Kizlar gunaydinn saat 2 ben daha yeni kahvalti yapiyorum..
Bebegim surekli emmek istiyor dun pek yiyememisti yavrum acisini cikariyor heral
Simdi daldi normalde sorunsuz uyur bebegim:)
Bebegimin sikintisina gelince bugun degistirdigim tumbezleri kansiz hatta kakasi hafif sariya donuyor

sorunsuz atlatacagiz galiba..
Hic sorun cikarmayan bebegim dun cik huzursuzdu... Bu arada dun bizim 40 imizde..[/QUOTE
yeşil olması annenin beslenmesi ile de ilgili olabilirmiş. neden kan çıkmış ki :26: neyse ki devam etmemiş normal demek ki. geçmiş olsun
ya evet benimkide iyi kadın ama gazı olup ağladığında o diyo aç ben diyorum gazı var geçen bi geldi mutfaktan mama yapmış terslendim biraz söylendim ama verdim mamayı kusup ağlamaya devam edince anladı gazdan olduğunu arada olan oğluma oldu,bide sık sık demez mi sütün sulu heralde yaramıyo galiba sinirden sütüm kaçıcak diye korkuyorum 15 günde 500 gr almış çocuk daha ne
senin ki kaynanaymış benim kaynanalık yapan eşim sağolsun. annem ve babamda gerçi öyle ama en çok eşim. bu çocuk aç görmüyomusun dediğinde boğmak istiyorum. bide demezmi bak görüyomusun nasıl emiyo. yani emme refleksinin olduğunu hiç bilmiyomuş gibi, sonrasında bol bol kusuyoruz da öyle anlıyo aç olmadığını..