..::2012 NiSaN aNNeLeRiNiN (YeNi) TaKiP LiSTeSi..::

teşekkürler bayansu süper olmuş cinsiyetini de şimdi söylemiştim hiç kaçırmamışsın bakıyorum
harikasın
sende harikasın bebeeemmm
Ellerine saglik Elchin cokkk güzel olmus ama bana göre arada bir güncelle cünkü ben listeyi bulana kadar biraz aradim tik diince cikacak bi liste olsa daha iyi olur gibi
elchinin listesi iptal oldu canım güncellemeyede gelince sürekli güncelleniyor zaten cinsiyet vss..bulmak o kadar zor değil nisan topiğinde hepsi...
canım biz 56 kilodan 59 olduk :))

bide erkekimin adı şimdilik KEREM düşünüyoruz. listede de adımız konsun dimi :)))

benim adım kerem hepinizi öperemmmmharikaa ekledim cnm

Ewt canm aynen biz de 3 kızkardeşiz ve süper bişi..Ama malum babamız çeşit olsun diodu:)) bilmiyorum bence daha ii anlaşıcaklar hem aralarında tam 3 yaş olucak.Sağlıklı olsunlarda 7.değil ya 2.daha

Ewt canm aynen biz de 3 kızkardeşiz ve süper bişi..Ama malum babamız çeşit olsun diodu:)) bilmiyorum bence daha ii anlaşıcaklar hem aralarında tam 3 yaş olucak.Sağlıklı olsunlarda 7.değil ya 2.daha

heeeaa yaaa
kaç dene doğurcen bakim sen

Selamm.. Ben de anne olcam nisanda :)
Şu s.a.t / b.a.t var ya açılımı nedir, harflere uydurmaya çalışıyorum çalışıyorum olmuyor
Biri söyleyiversin de rahatlıyım artık

canım s.a.t son adet tarihin,b.d.t de beklenen doğum tarihi ok.

Nasıl da düşünememişimmmm
Allah razı olsun valla rahatladım çok sağol :)

beni de ekleyin bayansu..

sat :15 temmuz
başlngıç kilo:72
Şimdiki kilo:75
bdt :20 nisan

Beni de ekler misiniz ?

Sat: 16 Temmuz
Bdt: 15 Nisan
Kilo : 57'ydim, 67 olmuşum !!
Bebiş: %90 kız :)

Gunka
yaş 32
sat-28 haziran
bdt-2 nisan
kilo-53, şimdi 55
Cinsiyyet-Prenses
İsim- Müge Azerin

benimkini düzeltirmisiniz:))
hayserp
başlangıç kilo:52
şimdiki kilo :55
sat: 14 temmuz
doğum:17 nisan
bebek:erkek
isim: ezel aras

ahh ne güzel bi platform herkese hayırlı doğumlar diyebilicez ne güzel .çok sevindim elinize sağlık

benim bilgiler

sat: 14 temmız
bdt: 19 nisan
baş.kilo:62 kg
güncel kilo: 64 kg

Ben de varım

sat: 15 temmız
bdt: 20 nisan
baş.kilo:50 kg
güncel kilo: 52 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…