- Konu Sahibi antidepresif
- #27.061
Az one esim besigi duzeltiyordu .bnde bebegi yatirmak icin besige yaklastim.esimin dirsegi bebegin basina carptii..bingildagina bisey olmusmudurrrd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 39+5 hamileyim ve bebeğim başı normal fakat kanala girmemiş dr suni sancı ya bile gerek yok sezeryan dedi içinizde böle durumla karşılaşan varmı ? suni sancı yaptımama gerek varmı acaba
benim oğlumda kanala tam girememişti evde 3 gün 3 gece sancı çektim sonunda 5-6cm açılmama rağmen acil sezeryana alındım üst çatn basık dediler oğlumun kafası upuzun doğdu kanala girmeye çalışırkn olmuş
sana tavsiyem ana sağlığı denen yerler var ardaki ebeler çok tecrübeli sana normal olup olamıcanı söylerler muayneyle benim gibi işkence çekmezsin bana dr uygunsun dedi ama çatı basıklığından bahsetmedi ama 3 sancılıgün içinde 2 ebe çatın basık normal olmaz dedi ve olamadıı malesef,biraz daha beklesem kaybedicektim az kalsın benimde ilk bebeğim ve 39+6 da sancılar başladı 40+2 de doğuma alındım
kesin onuda ben istemiyorum,eşimin işi bitip gelcek alcak,hopp bidaha uyancak 2 saat için mi evden çıkcaz laf işte ya onlar saçma şeyler yapıyo ya ben alınganım bilemiyorum artık...![]()
Canım benim de doktorum 39 + 4 te 2 cm açılma var ama çatın dar çocuk kanala girememiş, sezeryan olman gerekiyor dedi. 2 gün sonra 4 cm ile ve sunni sancı ile normal doğurdum. Tabiki başka bir doktorla. Sonradan gittiğim doktor sancı çekmek sorun değilse 7 cm ye kdr bekleriz, doğarsa normal olur, doğmazsa sezeryana gideriz demişti. Normal doğdu çok şükür...![]()
bu haftadan sonra anca devlet hastaneleri bakar canım,tavsiyem bol bol yürü bu ara kanala girmesine yardımcı olur sın bir hafata hep yürüdüm sancı başladığı günde 40 dk yürümüştümsaol cnm yarın bende aile hekiminin yanındaki ebeyle görüşecem bakalım
saol cnm dr u değiştersemmiki bende
olanlar vardı bol bol sağınca geçiyo galiba canım netten baktın mı?kızlar bahsetmiştim göğüste ağrı olduğunu dün gece bir göğüsüm acayip şişti ve artık ağrıdan dolayı ateşim 39a çıktı eşim dün gece 12 de acile götürdü ve saat gece 3e kadar acildeydik göğüsümde iltihap varmı diye baktılar kızlar anlatamam göğüsüme ağrıyan yerime 4 kere iğne batırdılar iltihap varmı diye yok dediler ama mastit olmuşum öyle söylediler bol bol sağ dediler antibiyotik ve parol verdiler ağrı kesici ve günde 3 kere saf alkolla pamukla pansuman yap dediler ama kızlar bugün 2ci günüm ama hiç bi fayda görmedim daha mastit olan varmı aranızda bana biraz bilgi versin nolursunuz kaç günde geçecek ağrıya dayanamıyorum artık yaa
kızlar 39+5 hamileyim ve bebeğim başı normal fakat kanala girmemiş dr suni sancı ya bile gerek yok sezeryan dedi içinizde böle durumla karşılaşan varmı ? suni sancı yaptımama gerek varmı acaba
kızlar kalça çıkığı kontrolü 1.aydamı yapılıyor yoksa 2.aydamı
süt ne zaman sağılmalı, ben şöyle biliyorum. bir göğsümü emzirdikten sonra makinayla boşaltıyorum. emzirme sırası gelen göğsümü sağmıyorum bebeğim aç kalmasın diye. doktorların tavsiyesinin de böyle olduğunu biliyorum.
teşekkür ederiz teyzesi seninki de maşallah şeker küpü =) gülüyor sanırım fotoda..benim oğluşta sarılık olmuştu...anne sütü sarılığı olmuş 3-4 aya geçer dediler...yüzündeki sarılık bir görünüp bir kayboluyor..değerimiz en son 18 idi..sizin ki yenidoğan sarılığı mı ?
bunu bildiğim iyi oldu biraz daha oturdu kafamda şu iş gece başlıyorum artık sağmaya gece sağdıklarımı biriktiricem ...canım bence yanlış yapıyorsun.hastanede ebe anlatmıştı ilk süt son süt denilen kısım varmış bi sag bi sol gögüs diye emzirmeyin dedi.sagı emzirdiyseniz sonraki emzirmede ilk olarak sag gögsünüzü emzirin son sütünü alsın çünkü besinli kısmı orası dedi.zaten doymayacaktır o yüzden sola geçirin diger emzirmede de soldan başlayın yine sag sonra.bebgin alması gereken son sütü sagmış oluyonuz bu durumda.
biz de çok teşekkr ederiz canım evet gülüyor ama bilinçli olduğunu hiç sanmıyorum :)) çok geçmiş olsun canım size de anne sütüne devam ediyorsunuz dimi? bize de 3-4 aydan önce geçmeyeceğini söyledi dr aman iyi olsun da uzun srsün hiç önemli değil. yenidoğan sarılığı sanıldı canım araştırılmadan ama kan uyuşmazlığımız varmış bebeğimle benim aramda vücudum bebeğimi yabancı bir madde olarak görüyormuş o yüzden bukadar hızlı yıkım olmuş hala yüksek sarılığımız ama en azından ilki kadar yükselmiyor umarım biran önce iyi olur yavrularımız
dondurucuya biberon sisesinde süt sagıp koydum.150 ml lik siseye 50 ml anca oldu.o süt dondu ben üzerine yeni sagıp ilave edebilir miyim kızlar yardım
kızlar mastit olduğum için 12 saatte bir 1 tablet 1000mg antibiyotik içiyordum bugün aklım gitti yanlışlıkla 6 saatte 1 tablet daha aldım yani akşam 9 da içmiştim unuttum bide gece 4 de içtim bişey olurmu korkmaya başladım yaaa