2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım pompanın markası ne bilmiyorum ama .. ben güvenmiyorum artık.. imkanım da yok medela yada avent almaya artık..
şu basit 7-8 liralık minik pompalar bile daha iyi kraftın pillisinden.. artık onunla sağıyorum gerektiği zaman..
istersen sende bir dene.. allah korusun daha kötü olmasın göğüslerin.. bir de sağmadan önce sıcak kompres yap.. sağdıktan sonra soğuk.. öyle rahatlatıyor.. bir kaç yerde daha da okumuştum dene istersen.. o göğüsler öyle şiş ise hala nerden baksan her birinden 100 ml bile çıkar.. 15dk birini 15dk diğerini.. sonra kesinlikle 2 saat dinlendir.. tabi emzirebiliyorsan da emzir..
geçmiş olsun

gyno ferro sanol bana da yazdı dogumdan beri içiyorum. 2 kutu vermişti bana 60 gun ediyor ama devam etcez sanırım bitince. B12 ve B6 da var demirin yanında,vitaminden zarar gelmez

merhaba canım benim ben de çok özledim buarada rahat rahat yazışmayı.Görüp laf edecekler diye gizli gizli açıyorum bilgisayarı.önümüzdeki pazartsi gidiyorlar nihayet artık normal hayatma döneceğiz bebeğmle birlikte.

Bebeğimin yüzündeki o kızarıklıklar ve sivilceler gitti.Hergün düzenli olarak yüzünü sildim o etkili oldu.Bir de annenin sütü yağlı ise o sivilceler ondan oluyormuş.Ne kadar doğru bilemiyorum.Ama kızlar burundaki sarı lekeler gitmedi hala onun için bir şey yaptınız mı??

oğlumun iki gündür kakası yeşille sarı karışık şekilde oluyor.Yeşil olunca problem mi oluyor kızlar.Ama bebğim iyi gibi.Hasta olsa durmaz herhalde.Tam yeşil de değil tam sarı da anlamadım gitti :44::44:

Melniz canım ben de bel korsesi kullanıyorum ama altan çıt çıtlı zıbın şeklinde çok rahat oluyor o şekilde alt tarafıda sıkıyor bu şekilde.

Limonata benim göbek çok az kaldı ama ben hala memnun değilim korse takmama rağmen istediğim kadar sıkı değil.Onun için spor lazım ama eşim henüz çok erken diyor.Ben bir de bacaklarımdaki yumuşaklıklardan şikayetçiyim.Selilüit de var.kondisyon bisikleti çevirrmeye başlasam bi şey olur mu acaba ne dersiniz??

yüzündeki sivilceler emzirirken yanağı memeye temas ettiğinden ısınıyor ondan da olabilir.. oğlumda da olmuştu,
sonracıma o burnundakiler yağ bezeleri.. zamanla kayboluyorlar, takma onları :)
kakasına gelince hafif üşütmüş olabilir.. bazen de fazla beslenince öyle olur derler.. bazen de aç kalınca.. insanın aklı karışıyor tabi..
ama sen bebeğin ayaklarını sıcak tutmaya çalış, başı da çok önemli.. 2 bucuk aylık olmamıza rağmen ben hala şapka takıyorum azıcık serinlik hissedersem.. kafadan en çok uşurmuş bebişler
benim oğlum mamayla beslendiği için fıstıkyeşili kaka yapıyor doktor normal dedi içinde kan veya sümükümsü bişiler yoksa..
takip et yine de kakayı..

dalinin alt açması berbat. o pamuklu yeri çok kalitesiz ve aşırı büyük görüntüsüde hasta bezine benziyor gerçekten hiç bebek alt açması gibi değil tavsiye etmem can bebe çok iyi ona göre.

banyo minderini çok övmüşsünüz ben de almak istedim netten sipariş vercem ama 2 çeşit mi sevibebeninki? Bi çok fonksiyonlu yazan var baska sitede yazmayan var sadece sevibebe banyo minderi diyor fiyatları da biri 15 diğeri 25 civarı, sanırım farklı seyler? Filesiz filan sade minder olsa iş görmez mi? Birine 6 ay kullanım diğerine 2 yıl demiş 3 pozisyonu oldugu için. 6 aydan sonra düz mindere de oturtabilirim sanırım. Alt açma örtüsünü de ilk defa duydum onu da sipariş vercem evde battaniyeyle yapıyorum pislenen yıkanıyo falan da dışarda gercekten lazım.

arkadaslar boyle kullanıp memnun oldugunuz ürünleri markalarıyla yazarsanız çok yardımcı olabiliyor. Ben soguklardan çıkıp magaza da gezemiyorum, çevremdekilerde hiç dememiş bilmiyordum böyle seylerin varlıgını. Faydalı seyleri paylasalım birbirimizi haberdar edelim lütfen :)

kızım için çok mutlu bizim için zor bi geceydi minik hanım 5 dk bile uyumadı ama keyfi yerindeydi sürekli emdi güldü oynadı taki sabah 8,30 a kadar ve hala uyuyo 2 kez arada emzirdim uyanmıyo neler yaptık tık yok dudaklarını büküyo uykuya devam nasıl düzelcek bu huy bilemiyorum geceleri ayaktayız

bayıldımmmm salepe çok güzelmiş gercekten.soguk içilmesi benim gibi üşengeçler için iyi birsey ya da mikrodalgada ısıtıyorum bardakla. Sütü arttırırmı bilmiyorum ama tadı güzel içsin herkes

bana 6 kutu kan şurubu verdi cnm bitene kdr devam

bebekle evde tek olmak çok zor cnm ama kayınvalide ve kayınpederl eolmak daha da zordur kendi annemin hiç gitmesini istememştim 15 gün kalabildi 15 günden sonra ara kayınvalidem geliyo beni dinlendirmeye 2 günde bir uykusuzluk krizine giriyorum :)
bebişin kakası yediklerinlede alakalı olabilir ben 2 dir gözlemliorum ıspanak yiyince yeşilimtrak oluyo

Acemilik böyle bir şey çok tedirgin oluyorum her zaman dr. a da götürülmüyor.evet üşütmüş olabilir bebişim.Artık daha dikkat ederim.Canım bilgiler için çok tşkr.

evet aslında onları da düşünmüyor değilim yani tuvaletim gelirse uyanıkken nasıl bırakacağım onu düşünüyoru şimdi ama bir çaresine bakarız artık.

Hakikaten ıspanak emiştim gerçekten ondan olabilir mi?bizimkini etkiliyor da bebeğin kaksını da etkilermi? :44:

benim kullandığım bu adrestekinden

Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Banyo File/Minder - e-bebek.com

benimkini etkiliyo canım
wc ye zor gidiyorum yalnızken bi gün yemek yapıp 3 gün yiyiyoruz

Ay ben iyi alıştım, her gün bir kutuyu soğuk soğuk bitiriyorum. Babamız da öyle şaşkın şaşkın bakıyor halime:)

Anneler, bebekleriniz için emzik kullanıyor musunuz? Oğlum tok olsa da elini emmeye çalışmaya başladı ancak eşimi ikna edemiyorum emzik için. Tuttu mu inadı tutuyor. Yarın doktor randevumuz var, bakalım doktor amcamız ne diyecek bu duruma. Aklınıza takılan sorular varsa yazın isterseniz, vakit bulursam sorarım doktora.

en büyük kurtarıcım emzik tok olsada emmek istiyo ztn emzik almak istemediği zaman ne yapsam işe yaramıyo kendi keyfine göre emiyo emziği,4 aydan sonra vermicem damak gelişimi ve emme duygusunu tatmin ettiği için faydalı olduğunu düşünüyorum,bide daha kolay hazmediyomuş gibi geliyo hani biz deçok tok olunca sakız çiğneriz ya onun gibi bişi

emzik konusunu ben de her önüme gelene soruyorum.doktor arkadaslarımız var, eşim de doktor,hepsi çok büyük rahatlık alıştır diyorlar. aile hekimimize de sordum 'valla bize emzik vermeyin dedirtiyolar ama acıkçası ben iki çocugumda da kullandım ama 2 yasını gecirmeyin damagı için dedi. tükürük salgısını artırıp sindirime de yardımcıymış. özellikle dısarda sakinleştirmek için şart. amma ve lakin ben bi türlü alıştıramadım:) tutamıyor emziği illa elimizle desteklicez. emzik çeşitinden de olabilir bilmiyorum siz ne kullanıyorsunuz? aventinkini al demiştim eşime ucu düz bi emzik almış.başka yokmuydu altı yuvarlak dedim bilmiyorum dedi bakmamış:) emziğin şeklini sorabilirsin doktora hngisini daha kolay kavrarlarmış.. bir bayan doktor arkadas da bi çocugunun geç alıstıgını soyledi öyle de olabiliyormuş.

Son düzenleme:

emzik konusunu ben de her önüme gelene soruyorum.doktor arkadaslarımız var, eşim de doktor,hepsi çok büyük rahatlık alıştır diyorlar. aile hekimimize de sordum 'valla bize emzik vermeyin dedirtiyolar ama acıkçası ben iki çocugumda da kullandım ama 2 yasını gecirmeyin damagı için dedi. özellikle dısarda sakinleştirmek için şart. amma ve lakin ben bi türlü alıştıramadım:) tutamıyor emziği illa elimizle desteklicez. emzik çeşitinden de olabilir bilmiyorum siz ne kullanıyorsunuz? aventinkini al demiştim eşime ucu düz bi emzik almış.başka yokmuydu altı yuvarlak dedim bilmiyorum dedi bakmamış:) emziğin şeklini sorabilirsin doktora hngisini daha kolay kavrarlarmış.. bir bayan doktor arkadas da bi çocugunun geç alıstıgını soyledi öyle de olabiliyormuş.

merhaba anişler kızım hiçmi hiç 2 gündr uyumuyo bende uykusuzlukta bayılcam akşam olsada babaya versem diorum babada 5 dk tutuyo tabi bende dinlenmek istiyorum bu sefer tartışıyoruz bebiş yüzünden tartışık olduk yaf hepimiz için hayatımız değişti bebeğimiz dünyaya aalışmaya ben bebeğin dilini anlamayaa babamızda ilgisinin azalmasına karşın değiştik kızım mart 2 de 2 ay olcak şimdiye kadr 1 kilo 200 gr aldık az dimi?????????? çok kusuyoruz idrar tahlili yapıldı temiz çıktı ne zor bşi şu idrarını almak . kızım uyumayınca çok yoruluyorum enerjim bitiyo yatırıyorum ağlıyo kkucakta ağlıyo bazende kakayı akşama doğru yapıyo oda topta üstünü batırıyo . geçen ilk defa tek dışarı markete gittim amn ne büyük zrevkmiş sonrada koştr koştr eve geldim kızımı özledim tadlarına doyum oluyo yorgunlukta olsa rabbimin en güzel hediyesi bana:) sevgiyle kalın şuan bi sepet bebek ütüsü beni bekler

Kızımdaki değişiklikler
...... Ağızdan baloncuklar çıkarıyo
........sesi daha bir gür
gözleriyle takip ediyo
yatağında salanan oyuncağa vuruyo
çok haraket eymeye başlad el kol aynı anda
saçları dökülüyo
yüzü daha bi beyazladı
trnakları daha bi güçlü
gülücük yapıyo dinliyo:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…