• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hamileyken hiç sorun degılmıs cektıgımız sıkıntılar asıl hayat simdi basladı dıorum ben soranlara:52: hem büyük sorumluluk hemde dünyanın en büyük heyecanı ve güzelliğimiş kızım:16:

kesinlikle katılıyorum canım hamilelik bayağ rahatmış:1: okadar güzel bir duyguymuş ki annelik zamanla daha iyi anlayacağız. bebeğime her baktığımda aferin diyorum kendime:32::1: hayatımız daha bir anlam kazandı oğlumuzla beni sadece tamamen bize muhtaç olması korkutuyor biraz derdini anlayamayıp ona yardımcı olamamaktan korkuyorum ama zamanla bu da geçecek biliyorum.
en önemlisi de bebeğimiz büyürken ben her dakika eşime yeniden aşık oluyorum hem dünyanın en güzel hediyesi için.. hem de oğluyla diyaloğu okadar muhteşm ki kıskanıyorum bazen:16:

cnm 2 gün önce bizde yesil kaka yaptık ama aynı gün içinde gecti çok şükür su an altın sarısı renginde yine bazen yedıgımız yıyeceklerden dolayıda rengı degısebılıomus ama tabı kan olması konusunda bir fikrim yok ebeye sormussun ıyı takıp et cnm duruma göre olmazsa bir doktorunuza gösterirsiniz yavrunu

Esim hastaneyle konustu simdi...
Butun detaylari aldilar ve birazdan bizi arayacaklar... Yani birazdan hastaneye gidebiliriz... :14: insalah iyidir bebegim
cok endiseliyim

kızlar hani lohusa kadın 40 gün dışarı çıkmaz ama 20 sinde bi yere gidebilir diyorum kayınvalidem aynı evde oturduğumuz için kadının istedikleri oluyor bu doğrumu yani bugün 16 cı günüm bi yere gidemem mi bilginiz varmı yada dışarı çıkanınız varmı beni aydınlatın kızlar:44:

kızlar hani lohusa kadın 40 gün dışarı çıkmaz ama 20 sinde bi yere gidebilir diyorum kayınvalidem aynı evde oturduğumuz için kadının istedikleri oluyor bu doğrumu yani bugün 16 cı günüm bi yere gidemem mi bilginiz varmı yada dışarı çıkanınız varmı beni aydınlatın kızlar:44:

Oooo canim biz gezmelerede ciktik carsiyada ciktik benim hastaneye gitmem gerekiyordu oraya gittik... ve esimin iki dedeside cok yaslilar bebegi gormek istediler ve bebegim onlarida ziyaret etti.. :1: Bu gun tam 40 gunuz... Ama bizdede oyle diyorlar bebek 40 na kadar disari cikmaz diye:P)

laf sadece onlarr banada dedilerr ben 8. gün sağlık ocağı dönüşü markete gittim bebeğimle 16. gün anneme gittim kaynanama gittim 2 gün de bugün 36. günümüzz 40 çıkıncada daha kalabalık yerlere götürcem çocuk dışarı girik geldikçe daha güzel uyuyoo hem azcık açık hava cildine de iyi geliooo bencee

Esim hastaneyle konustu simdi...
Butun detaylari aldilar ve birazdan bizi arayacaklar... Yani birazdan hastaneye gidebiliriz... :14: insalah iyidir bebegim
cok endiseliyim

canım çok geçmiş olsun umarım önemli bir durum değildir. ama bir kere olduysa önemli birşey olacağını sanmam inşallah iyidir meleğin sen yine de gözlemle canım

canım çok geçmiş olsun umarım önemli bir durum değildir. ama bir kere olduysa önemli birşey olacağını sanmam inşallah iyidir meleğin sen yine de gözlemle canım

Sagol lymonata... Simdi hastaneden aradilar... Yine bi takim sorular sordular
Durumdan endiselenecek bise yok gibi gorunuyor ama yinede randevu verdiler garanti olsun diye..
2.5 ta hastaneye gidecez bakalim..

Sagol lymonata... Simdi hastaneden aradilar... Yine bi takim sorular sordular
Durumdan endiselenecek bise yok gibi gorunuyor ama yinede randevu verdiler garanti olsun diye..
2.5 ta hastaneye gidecez bakalim..

canım umarım endişe edecek bir durum yoktur ama gidip göstermek sanırım en iyisi için rahat etmiş olur konu bebekleirmiz olunca içimiz bir türlü rahat etmiyor. dertlerini de anlatamıyorlar işimiz daha zorlaşıyor. güzel haberlerle gelin canım

biz 1 haftalıkken gezmeye başladıık. yeri gelince doktora giderken çıkılıyuor da gezmeye neden gidilmesin? üşümesini engellersen hiç bişi olmaz. neredeyse 2 güne bir çıktık dışarı. kendi,ni eve kapatırsan daha kötü olur. ben dışarı çıktıkça çok rahatlıyorum.

kızlar kızım ne kadar tok olursa olsun illaki kolunu yalıyo emiyo :) niyekine birde bana yardım edin kızım acılı acılı bağırıyor ilaçlarmı etkisini gösteriyo . ağızdan damla var sabah öğle akşam gece 8 damla ya resmen bağırsaklarındaki gazı duyuyorum gur gur ediyor :(

canım emerek sakinleşmek istiyor olabilir hem de emerek daha kolay gaz çıkrılıyor. kızına emzik ver :) be daha 3 günlükken başladım büyük rahatlık. uyuyacağı zaman, gaz sancısı olunca emzik çok işe yarıyor.

canım emerek sakinleşmek istiyor olabilir hem de emerek daha kolay gaz çıkrılıyor. kızına emzik ver :) be daha 3 günlükken başladım büyük rahatlık. uyuyacağı zaman, gaz sancısı olunca emzik çok işe yarıyor.

canım emziği nasıl tutturuyorsun oğlum emiyor emziği aslında ama biraz beceriksiz sanırım ağzından düşürüyor ve sonra okadar çok şaşırıyor ki çok tatlı oluyor:16: amaa düşürmemeyi öğrenmesini tercih ediyorum tabi nasıl olacak

kesinlikle katılıyorum canım hamilelik bayağ rahatmış:1: okadar güzel bir duyguymuş ki annelik zamanla daha iyi anlayacağız. bebeğime her baktığımda aferin diyorum kendime:32::1: hayatımız daha bir anlam kazandı oğlumuzla beni sadece tamamen bize muhtaç olması korkutuyor biraz derdini anlayamayıp ona yardımcı olamamaktan korkuyorum ama zamanla bu da geçecek biliyorum.
en önemlisi de bebeğimiz büyürken ben her dakika eşime yeniden aşık oluyorum hem dünyanın en güzel hediyesi için.. hem de oğluyla diyaloğu okadar muhteşm ki kıskanıyorum bazen:16:

cnm damadım sana mı benzıo yoksa babasına:9:bizim kız tamamen bana benzıo agzı burnu kopyam olsa bu kadar olurdu sanırım sadece göz rengini babasından almış yeşil gözlü olck sanırım ama degısır daha dıolar bakalım görcz:1:

bizim kız emzık konusunda profesyonelleştii:9::9::9:artık diliyle döndürüo tam düşerken agzından yakalıp gerı cekıo :nazar:cok tatlı oluo o anda cnm kızım:16:

bence sacma annemde önceleri dıodu cıkma fln baktı takmıom sölemıo artık:1:hatta bu aksam esımle alısverıse gidicz kızımı anneme bırakıp:51:

cnm damadım sana mı benzıo yoksa babasına:9:bizim kız tamamen bana benzıo agzı burnu kopyam olsa bu kadar olurdu sanırım sadece göz rengini babasından almış yeşil gözlü olck sanırım ama degısır daha dıolar bakalım görcz:1:

woww yeşil gözlü olcak demek tam fıstık olacak desene:12: canım damadın kara kaş kara göz bu bakıma eşime benziyor:1: ağız ve çene yapısı bana benziyor ya da şöyle diyeyim burundan yukarısı eşime aşağısı bana benziyor:52: biraz karma bir çocuk olmuş tam politikacı olacak sanırım ikimizinde gönlünü yapmaya çalışmış:1: gerçi eşimin ailesi aynı babası diyor benim ailem de aynı annesi diyor:53: sonunda patlıcak oğlum yeter hakkımda yorum yapmayın diye:55:

bizim kız emzık konusunda profesyonelleştii:9::9::9:artık diliyle döndürüo tam düşerken agzından yakalıp gerı cekıo :nazar:cok tatlı oluo o anda cnm kızım:16:

ilk başlarda verdim ben de emziği canım sevdi aslında oğlum ama beceremiyordu alışırdı şimdiye kadar ama doktorum kızdı meme emen çocuğa 20 gün emzik verme bari verceksen de dedi vermedim ben de şimdi tutamıyor kuzum düşürüyor ağzından biraz çalışması lazım demek ki uyansın da çalıştırayım azcık:1: siz ne zaman veriyorsunuz emziği

woww yeşil gözlü olcak demek tam fıstık olacak desene:12: canım damadın kara kaş kara göz bu bakıma eşime benziyor:1: ağız ve çene yapısı bana benziyor ya da şöyle diyeyim burundan yukarısı eşime aşağısı bana benziyor:52: biraz karma bir çocuk olmuş tam politikacı olacak sanırım ikimizinde gönlünü yapmaya çalışmış:1: gerçi eşimin ailesi aynı babası diyor benim ailem de aynı annesi diyor:53: sonunda patlıcak oğlum yeter hakkımda yorum yapmayın diye:55:

bizm esımn aileside bana benzedıgnı kabul edıo cünkü bariz kız kopyam yanı ınkar edemez kımse

ilk başlarda verdim ben de emziği canım sevdi aslında oğlum ama beceremiyordu alışırdı şimdiye kadar ama doktorum kızdı meme emen çocuğa 20 gün emzik verme bari verceksen de dedi vermedim ben de şimdi tutamıyor kuzum düşürüyor ağzından biraz çalışması lazım demek ki uyansın da çalıştırayım azcık:1: siz ne zaman veriyorsunuz emziği

bizimde karsı emzıge ama napıım:9: 7/24 gögsümde durur yoksa uyutmaya calısırken verıom emzıgı agzına onu döndürürken fln sızıp kalıo cadı :1:

bizm esımn aileside bana benzedıgnı kabul edıo cünkü bariz kız kopyam yanı ınkar edemez kımse

bizmkinin de çene yapısı dudakları aynı ben ama saçlar gözler kapkara olunca eşime de benzetiyorlar ama annem hep benim de kapkara doğduğumu söylerdi sonradan açılmışım oyüzden ben karalığıda bana çekmiş diyorum birde ısrar ediyorum çok sinir oluyorlar:27::32:

kızllar sezaryanla doğum yaptım bugün 16.cı günüm ve 4 gündür akıntım kesildi artık kan hiç gelmez oldu sizde ne alemde...

Back
X