nuffennn:8:
canım imkanınız varsa dinlenerek gidin canım...hayırlı yolculuklar iyi tatiller
slm cnm sagol ewt bugun 2.gun olmaliydi da ben anlamadimm hamilelikte adet gormedigimiz halde adet sancisi oluyomu??:53: b
canım adet günlerimiz geldiğinde adet olacakmış gibi ağrılarımız olabilirmiş bu normalmiş...
13 hafatalık bebek oynarmı kızlar yani tam anlamıla dönermi ultrosanla bakıldığında el sallıyodu ama sanki dün bebek döndü haretekliydi sanki
oynamaz mı canım onlar 8 haftadan sonra hareket etmeye de başlıyorlar...biz 10+4 de gördük hareketlerini neler neler yaptı :nazar: 13. haftada da oynar...
hadiiiiiiii dağıtalımmm ne yapalım mesela sesi güzel olan varmıı şarkı söyleyen :24::24:
ben size gitar çalayım o zaman birinizde sesiyle eşlik etsin :24::24::24::24::24:
Benim için de çok kötü bir gündü, İnşallah yarın bebişi iyi görürsem keyfim yerine gelir :nazar:
Ben şimdi yemeğe çıkıcam canım ancak gelince dahil olabilirim sohbetinize :1:
Kayyumcuğum bu arada seni listede göremedim, ekletsene kendini

afiyet olsun meserretcim :) sana da bebeğine de besin olsun inş.

bu arada kızlar ben salçadan çok fena huylandım ya aslında kırmızı yiyeceklerle ciddi sorunum var buna domates te dahil yemek yapamaz oldum salça görünce direk lavaboya koşuyorum ıyyy yine kalktı midem :37:offf

denize girmemi dedii anlamadımm:59::59::59:

Benim doktoruma bu sabah sordumm o da çok faydalı gir dediiii. Ama asla güneşte oturma dedi. Gölgede bile sahilde oturma dedi.

Grmee dediii cnmmm nie blmiom:1:
Cahill ayyildizzzz:1:bsver arkdsimm herkewin agzi var konusuooo..takmaa kndi dien kndi olurr:1:sikma canini

grmee dediii cnmmm nie blmiom:1:
Cahill ayyildizzzz:1:bsver arkdsimm herkewin agzi var konusuooo..takmaa kndi dien kndi olurr:1:sikma canini

cnm girme ozaman bir bildiği vardır belki birazcık akıntın vardır sen farketmemişsindir belki mikrop kapma diye???sen mutlaka birkez daha sor kuzum okkk?? Belki daha haftan azdır kuzum kaç haftalıksın hayatımm????

Hlycn cimmm ben gireceğim ama yüzme bilmeyen biri gibi davranacağımm.oysa öyle iyi bilirim kii yarışmalarda bile iyiidimm yaniii. Ammaaa vücudum deniz suyu görsün göbüşüm hafif dalgalansın zaten 20 dakikadan fazla durmam. Ama sen girme kuzumm olurmuuu!!! Dr un ne diyosa oooooooo

Grmee dediii cnmmm nie blmiom:1:
aslında benim kızdığım nokta çok farklı canım .hepiniz annesiniz ama ben canlı kanlı biri dahil iki evlat şuan yanımda asla bile bile kimin bebeğine zarar vermek isterim buna canım sıkılıyor.bir de bana direk yazdığına okey dedim çünkü orda emin olmadan paylaşmamamız lazım canım demiş dedim evet haklı kızcağız dedim.bir baktım son sayfaya cahil damgasını bana yapıştırmış.ben ki asla oğlumu 3,5 yaşına kadar hastalığında olsun aman bir şey olsa koş koş direk özel doktora koşturan biriyim asla istermiyim ki kimsenin karnındakine zarar gelsin.sırf yazı yazmak niyetiyle paylaşmış demiş .ben yazacak olsam bir sürü roman olacak binbir türlü konu ,mevzu var buralarda.ben doktoruma gidince bu kremide zaten soracağım .bir hata ettim belki direk ne bileyim cocuğumda kullanıyorum hani aralık anneleri sayfasınada takılıyorum ve doktor tavsiyesiyle alanlarıda gördüpüm için tahmin ediyorum diyerek bir cümle yazdım .çok pişman oluyorum yani kesin bir bilgi olmadan tahmini bile sölemeseydim keşke diye .ama şuan çok aşırı gerginim ve midem aşırı kasılıyor.ben sevmiyorum bu tarz şeyleri .o yüzden arkadaşa söylemek istedilermi yazdım.içimdeki cenin beslensin diye midem agzında olsa bile bir iki lokma zorlada olsa yiyen , hertürlü zararlı şeyden sakınan ,telefonu bile odamda tutmayan ve pc de uzun süre oturmamaya özen gösteren biriyim.benim karnımdaki can da arkadaşlarınki patlıcan mı :-(
bu şekilde beni cahil göstermesi kafamı bozuyor.
gerçi kendinin benim aç kalmama ve stres yapmamada hakkı yok helal etmiyorum hakkımı ona .şuan sinir küpüyüm

Kayyum sen bebişin uyuduğundan mı bahsediyorsun canım bende9hafta 5 günlükken gitmiştim bebişim haraket etmiyordu

Back