• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar merhaba.geçen hafta sağlık ocağında kan değerlerime bakılmıştı ve değerlerin çok güzel kan ilacı içme demişti doktor.
bugün kendi doktorumu aradım anlattım oda dediki' değerlerin düşmesin diye bu ilacı kullanmalısın,şuan iyi olabilir'
bide saç boyamayı sordum' röfle hariç tüm boyaları yaptırabilirsin organik yada kozmetik farketmez ama kafanda 30 dakikadan fazla tutmayacaksın'dedi kendileri

karınca ym. yağı olayını kızım doğduğunda baya araştırmıştım piyasada sahtesi çok,özellikle internette sahte baya var.size tavsiyem
yakınlarınzda eş dost komşu...vs. irana filan giden varsa ordan getirdin . çünkü bu tip şeylerin sahtesi tehlikeli deriden kana karışıyor ve beişlerimize zarar verir.

kızlar selam öyle cok özledim ki sizi topic insanın burnunda tüter mi ya tütüyomuş iştee :((

bende seni özlüom..sana şişko demeyi özlüyom:( sen yoksun hiç heycanı yok buraların..
herkes bi alemde..bende girmicem artık...çalışyom çalışyom bakıom en son ben yazmışım..pufff

kızlar 5-6 gundur yanma kaşıntı ve akıntımda fazlalaşma vardı. akıntımın rengide turuncu gibi bi hal alınca korkup drumu aradım bana fitil kullanır mısın enfeksiyon olmussun dedi. iyi gelecekse tabiikii kullanırım dedim teli kapadım bna adını msj attı eşim aldı o gece kullandım sabah kalktıgımda altıma kacırmısım gibi çamasırım ıslaktı. aksama dogru wcye gittigimde camasırımda kan gordum. Allah o anı kimseyi yasatmasın öyle cok korktum ki :( elim ayagıma dolastı sulu kan gibiydi. aradım drumu bana normal fitilden olabilir gece gecmezse sabah gel dedi. normaaall lafını duyunca cıldırdım ona göre belki normal ama benim kalbim agzımda atıyodu resmen. kanama daha da cogalınca eşimi aradım. dun cok hareketliydi oglum hareketleride birden kesildi herseyi denedim kıpırdamadı :( neyse hemen hastaneye gittik baska bi dr vardı erkek. anlattım herseyi ultrasona aldı o minik kalp atıslarını duydugumda cıglık atmak istedim :( bide hastaneye gittigimde hareketleri hissetmeye basladım ama cok assagıda. nese dr alttanda muayene etti o kadar anlayıslı o kadar iyi bi drduki sagolsun alttan muayenem 3 saniye surdu sadece. hersey gayet normal cıktı. bebeğin eşi asagıda değil, erken dogum riski yok, bebek gayet saglıklı, ve hatta 358 gr olmuş 10 gunde 155 gr almış :) anası kılıklı..
fitilden kaynaklı bi kanama kanama bile diyemem dedi. rahim içi cok hassas ve damarlar genişlemiş durumda kanamaya meyilli fitili ıslatıp koy zedelemişsin dedi. halbuki jelle koymustum zaten parcalamadımki kendimi. neyse kızlar böyle buyuk bi korku yasadık annemin eşimin yuzunu unutamıyorum. ben zaten bembeyazdım.. Allah kimseye böyle bi korku ve evladının acısını yasatmasın çooooooookkkk zooooooorrrrrrrrr!!!!!!!!

bende seni özlüom..sana şişko demeyi özlüyom:( sen yoksun hiç heycanı yok buraların..
herkes bi alemde..bende girmicem artık...çalışyom çalışyom bakıom en son ben yazmışım..pufff

canımmm kuzummmmmm kaynanam bizde iinnşallaaah gidince gelicem hiç ayrılmıcaz. hasta bakıyorum işte pcyide eşim aldı. almasada zaten elimde görunce akssama kadar pc basında der ilginç bi kadın asla yaranamıyorum. bugun cok sinirlendim annemle iksiini bıraktım eşimin yanına geldim dukkana. öyle girebildim işte. neticede anadır.. eşimin annesi kocişe sevgim saygım sonsuz saygısızlık yapamam onada o yuzden kaçtım işte :)

canımmm kuzummmmmm kaynanam bizde iinnşallaaah gidince gelicem hiç ayrılmıcaz. hasta bakıyorum işte pcyide eşim aldı. almasada zaten elimde görunce akssama kadar pc basında der ilginç bi kadın asla yaranamıyorum. bugun cok sinirlendim annemle iksiini bıraktım eşimin yanına geldim dukkana. öyle girebildim işte. neticede anadır.. eşimin annesi kocişe sevgim saygım sonsuz saygısızlık yapamam onada o yuzden kaçtım işte :)

cnm geçmiş olsun bide çok, dikkat et kendine...
insan bebikini görünce herşeyi unutuo dimi:31::31:

kızlar 5-6 gundur yanma kaşıntı ve akıntımda fazlalaşma vardı. akıntımın rengide turuncu gibi bi hal alınca korkup drumu aradım bana fitil kullanır mısın enfeksiyon olmussun dedi. iyi gelecekse tabiikii kullanırım dedim teli kapadım bna adını msj attı eşim aldı o gece kullandım sabah kalktıgımda altıma kacırmısım gibi çamasırım ıslaktı. aksama dogru wcye gittigimde camasırımda kan gordum. Allah o anı kimseyi yasatmasın öyle cok korktum ki :( elim ayagıma dolastı sulu kan gibiydi. aradım drumu bana normal fitilden olabilir gece gecmezse sabah gel dedi. normaaall lafını duyunca cıldırdım ona göre belki normal ama benim kalbim agzımda atıyodu resmen. kanama daha da cogalınca eşimi aradım. dun cok hareketliydi oglum hareketleride birden kesildi herseyi denedim kıpırdamadı :( neyse hemen hastaneye gittik baska bi dr vardı erkek. anlattım herseyi ultrasona aldı o minik kalp atıslarını duydugumda cıglık atmak istedim :( bide hastaneye gittigimde hareketleri hissetmeye basladım ama cok assagıda. nese dr alttanda muayene etti o kadar anlayıslı o kadar iyi bi drduki sagolsun alttan muayenem 3 saniye surdu sadece. hersey gayet normal cıktı. bebeğin eşi asagıda değil, erken dogum riski yok, bebek gayet saglıklı, ve hatta 358 gr olmuş 10 gunde 155 gr almış :) anası kılıklı..
fitilden kaynaklı bi kanama kanama bile diyemem dedi. rahim içi cok hassas ve damarlar genişlemiş durumda kanamaya meyilli fitili ıslatıp koy zedelemişsin dedi. halbuki jelle koymustum zaten parcalamadımki kendimi. neyse kızlar böyle buyuk bi korku yasadık annemin eşimin yuzunu unutamıyorum. ben zaten bembeyazdım.. Allah kimseye böyle bi korku ve evladının acısını yasatmasın çooooooookkkk zooooooorrrrrrrrr!!!!!!!!

Menzilcim çok çok geçmiş olsun tatlım ya... Tahmin ediyorum ailece yaşadığınız korkuyu çok şükür iyi sonuçlanmış allah bir daha benzerlerini yaşatmasın. Kilosu da maşallah çok yerinde :nazar::nazar::nazar: güzel haberlerle dönmüşsün bundan sonra rahat olun ve bu rahatlığın tadını yaşayın derim arkadaşım...

cnm geçmiş olsun bide çok, dikkat et kendine...
insan bebikini görünce herşeyi unutuo dimi:31::31:

inanki unutyo petuşş çok üzüldüm dun yaa. bu arada ilişkiye girmesi yasaklananlar kervanına katıldık bizde. ama bu aralar dedi dr. bugun ve yarın bu aralar için yeterli bi sure dimi :D

Menzilcim çok çok geçmiş olsun tatlım ya... Tahmin ediyorum ailece yaşadığınız korkuyu çok şükür iyi sonuçlanmış allah bir daha benzerlerini yaşatmasın. Kilosu da maşallah çok yerinde :nazar::nazar::nazar: güzel haberlerle dönmüşsün bundan sonra rahat olun ve bu rahatlığın tadını yaşayın derim arkadaşım...

canım cok teşekkürler. evet yaa kilolu dimi bayagı haftasına göre bende 75 oldum bi kilo daha aldım :D bundan sonra üzülmicem zaten Allah üzülcek şeyler yasatmasın..

BenSibel canım senin ilk bebişin değil dimi sen daha tecrubelisin bizden. Şu beşik konusunu bide sana danışayım. Benim yatak odam su an istedigim genişlikte değil. bebek için ilk kucuk beşik dusundum , sonra park yatak ama ilk beşiğini babam alıcakmış babam almışken mobilya mı aldırsam diyorum? :) ama mobilyalıda da genc yatagına donusenleri begeniyorum oda sıgmaz odama. aslında tasınmayıda dusunuyoruz cok kararsız kaldım. sence ne yapsam park yataklar ne kadar kullanışlı bilmiyorum :S:S:S

canım cok teşekkürler. evet yaa kilolu dimi bayagı haftasına göre bende 75 oldum bi kilo daha aldım :D bundan sonra üzülmicem zaten Allah üzülcek şeyler yasatmasın..

Çok şükür bak her şeyi yolunda meleğinin... maşallah ona. Kilon da gayet iyi bak bebeğe de yarıyor önemli olan hamilelikten sonrası 1 kilo almışsın çok değil en önemlisi onların sağlıkları allahım kucağımıza almayı nasip etsin bir daha böyle şeyler yaşatmasın inşallah...

inanki unutyo petuşş çok üzüldüm dun yaa. bu arada ilişkiye girmesi yasaklananlar kervanına katıldık bizde. ama bu aralar dedi dr. bugun ve yarın bu aralar için yeterli bi sure dimi :D
deli gadın ya....yefrum azcık daralıve bakem..5 aydır nerdeyse eli eline değmeyen çiftler var..:53::53:

aa evet bide maşallah kuzumuza:nazar::nazar:
evet cnm gayet irirce maşallah...:nazar::nazar:
tabi sanada bi maşallahhhh, 1 kilo kaldı bana yetişmene bilion dimi:1::1:

normal doğum hikayesi okudum bi kaç tane..hepsi tavsiye etmiş walla..
ama hepsi pata küte girmiş doğuma..yani ne olduğunu anlamadan oldu bittiye gelmiş biraz..hepsi aslında sezeryan olcakmış:))
benimkide öle olsun istom , dr a bi gidim...aaaa desin 4 cm açılmış...haydiiii doğuma:) ben daha gık mık demeden düşünemeden başıma gelecekleri hooppp doğuma:27:

ben pataküte de olsa uzuun uzun hazırlanarak da olsa normal doğum istiyorum inşallah bebeğim de uslu olup başını güzeelce hizalayıverir

dün akşam epiduralle alakalı bir makale okudum

kadın ağrıları hissettikçe kendine ve bebeğine en uygun pozisyonu bulurmuş ama epiduralde ağrı hissetmediği için bebeğin gelişini anlayamayıp pozisyon alamıyormuş bir de epiduralin içeriğinden falan bahsetmiş kafam karıştı

gerçi sezaryende de bebek etkileniyor ve apgar skoru (yeni doğana uygulanan testlerin sonuçları) daha düşük oluyor ama mecbur kalınca yaptırıyoruz işte

huff hayırlısı
normal gel e mi annecim ama ters gelirsen de üzülme hallederiz :1:

son kontrolde sezeryan doğum yapıp kontrole gelen bi kaç kadınla konuştum,hepsi kesinlikle normal doğum diyo,kadın ilkinde normal doğurmuş 1 saatte olup bitiyo ama sezeryan zor ,ağrılı diyo.bence kendimizi normal diye koşullayalım allah korusun sağlığı etkilicek bişey olursa sezeryan olur.ya ben bu ara doğum hikayeleri okudukça stressss oldum:( rüyalarımda doğuruyorummm

son kontrolde sezeryan doğum yapıp kontrole gelen bi kaç kadınla konuştum,hepsi kesinlikle normal doğum diyo,kadın ilkinde normal doğurmuş 1 saatte olup bitiyo ama sezeryan zor ,ağrılı diyo.bence kendimizi normal diye koşullayalım allah korusun sağlığı etkilicek bişey olursa sezeryan olur.ya ben bu ara doğum hikayeleri okudukça stressss oldum:( rüyalarımda doğuruyorummm

ya sorma bende de bi kitap avr doğum kısmını okuyordum sayfayı bir çevirdim normal doğum fotoğrafı çekmişler tam boy kadın anadan doğma ve bebek çıkarken :S ödüm patladı hemen sayfayı çevirdim resmen sızım sızım sızladım :)

normal yaparsın epidural istersin hem normalin tadını çıkarırsın hem de ağrısız olur inşallah

normalin bir avantajı da doğum sonrası normal adet döngüsüne geçişteki rahatlıkmış

Back
X