- Konu Sahibi antidepresif
- #27.101
bencede canım o süslülerden henüz kullanamadım arasıra canbebenin altına seriyorum halının üzeri belki soğuk olmasın diye. lymonata reklama devam edicem bendalininde var hem canbebeninkinden büyükmüş henüz kullanmadım canbebe stoğum bitsin hemen ona devam edicem :))
banyo filesi yerine sevibebenin çok fonksiyonlu banyo minderini tavsiye ederim hm yatak hem file şeklinde çok memnunum..
penye battaniyelerden en az 3-4 tane olsun , ağız mendilide öyle çok kullanışlı ben 10lusundan 2 tane aldım işimi görüyor.
ayrıca göğüs temizleme mendili alın bence göğüs yara olduğunda kremi silmek için yıkamak veya silmek biraz uğraştırıcı oluyor ve göğüs pediniz olsun mutlaka, sütünüz taşmasa bile kremi tutmak için ideal. ped olarak lansilonunkini beğendim, nuku almıştım uygun fiyatlı ama diğeri daha rahat lansilonda her bir ped şeffaf poşet içinde daha hijyenik yanında taşımak için.
hamile yastığı , yan yatma yastığı ve emzirme yastığı kullanmadım ihtiyaçda hissetmedim
hayırlı uğurlu olsun şimdiden bebekelriniz...
yazdıklarının altına imzamı atarım:)) kesinlikle aynı fikirdeyim seninle:)
dalininki evet daha büyük canım ama ben canbebeninkini çok beğendim bayağ da stok yaptım bebiş biraz daha büyüsün ozaman ona geçerim diye düşnmüştüm ozamanlar:)
banyo minderi konusunda da sana kesinlikle katılıyorum reklamlara devam edeyim:) ben de çok memnun kaldım 3 şekilde kullanılıyor ve bence büyük kolaylık ben tek başıma bile kolaylıkla yıkıyabiliyorum oğlumu