- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.561
canım emerek sakinleşmek istiyor olabilir hem de emerek daha kolay gaz çıkrılıyor. kızına emzik ver :) be daha 3 günlükken başladım büyük rahatlık. uyuyacağı zaman, gaz sancısı olunca emzik çok işe yarıyor.
emzik almıyor yaa ben ne hevesliklerle almıştım emziği itiyor diliyle bazen midesi bile bulanıyo
Herkesin doğumu hayırlı olsun, biz de bugün 40 günümüzü doldurduk. Oğlumun dünyaya gelince hastalklarla tanıştı. Önce sarılık için hastanede yattı, sonra sünnet ettirdik. Yarası çabuk iyileşti şükür. Sonra kalça çıkığı ultrasonunda sol bacakta hafif düşüklük var dediler, çift bez kullanıyoruz şimdi bacağın toparlanması için. 2. ayda yeniden gidicez. 3 gündür de öksürük var. Bronşit başlangıcı dedi doktor. O kadar yoruluyor ki öksürürken hiç kıyamıyorum, umarım çabuk atlatır.
Bu arada bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz arkadaşlar?
bu arada göğüslerim tekrar yara oldu yaa çok acıyobu sefer ucuyla beraber kahverangi kızmıda tahriş oldu lansinoh rahatlatıyo ama hemen ne iyileştirir ki,ayva çekirdeği iyileştiriyomuydu hemen ?
kızlar çizelge nasıl yapılıyo biriniz söyleyin lütfennn
hadi geçmiş olsun canımKizlar gunaydinn saat 2 ben daha yeni kahvalti yapiyorum..
Bebegim surekli emmek istiyor dun pek yiyememisti yavrum acisini cikariyor heral
Simdi daldi normalde sorunsuz uyur bebegim:)
Bebegimin sikintisina gelince bugun degistirdigim tumbezleri kansiz hatta kakasi hafif sariya donuyorsorunsuz atlatacagiz galiba..
Hic sorun cikarmayan bebegim dun cik huzursuzdu... Bu arada dun bizim 40 imizde..
çok üşengecim galiba yada vakitsizlik böyle yaptı denemek istiyorum ama zor geliyo yaacanım ben çok faydasını gördüm zeytin yağında bekletiyodum çekirdekleri bu arada. ayrıca lansilon ve garmastanı da kullanıyordum onlar anlık rahatlatıyordu iyi geliyordu daha çok gece kullanıyordum onları zatngece emzirmelerimde zeytinyağı ayvsa karışımına üşeniyordum.
çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir..
senin ki kaynanaymış benim kaynanalık yapan eşim sağolsun. annem ve babamda gerçi öyle ama en çok eşim. bu çocuk aç görmüyomusun dediğinde boğmak istiyorum. bide demezmi bak görüyomusun nasıl emiyo. yani emme refleksinin olduğunu hiç bilmiyomuş gibi, sonrasında bol bol kusuyoruz da öyle anlıyo aç olmadığını..
malesef hiç bişi yemiyorum. çünkü kimsem yok yanımda ve benim agrım çok oturup kalkamıuyom hatta gece uyuyamıyorum bile. . eh bebekten fırsat bulamıyom. komşular ne getirirse onu yiyorum :) hafta sonu köfte yedim ve sebzel, tavuk çorbası içtim çorbadan olmuştur die düşündüm. 5 6 saat gögüsüme ellemiyom ondan sonra sağıyorum. tek gögüsümde var benimde sadece. ama dün gece mama vermedimm .)sende sağmayı dene bebeği emzirme. bir kaç kez dene bakalım. sakın pes etme ben bir ara bıktım bıraktım ama gögsüm akınca tekrar başladım. bu aarada süt vercem diye de bebeği aç bırakma. bu arada mamayı tam ölçüsünde yapmazsan ya ishal yapar ya da kabız. arkadaş 2.5 demiş ama ben katılmıyorum. mma k,ilo yapıyor die bebeği suyla beslemek doğru değil. ayrıca benim yeğenim sırf mama yedi ama hala çok zayıf. zaten 6 ay daha mama yiycek ek gıdaya geçince düzelir.
merhaba,
beni hatırlarmısınız bilmiyorum. erken doğum riskim vardı, aslında şubat annesi olacaktım. ama 23 ocakta spinal sezeryanla kavuştum mis kokulu oğluma. 14 gün önce geldi
annem yedirmiyor bana geçer diye. ona kalsa herşey bebeğe geçiyor
hayırlı uğurlu olsun canımben de bugün duygu sömürüsüyle bir fincan kahve içtimsizlerin de gözüaydın olsun. maşallah tüm bebişlere...
sizler benden daha tecrübelisiniz. bana doktorum anne sütünden başka birşey verme diye her seferinde tembih etti. çocuk doktoru da aynı şekilde. ama doyuyormudur, burdaki ve çevremdeki çoğu kişi mamadan bahsediyor. annem de doymasa ağlar diyor. kilo alımıyla mı karar vereceğiz acaba mamaya? cahilliğim için affedin :26:
bilgilerini yaz yapayım sana tatlımkızlar çizelge nasıl yapılıyo biriniz söyleyin lütfennn
biz chicco nun 0 numarasını kullanıyoruz bi onu almıştım onuda tutuyo şükürSanırım emzik olarak bebişler en çok Avent i tercih ediyor. ben bebedor denemedim çünkü burda yok. nuk denedim pek sevmedi ama artık onuda emiyor ben vermiyorum kenarları yüzüne oturuyor iz yapıyor.
ARanızda emzik olarak Chicco deneyen var mı? benim renkleri hoşuma gitti alsam mı die düşünüyorum.
Emzik vermemek bence çok saçma hiç bir zararı yok çocuğa. Tabi 4. aydan sonra bıraktırmak gerekiormuş yoksa ileride daha zor oluyomuş. Merhaba Bebek adlı kitapta öle yazıor. gerçi yazdıkları çoğu şeyi uygulayamadık .ama bana çok yararlı oldu istersenz sizde o kitabı alın ve okuyun. orada emzik vermeyi sallamayı öneriyorlar.
Sanırım emzik olarak bebişler en çok Avent i tercih ediyor. ben bebedor denemedim çünkü burda yok. nuk denedim pek sevmedi ama artık onuda emiyor ben vermiyorum kenarları yüzüne oturuyor iz yapıyor.
ARanızda emzik olarak Chicco deneyen var mı? benim renkleri hoşuma gitti alsam mı die düşünüyorum.
Emzik vermemek bence çok saçma hiç bir zararı yok çocuğa. Tabi 4. aydan sonra bıraktırmak gerekiormuş yoksa ileride daha zor oluyomuş. Merhaba Bebek adlı kitapta öle yazıor. gerçi yazdıkları çoğu şeyi uygulayamadık .ama bana çok yararlı oldu istersenz sizde o kitabı alın ve okuyun. orada emzik vermeyi sallamayı öneriyorlar.
kızlar cnm acı bıber cekıo yesem sütten kızıma gecer mı
merhabalar..
biz biraz geç kaldık aslında, hamilelik boyuncada sürekli takip etsemde iş nedeniyle pek yazamıyodum ama bundan sonra burdayız
Mis kokulu oğluşum Rüzgarımla beraber.. Ara ara 2elini bieden agzına sokup emiyor oğlum annemde tutturuyor doymuyor mama verelim diye doktorumuzda doymasa bu kadar kilo almaz diyo şaşırdım iyice..
Bence avent te alabilirsin. bebişler çok sevioyr. yüzlerinde de iz yapmıyor. emziklerin dışları farklı sanırım silikon yerleri aynı. 0 olan herhangi bitane alabilirsinç.ben de chicco alayım bari ama hangisini? detay verseniz bir sürü çeşit var
ben de chicco alayım bari ama hangisini? Detay verseniz bir sürü çeşit var
bence avent te alabilirsin. Bebişler çok sevioyr. Yüzlerinde de iz yapmıyor. Emziklerin dışları farklı sanırım silikon yerleri aynı. 0 olan herhangi bitane alabilirsinç.
hoş geldin canımmerhabalar..
biz biraz geç kaldık aslında, hamilelik boyuncada sürekli takip etsemde iş nedeniyle pek yazamıyodum ama bundan sonra burdayız
Mis kokulu oğluşum Rüzgarımla beraber.. Ara ara 2elini bieden agzına sokup emiyor oğlum annemde tutturuyor doymuyor mama verelim diye doktorumuzda doymasa bu kadar kilo almaz diyo şaşırdım iyice..
bilmiyodum ama arada kaynatıyorum benİlk fırsatta gidip chicco alayım. bu arada emziklerin arada bir değiştirilmesi yani atıp yenisini vermek gerekiormuş bi bilginiz var mı? ben hepsini açtım kullanıyorum.
bana pek normal gelmedi canım bi göster istersenEMzik verrr. bebişler emerek sakinleşirlermiş rahatlarmış. emzik ver çocuğa sakinleşsin.
Arkadaşlar benim bi sıkıntım var .burada doğumda kızıma verem aşısını yaptılar. hani şu kolumuzda iz şeklinde olan aşıdan. bu haftaya kadar bişi yoktu ama sonra kırmızı kabartı şeklindeydi şimdi aşı yeri iltahaplı kocaman bir sivilce gibi dokunsam patlayacak türden. of aranızda bilen var mı? normal mi acaba?
Chicco Chicco Physio Kaçuk Bebek Emziği 2`li 12Ay+ | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler bunun 0 numarasıben de chicco alayım bari ama hangisini? detay verseniz bir sürü çeşit var
cevap veren niye yokkkkkkkkkkkkkk
Buraya yeni üye oldum. 13 ocak 2012de malesef bebeğimi ölü olarak doğurmak zorunda kaldım. ölü doğum yapan annelerle ayrıntılı görüşmek istiyorum.
Sanırım emzik olarak bebişler en çok Avent i tercih ediyor. ben bebedor denemedim çünkü burda yok. nuk denedim pek sevmedi ama artık onuda emiyor ben vermiyorum kenarları yüzüne oturuyor iz yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?