- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.101
bencede canım o süslülerden henüz kullanamadım arasıra canbebenin altına seriyorum halının üzeri belki soğuk olmasın diye. lymonata reklama devam edicem bendalininde var hem canbebeninkinden büyükmüş henüz kullanmadım canbebe stoğum bitsin hemen ona devam edicem :))
banyo filesi yerine sevibebenin çok fonksiyonlu banyo minderini tavsiye ederim hm yatak hem file şeklinde çok memnunum..
penye battaniyelerden en az 3-4 tane olsun , ağız mendilide öyle çok kullanışlı ben 10lusundan 2 tane aldım işimi görüyor.
ayrıca göğüs temizleme mendili alın bence göğüs yara olduğunda kremi silmek için yıkamak veya silmek biraz uğraştırıcı oluyor ve göğüs pediniz olsun mutlaka, sütünüz taşmasa bile kremi tutmak için ideal. ped olarak lansilonunkini beğendim, nuku almıştım uygun fiyatlı ama diğeri daha rahat lansilonda her bir ped şeffaf poşet içinde daha hijyenik yanında taşımak için.
hamile yastığı , yan yatma yastığı ve emzirme yastığı kullanmadım ihtiyaçda hissetmedim
hayırlı uğurlu olsun şimdiden bebekelriniz...
canım ne güzel bebeğin artık kendi kendine oyalanabiliyor ben de o günü sabırsızlıkla bekliyorum bebişime konuşuyorum şarkılar söylüyorum masallar anlatıyorum boş boş bakıyor yüzüme diyorum muhabbetine de doyum olmuyorbana tepki vereceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. ne zaman başlıyorlar canım birde bebeğin ne kadarlık oldu
Ben de tek kullanımlıklardan kullanıyorum, markasını bilmiyorum ama özellikle misafirlikte ve alışverişte cankurtaranım oldular:) Evde de kullanıyorum ben, malum oğlum çişiyle en uzak mesafeyi tutturma oyunu oynuyor. Geçenlerde de kabız diye zeytinyağıyla masaj yaparken babasına hoş(!) bir sürpriz yaptı, alt açma bezi olmasaydı gitmişti koltuğum:)))iyi dileklerin için teşekkürler canım. umarım sizler de sağlıkla alırsınız meleklerinizi kucağınızaufak bişey ekleyim ben de o süslü püslü alt açmalardan fazla almayın derim ben çok özenerek aldım 2 tane ama hala kullanmadım canbebenin tek kullanımlık bebek bakım örtüleri var ilk günden beri onları kullandım ve benim için kurtarıcı oldular diyebilirim. çünkü oğlum her altını açtığımızda ısrarla çişini yapıyor bu örtüler olmasaydı her yer batardı sanırım hem evde hem dışarda çok kullanışlı. mesela dışarda bebek bakım odalarında bebeğimi yatırmak istemiyorum ozamn hemen yayıyorum örtüyü içim rahat ediyor
ayy ne kadar reklam yaptım canbebe ile ortak çalışıyor gibi hissettim kendimi:))
O bir süre üstünü kapatma önlemi pek işe yaramıyor, bebekler bizden çabuk öğreniyor, bir kere o tedbir işe yaradı diyelim, ikinci alt açışında tutuyor sanki çişini, sen açana dek bekliyor, en azından benim oğlumda böyle oluyor:) Babası genelde pamuğu ıslatıp pipisinin üzerine koyuyor artık.sağol canım.bebişinin altını açınca bezini hemen çıkarma üstünü kapat o zaman çiş fırlamaz diye duymuştum.çünkü bebişler altı açınca rahatlıyor sanırım.evet alışverişş merk.ne giderken o tip bir ürün lazım ama evdeyken yıkanabilir cinste olanlar varsa onlardan kullanmayı düşünüyorum.bebişlerinizle mutlu günler.
Merhabalar
uzun zamandır takip etmeme rağmen yazmak bugüne nasip oldu.
Benimde 42 günlük yakışıklı bir oğlum var.
Benim oğluşum çok uyuyor ve ben bu konuda endişeliyim.
uyandıktan en fazla 1-1,5 sat sonra tekrar uyuyor.
Benim giibi olan anneler var mı acaba??
Çok uyumasının oğluşuma bir zararı olur mu?
bıraksam rahat 5 saat uyuyacak bebişim. 3,5-4 saat uyudumu uyandırıp besliyorum.
Bıraksam uyusamı acaba??
çok geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşirsin. mastitin acısını biliyorum çok kötü bir acı kolaylık versin allahım. bende de oldu allahtan çabuk farkedip önlemini aldık süt kanalı tıkanmış benim de ama ağrısı gerçekten kötü geçmiş olsun canım
canım biliyorsan sana bişey soracağım benim göğüsümün yarısı böyle yanmış gibi kızardı ve sertlik var parmak dokununca ağrıyor sizdeki mastit de böylemiydi yani herkeste böylemi olur mastit denen şey göğüsümü taşıyamaz oldum ağrıdan yaaa
merhaba kızlar, maalesef hastalığım bebeğime bulaşmış, bi de ciğerlerine inmiş, doktor antibiyotik verdi ve her gün kontrole hastaneye gideceğizsizlerden bebeğine antibiyotik kullanan oldu mu, çok ciddi miydi rahatsızlığı?
Ben uyandırmıyorum artık, o 3 saatte bir besleme olayı şeker komasına girmesin diyeydi, artık geçmiştir diye düşünüyorum o risk. Mesela dün banyo yaptırdık oğluma, yarımdan 5e kadar uyudu. Ama şu da var, ben geceleri biberonla besliyorum, iyice doyduğundan emin oluyorum. Kilo alımına da çok dikkat ediyorum. Her sabah kucağımda tartıyorum.
iyi dileklerin için teşekkürler canım. umarım sizler de sağlıkla alırsınız meleklerinizi kucağınızaufak bişey ekleyim ben de o süslü püslü alt açmalardan fazla almayın derim ben çok özenerek aldım 2 tane ama hala kullanmadım canbebenin tek kullanımlık bebek bakım örtüleri var ilk günden beri onları kullandım ve benim için kurtarıcı oldular diyebilirim. çünkü oğlum her altını açtığımızda ısrarla çişini yapıyor bu örtüler olmasaydı her yer batardı sanırım hem evde hem dışarda çok kullanışlı. mesela dışarda bebek bakım odalarında bebeğimi yatırmak istemiyorum ozamn hemen yayıyorum örtüyü içim rahat ediyor
ayy ne kadar reklam yaptım canbebe ile ortak çalışıyor gibi hissettim kendimi:))
kızlar göbişleriniz ne kadar kaldı bir de sezeryan olan arkadaşlar ne zaman spor yapmaya başlayabiliriz acaba ay bu göbiş çok sinirimi bozuyor bir benimkimi kaldı böyle yakilo da veremiyorum tutamıyorum pis boğazımı hiç
Benim oğlum 63 günlük halen günün büyük kısmını uyuyarak geçirir. Günde en fazla 5-6 saat uyanıktır. Kime sorsam çok şanslısın diyor.
çok geçmiş olsun yaa boşalttıkça azalmadımı ya da boşaltamadın mı((
inşallah bir an önce atlatırsınız.
her fırsatta uyumaya çalış canım ki sütün olsun başta bende aynını yapıyodum da sütüm çok azaldı artık yatıyorum,bugün kaınvalidemi çağardım oğluşu yıkadık sonra kendim yıkandım ve bıraktım babaannesine yattım sonra babamız geldi yine bıraktım yattım ohh dinlenmişim vallamerhaba kızlarnasılsınız? hemen hemen bütün vaktimi alıyor oğlum.. gaz sancılarından doğru düzgün uyuyamıyor biraz uyusa deli gibi işe sarılıyorum bu seferde hem çok yoruluyorum hem uykusuz kalıyorum iyice bugn eşim çok kızdı yeter bişey yapma bebek yattığında yat dinlen dedi ama içimde rahat etmiyor eşim çok yardımcı bana ama o da bütün gün çalışıyor gece uykusuz kalıyor benimle her işime de yardım ediyor kıyamıyorum.. ama karar verdim artık bebeğim uyuduğu zaman ilk işim önce kendim dinlenmek olacak yoksa gerçekten çok zor oluyor
çok sağolMelniz merhaba, mesaj atmışsın ama mesaj kutun dolu olduğu için cevap yazamıyorum. Ben sağdığım iki ayrı sütü birleştireceksem aynı sıcaklıkta olmasını sağlıyorum yani ikinci sağdığımı da dolapta biraz bekletip öyle birleştiriyorm. Isıtma da dediğin gibi benmari usulü olacak.
Bu arada kızlar, size biraz amme hizmeti yapayım. Dün Ankara Cepa'daydım, oğlum tam mothercare'de acıkınca orda emzirdim, küçücük bir oda ve bir tabure vardı. Hiç yoktan iyi dedim. Bugün de İkea'daydık, iki koltuk, bir alt değiştirme masası ve lavabo vardı. Restoran bölümündeki ısıtıcıları da süt ve mama ısıtmak için kllanabiliyormuşuz. Böylece yaklaşık 6 saat kadar dışarıda sıkıntısızca vakit geçirebildik. Eğer oralara yolunuzun düşmesi gerekirse, aklınızda bulunsun.
bence koyma canım mamelatın dediği çok mantıklı aynı ısıda olunca birleştirmek...poşet al bence ne kadar istersen o kdr ml koyarsındondurucuya biberon sisesinde süt sagıp koydum.150 ml lik siseye 50 ml anca oldu.o süt dondu ben üzerine yeni sagıp ilave edebilir miyim kızlar yardım
özledik canım seni iyisindir inşallah ,umarım havalar düzelir bir an evvelselam kızlar.Kayınvalidemler hala bizde haftaya eşim sizi göndereyim dedi.kayınpederim gitmek istiyor da Kayınvalidem pek niyetli değil havalarda kötü,tokat sivas karayolu kapalıymış filan diyor hergün.Yani gitmek istemiyor.Ben de olsam gitmek istemem böyle rahat oluncaallahtan eşim hiç cevap vermiyor ben de duymamazlıktan geliyorum.eşim de anladı benim çok yıprandığımı.
Sürekli oğluşumla ilgileniyorum geriye kalan zamanda da yemek filan yapıyorum o yüzden çok giremiyorum okuyup çıkıyorum hemen onlar gitsin yine girer muhabbetlerinize dahil olurum inşlh.
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canımmerhaba kızlar, maalesef hastalığım bebeğime bulaşmış, bi de ciğerlerine inmiş, doktor antibiyotik verdi ve her gün kontrole hastaneye gideceğizsizlerden bebeğine antibiyotik kullanan oldu mu, çok ciddi miydi rahatsızlığı?
hiç bişi sürmeye gerek yok kendi geçicek dedi dr bende sürmüyorum arada kendi sütümle siliyorum geçiyo bidaha oluyo yine geçiyo yine oluo normalmişslm kızlar bende 6 ocakta doğum yaptım kızım 53 günlük sizleri takip ediyorum okuyucu olarak hepinizin bebeklerini allah sizlere bağişlasın sizlere bişiy danışmak istiyorm benim bebeğimin yanakları pütür pütür oldu kızardı öptürmüyorum kiimseye ne yaptımsa 2 haftadır geçmedi hametan krem sürdüm ılık su ve pamukla sildim geçmedi sizin böyle sıkıntılarınız oldumu olduysa herhangi bişi kullandınızmı geçmesi için...
4 aylık gibi karnım korse takmaya başladım ama bacaklarımı kıyafetten sıkmasın diye sadce bel korsesi aldım oda tam yara yerine denk geliyo otururken biraz acıdı gibi 2 günde bi takıorum artık eski kotumu giyebiliyorum,sporada mayısta başlıcam inşallahkızlar göbişleriniz ne kadar kaldı bir de sezeryan olan arkadaşlar ne zaman spor yapmaya başlayabiliriz acaba ay bu göbiş çok sinirimi bozuyor bir benimkimi kaldı böyle yakilo da veremiyorum tutamıyorum pis boğazımı hiç
sancısı olduğunda benimkide hepemmek istiyo anım bebek hiç tam boşaltamıyomuş meğer emdiği memeden süt çıkıyo hala sağıyorum 2 gündür sağdığım göğsümde 1 saat sonra bile hemen süt oluyo artcak inşallah,bide sancılıyken karnının tok olduğnu biliyosam 1 saat içimde emzirmişsem emzik verip koltuk altından iyice sarıp yarım kundak şeklinde emzirme pozisyonunda sıkıca kavrayıp hafif sallıyorum epey sakinleşiyobazende uyuyo hemen dene istersenkzılar ya ben sütüm her geçen gün azalıyor gibi hissediyorum eskiden sert olurdu ve sızlardı şimdi olmuyor ,daha sık emişir olduk.. sıkıyorum süt var off bilemiyorum, doyuyor sanırım aç olsa uyumaz ağlar, hoş ağlıyor ama sancıdan ememiyor öyle çokda aranmıyor belli gazı var. birde sütün artması için göğüsün tamamen boşaltılması gerekiyormuş onu nasıl bileceğiz, yani boşaltıldığını ben 15- 20 dk birini emziriyorum eğer hala emmek istiyorsa diğer göğsüme geçiyorum. bikaç gündür yorgun uykusuz ve sinirliyiim, sinirden sanırım başım ağrıyor..
nurse harveysde bi işe yaramadı bu gaz olayıda azalacağına her geçen gün artıyor, iyice fenalık bastı.. gün boyu neyin gazı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?