2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

emzik almıyor yaa ben ne hevesliklerle almıştım emziği itiyor diliyle bazen midesi bile bulanıyo

ben de emme refleksi için emzik vereyim dedim,bebedor un emziğini aldık emmedi,hemen atıyor ağzından,ısrar ettiğimde de midesi bulanıyor,annem ve babam da verme emzik deyip duruyorlar delirtiyorlar beni =( şaşırdım kaldım

geçmiş olsun ,umarım tez zamanda sıkıntılarından kurtulur,benim oğlumda anne sütü sarılığı olmuş,2-3 aya geçer dedi doktor,uyumaya gelince ya emerken meme de uyuyor ya da kucağımızda uyutabiliyoruz,sallamaya alıştırmamaya çalışıyorum ama bazen başka türlü dalmıyor,kucağımdayken hafif hafif sallıyorum

bu arada göğüslerim tekrar yara oldu yaa çok acıyo bu sefer ucuyla beraber kahverangi kızmıda tahriş oldu lansinoh rahatlatıyo ama hemen ne iyileştirir ki,ayva çekirdeği iyileştiriyomuydu hemen ?

geçmiş olsun melnizcim,benim de göğüs uçlarım tekrar yarılmaya başladı,ayva çekirdeği jeli sür dediler 1 kere denedim oda cayır cayır yaktı vazgeçtim =((

Sanırım emzik olarak bebişler en çok Avent i tercih ediyor. ben bebedor denemedim çünkü burda yok. nuk denedim pek sevmedi ama artık onuda emiyor ben vermiyorum kenarları yüzüne oturuyor iz yapıyor.
ARanızda emzik olarak Chicco deneyen var mı? benim renkleri hoşuma gitti alsam mı die düşünüyorum.

Emzik vermemek bence çok saçma hiç bir zararı yok çocuğa. Tabi 4. aydan sonra bıraktırmak gerekiormuş yoksa ileride daha zor oluyomuş. Merhaba Bebek adlı kitapta öle yazıor. gerçi yazdıkları çoğu şeyi uygulayamadık . ama bana çok yararlı oldu istersenz sizde o kitabı alın ve okuyun. orada emzik vermeyi sallamayı öneriyorlar.

hadi geçmiş olsun canım

çok üşengecim galiba yada vakitsizlik böyle yaptı denemek istiyorum ama zor geliyo yaa

benim eşimde yapıyo bazen geçen dr un yanında yaptı dr azarladı bi bozuldu sorma

canım yaa bende öyle canım hiç bişi istemiyo zorla yiyorum yanlızlıktan heralde

hayırlı uğurlu olsun canım
bende arada veriyorum mama beni emiyo bitiyo sütüm bazen sütümün yeniden olması zaman alıyo o da deli gibi aranıp ağlayınca veriyorum ama kilo alımında sıkıntı yoksa verilmemesi gerekiyo sanırım
kızlar çizelge nasıl yapılıyo biriniz söyleyin lütfennn
bilgilerini yaz yapayım sana tatlım

biz chicco nun 0 numarasını kullanıyoruz bi onu almıştım onuda tutuyo şükür

canım biz chicco nun emziğini kullanıyoruz hemde daha 2 günlüktü verdiğimizde..kabul etti..kullanışlı tavsiye ederim

merhabalar..
biz biraz geç kaldık aslında, hamilelik boyuncada sürekli takip etsemde iş nedeniyle pek yazamıyodum ama bundan sonra burdayız
Mis kokulu oğluşum Rüzgarımla beraber.. Ara ara 2elini bieden agzına sokup emiyor oğlum annemde tutturuyor doymuyor mama verelim diye doktorumuzda doymasa bu kadar kilo almaz diyo şaşırdım iyice..

İlk fırsatta gidip chicco alayım. bu arada emziklerin arada bir değiştirilmesi yani atıp yenisini vermek gerekiormuş bi bilginiz var mı? ben hepsini açtım kullanıyorum.

kızlar cnm acı bıber cekıo yesem sütten kızıma gecer mı

benimde çok çekiyor ama bende yiyemiyorum..bir gün yemiştim o gün bebeğim emmek istemedi çok ağladı dedim acı biber sütümün tadını mı değiştirdi acaba? emin değilim ama böyle bir durum yaşadık oyüzden yememeye çalışıyorum şimdi

EMzik verrr. bebişler emerek sakinleşirlermiş rahatlarmış. emzik ver çocuğa sakinleşsin.

Arkadaşlar benim bi sıkıntım var . burada doğumda kızıma verem aşısını yaptılar. hani şu kolumuzda iz şeklinde olan aşıdan. bu haftaya kadar bişi yoktu ama sonra kırmızı kabartı şeklindeydi şimdi aşı yeri iltahaplı kocaman bir sivilce gibi dokunsam patlayacak türden. of aranızda bilen var mı? normal mi acaba?

bence avent te alabilirsin. Bebişler çok sevioyr. Yüzlerinde de iz yapmıyor. Emziklerin dışları farklı sanırım silikon yerleri aynı. 0 olan herhangi bitane alabilirsinç.

zuzucum kesinlikle katılıyorum cnmm. Birde bizim bebişler yeni minik hassas lar avent tam damaklara uydun ben 0-3 aylık aldım çok şiriiiiinnnn ve inveledim bebiş öğürmüyor diğerlerini verince bir kaç kez biraz öö yaptı avent iyi.

hoş geldin canım
bencede emzik işe yarar bizimki aranmaya başlayınca yada gazı olunca emzik te işe yaramıyo malesef

İlk fırsatta gidip chicco alayım. bu arada emziklerin arada bir değiştirilmesi yani atıp yenisini vermek gerekiormuş bi bilginiz var mı? ben hepsini açtım kullanıyorum.
bilmiyodum ama arada kaynatıyorum ben

bana pek normal gelmedi canım bi göster istersen

ben de chicco alayım bari ama hangisini? detay verseniz bir sürü çeşit var
Chicco Chicco Physio Kaçuk Bebek Emziği 2`li 12Ay+ | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler bunun 0 numarası
ağzında izde yapmadı daha bizimkinin yanakları tombiş mi değil acaba ondan mı burnuna falanda çarpmıyo :44:

Buraya yeni üye oldum. 13 ocak 2012de malesef bebeğimi ölü olarak doğurmak zorunda kaldım. ölü doğum yapan annelerle ayrıntılı görüşmek istiyorum.

biz de chicco kullanıyorduk ama malesef kaybettik emziğimizi iki gündür bulamıyoruz :) bulunduğum ilçede yok henüz yenisini alamadım (( bebedoru ve nuku almıştım slikon kabul etmedi onları öğüyo. chicconunki kauçukdu bu sarı olanlardan onu sevmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…