• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizimde karsı emzıge ama napıım:9: 7/24 gögsümde durur yoksa uyutmaya calısırken verıom emzıgı agzına onu döndürürken fln sızıp kalıo cadı :1:
ben de uyurken vermeye çalışıyordum doktorun gazabına uğradım bugünden itibaren emzik derslerine başlayım ozaman benim oğlan bayağ geride kalmış:21::9:

bizmkinin de çene yapısı dudakları aynı ben ama saçlar gözler kapkara olunca eşime de benzetiyorlar ama annem hep benim de kapkara doğduğumu söylerdi sonradan açılmışım oyüzden ben karalığıda bana çekmiş diyorum birde ısrar ediyorum çok sinir oluyorlar:27::32:

bayılıom bu çekişmelere :27::27:

bayılıom bu çekişmelere :27::27:

ben de ben de:32: kime benzemiş hiç önemli değil aslında ama inat etmek çok hoşuma gidiyor :32: kayınvalidem geçen gün diyor babasına benziyor dicem ama annesi kızacak diyordu utanarak söylüyor birde canım:1: ben de acımasız gelin aaa yok kızmam anne çünkü aynı ben baksana diyorum yetinmeyip bebeklik fotolarımı da gösteriyorum canım bişey diyemiyorlar :27: tatlı tatlı çekişmek hoşuma gidiyor yoksa tam anlamıyla bana da benzediğini düşünmüyorum yani:9:

ben de ben de:32: kime benzemiş hiç önemli değil aslında ama inat etmek çok hoşuma gidiyor :32: kayınvalidem geçen gün diyor babasına benziyor dicem ama annesi kızacak diyordu utanarak söylüyor birde canım:1: ben de acımasız gelin aaa yok kızmam anne çünkü aynı ben baksana diyorum yetinmeyip bebeklik fotolarımı da gösteriyorum canım bişey diyemiyorlar :27: tatlı tatlı çekişmek hoşuma gidiyor yoksa tam anlamıyla bana da benzediğini düşünmüyorum yani:9:

aslında daha cok küçükler cok degıscekeler ama olsn bu ınatlasmalara bayılıyorum :46:babasıda asık oldugum kadından bır tane daha oldu kızıma baktıkca senı görüyorum dıyor :16:bu günlerde kızım ve ben sevgi patlaması yasıyoruz:34:

kızlar belki konuştunuz ama uzun zamandır giremediğim için kaçırmış olabilirim.. doğum sonrası kilolar ne alemde ya da göbişleriniz? yaptığınız ve işe yaradığını düşündüğünüz bişeyler varmı göbişler için ya da çatlaklar? yorumları bekliyorum:1:

kızlar bide ne dicem benim oğlumun göbeği 7 ci günde düştü ama sonra kanamaya başladı dr götürdüm ilaç sürdü 4 gün yıkamadım şimdi etrafı mor gibi oldu napıcam ya yine dr arıyıp götürsem mi?

kızlar belki konuştunuz ama uzun zamandır giremediğim için kaçırmış olabilirim.. doğum sonrası kilolar ne alemde ya da göbişleriniz? yaptığınız ve işe yaradığını düşündüğünüz bişeyler varmı göbişler için ya da çatlaklar? yorumları bekliyorum:1:

cnm ben 59um su an 3 kg kaldı inşallah gidicek onlarda:21: çatlaklar aynı duruo yapck bişey yok malesef baktıkca midem bulanıo artık:47:göbüşüde mekık cekerek toplamayı düşünüyorum ama sen sezeryan oldn sakın deneme cnm :30:

aslında daha cok küçükler cok degıscekeler ama olsn bu ınatlasmalara bayılıyorum :46:babasıda asık oldugum kadından bır tane daha oldu kızıma baktıkca senı görüyorum dıyor :16:bu günlerde kızım ve ben sevgi patlaması yasıyoruz:34:

çok şanslıyız aslında canım çoğu baba hiç yardımcı olmuyor eşine. ben hep merak ediyordum eşim nasıl ortak olacak bebek bakımına diye tamam çocuklarla arası hep çok iyiydi ama 24 saat beraber olunca ve ilk günler biraz zahmetli olunca acaba bunalırmı diyordum. ama ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha anladım oğlumun herşeyiyle ilgileniyor ev işlerine yemeğe yardımcı oluyor beni dinlendiriyor bol bol ve en önemlisi de annelik çok yakıştı çok güzelsin oğlumun neden bukadar güzel olduğu belli çatlakların bile ayrı güzel diyerek durmadan moralimi düzeltiyor:52: göbeğim ve çatlaklarım konusunda söylediklerine pek inanmasam da çok güzel:27: sen de eşinin kıymetini bil canım gerçekten çoğu eş bu zamanlarda kendini geri çekmeyi tercih ediyor:19:

kızlar bide ne dicem benim oğlumun göbeği 7 ci günde düştü ama sonra kanamaya başladı dr götürdüm ilaç sürdü 4 gün yıkamadım şimdi etrafı mor gibi oldu napıcam ya yine dr arıyıp götürsem mi?

bizimde 2 gün kan geldı gectı cok şükür tatlım ben dikişleımı temızledgm solüsyondan koydm kuruttu kanını sen doktoruna sor yınede cnm ya:15:

cnm ben 59um su an 3 kg kaldı inşallah gidicek onlarda:21: çatlaklar aynı duruo yapck bişey yok malesef baktıkca midem bulanıo artık:47:göbüşüde mekık cekerek toplamayı düşünüyorum ama sen sezeryan oldn sakın deneme cnm :30:

of of çatlaklarım benim de çok canımı sıkıyor ya bazı kremler varmış ama ne kadar işe yarar bilemiyorum kullansam mı acaba diyorum ama enerjim de yok:1: arada aynanın karşına geçip bakıyorum vee moralim çok bozuluyor ya:5: göbişimde bayağ indi canım ama hafif bir sarkıklık kaldı aşağıya doğru herkes de öylemi bana mı özel bilemiyorum:1: 12 kilo vermişim canım ben de ama çok yiyorum bu aralar oyüzden bir süre kilo vermem sanırım çok da kilo aldım son haftalar demek biraz çenemi tutsaydım bütün kiloları vermiş olacaktım pişman oldum şimdi:51:

canım emziği nasıl tutturuyorsun oğlum emiyor emziği aslında ama biraz beceriksiz sanırım ağzından düşürüyor ve sonra okadar çok şaşırıyor ki çok tatlı oluyor:16: amaa düşürmemeyi öğrenmesini tercih ediyorum tabi nasıl olacak

emzik almıyor yaa ben ne hevesliklerle almıştım emziği itiyor diliyle bazen mideis bile bulanıyo

emzik almıyor yaa ben ne hevesliklerle almıştım emziği itiyor diliyle bazen mideis bile bulanıyo

evet canım bazı bebekler kesinlikle kabul etmiyormuş emziği benim ki emmeye çalıştı da noldu doktoruma uydum vermedim ilk başlarda şimdi beceremiyor kuzum bugün tekrar denicem bakalım öğrencekmi

kız aşırı derecede gazı varmış bebişimin çıkara çıkara bitiremedi yavrum çok agladı . nerdeyse bende ağlicaktım buğün banyo ettirdik . bayabi uyudu ama yine acizleniyo ....birde gaz prblemi 3.4 aylıkken bitiyormuş . 2 ayımız kaldı buğün tam bir aylığım ben

of of çatlaklarım benim de çok canımı sıkıyor ya bazı kremler varmış ama ne kadar işe yarar bilemiyorum kullansam mı acaba diyorum ama enerjim de yok:1: arada aynanın karşına geçip bakıyorum vee moralim çok bozuluyor ya:5: göbişimde bayağ indi canım ama hafif bir sarkıklık kaldı aşağıya doğru herkes de öylemi bana mı özel bilemiyorum:1: 12 kilo vermişim canım ben de ama çok yiyorum bu aralar oyüzden bir süre kilo vermem sanırım çok da kilo aldım son haftalar demek biraz çenemi tutsaydım bütün kiloları vermiş olacaktım pişman oldum şimdi:51:

evet son hafta bende cok aldm kılo:26:zamanla vücudumuz düzene gircek buna inanıyorum:46:

Esim hastaneyle konustu simdi...
Butun detaylari aldilar ve birazdan bizi arayacaklar... Yani birazdan hastaneye gidebiliriz... :14: insalah iyidir bebegim
cok endiseliyim
.
Gecmis olsun ins. İyi haberlerle gelirsin.

kızlar hani lohusa kadın 40 gün dışarı çıkmaz ama 20 sinde bi yere gidebilir diyorum kayınvalidem aynı evde oturduğumuz için kadının istedikleri oluyor bu doğrumu yani bugün 16 cı günüm bi yere gidemem mi bilginiz varmı yada dışarı çıkanınız varmı beni aydınlatın kızlar:44:
eskidenmis onlar zaten ilk gun disaricikiyoruz hast.den eve geliyoruz. Ama evde buyukvarsa karisabilir. Biz 40 falan demedik hava guzel oldugu hafta sonlari esim cikardi saolsun. Bence yaasadiginiz bunalimi soyleyin. Eger imkaniniz varsa araciniz varsa hic yoktan bi tur atin.

kızllar sezaryanla doğum yaptım bugün 16.cı günüm ve 4 gündür akıntım kesildi artık kan hiç gelmez oldu sizde ne alemde...

Benimde bzaen kesildi ama sonra geldi 37. Gnum hala azda olsa geliyor.

Kızlar neden bebişleri hergün yıkamıyorsunuz? ben bu kadar hasta olmama rağmen ( hala oturamıorum) her gün yıkıyorum. böylece pişik olmuyor bu bir. ikincisi akşam yıkıyorum yatarken 4 saat uyuyor. üçüncüsü banyo sırasında rahatladığı için gaz sancısıda az oluyor. rahat çıkıyor gaz.

Ben kimseyi dinlemedim emziği sokuşturdum ağzına. ilk başlarda emme reflexi daha kuvvetliydi ve hiç düşürmeden emiyordu. eğer almıyorsa öğürüyorsa emziği değiştirin. başka marka alın. birde ağzına koyduktan sonra iyice emene kadar parmağınız ile tutun.benim ki sancısı olunca uykuya dalacağı zaman bazende uyku arasında emiyor. derin uykuya dalınca düşüyor ağzından. ben avent ve nuk almıştım emzik. aventi daha iyi tuttu. her çocukta farklı.

Bu arada jızım artık ben konuştukça gülüyor.gülerken ağzını toplayamayıp bir de auuv diyorr ::::)))):nazar:

evet canım bazı bebekler kesinlikle kabul etmiyormuş emziği benim ki emmeye çalıştı da noldu doktoruma uydum vermedim ilk başlarda şimdi beceremiyor kuzum bugün tekrar denicem bakalım öğrencekmi

emziği bebeğiniz iyice acıkıp meme arayınca verin o zaman tutuyor. benimkiside sadece o zamanlarda iyi tutuyor. benimde kayınvalidem verdirmedi zamanında sağolsun.

ben hastahaneye gittiğimiz zamanlar hariç hiçbiryere gitmedim daha ama kırkımız çıkıp havalar düzelince çıkarız belki bakalım.

Biz de 23 günlük olduk:) Canım sıkıldıkça kızımı emzirip uyutup anneme bırakıp, sitenin bahçesine yürüyüşe çıkıyorum. Eskidenmiş o 40 falan. Hatta kızımla geçen hafta alışverişe bile gittik. Üşütmediğimiz müddetçe sorun yok bence:)
Ben de doğar doğmaz verdim emziği ağzına, herhalde 2 ya da 3 günlüktü. Şimdi emzik emmeseydi ne yapardım acaba diyorum:)Çünkü sürekli emmek istiyor, mümkünse 24 saat emebilir. Sık emzirince de gazı çok oluyor. En az 1 saat geçsin istiyorum. Emzikle zor oyalıyorum uyumadığı zaman...

Back
X