günaydın kızlar.artık sabrımız kalmadı değil mi?bir an önce bebiklerimizi kucağımıza almak istiyoruz![]()
Aynen canm sabir kalmadi bende hic..gunler gecmz oldu.koca 8 ay gecti 1 ay hic gecmick gibi geliyo bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar.artık sabrımız kalmadı değil mi?bir an önce bebiklerimizi kucağımıza almak istiyoruz![]()
kızlar aranızda haftası hamileliğinin başından beri ilerde yada geride giden var mı son adet tarihine göre?
mesela benimki hep bi hafta geriden takip etti dr başında geç döllenme olmuştur olabilir demişti. e şimdide kolestazdan dolayı erken doğum yapıcam hangisini baz alıcak acaba
onun için soruyorum.
yani ilerdde yada geride giden varda ultrasanda görüneni mi yoksa son adet tarihinizi mi baz alıyo doğum için ?
Sezeryan olursa genel anestezi mi yoksa spinal mi düşünüyorsun. Aslında hepsi bana korkunç geliyor genel de sanki uyanamayacam ya da sarhoş gibi yorgun olacam bebeğimi daha geç görecem, spinal anestezi de o ortamı kaldırabilir miyim acaba diye düşünüyorum ama son zamanlarda çok fazla kullanılıyor herhalde onu tercih edirm. İnşallah herşey kendiliğinden gelişir de kolay bir normal doğum yaparız.
Merhaba arkadaşlar...Umarım herkes iyidir,huzurlu bir gün dilerim...
ben bir konuda yardımınızı istiyorum.34.haftanın ortasından beri bebeğimin hareketlerinde ciddi bir azalma var...yalandan bir iki hareket o kadar,geceleri biraz daha hareketli,ama gündüz öldürüyo beni meraktan sizde de aynı durum var mı,doktora sordum normal dedi,iri bir bebek dedi,ama hiiiiiiççççç tatmin olmadım...bana cevap veebilirseniz çok sevinirim...
kızlar aranızda haftası hamileliğinin başından beri ilerde yada geride giden var mı son adet tarihine göre?
mesela benimki hep bi hafta geriden takip etti dr başında geç döllenme olmuştur olabilir demişti. e şimdide kolestazdan dolayı erken doğum yapıcam hangisini baz alıcak acaba
onun için soruyorum.
yani ilerdde yada geride giden varda ultrasanda görüneni mi yoksa son adet tarihinizi mi baz alıyo doğum için ?
doktorun normal dediyse bebekğin iyidirt canım,normalden iri olduğu için yeri iyice daralmış olabilir,sağlıkocağında kalp atışlarını ölçtürüp rahat et istersen,doktorun olumsuzluk görse söylerdi ya da sana düzenli hareketlerini say vs derdi,buluttan nem kapar olduk vallahi,benim de bi kulağım karnımda hep,zaten artık öyle tekme falan atmıyor benmki de ayağıyla kaburgamı ittiriyo genelde bi de gövdesini kıpırdatmaya çalışıyo arada da pıt pıt hıçkırıyo o kadar,yer yok ki 2 ay önceki gibi dönsün,tekme savursun![]()
Teşekkürler canım,dün nst ye bağladılar,sıpa inadına yaparmış gibi hareketlenince doktor da bana salak muamelesi yaptı:))))) kalp atışları falan gayet düzgün yoksa benim kızım tembel mii:))))))
Canm benm ultrason tarihi sata gore 2 hafta geride.gec dollenme olmus.zaten adetlerim cook duzensizdi benim.ben ultrasonu baz aliyorm.dogumum 24 nisan gibi ins.
selam lovacım,nasılsın?benim de 4 gün önde gidiyo SAT a göre,doktorum ikisini de bil dedi ama 37. hafta muayenesine SAT a göre çağırdı,önde gitmesi ne demek diye sordum,benim doğum tarihi 20 nisan görünüyo ya,40 haftayı doldurunca daha bekleyebilir miyiz yoksa 21 nisanı geçirmeden doğum yapmam gerekir mi onun hakkında fikir vericek dedi,mesela günü gününe giden hamilelerde opsiyon olarak 1 hafta daha beklenebiliyomuş doğumun başlaması için,ama benimki önde olduğu için beklenmeyebilirimiş de,ya da geriden gelenlerde bekleme süresi daha da uzun oluyordur belki bbeğin gelişimi açısından bilemicem,bana öyle dedi yani,o 4 günlük fark doğum tarihimi 20 nisan yerine 16 sına da çekebilirmiş,16 sında da 20 nisanda olması gereken gelişimine ulaşabilirmiş bebek,salı gününü merakla bekliyorum zaten,ultrasona göre 37. haftamı bitiriyo olcam,SAt a göre de 36+4 olcam,bakalım ne dicek,senin erken doğum kesin mi,bir daha gittin mi doktora ya da tahlil falan yaptırdın mı?
benim oğlum da çok çok hareketli bi bebek değil,hani böyle ultrasonda bakarken doktor öyle taklalar atmış,yerinde duramayan bi bebek değildi hiç bi muayenede,hatta burda bazı arkadaşları okuyunca bütün gün tekmeliyo vs diye doktora sormuştum,hareketsiz değil demiştibi de artık yeri iyice daraldı annesi,bi çıksın ordan acısını çıkartır merak etme sen
![]()
yaptırdım canım. değerlerim referanslara yakın artık baya düşmüş. ilaca devam dedi. senin açlık safra asitin kaçtı ? . 0-10 aralığında olması gereken hani. benimki 30.40 tı 23 e düşmüş.
ama bebeği riske atmamak adına erken doğum dedi yinede en geç 38. haftanın sonunu bekliycek. ama son adet tarihine göre mi yoksa ultrason ölçümüne göre mi onu anlamadım. sorcam pazartesi günü artık.
Canm benm ultrason tarihi sata gore 2 hafta geride.gec dollenme olmus.zaten adetlerim cook duzensizdi benim.ben ultrasonu baz aliyorm.dogumum 24 nisan gibi ins.
doktor dün herşey yolunda,artık beklicez diyince ben de kendi gerçeğimle karşılaştım,hadi ya doğuracak mıyım falan oldum:)))ne ilginç bişeymiş bu annelik...tanışmadığın bir insanı özleyebiliyosun:))))
içine doğan bir tarih var mı bana 10 ila 15 nisan arasında gelecekmiş gibi geliyo bebğim...
bakalım bizim dr neyi baz alıcak bu kolestaz yüzünden kafayı yiycem hadi geç kalırsa dr diye sürekli bi paranoya halindeim
Merhaba arkadaşlar...Umarım herkes iyidir,huzurlu bir gün dilerim...
ben bir konuda yardımınızı istiyorum.34.haftanın ortasından beri bebeğimin hareketlerinde ciddi bir azalma var...yalandan bir iki hareket o kadar,geceleri biraz daha hareketli,ama gündüz öldürüyo beni meraktan sizde de aynı durum var mı,doktora sordum normal dedi,iri bir bebek dedi,ama hiiiiiiççççç tatmin olmadım...bana cevap veebilirseniz çok sevinirim...