- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.121
yaa canım her saat başı 15 dk çekiyorum pompayla zaten 5 dakikadan sonra damla damla akmaya başlıyo ve sonra hiç gelmez oluyooo ama her saat başı aynısı oluyor ne biliyim boşalıyor sanıyorum ama galiba boşalamıyor şişlik kızarıklık ağrı 3 gündür aynı çıldırıcam yaaaa
selam kızlar nasılsınız
ancak girebildim int yoktu bizde bir aylık oldu çok şükür
gaz olan annelere yardımcı olabilecekse rezene çayını denediniz mi acaba
rezene hem süt getiriyrmuş hem gazı alıyormuş ben kullanıyorum bebekte çok gaz varsa bir iki damla şekersiz rezene çayını bebeğe içirmek iyi geliyormuş
tabi annede bol bol içsin hem bebek hem süt üçün bide acıelma yağı diye bir yağ var doktorum tavsie etti onu karnına ve ayaklarına masajla sürüyorsunuz çok rahatlatır dedi
bi denemekte fayda var inşallah rahatlatır hepinizi
birde ben size bir şey sormak istiyorm doktorunuz doğumdan sonra demir hapına devam ettirdimi benim doktorum ferra sonal diye ilaca başladı sizde kullanıyor musunuz
bide ne kadar süreyle kullanacağınıza dair bişiler dedi mi
her fırsatta uyumaya çalış canım ki sütün olsun başta bende aynını yapıyodum da sütüm çok azaldı artık yatıyorum,bugün kaınvalidemi çağardım oğluşu yıkadık sonra kendim yıkandım ve bıraktım babaannesine yattım sonra babamız geldi yine bıraktım yattım ohh dinlenmişim valla
çok sağol
şimdi tek göğsümden 50 ml çıkıyo tek göğüslede doymadığından henüz biriktiremiyorum gün geçtikçe artar inşallah tek başıma gezmeyi özledim biraz yalnız vakit geçirmek istioorum dışarda
bence koyma canım mamelatın dediği çok mantıklı aynı ısıda olunca birleştirmek...poşet al bence ne kadar istersen o kdr ml koyarsın
özledik canım seni iyisindir inşallah ,umarım havalar düzelir bir an evvel
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım
hiç bişi sürmeye gerek yok kendi geçicek dedi dr bende sürmüyorum arada kendi sütümle siliyorum geçiyo bidaha oluyo yine geçiyo yine oluo normalmiş
4 aylık gibi karnım korse takmaya başladım ama bacaklarımı kıyafetten sıkmasın diye sadce bel korsesi aldım oda tam yara yerine denk geliyo otururken biraz acıdı gibi 2 günde bi takıorum artık eski kotumu giyebiliyorum,sporada mayısta başlıcam inşallah
sancısı olduğunda benimkide hepemmek istiyo anım bebek hiç tam boşaltamıyomuş meğer emdiği memeden süt çıkıyo hala sağıyorum 2 gündür sağdığım göğsümde 1 saat sonra bile hemen süt oluyo artcak inşallah,bide sancılıyken karnının tok olduğnu biliyosam 1 saat içimde emzirmişsem emzik verip koltuk altından iyice sarıp yarım kundak şeklinde emzirme pozisyonunda sıkıca kavrayıp hafif sallıyorum epey sakinleşiyobazende uyuyo hemen dene istersen
Bebeğimin yüzündeki o kızarıklıklar ve sivilceler gitti.Hergün düzenli olarak yüzünü sildim o etkili oldu.Bir de annenin sütü yağlı ise o sivilceler ondan oluyormuş.Ne kadar doğru bilemiyorum.Ama kızlar burundaki sarı lekeler gitmedi hala onun için bir şey yaptınız mı??
oğlumun iki gündür kakası yeşille sarı karışık şekilde oluyor.Yeşil olunca problem mi oluyor kızlar.Ama bebğim iyi gibi.Hasta olsa durmaz herhalde.Tam yeşil de değil tam sarı da anlamadım gitti :44::44:
bencede canım o süslülerden henüz kullanamadım arasıra canbebenin altına seriyorum halının üzeri belki soğuk olmasın diye. lymonata reklama devam edicem bendalininde var hem canbebeninkinden büyükmüş henüz kullanmadım canbebe stoğum bitsin hemen ona devam edicem
yazdıklarının altına imzamı atarım:)) kesinlikle aynı fikirdeyim seninle:)
dalininki evet daha büyük canım ama ben canbebeninkini çok beğendim bayağ da stok yaptım bebiş biraz daha büyüsün ozaman ona geçerim diye düşnmüştüm ozamanlar:)
banyo minderi konusunda da sana kesinlikle katılıyorum reklamlara devam edeyim:) ben de çok memnun kaldım 3 şekilde kullanılıyor ve bence büyük kolaylık ben tek başıma bile kolaylıkla yıkıyabiliyorum oğlumu
Kızlar bilmiyorum tesadüf mü ama paylaşayım dedim. Sek'in hazır kutuda salepinden almış eşim. Isıtıp içtik birer bardak, baktım kutunun üzerinde soğuk da içilir diyor, tadına baktım, acayip hoşuma gitti, o akşam bir kutuyu kaşıklaya kaşıklaya yedim, ertesi gün de. İki gündür sütümde bir artış var, gece göğsümün acısıyla uyandım da sağdım hatta. Bilmiyorum ilgisi var mı ama size de söyleyim dedim.
bana 6 kutu kan şurubu verdi cnm bitene kdr devamselam kızlar nasılsınız
ancak girebildim int yoktu bizde bir aylık oldu çok şükür
gaz olan annelere yardımcı olabilecekse rezene çayını denediniz mi acaba
rezene hem süt getiriyrmuş hem gazı alıyormuş ben kullanıyorum bebekte çok gaz varsa bir iki damla şekersiz rezene çayını bebeğe içirmek iyi geliyormuş
tabi annede bol bol içsin hem bebek hem süt üçün bide acıelma yağı diye bir yağ var doktorum tavsie etti onu karnına ve ayaklarına masajla sürüyorsunuz çok rahatlatır dedi
bi denemekte fayda var inşallah rahatlatır hepinizi
birde ben size bir şey sormak istiyorm doktorunuz doğumdan sonra demir hapına devam ettirdimi benim doktorum ferra sonal diye ilaca başladı sizde kullanıyor musunuz
bide ne kadar süreyle kullanacağınıza dair bişiler dedi mi
bebekle evde tek olmak çok zor cnm ama kayınvalide ve kayınpederl eolmak daha da zordur kendi annemin hiç gitmesini istememştim 15 gün kalabildi 15 günden sonra ara kayınvalidem geliyo beni dinlendirmeye 2 günde bir uykusuzluk krizine giriyorum :)merhaba canım benim ben de çok özledim buarada rahat rahat yazışmayı.Görüp laf edecekler diye gizli gizli açıyorum bilgisayarı.önümüzdeki pazartsi gidiyorlar nihayetartık normal hayatma döneceğiz bebeğmle birlikte.
Bebeğimin yüzündeki o kızarıklıklar ve sivilceler gitti.Hergün düzenli olarak yüzünü sildim o etkili oldu.Bir de annenin sütü yağlı ise o sivilceler ondan oluyormuş.Ne kadar doğru bilemiyorum.Ama kızlar burundaki sarı lekeler gitmedi hala onun için bir şey yaptınız mı??
oğlumun iki gündür kakası yeşille sarı karışık şekilde oluyor.Yeşil olunca problem mi oluyor kızlar.Ama bebğim iyi gibi.Hasta olsa durmaz herhalde.Tam yeşil de değil tam sarı da anlamadım gitti :44::44:
Melniz canım ben de bel korsesi kullanıyorum ama altan çıt çıtlı zıbın şeklinde çok rahat oluyor o şekilde alt tarafıda sıkıyor bu şekilde.
Limonata benim göbek çok az kaldı ama ben hala memnun değilim korse takmama rağmen istediğim kadar sıkı değil.Onun için spor lazım ama eşim henüz çok erken diyor.Ben bir de bacaklarımdaki yumuşaklıklardan şikayetçiyim.Selilüit de var.kondisyon bisikleti çevirrmeye başlasam bi şey olur mu acaba ne dersiniz??
yüzündeki sivilceler emzirirken yanağı memeye temas ettiğinden ısınıyor ondan da olabilir.. oğlumda da olmuştu,
sonracıma o burnundakiler yağ bezeleri.. zamanla kayboluyorlar, takma onları :)
kakasına gelince hafif üşütmüş olabilir.. bazen de fazla beslenince öyle olur derler.. bazen de aç kalınca.. insanın aklı karışıyor tabi..
ama sen bebeğin ayaklarını sıcak tutmaya çalış, başı da çok önemli.. 2 bucuk aylık olmamıza rağmen ben hala şapka takıyorum azıcık serinlik hissedersem.. kafadan en çok uşurmuş bebişler
benim oğlum mamayla beslendiği için fıstıkyeşili kaka yapıyor doktor normal dedi içinde kan veya sümükümsü bişiler yoksa..
takip et yine de kakayı..
bana 6 kutu kan şurubu verdi cnm bitene kdr devam
bebekle evde tek olmak çok zor cnm ama kayınvalide ve kayınpederl eolmak daha da zordur kendi annemin hiç gitmesini istememştim 15 gün kalabildi 15 günden sonra ara kayınvalidem geliyo beni dinlendirmeye 2 günde bir uykusuzluk krizine giriyorum :)
bebişin kakası yediklerinlede alakalı olabilir ben 2 dir gözlemliorum ıspanak yiyince yeşilimtrak oluyo
banyo minderini çok övmüşsünüz ben de almak istedim netten sipariş vercem ama 2 çeşit mi sevibebeninki? Bi çok fonksiyonlu yazan var baska sitede yazmayan var sadece sevibebe banyo minderi diyor fiyatları da biri 15 diğeri 25 civarı, sanırım farklı seyler? Filesiz filan sade minder olsa iş görmez mi? Birine 6 ay kullanım diğerine 2 yıl demiş 3 pozisyonu oldugu için. 6 aydan sonra düz mindere de oturtabilirim sanırım. Alt açma örtüsünü de ilk defa duydum onu da sipariş vercem evde battaniyeyle yapıyorum pislenen yıkanıyo falan da dışarda gercekten lazım.
arkadaslar boyle kullanıp memnun oldugunuz ürünleri markalarıyla yazarsanız çok yardımcı olabiliyor. Ben soguklardan çıkıp magaza da gezemiyorum, çevremdekilerde hiç dememiş bilmiyordum böyle seylerin varlıgını. Faydalı seyleri paylasalım birbirimizi haberdar edelim lütfen :)
benimkini etkiliyo canımAcemilik böyle bir şey çok tedirgin oluyorum her zaman dr. a da götürülmüyor.evet üşütmüş olabilir bebişim.Artık daha dikkat ederim.Canım bilgiler için çok tşkr.
evet aslında onları da düşünmüyor değilim yani tuvaletim gelirse uyanıkken nasıl bırakacağım onu düşünüyoru şimdiama bir çaresine bakarız artık.
Hakikaten ıspanak emiştim gerçekten ondan olabilir mi?bizimkini etkiliyor da bebeğin kaksını da etkilermi? :44:
bayıldımmmm salepe çok güzelmiş gercekten.soguk içilmesi benim gibi üşengeçler için iyi birsey ya da mikrodalgada ısıtıyorum bardakla. Sütü arttırırmı bilmiyorum ama tadı güzel içsin herkes
en büyük kurtarıcım emzik tok olsada emmek istiyo ztn emzik almak istemediği zaman ne yapsam işe yaramıyo kendi keyfine göre emiyo emziği,4 aydan sonra vermicem damak gelişimi ve emme duygusunu tatmin ettiği için faydalı olduğunu düşünüyorum,bide daha kolay hazmediyomuş gibi geliyo hani biz deçok tok olunca sakız çiğneriz ya onun gibi bişiAnneler, bebekleriniz için emzik kullanıyor musunuz? Oğlum tok olsa da elini emmeye çalışmaya başladı ancak eşimi ikna edemiyorum emzik için. Tuttu mu inadı tutuyor. Yarın doktor randevumuz var, bakalım doktor amcamız ne diyecek bu duruma. Aklınıza takılan sorular varsa yazın isterseniz, vakit bulursam sorarım doktora.
Ay ben iyi alıştım, her gün bir kutuyu soğuk soğuk bitiriyorum. Babamız da öyle şaşkın şaşkın bakıyor halime:)
Anneler, bebekleriniz için emzik kullanıyor musunuz? Oğlum tok olsa da elini emmeye çalışmaya başladı ancak eşimi ikna edemiyorum emzik için. Tuttu mu inadı tutuyor. Yarın doktor randevumuz var, bakalım doktor amcamız ne diyecek bu duruma. Aklınıza takılan sorular varsa yazın isterseniz, vakit bulursam sorarım doktora.
Anneler, bebekleriniz için emzik kullanıyor musunuz? Oğlum tok olsa da elini emmeye çalışmaya başladı ancak eşimi ikna edemiyorum emzik için. Tuttu mu inadı tutuyor. Yarın doktor randevumuz var, bakalım doktor amcamız ne diyecek bu duruma. Aklınıza takılan sorular varsa yazın isterseniz, vakit bulursam sorarım doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?